Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Μια μελαχρινή που ήταν βραδινή στην Ερημίτη σε αυτό δίπλα από εκείνο που είναι πρωινή η Σάντρα (από αριστερά) στο πρώτο όπως μπαίνεις από τον δρόμο από πίσω (όχι χωματόδρομο) νομίζω Π. Εριμητη 5 , Ρουμάνα μελαχρινή καλό κορμί έκφυλο βλέμμα είναι ακόμα?

Την είχα πάρει και ήταν καλό αλλά καιρό έχω να διαβάσω κάτι.

Ντιάνα νομίζω την έλεγαν
Όντως αρκετά καυλιάρα και όμορφη η Ντιάνα,την έχω πάρει και εγώ.Θυμάμαι ότι είχε πρόσθετες βλεφαρίδες.Από συναγωνιστή έμαθα πως την Τρίτη τουλάχιστον ήταν εκεί,στην Π.Ερημίτη 4,δίπλα στο Μέδουσα δηλαδή όπως πάντα.

Τελευταία τροποποίηση:

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.976
Πόντοι
10.555
Όντως αρκετά καυλιάρα και όμορφη η Ντιάνα,την έχω πάρει και εγώ.Θυμάμαι ότι είχε πρόσθετες βλεφαρίδες.Από συναγωνιστή έμαθα πως την Τρίτη τουλάχιστον ήταν εκεί,στην Π.Ερημίτη 4,δίπλα στο Μέδουσα δηλαδή όπως πάντα.
ναι ηταν χθες. Οντως αρκετα ομορφη αλλα δεν περασα

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.976
Πόντοι
10.555
Τελικα η Ερρικα που πηγε; αυτη στο πρασινο γωνιακο Ουρανου με Μινωταυρου

aristos238

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
36
Πόντοι
1
Εγώ να ρωτήσω τι έχει συμβεί με τις βίλες;
Ξέρει κανείς;
Έχω χάσει επεισόδια.

AsprosK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2022
Κριτικές
11
Like
687
Πόντοι
310

foxio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
1.180
Πόντοι
361
Εγώ να ρωτήσω τι έχει συμβεί με τις βίλες;
Ξέρει κανείς;
Έχω χάσει επεισόδια.

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Παντωσ πριν λίγο είδα πως η Μελίνα δηλαδή Ινα μεταφέρθηκε σε αυτήν την μεριά του Sex and the city και Poison

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
1.431
Πόντοι
486
Το black Angels ξέρει κανείς αν είναι ανοιχτό ;; Και αν κάνεις μπήκε ποιες έχει ;;

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.417
Πόντοι
2.046
Μα οι περισσοτεροι μαλακες ειναι, λογικο. Το θεμα καθαριοτητας ειναι αρκετα συχνο και οταν μπαινω στα περιασοτερα μεσα και μου λενε "να και ενα χαμογελο σημερα" καταλαβαινεις ποιος ειναι λαθος.
Δεν ειχες παει με την Λαρα γι αυτο τα λες αυτα.
Μια φορα συζητουσαμε για το αν κανουν μπανιο οι περισσοτεροι πριν πανε στο στουντιο.. και μιλαμε τωρα για μια κοπελα που δεν εκλεινε μπουτι ολη μερα.

Μου λεει ειναι καποιοι που δεν κανουν μπανιο και αναγκαζομαι να τους βαζω εγω να κανουν και πολλες φορες τους πλενω εγω.

Καλα της λεω εμενα γιατι καμια φορα δεν μου το ειπες αυτο; εσυ εισαι παντα πλυμενος και καθαρος.
Και την λεω: καλα ειμαι μλκας την αλλη φορα θα σου ερθω μια βδομαδα απλυτος να μου κανεις μπανιο εσυ, γελουσε κανα διλεπτο.

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
255
Πόντοι
1
Κατεβηκα χθες καρφι να δω μηοως επεστρεψε Ελενα Ραισα τελικα σταθηκα ατυχος ηταν η Νεφελη στην θεση της και δεν περασα, η τσα ειπε εχει αδεια δεν ηξερε ποτε γυρναει. Μετα πηρα τηλεφωνο inside δουλευε η νταιζη και ειπα να περασω για δοκιμη μιας και εχουν γραφτει αρκετα καλα. Απο σωμα ειναι λιγο πλαδαρη αλλα οκ. Τωρα γενικα στον αγωνα ειναι τιμια αλλα ειχα ενα θεμα
Μολις την γυρισα στα 4 μου ηρθα μια αρκετα ασχημη μυρωδια οποτε αν και τιμια δεν νομιζω να ξαναπερασω
Περασα με 50 ελευθερο στοματικο

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.583
Πόντοι
3.936
Τα εξτραδακια μου τα παιρνω που κ που χωρις να τα εχω πληρωσει και παω κυριως με ΑΠΛΟ προγραμμα.
Eσυ κι ολοι οι υπολοιποι εμεις τι νομιζεις οτι ανακαλυψες τη χαμενη Ατλαντιδα?

georgekp34

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
6.630
Πόντοι
1.336
Η καβλιαρα μπηκα βγήκε κουνιόταν μπροστά μου έπαιζε με τα μελαχρινά μαλλιά της παιχνιαρικα και αυτό που με τράβηξε να περάσω είναι ότι δεν σταμάτησε να με καρφώνει με τα μάτια της λαγνα μέχρι να με κάνει να περάσω

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
17.566
Πόντοι
33.365
Μια φορα συζητουσαμε για το αν κανουν μπανιο οι περισσοτεροι πριν πανε στο στουντιο.. και μιλαμε τωρα για μια κοπελα που δεν εκλεινε μπουτι ολη μερα.

Μου λεει ειναι καποιοι που δεν κανουν μπανιο και αναγκαζομαι να τους βαζω εγω να κανουν και πολλες φορες τους πλενω εγω.

Καλα της λεω εμενα γιατι καμια φορα δεν μου το ειπες αυτο; εσυ εισαι παντα πλυμενος και καθαρος.
Και την λεω: καλα ειμαι μλκας την αλλη φορα θα σου ερθω μια βδομαδα απλυτος να μου κανεις μπανιο εσυ, γελουσε κανα διλεπτο.
Η λαρα σε εμενα τουλαχιστον αν με εβλεπε πλυμενο μ την εκεγε σε φαση γτ δεν με περιμενες; Παντα ηθελε να κανουμε μαζι ντουζ και να χαμουρευομαστε.

Petros Erimitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
6
Like
561
Πόντοι
21

Που ειναι αυτη?
Και τι θα πει δεν πηγα σε αυτη και για αυτο τα λεω? Το παραδειγμα που χρησιμοποιεις επιβεβαιωνει τα λεγομενα μου. Ενταξει απλα δεν εθιξα και αυτο το θεμα, της καθαριοτητας.

Petros Erimitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
6
Like
561
Πόντοι
21
Eσυ κι ολοι οι υπολοιποι εμεις τι νομιζεις οτι ανακαλυψες τη χαμενη Ατλαντιδα?
Καθολου. Αυτα ειναι αναμενομενα.
Οταν απτους 50 μλκες ανηκεις στους 5-10 που ειναι σωστοι, καθαροι κλπ ειναι ευκολο να ξεχωρισεις.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Η καβλιαρα μπηκα βγήκε κουνιόταν μπροστά μου έπαιζε με τα μελαχρινά μαλλιά της παιχνιαρικα και αυτό που με τράβηξε να περάσω είναι ότι δεν σταμάτησε να με καρφώνει με τα μάτια της λαγνα μέχρι να με κάνει να περάσω
Μέσα πως είναι!? Όμορη είναι. Μια φορα μόνο την πέτυχα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom