Νέα

Τελευταίο post από μέλος που αγνοείς ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tellystalone6969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 342
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
56.779
Πόντοι
40.655
Εδώ δεν κατάλαβες εσύ ο ίδιος τι γράφεις ρε κουτσογερε θα καταλάβουν οι αλλοι?
Κάτσε κελαηδά εσύ και άσε μένα να σου ρίχνω κάνα κουραδι στη μαπα

Ζαν.
Με εκείνο το τετ α τετ τι θα γίνει; Θα σταθεροποιηθεί η τοποθεσία; Ή θα παίζεις κρυφτό, από το Μπρνό στην Αθήνα, κι απ την Αθήνα στο Λεόντιο. :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.417
Πόντοι
5.506
O βλαροκ το γκαρσονακι που ακόμη και το Άβαταρ του( τον δίνει) γιατί ως γνωστο (1 εικόνα 1000 λέξεις) γιατί: και γκαρσονι είναι -κρατώντας το σέικερ αλλά και ομοφυλοφιλικές υπηρεσίες προσφέρει με το ολόσωμο Στρινγκ δίνοντας σήμα ότι κάνει και αυτή τη δουλειά. 2 σε 1 δηλαδή.. γκαρσονι- πφουστης.
Καλως τον μαλακα που ζει στο Ματριξ του, δε σε ειχα για τοσο βλακα Κιανου.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.536
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• tumblr_p96qqsBGTx1vvswdqo1_500.gif
    tumblr_p96qqsBGTx1vvswdqo1_500.gif
    2,4 MB · Εμφανίσεις: 8

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
56.779
Πόντοι
40.655
Ζαν με όλο το σεβασμό στην βλακεία σου, ο Ρετρό είναι κομμάτι της ιστορίας του μπου.

Παπαριές γράφει. Όταν ήταν Σαλαμούνης, Σουλτάνος της Πουτσας και Μουλά Ομάρ, συγκρούστηκαν πολλές φορές.

Απλά καμώνεται τον ανήξερο γιατί ισχυρίζεται πως όλοι αυτοί δεν ήταν κλώνοι του. :coffee:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.582
Πόντοι
3.846
Πλην όμως πάντα υπάρχει ένα τέλος. Μοιραία λοιπόν ο κάθε κατεργάρης θα καθήσει στον πάγκο του.
Μακάρι να τελειώνουν όλες αυτές οι πίπες διαγωνισμοί που μόνο
ο σκοπός σε τέτοιους διαγωνισμούς είναι να ανέβει η τηλεθέαση και να κάνεις το κοσμακη να γελάσει, να χαρεί με σκουπιδιασμα και δολοφονίες χαρακτήρα κλπ. :woldman:
φασαρίες κι ανακατωσούρα προσφέρουν.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
56.779
Πόντοι
40.655

Μάστορα μου!

Εσύ και ο Πιστοποιημένος Μρ. Μαλάκας, μάλλον έχετε λίγο στρεβλή ιδέα για τον παρόντα ιστότοπο.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.582
Πόντοι
3.846
Εσύ και ο Πιστοποιημένος Μρ. Μαλάκας, μάλλον έχετε λίγο στρεβλή ιδέα για τον παρόντα ιστότοπο.
Δεν χρειάζεται η λέξη μάλλον - εύχομαι κάποια στιγμή στο μέλλον να υπάρξει κάποια ουσιαστικότερη αλλαγή στα δρώμενα τούτου ιστότοπου.
Καλή συννεφιασμένη Κυριακή παππούλη, ας πάω ένα περίπατο στην εξοχή, διαθέτω κι αλεξιβρόχιο για τυχόν νεροποντή, βέβαια δεν θα απομακρυνθώ από τις βάσεις δεδομένων των κυρΠαντελήδων.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
56.779
Πόντοι
40.655
Δεν χρειάζεται η λέξη μάλλον - εύχομαι κάποια στιγμή στο μέλλον να υπάρξει κάποια ουσιαστικότερη αλλαγή στα δρώμενα τούτου ιστότοπου.
Καλή συννεφιασμένη Κυριακή παππούλη, ας πάω ένα περίπατο στην εξοχή, διαθέτω κι αλεξιβρόχιο για τυχόν νεροποντή, βέβαια δεν θα απομακρυνθώ από τις βάσεις δεδομένων των κυρΠαντελήδων.

Μάστορα μου!

Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα αν χρειάζεται ή όχι η λέξη "μάλλον".

Αυτό που μπορώ όμως να γράψω με βεβαιότητα είναι, ότι τόσο ο Πιστοποιημένος Μρ. Μαλάκας που εδώ και 15 χρόνια ρίχνει γαμωμάνες χέζει τάφους και εύχεται καρκίνους, όσο και εσύ, που τα τελευταία δύο χρόνια έχεις στολίσει με "κοσμητικά" παραπάνω από τα μισά μέλη του σάιτ, ξυπνήσατε κάποια μέρα με άλλο μουντ επειδή έτσι σας καύλωσε στα ξαφνικά, και κάνετε διαλέξεις για ευγενή άμιλλα και παρόμοιες παπαριές. Κοντολογίς έχετε την απαίτηση από τα μέλη να σας δώσουν άφεση και να σας συμπεριφέρονται σαν να μην έχει προηγηθεί τίποτα το μεμπτό από πλευράς σας.

Συγχωροχάρτια δεν υπάρχουν πια μάστορα μου. Και αν υπάρχουν βρίσκονται αλλού. Όχι εδώ. Οπότε αυτό που αξιώνεις εσύ και ο άλλος, δεν το κόβω να γίνεται πράξη.

• Like
Αντιδράσεις: barock

user212024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
1.708
Πόντοι
206
ρετρο κανονικα επρεπε να υποψηφιος στον mr κλωσσα mr κοτα πως τα λενε αυτα τα πτηνα:tooth:
ουτε πατησε στους mr μαλακες διαγωνισμους
χελ κυριος - εδωσε το παρον - εκανε οσο σκουπιδιαμα τραβουσε η ψυχη και την εκανε
ρετρο καημενος χωρις νιπλη δεν μπορει :rolleyes:
απορω τωρα που λειπει ο νιπλης ποιος τον βγαζει βολτα:tooth:

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.956
Μάστορα μου!

Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα αν χρειάζεται ή όχι η λέξη "μάλλον".

Αυτό που μπορώ όμως να γράψω με βεβαιότητα είναι, ότι τόσο ο Πιστοποιημένος Μρ. Μαλάκας που εδώ και 15 χρόνια ρίχνει γαμωμάνες χέζει τάφους και εύχεται καρκίνους, όσο και εσύ, που τα τελευταία δύο χρόνια έχεις στολίσει με "κοσμητικά" παραπάνω από τα μισά μέλη του σάιτ, ξυπνήσατε κάποια μέρα με άλλο μουντ επειδή έτσι σας καύλωσε στα ξαφνικά, και κάνετε διαλέξεις για ευγενή άμιλλα και παρόμοιες παπαριές. Κοντολογίς έχετε την απαίτηση από τα μέλη να σας δώσουν άφεση και να σας συμπεριφέρονται σαν να μην έχει προηγηθεί τίποτα το μεμπτό από πλευράς σας.

Συγχωροχάρτια δεν υπάρχουν πια μάστορα μου. Και αν υπάρχουν βρίσκονται αλλού. Όχι εδώ. Οπότε αυτό που αξιώνεις εσύ και ο άλλος, δεν το κόβω να γίνεται πράξη.
Ο τελης σε εβρισε 15 χρόνια ο πιατσοχαλαστρας το ίδιο τα 2 χρόνια,εγώ σαιντ πως σε λένε ποτέ δεν ήρθα σε ανοιχτή κόντρα μαζί σου παρά εσύ ξεκίνησες να κωλοτρυβεσαι στη κλίτσα του τσοπάνη
Άρα σαιντ ψάχνεις φθηνές δικαιολογίες για να επικρατεί εδώ μέσα ένα μπάχαλο μια αναμπουμπουλα.
Ο τελης λες σου είπε κάτι εσύ λυσαξες τόσα χρόνια να τον πυροβολεις μέχρι και στημένους διαγωνισμούς έκανες δεν χόρτασες?
Πες ότι είσαι ένας μπαχαλακιας και άσε τις κωλοτουμπες κωλοτουμπα

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.956

Ο σαιντ μόνο διαγωνισμούς στημένους ξέρει να κάνει.
Βάζει τα μέλη και τους κλωνους και βγάζει τέλη εσένα και εμένα και μετά γελάει ότι τάχα κάτι έκανε λες και έκανε μεγάλο επίτευγμα
Το άτομο σαιντ είναι ένας άρρωστος στο μυαλό ένας διεστραμμένος στο οποίο κανονικά κανένας δεν επρεπενα του δώσει συγχωροχάρτι.
Εδώ του πρότεινα 2 φορές εκεχειρία και δεν τη δέχτηκε τώρα ας φάει τα σκατα στη μούρη και να μην μιλαει

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.956
Παπαριές γράφει. Όταν ήταν Σαλαμούνης, Σουλτάνος της Πουτσας και Μουλά Ομάρ, συγκρούστηκαν πολλές φορές.

Απλά καμώνεται τον ανήξερο γιατί ισχυρίζεται πως όλοι αυτοί δεν ήταν κλώνοι του. :coffee:
Καλά εσύ ακόμα βαφτίζεις αλλά μέλη κλώνους δικούς μου και φτιάχνεις ιστορίες και παραμύθια
Κλασσική μεθόδος σου

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.956
Ζαν.
Με εκείνο το τετ α τετ τι θα γίνει; Θα σταθεροποιηθεί η τοποθεσία; Ή θα παίζεις κρυφτό, από το Μπρνό στην Αθήνα, κι απ την Αθήνα στο Λεόντιο. :coffee:
Όταν είναι η στιγμή γερο θα σου πω,εγώ τώρα είμαι στο μπρνο αν καίγεσαι τόσο έλα στο μπρνο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom