You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζευγάρια του bou
- Μέλος που άνοιξε το νήμα GRmilfGR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 131
- Εμφανίσεις 42K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 4.227
- Πόντοι
- 456
δεν ειναι το νημα καθεαυτο κ το καθε νημα το νοημα...Άλλο ένα νήμα που διαπρέπει σε αυτό τον ιστότοπο.
εχουμε γεμισει διανοιες ΓΤΧΜ γαμω!
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.673
- Πόντοι
- 16.131
Η αλήθεια είναι ότι αν κάνεις ένα γκάλοπ μέσα στα μέλη όλοι έχουν ανώτατη εκπαίδευση με 3-4 μπορεί και 5 μεταπτυχιακάδεν ειναι το νημα καθεαυτο κ το καθε νημα το νοημα...
εχουμε γεμισει διανοιες ΓΤΧΜ γαμω!
Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 4.227
- Πόντοι
- 456
δεν χρειαζεται να εχεις πτυχια σπουδες η κ παρασημα,λιγο να σου κοβει χρειαζεται...Η αλήθεια είναι ότι αν κάνεις ένα γκάλοπ μέσα στα μέλη όλοι έχουν ανώτατη εκπαίδευση με 3-4 μπορεί και 5 μεταπτυχιακά
τα γυφτακια στα φαναρια ειναι σκαλες εξυπνοτερα απο το μεγαλυτερο ποσοστο μυστων εδω μεσα!
κ βαζω κ τον εαυτο που συνεχιζω να ασχολουμαι μαζι τους!!
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.673
- Πόντοι
- 16.131
κακως ασχολεισαι σοβαρα ../εγω τους κανω πλακιτσα και μεχρι εκειδεν χρειαζεται να εχεις πτυχια σπουδες η κ παρασημα,λιγο να σου κοβει χρειαζεται...
τα γυφτακια στα φαναρια ειναι σκαλες εξυπνοτερα απο το μεγαλυτερο ποσοστο μυστων εδω μεσα!
κ βαζω κ τον εαυτο που συνεχιζω να ασχολουμαι μαζι τους!!
Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 4.227
- Πόντοι
- 456
τρολαρισμα ριχνω κ εγω καργα,μερικες μερες δε κανω κ τπτ αλλο βασικα αλλα μου χαλανε την οπτικη,σα να σου λεω εκει που καθεσαι στο μπαλκονακι κ πινεις καφε,κ ανοιγει το μυαλο σου με ομορφη θεα κ εκει που εχεις ηρεμησεις κ ολα κομπλε περναει ενας γλαρος/περιστερι κ σε χεζει στη μαπα μετα απο δυσκοιλιοτητα 3 ημερων!!!!κακως ασχολεισαι σοβαρα ../εγω τους κανω πλακιτσα και μεχρι εκει
αλλα αντι ο μλκς να κανω απλα αγνοησεις οπως εχω κανει σε πανω απο 100 ατομα ηδη εκνευριζομαι κιολας!
Διαγραμμένο μέλος 261293
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2025
- Like
- 230
- Πόντοι
- 21
Γεια σου Κώστα. Εγώ με τον κολλητό μου ψηνομαστε πολύ για παρτούζα. Ηλικίες 27 και 23. Αν σας ενδιαφέρει στείλε μου.Οποίο ζευγάρι θέλει παρτουζα ας μου στείλει.
Diamondcpl
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2025
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλο το forum.Ζευγαρι 43 Α 41 Γ χωρίς καμία εμπειρία στον χώρο του swinging είπαμε να δοκιμάσουμε την εμπειρία να πάμε με άλλο ζευγάρι.
Όποιο ζευγάρι επιθυμεί μπορούμε να επικοινωνήσουμε για γνωριμία αρχικά (δεν στέλνουμε φωτογραφίες δεν βιαζόμαστε για ξεπέτα ) μέσω viber ή και telegram..
Περιοχή Πειραιάς .
SOS: Δεν κάνουμε οτιδήποτε βιαστικό οπότε μόνο συνειδητοποιημένα ζευγάρια θα χαρούμε να ενοχλήσουν!
Όποιο ζευγάρι επιθυμεί μπορούμε να επικοινωνήσουμε για γνωριμία αρχικά (δεν στέλνουμε φωτογραφίες δεν βιαζόμαστε για ξεπέτα ) μέσω viber ή και telegram..
Περιοχή Πειραιάς .
SOS: Δεν κάνουμε οτιδήποτε βιαστικό οπότε μόνο συνειδητοποιημένα ζευγάρια θα χαρούμε να ενοχλήσουν!
Καλησπέρα σε όλο το forum.Ζευγαρι 43 Α 41 Γ χωρίς καμία εμπειρία στον χώρο του swinging είπαμε να δοκιμάσουμε την εμπειρία να πάμε με άλλο ζευγάρι.
Περιοχή Πειραιάς .
Ενδιαφέρεστε και για same room sex? Πώς φαντάζεστε την πρώτη φορά;
captain 69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 21.116
- Πόντοι
- 5.956
Πρέπει να συμπληρώσεις έναν ορισμένο αριθμό μηνυμάτων για να μπορέσει κάποιος να επικοινωνήσει μαζί σου. Οπότε γράψε κάτι παραπάνω για το πώς το έχετε σκεφτεί.Καλησπέρα σε όλο το forum.Ζευγαρι 43 Α 41 Γ χωρίς καμία εμπειρία στον χώρο του swinging είπαμε να δοκιμάσουμε την εμπειρία να πάμε με άλλο ζευγάρι.
Περιοχή Πειραιάς .
Τώρα είδα το θέμα. Είμαστε ζευγάρι από Κρήτη.Καλησπερα και απο εμας!
Αν υπαρχει κατι απο Κρητη (ζευγαρι παντα) θα χαρουμε αν επικοινωνησει με μηνυμα.
Diamondcpl
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2025
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα,αν είστε ζευγάρι έλα dm.Ενδιαφέρεστε και για same room sex? Πώς φαντάζεστε την πρώτη φορά;
Diamondcpl
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2025
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Αρχικά γνωριμία για ένα φαγητό ένα καφέ αφού έχουμε μιλήσει και οι 4 μαζί ,και να εξελιχθεί όμορφα χωρίς πίεση η *πρεπει *Πρέπει να συμπληρώσεις έναν ορισμένο αριθμό μηνυμάτων για να μπορέσει κάποιος να επικοινωνήσει μαζί σου. Οπότε γράψε κάτι παραπάνω για το πώς το έχετε σκεφτεί.
Diamondcpl
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2025
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Κάπως έτσι …ανάλογα την χημεία βέβαια μπορεί να εξελιχθεί και σε full.Ενδιαφέρεστε και για same room sex? Πώς φαντάζεστε την πρώτη φορά;
Ενδιαφέρον αλλά πως θα στείλουμε μήνυμα;Καλησπέρα σε όλο το forum.Ζευγαρι 43 Α 41 Γ χωρίς καμία εμπειρία στον χώρο του swinging είπαμε να δοκιμάσουμε την εμπειρία να πάμε με άλλο ζευγάρι.
Περιοχή Πειραιάς .
Diamondcpl
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2025
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Καλησ Και χρόνια πολλάΣυνήθως φτιάχνουν ένα προφίλ σε άλλη πλατφόρμα ή κάποιο e mail ειδικά για αυτό το σκοπό
Υπάρχει mail..μπορούμε να το στείλουμε σε dm.
Twonakedstars
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Like
- 408
- Πόντοι
- 20
Καλημέρα και χρόνια πολλά!Καλησπέρα σε όλο το forum.Ζευγαρι 43 Α 41 Γ χωρίς καμία εμπειρία στον χώρο του swinging είπαμε να δοκιμάσουμε την εμπειρία να πάμε με άλλο ζευγάρι.
Περιοχή Πειραιάς .
Ζευγάρι που μας αρέσει ο γυμνισμός και η έκθεση με άλλα ζευγάρια! Όχι ανταλλαγή! Θα χαρούμε να τα πούμε!!
MaurosPeiratis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2025
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Ωραιοι.αντε και καλα γαμησια σας ευχομαι.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 12K
.