barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.555
- Πόντοι
- 5.506
Δε θα ξερει ΠΟΤΕ, στανταρακι.Όχι μισή ώρα πριν ομως![]()
Δε θα ξερει ΠΟΤΕ, στανταρακι.Όχι μισή ώρα πριν ομως![]()
Πού είναιΈχεις ψυχή να τα βάλεις με άντρα;
Τίποτα ιδιαίτερο. Με ξύπνησε η νυχτερινή νοσοκόμα γιατι ροχάλιζα.![]()

Πότε θα έρθεις Αθήνα; Πες μου μέρα.Καλά για κάτσε να έρθω εγώ Αθήνα θα δεις ποια θα είναι η κότα.
Θα σε κάνω να ακούς ζαν και να σου φεύγουν τα τσισακια
Και το νήμα της Πάτρας γιατί το κοιτάς για να γαμήσεις;Γιατί ακόμα δεν ξέρω πότε θα ερθω
Μπα δεν τον βλέπω να βγαίνει από το χωριό για κάνα τρίμηνο ,τον έχεις τρομοκρατησειΚαι το νήμα της Πάτρας γιατί το κοιτάς για να γαμήσεις;
Και το νήμα της Πάτρας γιατί το κοιτάς για να γαμήσεις;
Είπε θα κατέβει αυτές τις ημέρες και μόλις ον ρώτησα πότε θα γίνει δικο σας ραντεβου δεν τον βολευει η Αθήνα αυτές τις ημέρες είπε.Πληροφοριακά καθαρά.
Είπε θα κατέβει αυτές τις ημέρες και μόλις ον ρώτησα πότε θα γίνει δικο σας ραντεβου δεν τον βολευει η Αθήνα αυτές τις ημέρες είπε.
Η στέψη της βασίλισσας θα γίνει με το νέο έτος ή πριν την αλλαγή?Πρώτα θα βρε μάρτυρες και μετά θα ασχοληθώ.

Η στέψη της βασίλισσας θα γίνει με το νέο έτος ή πριν την αλλαγή?
Ολόκληρο κοντέινερ οβίδες παρέλαβα, μην πάει χαμένο![]()
θα εχουμε παρτυ;Αμέσως μετά τη λήξη της ψηφοφορίας. Να έχει ο Νικητής την κούπα μαζί του την Πρωτοχρονιά να την δείξει στους φίλους του.
Οκ, θα αρχίσω τους κανονιοβολισμούς από αύριο το απόγευμα.Αμέσως μετά τη λήξη της ψηφοφορίας. Να έχει ο Νικητής την κούπα μαζί του την Πρωτοχρονιά να την δείξει στους φίλους του.
θα εχουμε παρτυ;
γιατι οχι;
γιατι οχι;

Είναι για λίγο αυτή που γλυκοκοιτάει τώρα. Όχι στις μόνιμες.Πληροφοριακά καθαρά.
Αφού θα κατέβω στο χωριό ρε ψυχακια πρέπει να ξέρω ποιες είναι.
ελα να σε γαμησουμε ολοι μαζι να το φχαριστηθεις και αστα σεντονια και τα πολλα τα λογιαΜην απαντάς μπουμπού από άλλο προφίλ
Εσένα ως κλώνου δεν θα σου απαντώ πάρα μόνο στο προφίλ το άλλο μπουμπου
Κλωνε κανε παραπέρα γιατί θα σε πάρει και σένα η μπαλαελα να σε γαμησουμε ολοι μαζι να το φχαριστηθεις και αστα σεντονια και τα πολλα τα λογια
πουστριγκο ε πουστριγκο