Νέα

Πιστοποιημένος Επίσημος Mr. Μαλάκας του Bourdela.com για το έτος 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επίσημος Μρ. Μαλάκας του Bourdela.com για το έτος 2025 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    55
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.189
Πόντοι
5.946
Ποτέ δεν είναι αργά για να μπεις στον ίσιο δρόμο του σοσιαλισμού. Αφού δωρήσεις την περιουσία σου στο κίνημα, θα έχεις την τιμή να θεωρείσαι ένας περήφανος επαναστάτης.
Πρώτα το κίνημα :happy:

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.311
Πόντοι
6.246
Αιτούμαι από το Κογκρέσο δικαίωμα αλλαγής ψήφου μόνο για 1 μέρα.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.709
Πόντοι
3.846
Χαιρετίζω και εγώ την έναρξη του διαγωνισμού και να ευχηθώ καλή επιτυχία στους διαγωνιζόμενους :coffee:
Βρε, βρε, βρε...
Σε ευχαριστώ πρώην "ξαδελφούλη" για την ψήφο!
Έχεις καμμία κοπέλα να προτείνεις που να μην έχει πεσμένα βυζιά, χαλαρό κώλο και να μην είναι υπερτιμημένη;
Αλλά να είναι όμως ελλεηνίδα :coffee:
Και αν βρεις πες της ότι με χαρακτήρισαν δράκο κάτι φίλοι σου κι ενδέχεται να της κάνω κακό....
ΓΚΡ όμως γιατί δεν καταλαβαίνεις ότι με μουλάρωσες περισσότερο διότι αν έχω σκοπό να δώσω στην Ιοκάστη Υπερτιμημένη **** δολλάρια, θα πάρει περισσότερα :headbaning1:
Ο Πάνος (όπως συζητούσαμε) καλώς έκανε κι αποχώρησε εφόσον δεν άντεχε το bullying, εγώ βέβαια μπαίνω στην αδράνεια σταδιακά κι όταν είναι η κατάλληλη στιγμή θα σου στείλω χαιρετίσματα "ξαδελφούλη"
Μέχρι να τα ξαναπούμε μακάρι να δίνεις πολλαπλάσια το κάθε γαμίσι, αλλά το χρήμα είναι κακός υπηρέτης...

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.709
Πόντοι
3.846
Τρεις και ο κουκος θα ειστε παλιοκομμουνια:priest:
Μια και λες για κουμμούνια κλπ θα κάνω μια κατάθεση σκέψης που είναι σε παρωδία αλλά έχει τη βάση επεξηγώντας τους λόγους επιστροφής. Όμως τώρα δεν έχω όρεξη και θα τα πούμε αργότερα αν με κογιότ...
Είμαι ο πιστός Στρατηγός Van Fleet των κοριτσιών :headbaning1:
Θα καταλάβεις γιατί έγραφα κατά καιρούς ότι ρίχνω ερωτικές βόμβες ναπάλμ που έχουν σκοπό τα διάφορα ζιζάνια αλλά λειτουργούν υπέρ των κοριτσιών :angel:
Γιατί ναι αυτές χαίρονται να κερδίζω και χαμογελάνε τα πρόσωπα τους και μου λέγανε => μην μιλάς για στοιχήματα η πλειοψηφία είναι ζηλόφθονοι, μην χαλάς τη ζαχαρένια σου με δαύτους...

Συνημμένα

• To bou επιλέχθη για την παγκόσμια πρεμιέρα.png
    To bou επιλέχθη για την παγκόσμια πρεμιέρα.png
    124,4 KB · Εμφανίσεις: 14

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
67
Like
121.315
Πόντοι
39.911
Βρε, βρε, βρε...
Σε ευχαριστώ πρώην "ξαδελφούλη" για την ψήφο!
Έκανες ΤΑ ΠΆΝΤΑ
ώστε να μήν μπορω να αποφύγω να στην ρίξω δυστυχώς""ξάδελφε"" :sad2:

εγώ βέβαια μπαίνω στην αδράνεια σταδιακά

Αυτό πιστεύω , χωρίς ίχνος ειρωνείας , θα ήταν ότι πιο σωστό θα μπορούσες να κάνεις (στον εαυτό σου πρώτα) καθώς δεν μπορεί να είναι "στραβός ο γιαλός" :undecided:

Βάλε σε μία τάξη τις σκέψεις σου και γύρισε πίσω όπως πριν γιατί πραγματικά παλαιότερα απολάμβανα να συζητώ μαζί σου ...

user212024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
1.745
Πόντοι
206
Μια και λες για κουμμούνια κλπ θα κάνω μια κατάθεση σκέψης που είναι σε παρωδία αλλά έχει τη βάση επεξηγώντας τους λόγους επιστροφής. Όμως τώρα δεν έχω όρεξη και θα τα πούμε αργότερα αν με κογιότ...
Είμαι ο πιστός Στρατηγός Van Fleet των κοριτσιών :headbaning1:
Θα καταλάβεις γιατί έγραφα κατά καιρούς ότι ρίχνω ερωτικές βόμβες ναπάλμ που έχουν σκοπό τα διάφορα ζιζάνια αλλά λειτουργούν υπέρ των κοριτσιών :angel:
Γιατί ναι αυτές χαίρονται να κερδίζω και χαμογελάνε τα πρόσωπα τους και μου λέγανε => μην μιλάς για στοιχήματα η πλειοψηφία είναι ζηλόφθονοι, μην χαλάς τη ζαχαρένια σου με δαύτους...
Ναι ντουντα να τις πετας τις ερωτικές βόμβες ναπαλμ που και που
να ζεσταινομαστε :smiling-face-with-heart-eyes: η φωτια ηταν παντα καθαρτικη για την φυση
και αστους να τραγουδανε
Δεν χαλαμε την ζαχαρενια μας για κανεναν
περηφανοι και μονοι περπαταμε στου μπου τις στρατες:angel:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.376
Πόντοι
2.606
μονοκουκι λακη για να εχουμε να παιζουμε τις γιορτες

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.373
Πόντοι
40.655
Το πρόβλημα ολο εντοπίζεται ότι έχει δοθεί συγχωροχαρτι στη κλίκα εδώ μέσα των τραμπουκων και κάνουν ότι γουστάρουν ενώ άλλα θρεντ που ανέβασα εγώ κατέβηκαν αυτομάτως ενώ του παπαρα του σαιντ καλά κρατεί με τον μουφα διαγωνισμό
Εδω να πουν δημόσια ότι τελικά τη κλίκα την χαϊδεύουν γιατί απλά προμοτοραρει κορίτσια
Με λίγα λόγια οποίος προμοταρει εδώ μέσα χαϊδεύει αυτιά έχει το αλάθητο ενώ οποίος λέει τα πράγματα με το όνομα τους τρώει μπαν.

Προδότη καπιταλιστή και αισχρέ σωματέμπορα,

Εσύ δεν ήσουν που έγραφες πως θα οργανώσεις αντικλίκα, και θα μας στείλεις από εκεί που ήρθαμε;
Και κατόπιν που σε γείωσαν όσοι κάλεσες για την κλίκα σου, δεν έγραφες πως θα μας συντρίψεις μόνος σου;
Τελικά αποδείχθηκες πολύ λίγος. Ένα μηδενικό.

Κλάψε τώρα μικρό βιασμένο πουτανάκι των φασιστοναζιστών!

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.373
Πόντοι
40.655

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.376
Πόντοι
2.606
Ωχχχ! :confused:

Ετοιμάσου για πριξοπούτσι με τις Μ3 σε καμιά πενηνταριά άσχετα νήματα. :coffee:
θα μου λεει βαλε ρε πουσταρα σασμαν ζετεφ με την πρωτη κατω και θα του βαζω αντλια πισινας φιλτρο προγραμμα εξατμιση

Μασέρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2025
Like
1.433
Πόντοι
201
Η πιστοποίηση τι ακριβώς είναι; Μπορεί να τη χρησιμοποιήσει πχ για κάποια πρόσληψη στο δημόσιο; :confused:

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
Προδότη καπιταλιστή και αισχρέ σωματέμπορα,

Εσύ δεν ήσουν που έγραφες πως θα οργανώσεις αντικλίκα, και θα μας στείλεις από εκεί που ήρθαμε;
Και κατόπιν που σε γείωσαν όσοι κάλεσες για την κλίκα σου, δεν έγραφες πως θα μας συντρίψεις μόνος σου;
Τελικά αποδείχθηκες πολύ λίγος. Ένα μηδενικό.

Κλάψε τώρα μικρό βιασμένο πουτανάκι των φασιστοναζιστών!
Εγώ σαιντ μπορούσα και μπορώ μόνος μου να αντιμετωπίσω εσένα και τη κλίκα σου,νομίζεις ότι κωλώνω ρε κωλογλυφτη
Εγώ σαιντ δεν έγλυψα κατουρημενες ποδιές όπως εσύ ούτε βρήκα ανάπηρα να τα βάλω στο τιμ μου και να υπακουν.
Εγώ κάλεσα μέλη για να σας πάνε τρένο,τώρα αν δεν σας πάνε το πρόβλημα θα είναι δικό τους και όχι δικό μου
Εγώ μια ζωή θα σε πηδαω εσένα και τη κλίκα σου

BisexualWannabe

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
5.925
Πόντοι
1.056
Το "ΠιάτσοΧαλάστρας" είναι αθέμιτος ανταγωνισμός, χαλάει την πιάτσα! Ως Ντουντάρας θα πήγενε άπατο, τώρα πετάει!

gpikasso

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
23
Like
17.974
Πόντοι
8.695
Guys, get a life!

• Ουάου
Αντιδράσεις: anonX|

BisexualWannabe

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
5.925
Πόντοι
1.056
Το κουνάβι ο Ανανεωτικός, πουλέν στον πρώτο διαγωνισμό και τώρα που σοβαρέψανε τα πράγματα λούφαξε, δε σηκώνει στην ανηφόρα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.078
Πόντοι
28.246
Εγώ σαιντ μπορούσα και μπορώ μόνος μου να αντιμετωπίσω εσένα και τη κλίκα σου,νομίζεις ότι κωλώνω ρε κωλογλυφτη
Εγώ σαιντ δεν έγλυψα κατουρημενες ποδιές όπως εσύ ούτε βρήκα ανάπηρα να τα βάλω στο τιμ μου και να υπακουν.
Εγώ κάλεσα μέλη για να σας πάνε τρένο,τώρα αν δεν σας πάνε το πρόβλημα θα είναι δικό τους και όχι δικό μου
Εγώ μια ζωή θα σε πηδαω εσένα και τη κλίκα σου
Για μένα ο διαγωνισμός του σαιντ είναι άκυρος ούτε θα συμμετέχω σε ψήφους ούτε και σε συνομιλία.
Έτσι και αλλιώς πάει απατος
KOLOTOUMPA.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom