Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.337
- Πόντοι
- 28.246
Προς το παρών ο Τροπαιούχος Μίστερ μαλακας.Ετοιμάσου για νέο κλώνο του Λακόπουστα, να δούμε τι θα μας ξεφουρνίσει κι αυτός![]()
Αποκλειστικές εικόνες.
Προς το παρών ο Τροπαιούχος Μίστερ μαλακας.Ετοιμάσου για νέο κλώνο του Λακόπουστα, να δούμε τι θα μας ξεφουρνίσει κι αυτός![]()
Ο λακου δεν έκανε κλώνους........ απλά άλλαζε λογαριασμούςΕτοιμάσου για νέο κλώνο του Λακόπουστα, να δούμε τι θα μας ξεφουρνίσει κι αυτός![]()
Δημοσίευση στο thread ''Πιστοποιημένος Επίσημος Mr. Μαλάκας του Bourdela.com για το έτος 2025'' Πιστοποιημένος Επίσημος Mr. Μαλάκας του Bourdela.com για το έτος 2025 - Page 84Περιμένουμε την μεγάλη απονομή του τίτλου!!!
Φίλε μου Μπαμπινιώτη αύριο δεν είναι που έχεις διάλεξη στην φιλοσοφική σχολήκαθολου εγωιστικο.απολυτωσ λογικο και συναμα σωστο και δικαιο.τα ζωα που δεν σεβωντε μπενουν στην θεση τουσ περνοντασ την απαντυση που τουσ αξιζει![]()

ειμαι ιδρυτησ καινουριασ γλωσσασΦίλε μου Μπαμπινιώτη αύριο δεν είναι που έχεις διάλεξη στην φιλοσοφική σχολή![]()

Εκ τον μεγαλύτερων γλωσσοπλαστων.. έχεις δημιουργήσει την φατσεικο φιλοσοφική σχολήειμαι ιδρυτησ καινουριασ γλωσσασ![]()
Μάλλον για το πουτανελι μου θα λεςΜε προσβάλεις είμαι ιδρυτικό μέλος και όχι λέω για τον νταβατζη σου
Ο χεσμενος δεν μιλάει για τα σκατα του άλλου.Ο λακου δεν έκανε κλώνους........ απλά άλλαζε λογαριασμούςμετά από κάθε κρακΣΥΝΕΧΕΙΑ
Mονο η μαλακια που σε δέρνει ξέρει πόσους κλώνους είχα. Χαζοκερκελε.Ο χεσμενος δεν μιλάει για τα σκατα του άλλου.
Εσύ πόσους κλωνους είχες μωρή θες να σου θυμίσω?
Poustiki kithara maximos abramis borbi2525 και ο Θεός ξέρει πόσους άλλους ειχες
Μην το μαλώνεις το ορφανό. Χτες βράδυ αργάμιση έψαχνε κάποιον να πει δυο κουβέντες εδω μέσα και δεν έβρισκε κανέναν το ορφανό.Mονο η μαλακια που σε δέρνει ξέρει πόσους κλώνους είχα. Χαζοκερκελε.
Περονοσπορος από τα γαλάζια τρολ τους έπεσε βαριά η βασιλοκεικ και τώρα είναι ξερά στον ύπνο
Ένας κομπλεξικος μουφας είναι με πολλαπλούς κλωνους- τώρα έχει κολλήσει με αυτόν του: Βλαροκ- επειδή φοράει στριγκ- κάποτε που τον είχαν καθημερινά άλλα μέλη με πίσσα κ πούπουλα- άλλαζε Άβαταρ ανά 2 ημέρες απ' τη ντροπή του.Ο χεσμενος δεν μιλάει για τα σκατα του άλλου.
Εσύ πόσους κλωνους είχες μωρή θες να σου θυμίσω?
Poustiki kithara maximos abramis borbi2525 και ο Θεός ξέρει πόσους άλλους ειχες
Καλημέρα πουτανελι μουΈνας κομπλεξικος μουφας είναι με πολλαπλούς κλωνους- τώρα έχει κολλήσει με αυτόν του: Βλαροκ- επειδή φοράει στριγκ- κάποτε που τον είχαν καθημερινά άλλα μέλη με πίσσα κ πούπουλα- άλλαζε Άβαταρ ανά 2 ημέρες απ' τη ντροπή του.
Δεν μας είπε όμως απο πιο κωλοχωρι εκπέμπει που δεν το χει ούτε ο χάρτης για να γελάσουμε λίγο- η πρώην γκαρσονα- που εξιστορούσε κάποτε πόσα κέρδιζαν απ' τα φιλοδωρήματα.

Καλώς τον ανεπιθύμητο των οικων ανοχής για χάρη των Πακιστανών.Ένας κομπλεξικος μουφας είναι με πολλαπλούς κλωνους- τώρα έχει κολλήσει με αυτόν του: Βλαροκ- επειδή φοράει στριγκ- κάποτε που τον είχαν καθημερινά άλλα μέλη με πίσσα κ πούπουλα- άλλαζε Άβαταρ ανά 2 ημέρες απ' τη ντροπή του.
Δεν μας είπε όμως απο πιο κωλοχωρι εκπέμπει που δεν το χει ούτε ο χάρτης για να γελάσουμε λίγο- η πρώην γκαρσονα- που εξιστορούσε κάποτε πόσα κέρδιζαν απ' τα φιλοδωρήματα.
Ψάχνω θέση εκεί λόγω της κατάστασης μου αλλά δεν βρίσκω.
Καλημέρα απ' το πουτανελι του σαιτ
Καλημέρα ξεκωλιασμενε μπουσταρε.Ένας κομπλεξικος μουφας είναι με πολλαπλούς κλωνους- τώρα έχει κολλήσει με αυτόν του: Βλαροκ- επειδή φοράει στριγκ- κάποτε που τον είχαν καθημερινά άλλα μέλη με πίσσα κ πούπουλα- άλλαζε Άβαταρ ανά 2 ημέρες απ' τη ντροπή του.

Καλημέρα από έναν γκέι του σάιτ (που το παίζει στρέιτ) αλλά τον καιει που δεν είναι.