Ko3371
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 279
- Πόντοι
- 21
Μήπως είναι ο Κωστακης ;Μαγκες ειναι ενας εδω στους καναπεδες εχει ριξει τρομερα ρεψιματα
Μήπως είναι ο Κωστακης ;Μαγκες ειναι ενας εδω στους καναπεδες εχει ριξει τρομερα ρεψιματα
Ακριβώς για αυτό θα είναι δύο τύποι μαζί της για να μην τρομάξει η κοπέλαΜε το μαλακό μην τρομάξει και μείνετε-μείνουμε με τη ψωλη στο χέρι
Με την πρώτη μλκ-ια θα φύγειΑκριβώς για αυτό θα είναι δύο τύποι μαζί της για να μην τρομάξει η κοπέλα
Εγώ το ξέρω και ξέρω και πόσο σωστά Μήλας τυπε μουΜε την πρώτη μλκ-ια θα φύγει
Λοιπόν μάγκες, αύριο από τις 19:45-20:00 θα είμαστε δυο άντρες με μια κοπέλα παρέα στο σινεμά. Η κοπέλα είναι νέα και θα είναι πρώτη φορά στο σινεμά και για αυτό έρχεται μαζί μας. Η κοπέλα είναι 27/162/56 ξανθούλα. Κατά τα 99.9% θα είμαστε εκεί. εάν πρόκειτει κάτι θα σας ενημερώσουμε. Λέμε να πάμε στο κάτω μέρος στα κάγκελα και κλουβιά, αλλά θα το δούμε στην πορεία
Είσαι Πορνοστάρακι Μουγεια μωρο
ειμαιιιΕίσαι Πορνοστάρακι Μου
Αύριο θα σε κάνω διάσημη στο Λαό αγάπηειμαιιι
δηλ?Αύριο θα σε κάνω διάσημη στο Λαό αγάπη
Θά λατρέψει Ο κόσμος τίς τρύπες σού και το θέαμα πως θα σε πηδάω
μονοφαγα χαχαχαΘά λατρέψει Ο κόσμος τίς τρύπες σού και το θέαμα πως θα σε πηδάω
Αύριο θα είμαι λίγο ανοιχτόχαιριςμονοφαγα χαχαχα
παντως δεν βλεπω να ερθουν χααχαχαΚαι μετά θα απολαύσουν όσους θα διαλέξεις εσύ πορνοστάρακι μου
παντως δεν βλεπω να ερθουν χααχαχα
να δουμε τι θα δουμεΘα το δούμε στην πράξη
Λαός να περιμένει την επιλογή σουνα δουμε τι θα δουμε
μου εχεις γαμησι τον εγκεφαλο για αυτο θα ερθω να ξερεις οσο με κρστασ ολοκαυλωτη τοσο θελωΛαός να περιμένει την επιλογή σου
Σε γουστάρω έτσι τρελαμενη καί καυλωμένημου εχεις γαμησι τον εγκεφαλο για αυτο θα ερθω να ξερεις οσο με κρστασ ολοκαυλωτη τοσο θελω
μωρο κρατηστεμαι ολοκαυλωτη και αυριο θα σας κανω οτι θελετεΣε γουστάρω έτσι τρελαμενη καί καυλωμένη