Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 16.895
- Πόντοι
- 3.936
Σου ξανά λέω. Αυτά δεν είναι τίποτα που βλέπεις.Δεν ξέρεις, δεν μπορείς να φανταστείς, τι βεληνεκούς ρουφιαφος είμαι.
Σου ξανά λέω. Αυτά δεν είναι τίποτα που βλέπεις.Δεν ξέρεις, δεν μπορείς να φανταστείς, τι βεληνεκούς ρουφιαφος είμαι.
Έβαλε τη τάνα να μου στείλει π.μ να μου πει ότι ο μπαρόκ είναι νορμάλ άντραςΠοιος ασχολείται με έναν που βάζει τις τανες να γράφουν ότι γαμαει όταν βγαίνουν άλλες και μιλάνε για σκουπόξυλα σφουγγάρισμα καί στραπόν
Η μεγαλύτερη κοτα του σαιτ είναι ένα σκουπιδακι χωρίς προσωπική ζωηΚακομοίρη τον μάγκα τον κάνεις με πλαττες γιατί σαν μονάδα είσαι χεστης και τρελακιαααααςςςςς
Κοίτα έλεγε ότι θα τη σκίσει αλλά με 4,5 εκ είναι λίγο δύσκολο θεωρώΑφού δεν έχεις @@ ο ίδιος το χεις δηλώσει αλλωστε- πάσχεις από μικροφαλλια- την βρίσκεις με σκουπόξυλα- - τέλος .
Η μεγαλύτερη κοτα του σαιτ είναι ένα σκουπιδακι χωρίς προσωπική ζωη
Λουξουρι ξέρει κανείς ποιες είναι?
118 έχει έρθει μια καινούργια οποίος παει να ενημερωσει
εάν προβείς σε αυτοδικία σε περίπτωση που δολοφόνησαν δικό σου πρόσωπο όπως συνέβη με το παιδί της Καρυστιανού ,Όσο για το αν θα είμαι χειρότερος ή καλύτερος ανθρωποκτόνος από το καθίκι τον Καραμανλή, αφήνω τους άλλους να το κρίνουν. Σίγουρα όμως ούτε χέστης θα είμαι για να κρύβομαι πίσω από νόμους και εξεταστικές επιτροπές, ούτε ψεύτης που διαφημίζει προς ίδιον όφελος την ασφάλεια των σιδηροδρόμων ενώ ήδη γνωρίζει ότι δεν υπάρχει, ούτε κλέφτης που κάνει αβαβά τα συστήματα ασφαλείας με τα κολλητάρια του και μετά τα ρίχνει στους γύφτους.
Αφού θα κατέβω στο χωριό ρε ψυχακια πρέπει να ξέρω ποιες είναι.Είσαι στην Γουρζουμισα Ζαν και θα κατέβεις Πάτρα; Τι σε νοιάζουν αυτές;
Δεν είσαι στο Κόσιτσε με την Ουκρανεζα;
Άντε με το καλόΑφού θα κατέβω στο χωριό ρε ψυχακια πρέπει να ξέρω ποιες είναι.
Μη σε απασχολώ τώρα έχεις τον τζιν τονικ από εκεί να αναλάβεις και να πάρεις το μέρος της κοπελαςΆντε με το καλό
Καλό ταξίδι να έχεις.
Πότε με το καλό έρχεσαι; Αθήνα πότε θα είσαι;
Δεν πίνω τώρα είμαι εν ώρα εργασίας.Μη σε απασχολώ τώρα έχεις τον τζιν τονικ από εκεί να αναλάβεις και να πάρεις το μέρος της κοπελας
θα σε γαμησει ο Ζεμπου να ξερεις θα σου κανει κωλοτρυπιδα-αρχιδια ενα και το αυτοΜη σε απασχολώ τώρα έχεις τον τζιν τονικ από εκεί να αναλάβεις και να πάρεις το μέρος της κοπελας

Ναι αλλά κάτι πήρε το αυτί μου ότι προτάξες τα στήθη σου από εκεί να υπερασπιστεί κάποια.Δεν πίνω τώρα είμαι εν ώρα εργασίας.
Αθήνα πότε θα έρθεις;
Ναι όπως εσύ που κρυβοσουν πισω απο το πούλμαν τότε στο ραντεβού?θα σε γαμησει ο Ζεμπου να ξερεις θα σου κανει κωλοτρυπιδα-αρχιδια ενα και το αυτο![]()
βρε ξεφτυλα ειχες γινει ρομπα εβγαζα φωτος απο το Συνταγμα και εκανες το παγωνιΝαι όπως εσύ που κρυβοσουν πισω απο το πούλμαν τότε στο ραντεβού?

Πες σκηνικοβρε ξεφτυλα ειχες γινει ρομπα εβγαζα φωτος απο το Συνταγμα και εκανες το παγωνι
ΑΛΛΑ τι να περιμενω απο Σαλαμουνα που βαζει κρεας στον πατο του
υγ εγω στο εγραψα θα σου γαμησει τα παντα ο Ζεμπου αν και δε κινδυνευεις γιατι εισαι θυληπρεπες πουστρακι εσυ,ενας ανωμαλος,ενας χαχας,εισαι τα τσικο![]()
Επ, δεν τάζουμε πούτσο στον Ζαν και τράβελο στο Λάκηβρε ξεφτυλα ειχες γινει ρομπα εβγαζα φωτος απο το Συνταγμα και εκανες το παγωνι
υγ εγω στο εγραψα θα σου γαμησει τα παντα ο Ζεμπου αν και δε κινδυνευεις γιατι εισαι θυληπρεπες πουστρακι εσυ,ενας ανωμαλος,ενας χαχας,εισαι τα τσικο![]()

βαριεμαι το εχω αναφερει πολλακις,υπαρχουν οι φωτος μου και τα ξεφτυλικια του Σαλαμουνα ..Πες σκηνικο
Πάρε το ηρεμιστικό σου ρε αθηνακι γιατί δεν γλιτώνεις το εγκεφαλικό απόψεβρε ξεφτυλα ειχες γινει ρομπα εβγαζα φωτος απο το Συνταγμα και εκανες το παγωνι