Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 338 άτομα (26 μέλη και 312 επισκέπτες)

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
Την Φωκαίας την ξεκώλιασαν μού είπανε...
Την ειχα δει κ δε μπηκα.Μετα απο λιγες μερες εγινε αυτο που ζουμε τωρα με τα πιο πολλα κλειστα κ ποτε δε δουλευουν τα περισσοτερα σε ολες τις βαρδιες,σερι,1-2 βαρδιες και αν

10euro10lepta

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
894
Πόντοι
81
καλησπέρα παιδιά έχουμε καμία πληροφορία η ρεγγινα από μεγάλου αλεξάνδρου 28 τι απέγινε;

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Μύστες, υπαρχει κάποια στα μπου που να γουστάρει/ανεχεται βρισυδια/ξεφτυλισμα;... εκτός από Αννούλα;

Nikos78!

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2023
Like
506
Πόντοι
81
Προχθες μεταξυ 2 βαρδιων

Λιοσιων
Δαφνη,Αντρεα,Μελισσα,Ροξι,Μπελλα.Η Μπελλα βογγουσε.Η Ροξι μου μιλησε εξω στο δρομο διοτι περιμεναμε την αλλαγη κ βγηκε κ ρωτησα.Στο κατω η τσα εριχνε ακυρα κ μετα περιμεναμε ΕΚΤΟΣ ησυχα,μπηκαμε για Μελισσα καθως λογω αλλαγης θα ταν εκει κ μας εβριζε στα Ρωσικα χωρις να ξερει οτι καταλαβαινω.Το ειπα στα αλλα παιδια και φυγαμε.

Χωματιανου
Προλαβαμε Αννα κ μπηκε φιλος για τελευταιος πελατης,κι εδω βογγητα μα κ τα γνωστα απο Αννα

Φιλ11
Λουνα,Ελεν,Τζενιφερ

Φωκ27 πανω-κατω δε τις θυμαμαι αλλα Αντζελικ-Λιντα γιοκ με πληροφορια οτι η Αντζεκικ εφυγε κ θα ξαναρθει

Φυλ 59
Σαμι η καινουρια κ ρωτησα για Ναταλι (τοπ 5 ομορφιας/σωματος για μενα) κ ειπαν απο Τεταρτη

Φυλ 71
Σοφια καινουρια Βενεζουελανα.Ρωτησα τσα για την αλλη Σοφια με το κορμι που βλεπω τοσο καιρο αλλα δυο τσατσαδες δε τη ξερανε κ οκ η πρωτη αντε να το δεχτω,η αλλη που ταν και μαζι?Η καινουρια ολως τυχαιως ονομαστηκε Σοφια.Ετων 27 μαυρουλα που μικροδειχνει,ωραιο μαλλι μακρυ κ σωμα τουμπανο,κωλος ομορφος αδυνατη

Ι46β
Νταρια κ αλλες 2.Τη μια δε την ηξερα,νταρνταρα αλλα καυλα κ ρωταω κ πεταγονται αλλα επαιξα μπαλα την Νταρια κ σωθηκα

Κολωνου
Στο 30 ειπε η Νταρια η Ρουμανα θα γυρισει σε λιγες μερες (ωραια cougar η τσα κ συζητησιμη)

Συνοπτικα Μεταξι ειδα Ριτα που ναι τουμπανο,δυο Λουτσιες νομιζω,η μια αξιζει,ειναι καπου στα μαζεμενα,η 40αρια η 20αρια Ιασωνος.Μεγαλου Αλεξανδρου Γαβριελα μαρεσε κ αυτη κ το χαμογελο της,ευχαριστη.Αλλα καπου ειδα μια κοπελιτσα κ η τσατσα της φεροταν ασχημα,ξενερωσα παρα πολυ

Τελικα γυρισα Φυλης 71 για νεα Σοφια κ μπηκα,αρχικα φαινεται μαγκωμενη αλλα ειναι πολυ καλη,κολπατζου.Παραπονο δεν εχω απο τη κοπελα γιατι τα κανε ολα να τα καταφερουμε.Παραπονο εχω απ τη τσα κ απ τη διοικηση του οικου καθως ετσι δικαιολογηθηκε η τσα.Εκτος του οτι ειναι γελοια αυτα που λενε οτι δηθεν δε ξερουν κοπελα που ναι μαζι τους μεχρι κατι μερες πριν,λενε κ γελοιοτητες περι αφεντικου,χρονου,εξτρα πληρωμης.Γενικα μη φοβηθειτε τη Σοφια αλλα μη τη συγχυσετε πολυ,τη τσα να φοβηθειτε.Προσφατα εχω δοκιμασει Αννα-Νικολ-Τζενιφερ-Σοφια

*Περασα απο πιατσα Ομονοιας,εκει υπαρχει επιστροφη βομβα που αξιζει εμφανισιακα συν αλλη μια που αξιζει,μικρες

*Ζαμπελιου μικρο περασμα χωρις να κατσω

*Πολλες χοντροκωλες/μεγαλοκωλες για οσους γουσταρουν αλλα κ αρκετες λεπτοτερες για ολα τα γουστα.Ξεχναω ονοματα κτλ στο Μεταξι λογω επιλεγμενης ενασχολησης με τη περιοχη
Πιατσα ομονοιας;;; σε ποιο σημειο ακριβως;

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
Εγω παντως βλεπω ανανεωσεις.Ανεξαρτητα με το τι εμφανιση θελω.Θα σας ενημερωσω στην επομενη
Πιατσα ομονοιας;;; σε ποιο σημειο ακριβως;
Πλατεια Βαθης στο λεγομενο τριγωνο μεταξυ των ξενοδοχειων Ορφεα-Easy-Lito

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.258
Πόντοι
10.026
Καλησπέρα στην παρέα.Εδω και 2 μήνες βρίσκομαι Αθήνα και λέω να κάνω μια επίσκεψη από Βικτώρια η Συγγρού-φιξ όπως πηγαίνει ένας φίλος μου.Μου είπε για τιμές από 10-20€. Εσείς έχετε κάτι να μου προτείνετε? Ευχαριστώ και καλή χρονιά να έχουμε.Επισης υπάρχουν site των στούντιο που μπορώ να δω τις γυναίκες πριν πάω και κατά πόσο είναι έγκυρες οι φωτό?
Φίλε, εσύ δεν είσαι απλά νέοπας, εσύ έπεσες χθες στην Γη.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
56
Like
21.001
Πόντοι
10.906
Χωματιανού 11 στο "Αννόσπιτο" πήρα την Όλγα, ξανθιά Ρωσίδα με πάντα καλή διάθεση, τίμιο ξεφόρτωμα στο φιλόξενο στοματάκι της!
Καλή χρονιά με ό,τι επιθυμεί ο καθείς!

PsoLeeSin1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.558
Πόντοι
481
Επειδη η Μελισσα παει κ στα δυο να ξερετε οτι προχθες η μελαχρινη τσατσα με το μαυρο μακρυ μαλλι που ναι μιλφ αλλα νεοτερη απ τη διπλανη,μας εβρισε ολους οσοι ειμασταν μεσα στα Ρωσικα κ επειδη καταλαβα μονο εγω το ειπα στους αλλους,μολις επισε τριτη βαρδια κ θα τα περιγραψω σε πληρη ενημερωση μου,απλα να ξερετε αν ακουσετε λεξεις οπως "πίνταρ" "πινταράς" "πινταράσι" "νταλμπαγιόμπ" "νταλμπαγιόμπι" σας βριζουν κ εχω ακουσει κ απο εργαζομενη.Επισης το "τσόρνι" κ "τσόρνιοι" εννουν μαυρο-σκουρο,σας,τα λεω απλο ι κα να γλυτωσετε κ να μαυρισετε οπως τους αξιζει γτ το κανουν πισωπλατα κ φαινεται να μιλανε μεχρι κ νορμαλ εν αγνοια σας,εβαλα τονους να ξερετε πως ακουγονται οι λεξεις διοτι λεγονται με ταχυτητα ομιλιας σα τη δικη μας,οχι αργα γι αυτο ακουγονται σα να μιλανε φυσιολογικα,για το τρολ οταν φευγετε να λετε "πακά" που σημαινει τα λεμε/τα ξαναλεμε να τα ξερετε ετσι με την απλη εννοια για να αντιδρατε (μπονους "ζαημπάλ ή Ζαημπάλι" ειναι επισης κακο,σημαινει μας τα πρηξες/ μας τα πρηξατε με την καθε εννοια)
Ωραιος συναγωνιστη που τα μοιραζεσαι με μας που δεν ξερουμε. mFj1wd.gif

donp4679

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
40
Like
1.552
Πόντοι
2.411
προχθες εκανα πρωινη επισκεψη στο Ιασωνος 37Β με την ξανθια μιλφογκιλφ με την τεραστια κωλαρα της, βγαινω και παω προς τα πανω, ηταν ενας Αραβας εξω απο το Ιασωνος 30 και με ρωτουσε πραγματα μεσω Google translate, εψαχνε μια ρωσιδα που δουλευε εκει. Ρεπορτερ εγινα.. ηθελε να μαθει ποτε θα ανοιξει ο οικος, που ειναι οι κοπελες.. :coffee:

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
314
Πόντοι
20
προχθες εκανα πρωινη επισκεψη στο Ιασωνος 37Β με την ξανθια μιλφογκιλφ με την τεραστια κωλαρα της, βγαινω και παω προς τα πανω, ηταν ενας Αραβας εξω απο το Ιασωνος 30 και με ρωτουσε πραγματα μεσω Google translate, εψαχνε μια ρωσιδα που δουλευε εκει. Ρεπορτερ εγινα.. ηθελε να μαθει ποτε θα ανοιξει ο οικος, που ειναι οι κοπελες.. :coffee:
Αυτή είναι η Άντζελα που άμα της δώσεις 20 ευρώ παίρνεις καί τή κωλαρα της

donp4679

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
40
Like
1.552
Πόντοι
2.411
  • Like
Αντιδράσεις: Konig2
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom