Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Και νομίζεις ότι κέρδισες αν κάποιος παρατάει το μπου?Ο φουκαρας ο Λάκης, το παράτησε και το τελευταίο του account. Στηγαμιστηκε.
Θα μπει με καινούριο. Καμιας δεκαετίας άντε πενταετίας προφίλ θα είναι.
Ξέρεις πόσο γελοιοποιείσαι να λες συνεχώς αυτές τις ασυναρτησίεςΚαλώς τον ανεπιθύμητο των οικων ανοχής για χάρη των Πακιστανών.
Ποιος σου είπε ότι το παράτησε ο Λάκης το μπου;Και νομίζεις ότι κέρδισες αν κάποιος παρατάει το μπου?
Αυτό εσύ δεν θα μπορέσεις ποτέ να το κάνεις γιατί θέλει αρχιδια αυτή η ενέργεια
Εσύ χωρίς το μπου δεν ζεις δεν αναπνέεις
Ο @Νιονιος σου αρέσει ή όχι τον διώξανε από μπουρδέλο για να βάλουν στη θέση του Πακιστανό.Ξέρεις πόσο γελοιοποιείσαι να λες συνεχώς αυτές τις ασυναρτησίες
Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις πάει ποτέ σε μπουρδελα και αυτό σημαίνει κάτι
Χωρίς γκόμενα γυναίκα και μπουρδελα άρα η χειροκίνητο η αγγούρι στο κωλο,όσο για κολγκιρλ είσαι μονο εδώ μέσα τσάμπα διαφήμιση για να σου γράφουν ένα γλυκό λόγο και να χαίρεσαι όπως κάνει η τσουλαρα ο μπαρόκ με κάποια τζο
Χθες πουτανελια χωρίς το μπαμπά σαιντ κάνατε τα παγωνιά και είχατε κρυφτεί κάτω από το πάπλωμαΜην το μαλώνεις το ορφανό. Χτες βράδυ αργάμιση έψαχνε κάποιον να πει δυο κουβέντες εδω μέσα και δεν έβρισκε κανέναν το ορφανό.
Αυτός που υποτίθεται έχει ζωή, φιλους, γυναίκες και δεν έχει ανάγκη το σαητ τούτο. Ακόμα και τον χρόνο εδώ μέσα τον άλλαξε.
Που ήσουνα την Πρωτοχρονιά ρε άτομο με φίλους, γυναικες. και ζωή εκτός σαητ;Χθες πουτανελια χωρίς το μπαμπά σαιντ κάνατε τα παγωνιά και είχατε κρυφτεί κάτω από το πάπλωμα
Τώρα αρχίζετε και ξετσουτσουνιζεται και βγαίνετε από τα λαγούμια σας
Εσύ υποτίθεται για 3 μέρες δεν θα έμπαινες εδώ μέσα και σήμερα είναι δεύτερη μέρα και το έχεις πάει ήδη υπερωρίαΠοιος σου είπε ότι το παράτησε ο Λάκης το μπου;
Πάμε πάλι από την αρχή. Ξεκουμπιζεται ως Lakis33 μπαίνει με νέο λογαριασμό ως Zeljko. Ξανά παίρνει τον πουλί μόνος του ωδ Ζέλικο, μπαίνει ως Fylobios30. Ξανά παίρνει πουλί μόνος του μπαίνει ως tellystalone 6969.
Τώρα ψάχνουμε να βρούμε Με ποιον λογαριασμό μπήκε
Αυτο παράτημα το λες εσύ;
Κάτι σαν εσένα δηλαδή, όπως κάνεις και εσύ.
Είδα και εσένα πως ζεις που έκανες Πρωτοχρονιά εδώ μέσα.
Φουκαριαρη.
Εγώ σου έγραψα ότι θα υπολειτουργω. Να ξανά βάλω το μήνυμα;Εσύ υποτίθεται για 3 μέρες δεν θα έμπαινες εδώ μέσα και σήμερα είναι δεύτερη μέρα και το έχεις πάει ήδη υπερωρία
Όταν σου λέω ότι η ζωή σου όλη το μπου και τίποτα αλλο ψάχνεις φθηνές δικαιολογίες και ιστορίες για αγρίους για να δικαιολόγησεις την ορθάνοιχτη κωλαρα σου
Με 15 κλώνους, 8 επίσημα μέλη της κλικας συν καμία 10αρια ακόλουθους σας 30 με 33 ψήφους είναι κομπλέ να βγαίνω εγώ μονιμωςΠου ήσουνα την Πρωτοχρονιά ρε άτομο με φίλους, γυναικες. και ζωή εκτός σαητ;
Βαρόνος Μινχαουζεν βγήκες και Κλωσα βγαίνεις επίσης.
Και πολλά άλλα επίσης. Όπως παιδί του φασισμού. Ένα φασιστοπουλο. Και καλά Συριζαιος τώρα....
Εσύ υπολειτουργεις εκ γεννησιμιου σου μωρή μπαλωτσα όχι μόνο τωραΕγώ σου έγραψα ότι θα υπολειτουργω. Να ξανά βάλω το μήνυμα;
Προσκυνήσες τον Λάκη. Έναν φασίστα και έγινες ίδιος. Ένας φασίστας είσαι. Πότε δεν ήσουν Συριζαιος. Οι μάσκες σου έπεσαν. Φασιστακο.Με 15 κλώνους, 8 επίσημα μέλη της κλικας συν καμία 10αρια ακόλουθους σας 30 με 33 ψήφους είναι κομπλέ να βγαίνω εγώ μονιμως
Φασιστοπουλο από που μωρή μαποχυμενη προβατίνα?εσύ δεν ξέρεις τι σημάνει όχι φασισμός αλλά ούτε από πουθε κάνει η κοτα
Τις καλύτερες ευχές μου, να καταφέρεις επιτέλους να μπεις σε μπουρδελο και να κανείς τη δουλειά σου, ΠΡΙΝ από Πακιστανους.

σου αρέσει ή όχι
Γι αυτό λοιπόν, όταν μας ψάχνεις και δε μας βρίσκεις έχω να σου προτείνω ένα ωραίο νήμα να πας να λες τον πόνο σου.....Χθες πουτανελια χωρίς το μπαμπά σαιντ κάνατε τα παγωνιά και είχατε κρυφτεί κάτω από το πάπλωμα
Τώρα αρχίζετε και ξετσουτσουνιζεται και βγαίνετε από τα λαγούμια σας
Το καλυτερότερο όλων των ΕΠΟΧΩΝΕ είναι πως ο Λάκαρος όταν ζορίστηκε οικονομικά κελάηδησε και το γύρισε στο τσυριζέικο.Προσκυνήσες τον Λάκη. Έναν φασίστα και έγινες ίδιος. Ένας φασίστας είσαι. Πότε δεν ήσουν Συριζαιος. Οι μάσκες σου έπεσαν. Φασιστακο.

Ρε τι αχόρταγη που είναι η Ζανουλα ούτε Πρωτοχρονιά δεν μας αφήνει να κάνουμε ,θέλει το γαμησι του καθημερινά δεν καταλαβαίνει από γιορτές κ αργιεςΓι αυτό λοιπόν, όταν μας ψάχνεις και δε μας βρίσκεις έχω να σου προτείνω ένα ωραίο νήμα να πας να λες τον πόνο σου.....
Τις καλύτερες ευχές μου
Ότι και να λες μπουμπου όλοι ξέρουν τους αγώνες που έχω ρηξει με τον σύριζα και εδώ μέσα στα πολιτικά,χρόνια με πιπωναν τα δεξιά τσιράκια του σαιτ και μέλη της κλικας σουΠροσκυνήσες τον Λάκη. Έναν φασίστα και έγινες ίδιος. Ένας φασίστας είσαι. Πότε δεν ήσουν Συριζαιος. Οι μάσκες σου έπεσαν. Φασιστακο.
Έχει τελειώσει αυτή η κουβέντα.Ότι και να λες μπουμπου όλοι ξέρουν τους αγώνες που έχω ρηξει με τον σύριζα και εδώ μέσα στα πολιτικά,χρόνια με πιπωναν τα δεξιά τσιράκια του σαιτ και μέλη της κλικας σου
Τώρα ήρθες εσύ η μπουμπού να μας πεις τις παπαριες σου. Γιατί νομίζεις μωρή μπουμπού με έχουν στη μπούκα εμένα και τον τέλη?εγώ και ο τελης στα πολιτικά ξεσκισαμε όλα τα δεξιά παρταλια εδώ μέσα και ο βαγκον.
Από τότε είμαστε στο στόχαστρο