Νέα

Πιστοποιημένος Επίσημος Mr. Μαλάκας του Bourdela.com για το έτος 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επίσημος Μρ. Μαλάκας του Bourdela.com για το έτος 2025 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    55
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.555
Πόντοι
5.506
Εμένα μου κάνουν αέρα στα αρχιδια γιατί δεν μπορούν να αποδείξουν τίποτα εσύ όμως έχεις εκφράσει τις απόψεις σου . οπότε δικαίως σε ξεκωλιαζουν
Eμενα να δεις πως αερίζονται τ αρχιδια μου με όποιον κομπλεξικό εδώ μέσα....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.555
Πόντοι
5.506
Κοιτάξτε τι έφτασε να γράψει ο άνθρωπος... Κοιτάξτε μέχρι που έφτασε. Κοιτάξτε λέξη που έγραψε! Μία τέτοια κουβέντα ξεπερνάει κατά πολύ τα όρια ανοχής οποιουδήποτε από εμάς, ελπίζω να συμφωνείτε. Είμαι από το 2005 εδώ μέσα και αυτή η λέξη είναι ότι χειρότερο έχω βρεθεί αντιμέτωπος. Admins με όλο το σεβασμό μαζέψτε τον!
Αυτό εδώ "δεν" το διάβασες βρε πανιβλακα ευαισθητούλη;
Κάτι είχε παιχτεί με φωτογραφίες από νεαρές στο νήμα με τις ράντομ φωτογραφίες στους δρόμους.... Αν δεν είσαι εσύ, αναιρώ και ζήτω συγνώμη, παραμένεις ένας απλός μαλακας.

Και μετά μη με ρωτάς γιατί βλακακος έφυγες, βλακακος γύρισες....

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.748
Πόντοι
16.131
Δεν νομίζω χρησιμοποιης ότι ακούς χωρίς να έχεις άποψη..από την άλλη έχεις δημιουργήσει πολλούς ιντερνετικούς εχθρούς έχοντας δώσει πολλά δικαιώματα να σε σχολιάζουν ακόμη και για πλάκα όπως λές αρνητικά οι κοπέλες

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.748
Πόντοι
16.131
Αυτό εδώ "δεν" το διάβασες βρε πανιβλακα ευαισθητούλη;

Και μετά μη με ρωτάς γιατί βλακακος έφυγες, βλακακος γύρισες....
Ναι αλλά την έγραψες την μαλακια.... μόλις επιβαιβεωσεες το προηγούμενο ποστ μου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.555
Πόντοι
5.506
Δεν νομίζω χρησιμοποιης ότι ακούς χωρίς να έχεις άποψη..από την άλλη έχεις δημιουργήσει πολλούς ιντερνετικούς εχθρούς έχοντας δώσει πολλά δικαιώματα να σε σχολιάζουν ακόμη και για πλάκα όπως λές αρνητικά οι κοπέλες
Ναι, και;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.895
Πόντοι
3.936
Eμενα να δεις πως αερίζονται τ αρχιδια μου
Αφού δεν έχεις @@ ο ίδιος το χεις δηλώσει αλλωστε- πάσχεις από μικροφαλλια- την βρίσκεις με σκουπόξυλα- - τέλος .

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.895
Πόντοι
3.936
Καλώς τον τρελακιααααα... συνέχισε να γράφεις ότι θέλεις..... στα αρχιδια μου σε γράφω και κάνεις το ζωγράφο
Καλά αυτός πρέπει να είναι μεγάλος εμμονικος επαγγελματίας ρουφιάνος μπορεί να κάθεται και να ψάχνει ποστ ποστ σε οποιοδήποτε προφίλ για να βρει κάτι το δήθεν μεμπτό στο πανηλίθιο γκάου μυαλό του. Πρέπει να είναι περιπτωσαρα ο βλαχαντερ. Την μαριονέτα του mrEco- την πήγε για ύπνο στο χρονοντούλαπο. Όπου να ναι θα την ξαναβγάλει για να πει την προφητεία της

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.748
Πόντοι
16.131
Καλά αυτός πρέπει να είναι μεγάλος εμμονικος επαγγελματίας ρουφιάνος μπορεί να κάθεται και να ψάχνει ποστ ποστ σε οποιοδήποτε προφίλ για να βρει κάτι το δήθεν μεμπτό στο πανηλίθιο γκάου μυαλό του. Πρέπει να είναι περιπτωσαρα ο βλαχαντερ.
Δεν πρόλαβα τα μαγαζιά αύριο θα πάω να του αγοράσω δώρο για την Πρωτοχρονιά ένα καινούργιο ζουρλομανδύα

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.032
Πόντοι
28.246
Κακομοίρη τον μάγκα τον κάνεις με πλαττες γιατί σαν μονάδα είσαι χεστης και τρελακιαααααςςςςς
mpala1-main-textpage.jpg

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.032
Πόντοι
28.246
Καλά αυτός πρέπει να είναι μεγάλος εμμονικος επαγγελματίας ρουφιάνος μπορεί να κάθεται και να ψάχνει ποστ ποστ σε οποιοδήποτε προφίλ για να βρει κάτι το δήθεν μεμπτό στο πανηλίθιο γκάου μυαλό του. Πρέπει να είναι περιπτωσαρα ο βλαχαντερ. Την μαριονέτα του mrEco- την πήγε για ύπνο στο χρονοντούλαπο. Όπου να ναι θα την ξαναβγάλει για να πει την προφητεία της
Σου ξανά λέω. Αυτά δεν είναι τίποτα που βλέπεις.

Δεν ξέρεις, δεν μπορείς να φανταστείς, τι βεληνεκούς ρουφιαφος είμαι.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.032
Πόντοι
28.246
Ρε συ
Σε τρία επίμαχα ποστ τον είδες να δώσει ουσιαστική απάντηση;
Κάτι μαλακίες διάβασα να λέει.

Θα έλεγε κανείς ότι αποφευγει να απαντήσει.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.365
Πόντοι
40.655
Ωραία τα γράφεις, ας συμφωνήσουμε λοιπόν πως η αυτοδικία δεν ήταν ποτέ η λύση.
Λύση, σαφώς και όχι.
Μέτρο όμως για να σφίξουν έστω και για λίγο οι κώλοι που πήραν πολύ αέρα και αμολάνε διάρροια παντού και αδιακρίτως, ναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom