Μήπως εννοείται πως αυτή η περίφημη Τσέχα, που δεν φορά μίνι αυτή την εποχή για να μην κρυώνουν τα κρεμασταρόλια της, είναι και τρίποδας Άραψ?????Μπροστά στην κλίκα είσαι ανίσχυρος. Θα σε συντρίψουμε, όπως θα συντρίψουμε και όλους όσους κάνουν κολεγιές μαζί σου. Ήδη Νίο και Λαδάκης άρχισαν να κρατούν αποστάσεις από εσένα. Το μέλλον σου προβλέπεται μαύρο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
BOUEFA-Μίστερ Μαλάκας 2025
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 97K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ντουντάτσης
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.682
- Πόντοι
- 3.846
Προχώρησε στην πράξη, ξέφυγε από εδώ μέσα, γιατί σπαταλείς χρόνο;Την αγαπάω τη φύση, αλλά έχω κάτι υποχρεώσεις Αθήνα και ελπίζω (πρώτα ο Θεός) κάποια στιγμή να την κάνω από εδώ.
Διότι τα επόμενα κογιότ δείχνουν ότι αντιφάσκεις.
Με προβλημάτισε ο διαγωνισμός, γιατί δεν είχε επιλογές υποψήφιων στον τελικό.
Δεν πάμε στοχευμένα και δεν θα καταλήξουμε ποτέ στον Μαλάκα του 2025.
Και καλύτερα ελαιόλαδα με λιγότερη οξύτητα θα συμπλήρωνα.Τώρα ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.
Κώστας Λαδάκης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 8
- Like
- 13.888
- Πόντοι
- 2.886
Πέρασε καλά ο κωλος ΤΗΣ τσεχας ζεμπουδακι,σας έγραψα εσάς της κλικας στα παπαρια μου και καραξεσκισα τη τσεχα,το τι έκανα δεν θα σου πω γιατί θα πας να δέσεις μια πέτρα στο λαιμό σου όπως έλεγες παλιότερα
Ο Zebu έκανε απόπειρα αυτοκτονίας , δένοντας μια πέτρα στο λαιμό του
πήγε να φουντάρει, αλλά σκέφτηκε κάτι κοψίδια στην ταβέρνα
με το χάρτινο τραπεζομάντηλο, και το ανέβαλε !

Πήγε να ντερλικώσει με τη Δαμασκηνή
και αναβλήθηκε η αυτοκτοκτονία !

Μια άλλη φορά ο Zebu, πήγε να αυτοκτονήσει με ασπιρίνες
αλλά μετά τις 2 πρώτες, αισθάνθηκε πολύ καλύτερα και
σταμάτησε !

ΩΡΕ ναυάγια! Άκου... Λάμα Δαμασκηνή !
Σε πρώτη ανάγνωση , θυμίζει γυναίκα.

ΝΑΥΑΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Τρόμπεεεεεεεεεες !

Σας έδωσε σημασία ο Μαίτρ the Saint , και παριστάνουν τα μαγκάκια
ο Ζεμπούς , ο Λάμας και τα γερόντια από τα ΚΑΠΗ !

Τελευταία τροποποίηση:
Ντουντάτσης
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.682
- Πόντοι
- 3.846
Ειλικρινά ΔΕΝ σε θεωρώ σίχαμα/κάθαρμα τέσπα κάτι με αρνητική έννοια, αλλά κάνοντας σα μικρό παιδί που δεν γίνονται τα χατήρια του, έλεος κάπου.Ό,τι θυμάσαι χαίρεσαι.![]()
Το τι ζόρια τραβάς (έριδες) με τον καθέναν, ΔΕΝ με ενδιαφέρει κι ούτε είχα τη διάθεση να ανοίξω περισσότερα διαδικτυακά μέτωπα (μου φτάνουν όσα έχω).
Αυτό με τιμά και το ξέρεις!!Το καταλάβαμε ερωτευμένε μαλακα.
Μην μου κάψει και τα λιοδεντρα φοβάμαι Λάκη
Δεν έφταναν ο δράκος και οι αυτοκτονίες, να πάρω και τη στάμπα του εμπρηστή;Μαλακά μου λες να γράψω πάλι κανένα σχολίο η κριτική και να έρθει να μου κάψει το σπίτι στο χωριό; Παραδίπλα είναι![]()
Σα δεν πολυβάρυνε το κατηγορητήριο;
Γιατί κάτι άλλες (περί σεξουαλικών) γράφονται σε στις αρκετές ίντσες διεθνούς καριέρας και ΞΥΔΙ σε όσους δεν το πιστεύουν είτε ζηλεύουν.
Αν λοιπόν ανακαλούσες αυτά (συν κάτι που έγραψες για τον πατέρα μου αν με είδε να αυνανίζομαι) εντάξει θα έληγε το θέμα ως ότου αποχωρήσω οριστικά από το τσοντάδικο εντός του 2026.
Τελευταία τροποποίηση:
Κώστας Λαδάκης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 8
- Like
- 13.888
- Πόντοι
- 2.886
Ο Ζεμπούς, είναι μαγκάκι
και έγινε και πειρατής !

Α, ρε Ζεμπού,
πήγαινε σε ΟΥΡΟΛΟΓΟ !
Να βρεις την υγειά σου !
και έγινε και πειρατής !

Α, ρε Ζεμπού,
πήγαινε σε ΟΥΡΟΛΟΓΟ !
Να βρεις την υγειά σου !
jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 13.225
Αυτά αν δεν ήταν στη κλίκα δεν θα επιβίωναν εδώ μέσα.![]()
σταμάτησε !
![]()
![]()
ΝΑΥΑΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Τρόμπεεεεεεεεεες !
ο Ζεμπούς , ο Λάμας και τα γερόντια από τα ΚΑΠΗ !![]()
Αν προσέξεις όταν εγώ εσύ ο καθένας έρχεται σε τετ α τετ αντιπαράθεση μετάξι τους χυμανε όλα μαζί κανεις δεν έχει τα κότσια από αυτούς να μας αντιμετωπίσουν μόνοι τους
Απαντώ στο ζεμπου χάνεται ο βλαροκ πετάξετε η λάμα μπαίνει και ο μπαμπάς ο σαιντ να επιβεβαιώσει
Βασικά εφόσον έμαθε ολο το σαιτ τι τρέχει με δαύτους θα μιλάμε από άλλη βάση
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 57.127
- Πόντοι
- 40.655
Αυτά αν δεν ήταν στη κλίκα δεν θα επιβίωναν εδώ μέσα.
Αν προσέξεις όταν εγώ εσύ ο καθένας έρχεται σε τετ α τετ αντιπαράθεση μετάξι τους χυμανε όλα μαζί κανεις δεν έχει τα κότσια από αυτούς να μας αντιμετωπίσουν μόνοι τους
Απαντώ στο ζεμπου χάνεται ο βλαροκ πετάξετε η λάμα μπαίνει και ο μπαμπάς ο σαιντ να επιβεβαιώσει
Βασικά εφόσον έμαθε ολο το σαιτ τι τρέχει με δαύτους θα μιλάμε από άλλη βάση
Ο @Zebu ήλθε στον "παράδεισο". Και στον παράδεισο δεν υπάρχουν αυτοκτονίες.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 50.646
- Πόντοι
- 28.246
Αν έλεγες αλήθεια θα έμπαινες στις 4 το πρωί όπως υποσχέθηκες και θα μας έτριβες φωτό το μουνί της για να μας βουλώσεις το στόμα. Αλλά ή τον έπαιζες και έπεσες για ύπνο, ή ήσουνα με κανένα τραβέλι. Δεν μπήκες όπως είπες στις 4.Πέρασε καλά ο κωλος ΤΗΣ τσεχας ζεμπουδακι,σας έγραψα εσάς της κλικας στα παπαρια μου και καραξεσκισα τη τσεχα,το τι έκανα δεν θα σου πω γιατί θα πας να δέσεις μια πέτρα στο λαιμό σου όπως έλεγες παλιότερα
Κάτσε μαλάκα και εσύ και ο άλλος και κρυφτείτε μαζί με τον Λάκη από την ντροπή σας.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 119.696
- Πόντοι
- 16.631
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 50.646
- Πόντοι
- 28.246
Κανένα καινούριο χάπι, βότανο, ματζούνι βρήκες ΕΛΑΙΣ Κλαδάκη που να στον κάνει όρθιο να γαμήσεις;![]()
σταμάτησε !
![]()
![]()
ΝΑΥΑΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Τρόμπεεεεεεεεεες !
ο Ζεμπούς , ο Λάμας και τα γερόντια από τα ΚΑΠΗ !![]()
Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.226
- Πόντοι
- 2.606
Χαιρετώ την κλίκα του πατερουλη Αγιου

Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 50.646
- Πόντοι
- 28.246
Εκτός του ότι ανέφερες πολλές φορές για μπλοκ σε εμένα, μου είπες χτες ότι θα τα πούμε την Δευτέρα. ΄Σάββατο έχουμε ακόμα υπόψιν. Και εσύ γυρνάς δύο και τριών ημερών ποστ πίσω να τα ξανά διαβάσεις για να με παραθέσεις. Για κοίτα ρε ερωτευμένε μαλάκα, μήπως σου ξέφυγε κανένα πριν κανά μήνα.Ειλικρινά ΔΕΝ σε θεωρώ σίχαμα/κάθαρμα τέσπα κάτι με αρνητική έννοια, αλλά κάνοντας σα μικρό παιδί που δεν γίνονται τα χατήρια του, έλεος κάπου.
Το τι ζόρια τραβάς (έριδες) με τον καθέναν, ΔΕΝ με ενδιαφέρει κι ούτε είχα τη διάθεση να ανοίξω περισσότερα διαδικτυακά μέτωπα (μου φτάνουν όσα έχω).
Αυτό με τιμά και το ξέρεις!!
Δεν έφταναν ο δράκος και οι αυτοκτονίες, να πάρω και τη στάμπα του εμπρηστή;
Σα δεν πολυβάρυνε το κατηγορητήριο;
Γιατί κάτι άλλες (περί σεξουαλικών) γράφονται σε στις αρκετές ίντσες διεθνούς καριέρας και ΞΥΔΙ σε όσους δεν το πιστεύουν είτε ζηλεύουν.
Αν λοιπόν ανακαλούσες αυτά (συν κάτι που έγραψες για τον πατέρα μου αν με είδε να αυνανίζομαι) εντάξει θα έληγε το θέμα ως ότου αποχωρήσω οριστικά από το τσοντάδικο εντός του 2026.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 57.127
- Πόντοι
- 40.655
ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ
ΚΟΝΓΚΡΕΣΟ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ Bourdela.com
Σύντροφοι,
οι εκπρόσωποι σας αποφάσισαν να δώσουν διορία στον
@Νίπλης να αναστηθεί και να διοργανώσει τον αυθεντικό και έγκυρο διαγωνισμό
Μίστερ Μαλάκας 2025
μέχρι τα μεσάνυχτα της 21ης Δεκεμβρίου τρέχοντος έτους.
Σε περίπτωση που ο Νίπλης δεν αναστηθεί ή, αναστηθεί και δεν αναλάβει την διοργάνωση,
το κογκρέσο θα επέμβει ώστε να αποκατασταθεί η τάξη.
Ο Γενικός Γραμματεύς
The Saint*
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 50.646
- Πόντοι
- 28.246
Δεν φοβάται κανένας μήπως τον τραμπουκίσουν. Φοβούνται κάποιοι σαν εσένα και τον Λάκη γιατί δεν μπορούν να βγάλουν τους κλώνους έξω. Κιότεψατε με την φανερή κουφάλες. Για αυτό λύσσαξε ο Λάκης και σου έβαλε το πιστόλι στο κρόταφο να προσκυνήσεις την εξουσία του φασισμού. Και εσύ την προσκύνησες. Για αυτό και ο διαγωνισμός σου βγήκε άκυρος.γιατί σε φανερή πολλοι κρύβονται η δεν θέλουν να τους τραμπουκισουν
Και αυτοί που τραμπούκισαν είστε εσύ και ο Λάκης.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 57.127
- Πόντοι
- 40.655
Δεν φοβάται κανένας μήπως τον τραμπουκίσουν. Φοβούνται κάποιοι σαν εσένα και τον Λάκη γιατί δεν μπορούν να βγάλουν τους κλώνους έξω. Κιότεψατε με την φανερή κουφάλες. Για αυτό λύσσαξε ο Λάκης και σου έβαλε το πιστόλι στο κρόταφο να προσκυνήσεις την εξουσία του φασισμού. Και εσύ την προσκύνησες. Για αυτό και ο διαγωνισμός σου βγήκε άκυρος.
Και αυτοί που τραμπούκισαν είστε εσύ και ο Λάκης.
Σύντροφε,
Μην κουράζεσαι να γράφεις. Από εδώ και στο εξής θα μιλήσει η ατσάλινη δύναμη της ταξικής πάλης.
Ντουντάτσης
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.682
- Πόντοι
- 3.846
Για μία ακόμη φορά δείχνεις ότι είσαι ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟΥ πνευματικού επιπέδου μεΕκτός του ότι ανέφερες πολλές φορές για μπλοκ σε εμένα, μου είπες χτες ότι θα τα πούμε την Δευτέρα.
ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ θέματα αντίληψης τα οποία έχω ήδη εξηγήσει.΄Σάββατο έχουμε ακόμα υπόψιν. Και εσύ γυρνάς δύο και τριών ημερών ποστ πίσω να τα ξανά διαβάσεις για να με παραθέσεις.
Ζηλιαράκο, πάψε να μου δίνεις αξία σε μία διαδικτυακή κοινότητα!Για κοίτα ρε ερωτευμένε μαλάκα,
Ενώ εσύ δεν ψάχνεις τι είπε πχ ο Λάκης το 1821 είτε ο Ζέλικο το 1453.μήπως σου ξέφυγε κανένα πριν κανά μήνα.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 119.696
- Πόντοι
- 16.631
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 57.127
- Πόντοι
- 40.655
Ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ
Εγέρθητε!
Εγέρθητε!
Ντουντάτσης
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.682
- Πόντοι
- 3.846
Αφού δεν ανακαλείς αυτά που με προσέβαλαν τυφλωμένος από το παιδιάστικο μυαλό σου, για πες ποιος ήταν ο λόγος που ζήτησες σε dm/pm να ψηφίσω στου Βαρώνου το Λάκη και το Ζαν. Τι θα κέρδιζες, τόσο μεγάλη αξία έχει η υστεροφημία σου σε ένα τσοντάδικο;Για αυτό λύσσαξε ο Λάκης και σου έβαλε το πιστόλι στο κρόταφο να προσκυνήσεις την εξουσία του φασισμού.
Δεν πετάγεσαι σε κάποιον ειδικό να τα αναφέρεις;
Kι ένα τζάμπα μάθημα περί Αραβικής: σε διατηρεί ντούρο (όπως οι μηχανές) έχει κι άλλα πλεονεκτήματα (χέστηκα και κλάνω που θα σας τα διδάξω όλα)Κανένα καινούριο χάπι, βότανο, ματζούνι βρήκες ΕΛΑΙΣ Κλαδάκη που να στον κάνει όρθιο να γαμήσεις;
Τα κορίτσια πάντως ξέρουν ότι ξεκίνησα τέτοια πράγματα πριν χρόνια (κι έμειναν άναυδες). Δεν περίμεναν να είχα τέτοιες περγαμηνές κι εμπειρίες από το εξωτερικό

Από εκεί και πέρα - και τα λέμε από Δευτέρα - μάθε και μία στάση καναδικής τεχνολογίας

Ξαπλώνει το κορίτσι, πας στα βελούδινα χειλάκια της τα @@ρια και τα γλύφει ώστε να πάρει τη νοστιμιά τους (εννοείται ότι ξυρίζονται)...
Όταν γλαρώνει της βάζεις λίγη ντούντα μέσα - έξω και πλησιάζοντας η ώρα εκσπερμάτωσης τη χαϊδεύεις απαλά στο λαιμό αδειάζοντας βαθειά μέσα της το γευστικό υγρό (πρόσεξε τη διατροφή χούφταλο) και τα καταπίνει

Μήπως θες να δείξω βίντεο; ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ

Αλλά δείχνεις εξετάσεις ότι είσαι ΟΚ
Άντε τώρα να τσακωθείς κι αύριο που παίζει ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός φρόντισε να γίνεις επίσης μπίλιες στα αντίστοιχα νήματα.
Τελευταία τροποποίηση:
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 57.127
- Πόντοι
- 40.655
Αφού δεν ανακαλείς αυτά που με προσέβαλαν τυφλωμένος από το παιδιάστικο μυαλό σου, για πες ποιος ήταν ο λόγος που μου ζήτησες σε dm/pm να ψηφίσω στου Βαρώνου το Λάκη και το Ζαν. Τι θα κέρδιζες, τόσο μεγάλη αξία έχει η υστεροφημία σου σε ένα τσοντάδικο;
Δεν πετάγεσαι σε κάποιον ειδικό να τα αναφέρεις;
Έκανε τέτοιο πράγμα ο σύντροφος, σύντροφε;
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 7K
- Εμφανίσεις
- 107K
- Απαντήσεις
- 9K
- Εμφανίσεις
- 221K
- Απαντήσεις