Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.378
- Πόντοι
- 6.256
τερζής?Ούτε το τραγούδι δεν ξέρειςΠασχάλης
τερζής?Ούτε το τραγούδι δεν ξέρειςΠασχάλης
Σκριπτα μανετ,αλλιως θα ημουν λαλιστατοςμιλας με γρίφους γέροντα

Τσαρουχαςτερζής?![]()
αυτό το λέμε και στο κωργιό με λίγο διαφορετική πρροφορρά...Σκριπτα μανετ,αλλιως θα ημουν λαλιστατος![]()
Eμενα να δεις πως αερίζονται τ αρχιδια μου με όποιον κομπλεξικό εδώ μέσα....Εμένα μου κάνουν αέρα στα αρχιδια γιατί δεν μπορούν να αποδείξουν τίποτα εσύ όμως έχεις εκφράσει τις απόψεις σου . οπότε δικαίως σε ξεκωλιαζουν
Αυτό εδώ "δεν" το διάβασες βρε πανιβλακα ευαισθητούλη;Κοιτάξτε τι έφτασε να γράψει ο άνθρωπος... Κοιτάξτε μέχρι που έφτασε. Κοιτάξτε λέξη που έγραψε! Μία τέτοια κουβέντα ξεπερνάει κατά πολύ τα όρια ανοχής οποιουδήποτε από εμάς, ελπίζω να συμφωνείτε. Είμαι από το 2005 εδώ μέσα και αυτή η λέξη είναι ότι χειρότερο έχω βρεθεί αντιμέτωπος. Admins με όλο το σεβασμό μαζέψτε τον!
Κάτι είχε παιχτεί με φωτογραφίες από νεαρές στο νήμα με τις ράντομ φωτογραφίες στους δρόμους.... Αν δεν είσαι εσύ, αναιρώ και ζήτω συγνώμη, παραμένεις ένας απλός μαλακας.
Δεν νομίζω χρησιμοποιης ότι ακούς χωρίς να έχεις άποψη..από την άλλη έχεις δημιουργήσει πολλούς ιντερνετικούς εχθρούς έχοντας δώσει πολλά δικαιώματα να σε σχολιάζουν ακόμη και για πλάκα όπως λές αρνητικά οι κοπέλεςEμενα να δεις πως αερίζονται τ αρχιδια μου με όποιον κομπλεξικό εδώ μέσα....
Ναι αλλά την έγραψες την μαλακια.... μόλις επιβαιβεωσεες το προηγούμενο ποστ μουΑυτό εδώ "δεν" το διάβασες βρε πανιβλακα ευαισθητούλη;
Και μετά μη με ρωτάς γιατί βλακακος έφυγες, βλακακος γύρισες....
Ναι, και;Δεν νομίζω χρησιμοποιης ότι ακούς χωρίς να έχεις άποψη..από την άλλη έχεις δημιουργήσει πολλούς ιντερνετικούς εχθρούς έχοντας δώσει πολλά δικαιώματα να σε σχολιάζουν ακόμη και για πλάκα όπως λές αρνητικά οι κοπέλες
Μην παραπονιέσαι για το κράξιμο .. όταν ασχολείσαι με άλλους ασχολούνται και αυτοί μαζί σουΝαι, και;
Με είδες κάπου να παραπονιέμαι;Μην παραπονιέσαι για το κράξιμο .. όταν ασχολείσαι με άλλους ασχολούνται και αυτοί μαζί σου
Αφού δεν έχεις @@ ο ίδιος το χεις δηλώσει αλλωστε- πάσχεις από μικροφαλλια- την βρίσκεις με σκουπόξυλα- - τέλος .Eμενα να δεις πως αερίζονται τ αρχιδια μου
ΠαντούΜε είδες κάπου να παραπονιέμαι;
Καλά αυτός πρέπει να είναι μεγάλος εμμονικος επαγγελματίας ρουφιάνος μπορεί να κάθεται και να ψάχνει ποστ ποστ σε οποιοδήποτε προφίλ για να βρει κάτι το δήθεν μεμπτό στο πανηλίθιο γκάου μυαλό του. Πρέπει να είναι περιπτωσαρα ο βλαχαντερ. Την μαριονέτα του mrEco- την πήγε για ύπνο στο χρονοντούλαπο. Όπου να ναι θα την ξαναβγάλει για να πει την προφητεία τηςΚαλώς τον τρελακιααααα... συνέχισε να γράφεις ότι θέλεις..... στα αρχιδια μου σε γράφω και κάνεις το ζωγράφο
Δεν πρόλαβα τα μαγαζιά αύριο θα πάω να του αγοράσω δώρο για την Πρωτοχρονιά ένα καινούργιο ζουρλομανδύαΚαλά αυτός πρέπει να είναι μεγάλος εμμονικος επαγγελματίας ρουφιάνος μπορεί να κάθεται και να ψάχνει ποστ ποστ σε οποιοδήποτε προφίλ για να βρει κάτι το δήθεν μεμπτό στο πανηλίθιο γκάου μυαλό του. Πρέπει να είναι περιπτωσαρα ο βλαχαντερ.
Κακομοίρη τον μάγκα τον κάνεις με πλαττες γιατί σαν μονάδα είσαι χεστης και τρελακιαααααςςςςς
Σου ξανά λέω. Αυτά δεν είναι τίποτα που βλέπεις.Καλά αυτός πρέπει να είναι μεγάλος εμμονικος επαγγελματίας ρουφιάνος μπορεί να κάθεται και να ψάχνει ποστ ποστ σε οποιοδήποτε προφίλ για να βρει κάτι το δήθεν μεμπτό στο πανηλίθιο γκάου μυαλό του. Πρέπει να είναι περιπτωσαρα ο βλαχαντερ. Την μαριονέτα του mrEco- την πήγε για ύπνο στο χρονοντούλαπο. Όπου να ναι θα την ξαναβγάλει για να πει την προφητεία της
Ρε συEμενα να δεις πως αερίζονται τ αρχιδια μου με όποιον κομπλεξικό εδώ μέσα....
Λύση, σαφώς και όχι.Ωραία τα γράφεις, ας συμφωνήσουμε λοιπόν πως η αυτοδικία δεν ήταν ποτέ η λύση.