Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1352 άτομα (4 μέλη και 1348 επισκέπτες)
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Αυτή την ώρα:uzi::uzi:

Τσάρκα στο Μεταξουργείο, μετά από ωραία μάσα με μύστη!!!

Κολωνού 32β Λίνα μελαχρινή, πρησμένη λατίνα, με απλό στα 10€

Στην είσοδο του οίκου περιοδικό Marie Claire, γιατί όλοι στο Μετάξι ακολουθούν πιστά τη μόδα:headbaning2:
IMG_20251227_185818.jpg

Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 κάτω Νικόλ μελαχρινή λατίνα μιλφ με ελεύθερη φλογέρα

Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 όροφος Βικτώρια μελαχρινό λατινάκι καυλάκι, με μέτριο πρόσωπο κ ωραίο κωλί. Απλό πρόγραμμα

Εδώ έγινε κατάθεση στη Βικτώρια :zfuck::zfuck:

Είναι τυπικούρα μέσα, αλλά το κωλί της στα τέσσερα είναι κόλαση...

Συνέχεια στη κριτική...

Ιάσονος 44α (1) δύο μελαχρινές φακλάνες λατίνες με απλό

Ιάσονος 43 Κορίνα μιλφ κοκκινομάλλα χοντρή με φουλ, γιαγιά Ελένη με έξτρα φουλ κ Ντανιέλα κωλαρού λατίνα με νορμάλ πρόγραμμα

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Συνέχεια τσάρκας :ak::ak:

Ιάσονος 37α Miss χοντρομπούτια με απλό στα 10€, ελεύθερο 15€ κ 20€ κώλος

Ιάσονος 37β Νταϊάνα ξανθιά λατίνα κοντή, με κωλάρα κ απλό πρόγραμμα. Δούλευε προχθές Περδίκα 1.

Ιάσονος 31 δεξί Λουάνα μελαχρινή με τατουάζ μεγάλο στο κώλο. Απλό πρόγραμμα, αλλά κλείσανε κ έφευγε...

Ιάσονος 32 ισόγειο αναμμένο φώς, αλλά κλειστό

Ιάσονος 32 όροφος αριστερά Σόφη κοντή, μελαχρινή, με κάποια ψιλοπιασίματα κ πορνογυαλιά. Μέτρια παρουσία με νορμάλ πρόγραμμα

Ιάσονος 20α Βαλέρια κ μία άλλη στο δωμάτιο

Ιάσονος 20β Μπαρμποράκι κ Αντρείνα. Πιτσιρίκα λατίνα, μελαχρινή, κοντή με πιασίματα

Ιάσονος 20γ Σάρα καστανή λατίνα με αρκετά παχάκια

Ιάσονος 1α Μαρίνα με ελεύθερη φλογέρα

Ιάσονος 1β αριστερά Σάντρα ξανθιά μιλφ κ Βαλέρια επίσης ξανθιά μιλφ. Ελεύθερη φλογέρα τελείωμα βυζοκώλο κ οι δύο.

Πήρα παρτουζίτσα τα μιλφάκια:fuck2::fuck2:

Είναι παιχνιδιάρικα μιλφάκια, μου κάνανε ωραία διπύρινη φλογέρα, γαμήσι με Βαλέρια κ ψέκασμα στα βυζάκια τους...

Συνέχεια στη κριτική...

Ιάσονος 1β δεξιά πέτυχα τη Τατιάνα με μόνο ένα δωμάτιο κ δεν έχασα ευκαιρία. Επιστροφή εδώ της πάντα χαμογελαστής κ γλυκειάς τσατσάς Γκαλίνας.

Η Τατιάνα μου ρούφηξε μέχρι κ τη χολή:pipa1:

Άνοιγμα παραθύρου κ φωτογράφιση της Ιάσονος απ' το μπαλκόνι :headbaning1:
IMG_20260110_170945.jpg

Ιάσονος 1γ Λάρα κ Τάνια

Φεύγοντας το Ιάσονος 1β αριστερά ήταν κλειστό...

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.141
Πόντοι
3.246
Συνέχεια τσάρκας :ak::ak:

Ιάσονος 37α Miss χοντρομπούτια με απλό στα 10€, ελεύθερο 15€ κ 20€ κώλος

Ιάσονος 37β Νταϊάνα ξανθιά λατίνα κοντή, με κωλάρα κ απλό πρόγραμμα. Δούλευε προχθές Περδίκα 1.

Ιάσονος 31 δεξί Λουάνα μελαχρινή με τατουάζ μεγάλο στο κώλο. Απλό πρόγραμμα, αλλά κλείσανε κ έφευγε...

Ιάσονος 32 ισόγειο αναμμένο φώς, αλλά κλειστό

Ιάσονος 32 όροφος αριστερά Σόφη κοντή, μελαχρινή, με κάποια ψιλοπιασίματα κ πορνογυαλιά. Μέτρια παρουσία με νορμάλ πρόγραμμα

Ιάσονος 20α Βαλέρια κ μία άλλη στο δωμάτιο

Ιάσονος 20β Μπαρμποράκι κ Αντρείνα. Πιτσιρίκα λατίνα, μελαχρινή, κοντή με πιασίματα

Ιάσονος 20γ Σάρα καστανή λατίνα με αρκετά παχάκια

Ιάσονος 1α Μαρίνα με ελεύθερη φλογέρα

Ιάσονος 1β αριστερά Σάντρα ξανθιά μιλφ κ Βαλέρια επίσης ξανθιά μιλφ. Ελεύθερη φλογέρα τελείωμα βυζοκώλο κ οι δύο.

Πήρα παρτουζίτσα τα μιλφάκια:fuck2::fuck2:

Είναι παιχνιδιάρικα μιλφάκια, μου κάνανε ωραία διπύρινη φλογέρα, γαμήσι με Βαλέρια κ ψέκασμα στα βυζάκια τους...

Συνέχεια στη κριτική...

Ιάσονος 1β δεξιά πέτυχα τη Τατιάνα με μόνο ένα δωμάτιο κ δεν έχασα ευκαιρία. Επιστροφή εδώ της πάντα χαμογελαστής κ γλυκειάς τσατσάς Γκαλίνας.

Η Τατιάνα μου ρούφηξε μέχρι κ τη χολή:pipa1:

Άνοιγμα παραθύρου κ φωτογράφιση της Ιάσονος απ' το μπαλκόνι :headbaning1:
IMG_20260110_170945.jpg

Ιάσονος 1γ Λάρα κ Τάνια

Φεύγοντας το Ιάσονος 1β αριστερά ήταν κλειστό...
Επειδη με εχει πιασει λιγο αηδια με τα Πακια τελευταια και δεν εχω κατεβει Μετάξι, μηπως ειδες αν επεστρεψε στο Ι27 η Ναταλίτσα?

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Επειδη με εχει πιασει λιγο αηδια με τα Πακια τελευταια και δεν εχω κατεβει Μετάξι, μηπως ειδες αν επεστρεψε στο Ι27 η Ναταλίτσα?
Πριν λίγο που πέρασα κλειστό, δεν ξέρω αν ανοίξει αργότερα...

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.141
Πόντοι
3.246
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
627
Like
101.688
Πόντοι
125.067
Νέα ήθη στο Μετάξι... Πιπα μονο με καπότα σεξ χωρίς καποτα.
Τι μυαλά κουβαλάνε αυτές οι πιτσιρίκες Gen z :headbang::headbang:
Δυστυχώς υπεκυψα.
Λεπτομέρειες στην κριτική.

Τελευταία τροποποίηση:

Διαγραμμένο μέλος 36857

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.592
Πόντοι
26.435
Δυστυχώς υπεκυψα.
:2funny::2funny::2funny: το χω πάθει...μου έπαιρνε πίπα, μου λέει αν με πάρεις μόνο από κώλο οκ πάρε με και ακαποτα! οκ το έκανα. Πάω δεύτερη φορά...πάει να μου πάρει πίπα, της ζητάω χωρίς θυμίζοντας της πως το κάναμε χωρίς καπότα...Μου λέει: "άσε καλύτερα μη με πιάσει κανας λαιμός από κάνα μικρόβιο, στον κώλο πλένομαι! :2funny:

Bourdelakias84

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Like
62
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζεις κανείς ποτέ επιστρέφει η Ιζαμπέλα από Φιλιππίδου 11 να μας πλακώσει πάλι σε τσιμπουκαρεςςς

• Like
Αντιδράσεις: Konig2
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.675
Πόντοι
2.046
Δυστυχώς υπεκυψα.
Λεπτομέρειες στην κριτική.
Οπαααα!!!!

donp4679

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
40
Like
1.572
Πόντοι
2.411
Καλησπερα, εδω και τρεις μερες το Ιάσονος 37Β ειναι κλειστο, ξερει κανεις τιποτα?

Περασα απο 2 σπιτακια μονο, Ιάσονος 20Γ με Καρολινα που κανει ακαποτο και Ατζελινα chubby κολομβιανες και Ιάσονος 20Α με Λορενα που λεει η τσατσα πως κανει ακαποτο αλλα στο δωματιο αμα δεν της πεις τιποτα σου βαζει σκουφο - και παρεα η Βαλερια μαζι.. περιμενα να παω στο 37Β αλλα και για 3η μερα ειναι κλειστο..

Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
627
Like
101.688
Πόντοι
125.067
Καλησπερα, εδω και τρεις μερες το Ιάσονος 37Β ειναι κλειστο, ξερει κανεις τιποτα?

Περασα απο 2 σπιτακια μονο, Ιάσονος 20Γ με Καρολινα που κανει ακαποτο και Ατζελινα chubby κολομβιανες και Ιάσονος 20Α με Λορενα που λεει η τσατσα πως κανει ακαποτο αλλα στο δωματιο αμα δεν της πεις τιποτα σου βαζει σκουφο - και παρεα η Βαλερια μαζι.. περιμενα να παω στο 37Β αλλα και για 3η μερα ειναι κλειστο..

Aν πηγες για τις Παραγουανες πιτσιρικες Ιζαμπελα-Παμελα ειναι στο Ιας 31 ισογειο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom