Νέα

BOUEFA-Μίστερ Μαλάκας 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Malakuefa 2025

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    57
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.234
Δεν φοβάται κανένας μήπως τον τραμπουκίσουν. Φοβούνται κάποιοι σαν εσένα και τον Λάκη γιατί δεν μπορούν να βγάλουν τους κλώνους έξω. Κιότεψατε με την φανερή κουφάλες. Για αυτό λύσσαξε ο Λάκης και σου έβαλε το πιστόλι στο κρόταφο να προσκυνήσεις την εξουσία του φασισμού. Και εσύ την προσκύνησες. Για αυτό και ο διαγωνισμός σου βγήκε άκυρος.

Και αυτοί που τραμπούκισαν είστε εσύ και ο Λάκης.
Ποιος ακυρώνει ρε βλακα έναν διαγωνισμό?
Η κλίκα του σαιντ?
Εγώ το είπα και το ξαναλέω μόνο αν φάτε όλα μαζί ένα μαζικό μπαν θα ανασάνει το σαιτ εδώ μέσα όσο σας έχουμε και σουλατσαρετε μια ζωή εδώ μέσα θα βρωμαει

Eraser..

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
33.067
Πόντοι
6.256
kazzter-monster-musume.gif
είσαι καλά?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.146
Πόντοι
40.655
Σύντροφε @Πιατσοχαλάστρα$ ,

Καλείσαι να καταθέσεις αποδείξεις στο ΚΟΝΓΚΡΕΣΟ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ για την βαρύτατη μομφή προς τον σύντροφο @Zebu.

Σε συμβουλεύω να τις προσκομίσεις άμεσα, διότι τόσο οι αδιαφανείς υποχθόνιες ενέργειες τις οποίες ανέφερες, όσο και η χωρίς στοιχεία κατασυκοφάντηση, τιμωρούνται αμείλικτα.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.146
Πόντοι
40.655
Η κλίκα του σαιντ?
Εγώ το είπα και το ξαναλέω μόνο αν φάτε όλα μαζί ένα μαζικό μπαν θα ανασάνει το σαιτ εδώ μέσα όσο σας έχουμε και σουλατσαρετε μια ζωή εδώ μέσα θα βρωμαει

Θα σε πατάξουμε μαριονέτα των ναζιστών.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.234
Αφού δεν ανακαλείς αυτά που με προσέβαλαν τυφλωμένος από το παιδιάστικο μυαλό σου, για πες ποιος ήταν ο λόγος που μου ζήτησες σε dm/pm να ψηφίσω στου Βαρώνου το Λάκη και το Ζαν. Τι θα κέρδιζες, τόσο μεγάλη αξία έχει η υστεροφημία σου σε ένα τσοντάδικο;
Δεν πετάγεσαι σε κάποιον ειδικό να τα αναφέρεις;
Ααα ώστε έτσι έγινε
@tellystalone6969
Ο ζεμπου έστελνε πμ σε μέλη να μας.ψηφισουν τέλη
Αυτό κανονικά θεωρείται χειραγώγηση και ποινή με μπαν του λογαριασμού του
Αυτά να τα δει η διοίκηση και να πάρει μέτρα.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.234
Σύντροφε @Πιατσοχαλάστρα$ ,

Καλείσαι να καταθέσεις αποδείξεις στο ΚΟΝΓΚΡΕΣΟ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ για την βαρύτατη μομφή προς τον σύντροφο @Zebu.

Σε συμβουλεύω να τις προσκομίσεις άμεσα, διότι τόσο οι αδιαφανείς υποχθόνιες ενέργειες τις οποίες ανέφερες, όσο και η χωρίς στοιχεία κατασυκοφάντηση, τιμωρούνται αμείλικτα.
Από που τιμωρούνται ρε βλακα?
Μιλάς λες και το σαιτ είναι δικό σου

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.685
Πόντοι
3.846
Ααα ώστε έτσι έγινε
Ε τι λέμε ρε τύπε;
Μου είπε ψήφισε κάποιον από αυτούς κι όταν κατέβω Μεσσηνία θα σε κεράσω γουρνοπούλα, για αυτό και τον αποκάλεσα Γουρνοπουλάκια :2funny:
Αλλά δεν κρατάω αρχείο μηνυμάτων, πατώ αποχώρηση μετά από κάποιες συζητήσεις και πόσο μάλλον όταν έρχονται απανωτά (να γιατί δεν μπορείτε να στείλετε dm - έχω απενεργοποιήσει και την αντίστοιχη επιλογή).

Εγώ πάντως έκανα αναφορές σε προσβλητικά σχόλια (δράκος, αυτοκτονίες) ζητώντας να τιμωρηθώ αν κατά την κρίση της Διαχείρησης είμαι ο κύριος υπεύθυνος. Κι όχι μόνο αυτό, έστειλα και κοινό dm/pm προς τους δύο βασικούς Διαχειριστές (Αντισθένη & Ζero) εξηγώντας και τους λόγους. Έχουν περάσει ~48 ώρες και δεν αντέδρασαν, δεν τους ενοχλώ ξανά, ας πράξουν όπως κρίνουν.

Τελευταία τροποποίηση:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.146
Πόντοι
40.655
Ε τι λέμε ρε τύπε;
Μου είπε ψήφισε κάποιον από αυτούς κι όταν κατέβω Μεσσηνία θα σε κεράσω γουρνοπούλα, για αυτό και τον αποκάλεσα Γουρνοπουλάκια :2funny:
Αλλά δεν κρατάω αρχείο μηνυμάτων, πατώ αποχώρηση μετά από κάποιες συζητήσεις και πόσο μάλλον όταν έρχονται απανωτά (να γιατί δεν μπορείτε να στείλετε dm - έχω απενεργοποιήσει και την αντίστοιχη επιλογή).

Μάλιστα.

Ώστε δεν υπάρχουν στοιχεία για την βαρύτατη κατηγορία που απεύθυνες στον σύντροφο @Zebu , σύντροφε.

Από αυτή την στιγμή σου αφαιρείται η ιδιότητα του συντρόφου και κατατάσσεσαι στο στρατόπεδο με τις φιλοναζιστικές μαριονέτες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από που τιμωρούνται ρε βλακα?
Μιλάς λες και το σαιτ είναι δικό σου

Κάνε τη διαθήκη σου.

anonX|

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2025
Κριτικές
6
Like
1.630
Πόντοι
481
Αφού το έλεγε δημόσια πως το κάνει, είδηση είναι αυτό?
Δεν υποτίθεται πως είχαν τσακωθεί με τον Saint για αυτό? Μόνο εγώ παρακολουθώ το σενάριο?
Μου θυμίζει τις τελευταίες σεζόν του Lost το όλο θέμα. Θα'πρεπε να είναι πιο σφιχτή η πλοκή, όχι να τραβάει μήνες.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
119.707
Πόντοι
16.631
Δεν υποτίθεται πως είχαν τσακωθεί με τον Saint για αυτό? Μόνο εγώ παρακολουθώ το σενάριο?
Μου θυμίζει τις τελευταίες σεζόν του Lost το όλο θέμα. Θα'πρεπε να είναι πιο σφιχτή η πλοκή, όχι να τραβάει μήνες.
να αναλαβω το σεναριο λες;
για τον Νιπτηρακια τα εβαλα

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.685
Πόντοι
3.846
Εσύ αφού δεν μπορείς να γεμίσεις το νιπτήρα με πεντανόστιμα σπερματοζωάρια που τα καταπίνουν τα κατάλληλα κορίτσια γεμίζεις το τσοντάδικο με σαχλαμάρες;
Και με το διεγραμμένο λογαριασμό (το 2010 δημιουργήθηκε) θα είχα κάπου τα μισά σχόλια από εσένα.
Πάρε ΠΛΟΚ να μην σε βλέπω.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.652
Πόντοι
28.246
Η κλίκα του σαιντ?
Που είναι τα μέλη της κλίκας σου να σε στηρίξουν; Έχεις και ολόκληρο νήμα δικό σου. Που είναι η squad list σου;

Που είναι τα μέλη σου, που είναι δικοί σου άνθρωποι;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
16.136
Πόντοι
3.556
Αυτά αν δεν ήταν στη κλίκα δεν θα επιβίωναν εδώ μέσα.
Αν προσέξεις όταν εγώ εσύ ο καθένας έρχεται σε τετ α τετ αντιπαράθεση μετάξι τους χυμανε όλα μαζί κανεις δεν έχει τα κότσια από αυτούς να μας αντιμετωπίσουν μόνοι τους
Απαντώ στο ζεμπου χάνεται ο βλαροκ πετάξετε η λάμα μπαίνει και ο μπαμπάς ο σαιντ να επιβεβαιώσει
Βασικά εφόσον έμαθε ολο το σαιτ τι τρέχει με δαύτους θα μιλάμε από άλλη βάση
Δε σου έγραψα εγώ για ραντεβού θανάτου ;

Δε σε ξεφτίλισα όταν πήγες να βγάλεις τα άπλυτα μουνια των Αλβανεζων που σε στραποναραν στο Τεπελένι ;

Ακούς γλυφοτετοιος και χεζεσαι

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.652
Πόντοι
28.246
Ααα ώστε έτσι έγινε
@tellystalone6969
Ο ζεμπου έστελνε πμ σε μέλη να μας.ψηφισουν τέλη
Αυτό κανονικά θεωρείται χειραγώγηση και ποινή με μπαν του λογαριασμού του
Αυτά να τα δει η διοίκηση και να πάρει μέτρα.
Η τρίτη ή η τέταρτη φορά είναι που λογκάρεις σήμερα; Τελείωσαν οι δουλειές; Τελείωσαν τα γαμήσια που έκανες μόστρα; Τελείωσε η ζωή έτσι απότομα;

Άρχισες να γράφεις και σε άλλα νήματα πάλι.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.652
Πόντοι
28.246
Δε σου έγραψα εγώ για ραντεβού θανάτου ;

Δε σε ξεφτίλισα όταν πήγες να βγάλεις τα άπλυτα μουνια των Αλβανεζων που σε στραποναραν στο Τεπελένι ;

Ακούς γλυφοτετοιος και χεζεσαι
Ούτε με τον Άγιο σκοέυει να κατέβει στο ραντεβού θανάτου η @φτερού

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
16.136
Πόντοι
3.556
Η κλίκα του σαιντ?
Τυπαρα. Τον τίτλο τον κέρδισες και σου αξίζει αλλά για μένα είναι λίγος για την προσωπικότητα σου. Αν μπορούσα να σου δώσω αυτόν που σου αξίζει θα σε έβγαζα «Μιστερ Πρόθυμη Σουφρα»
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ούτε με τον Άγιο σκοέυει να κατέβει στο ραντεβού θανάτου η @φτερού
Τι να κλασει μωρέ ο μαλακας, τον ξεφτίλισα τότε , και το έπαιζε ανήξερος.

Τώρα να πάρω το αμάξι να πάω Μπρνο θα πει « δε μπορώ πρέπει να κάνω πρόβα να πω τα κάλαντα στους Τσέχους»

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.146
Πόντοι
40.655

Την γραμμή την δίνει η Γενική Γραμματεία, σύντροφε.

Αλίμονο αν αφήσουμε ανεξέλεγκτο τον κάθε σύντροφο να δίνει την γραμμή που θέλει αυτός.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.492
Πόντοι
5.506
θα ανασάνει το σαιτ εδώ μέσα όσο σας έχουμε και σουλατσαρετε μια ζωή εδώ μέσα θα βρωμαει
Ποιοι ειστε βρε τριμπουρδελε που μας εχετε, ποιοι ειστε εσεις ρε κλαπαρχιδο, εσυ εισαι το σαιτ πανιβλακα;;

Ουστ μη σε στειλω απο κει που σε τρελαναν στο μπαν πουστοπαιδο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom