Νέα

Πιστοποιημένος Επίσημος Mr. Μαλάκας του Bourdela.com για το έτος 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Επίσημος Μρ. Μαλάκας του Bourdela.com για το έτος 2025 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    55
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.748
Πόντοι
16.131
Δεν είπα ΠΟΥΘΕΝΑ ότι δεν έχει δίκιο και η Καρυστιανου και ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ γονιός. Αλλά θεωρείς πως αυτή έχει περισσότερο δίκιο από όλους τους άλλους; Θεωρείς πως είναι πιο ευαίσθητη από κάποιους άλλους; Θεωρείς πως είναι πιο κοτσωνατη από κάποιους άλλους; Θεωρείς πως στην τελική θα αλλάξει κάτι σε αυτόν τον τόπο είτε από αυτή ή από κάποιους άλλους;

Απλά αυτή βρήκαν πιο λάσκα και την έκαναν πιόνι τους.&-

Επίσης, αν εσύ δεν είχες αφήσει ρουθούνι, πόση διαφορά νομίζεις πως θα είχες από τον ίδιο τον Καραμαν-αλη; Καμία, χειρότερος θα ήσουν, εσύ θα ήσουν και ΦΥΣΙΚΟΣ αυτουργός εγκλήματος.

Αυτά. Τα σέβη μου.
Δεν το μαζεύεις άστο τα ίδια σκατα είσαι ένα κομμάτοσκυλο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.555
Πόντοι
5.506
Τι γράφεις τύπε... ντρέπομαι για λογαριασμό σου...

Νομίζω όλοι οι υπόλοιποι βλέπετε που μπορεί να φτάσει αυτός ο άνθρωπος...
Κάτι είχε παιχτεί με φωτογραφίες από νεαρές στο νήμα με τις ράντομ φωτογραφίες στους δρόμους.... Αν δεν είσαι εσύ, αναιρώ και ζήτω συγνώμη, παραμένεις ένας απλός μαλακας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.555
Πόντοι
5.506
Θεωρώ ότι έχει δίκιο και τέλος.

Τώρα το πώς αντιμετωπίζει την κατάσταση ο καθένας και πως παλεύει για το δίκιο του, επαφίεται στην διακριτική του ευχέρεια δεδομένου ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Τέλος και εδώ.

Όσο για το αν θα είμαι χειρότερος ή καλύτερος ανθρωποκτόνος από το καθίκι τον Καραμανλή, αφήνω τους άλλους να το κρίνουν. Σίγουρα όμως ούτε χέστης θα είμαι για να κρύβομαι πίσω από νόμους και εξεταστικές επιτροπές, ούτε ψεύτης που διαφημίζει προς ίδιον όφελος την ασφάλεια των σιδηροδρόμων ενώ ήδη γνωρίζει ότι δεν υπάρχει, ούτε κλέφτης που κάνει αβαβά τα συστήματα ασφαλείας με τα κολλητάρια του και μετά τα ρίχνει στους γύφτους.

Αυτά.
Ωραία τα γράφεις, ας συμφωνήσουμε λοιπόν πως η αυτοδικία δεν ήταν ποτέ η λύση.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.748
Πόντοι
16.131
Και σένα νταβατζακο σε ανεβοκατεβάζουμε εδώ μέσα, τι να λέει.....
Εμένα μου κάνουν αέρα στα αρχιδια γιατί δεν μπορούν να αποδείξουν τίποτα εσύ όμως έχεις εκφράσει τις απόψεις σου . οπότε δικαίως σε ξεκωλιαζουν

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.034
Πόντοι
28.246
Εμένα μου κάνουν αέρα στα αρχιδια γιατί δεν μπορούν να αποδείξουν τίποτα εσύ όμως έχεις εκφράσει τις απόψεις σου . οπότε δικαίως σε ξεκωλιαζουν
Screenshot_2025-12-16-14-38-50-966_com.android.chrome.jpg

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.308
Πόντοι
486
Όχι ρε πανιβλακα, τι να σε βρίσω, έχεις χαρίσει επικές στιγμές ως σινς91, κάτι για παιδεραστία νομίζω σε κυνηγούσε και το έβαλες στα πόδια;
Κοιτάξτε τι έφτασε να γράψει ο άνθρωπος... Κοιτάξτε μέχρι που έφτασε. Κοιτάξτε λέξη που έγραψε! Μία τέτοια κουβέντα ξεπερνάει κατά πολύ τα όρια ανοχής οποιουδήποτε από εμάς, ελπίζω να συμφωνείτε. Είμαι από το 2005 εδώ μέσα και αυτή η λέξη είναι ότι χειρότερο έχω βρεθεί αντιμέτωπος. Admins με όλο το σεβασμό μαζέψτε τον!

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.748
Πόντοι
16.131
Κοιτάξτε τι έφτασε να γράψει ο άνθρωπος... Κοιτάξτε μέχρι που έφτασε. Κοιτάξτε λέξη που έγραψε! Μία τέτοια κουβέντα ξεπερνάει κατά πολύ τα όρια ανοχής οποιουδήποτε από εμάς, ελπίζω να συμφωνείτε. Είμαι από το 2005 εδώ μέσα και αυτή η λέξη είναι ότι χειρότερο έχω βρεθεί αντιμέτωπος. Admins με όλο το σεβασμό μαζέψτε τον!
Ποιος ασχολείται με έναν που βάζει τις τανες να γράφουν ότι γαμαει όταν βγαίνουν άλλες και μιλάνε για σκουπόξυλα σφουγγάρισμα καί στραπόν

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.034
Πόντοι
28.246
Καλώς τον τρελακιααααα... συνέχισε να γράφεις ότι θέλεις..... στα αρχιδια μου σε γράφω και κάνεις το ζωγράφο
Μια Ουκρανεζα, όχι αυτή του Ζαν που δεν υπάρχει, που άκουγε στο όνομα Αγγελική, όχι αυτή που κράζει πάλι ο Ζαν. Έμαθα ότι ήταν καλή μαστορισσα στο να σηκώνει μελάτα. Εσενα ειδικά στον έκανε πέτρα χαϊδεύοντας σου την ροδέλα. Μπράβο Καρυπίδη. Τα κατάφερες αν και δεν ήσουνα στα ντουζενια σου βρε.

Από εκεί, λέει, βγήκε και το όνομα "δαχτυλακιας"

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.748
Πόντοι
16.131
Μια Ουκρανεζα, όχι αυτή του Ζαν που δεν υπάρχει, που άκουγε στο όνομα Αγγελική, όχι αυτή που κράζει πάλι ο Ζαν. Έμαθα ότι ήταν καλή μαστορισσα στο να σηκώνει μελάτα. Εσενα ειδικά στον έκανε πέτρα χαϊδεύοντας σου την ροδέλα. Μπράβο Καρυπίδη. Τα κατάφερες αν και δεν ήσουνα στα ντουζενια σου βρε.

Από εκεί, λέει, βγήκε και το όνομα "δαχτυλακιας"
Συνεχισε δεν έχεις παρά να έρθεις να δεις ποιος από τους δύο μας θα κάνει τον πουστη

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.034
Πόντοι
28.246
Συνεχισε δεν έχεις παρά να έρθεις να δεις ποιος από τους δύο μας θα κάνει τον πουστη
Πολύ θα ήθελα να έρθω να σε βρω.

Αλλά εσύ, λένε οι φήμες, οτι ακόμα και σε ιδιοκτήτες μαγαζιού στέλνεις μπράβους επειδή ζητάνε τα νοίκια τους. Σιδερικα σε ραντεβού λένε...

Δεν θα έρθεις ο ίδιος.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.379
Πόντοι
6.256
Αυτό είναι το μενού που σερβίρει στην ταβέρνα
έχουν ακουστεί φήμες ότι αναγκάστηκαν να βγάλουν τη μελιτζανοσαλάτα από το μενού γιατί παράγγελναν οι πελάτες και δεν έβρισκαν μελιτζάνα ούτε για δείγμα στην κουζίνα είχαν εξαφανιστεί όλες :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom