Νέα

BOUEFA-Μίστερ Μαλάκας 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Malakuefa 2025

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    57
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
47.970
Πόντοι
19.321
Οι διαγωνισμόι θα ήταν καλύτεροι αν χτυπαγαμε τη πηγή του προβλήματος που είναι οι κλώνοι και οι κλικες.
Όταν έχεις τη κλίκα του σαιντ μαζί με κλώνους σύνολο 20 ψήφων αλλάζουν όλα τα δεδομένα
Δεν σου κάνει εντύπωση πως εγώ και ο τελης πάντα είμαστε τελικό?
Δεν σου κάνει εντύπωση ότι οι ψήφοι είναι από συγκεκριμένους?
Εδώ πολλά μέλη έχουν ρηξει Χ στους διαγωνισμούς και δεν ψηφίζουν και έχεις μια μαζα ψήφων από 60 έως 140
Το 140 είναι μυστική ψήφος γιατί σε φανερή πολλοι κρύβονται η δεν θέλουν να τους τραμπουκισουν
Οπότε σε φανερή ψήφο έχεις μια μαζα 60-100 ψήφων
Από εκεί και πέρα αν έχεις 20 που πάνε στοχευμενα οποίος διαγωνισμός και να γίνει σκατα θα γίνει.
Η λύση είναι να μπαναριστουν οι 8 της κλικας και οι κλώνοι τους
Τι να σου πω; δεν είμαι mod, αυτά πάντα υπήρχαν (οι κλίκες και οι κλώνοι).
Δεν έχω κάτι μαζί σου και που σε ψήφισα το έκανα γιατί μου φάνηκε περιέργο να είναι ο Ανανεωτικός στον τελικό, έχω δει και χειρότερα σε π.μ.
Τα έγραψα χτές.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.221
Δεν έχω κάτι μαζί σου και που σε ψήφισα το έκανα γιατί μου φάνηκε περιέργο να είναι ο Ανανεωτικός στον τελικό, έχω δει και χειρότερα σε π.μ.
Τα έγραψα χτές.
Η κλίκα κοίταξε αρχικά να γλιτώσει τα τομάρια τους,κοίταξαν αρχικά να γλιτώσουν τον βλαροκ όπως χρόνια τώρα μετά τον λάμα αν και ο λάμα δεν πολυακουγεται πέρα ότι είναι μεγάλο πανί και άφησαν πάλι στην απέξω τον ψυχακια ζεμπου.
Επίσης πάντα με ΤΙΣ ψήφους στοχευαν τον ανανεωτικό γιατί ήταν πιο ψηλά από τους άλλους
Όταν όμως ο ζεμπου θα πήγαινε τελικό έβαλε την ουρά στα σκέλια και παραιτήθηκε γιατί έκανε και ο τελης το ίδιο
Ο τελης είχε λόγο προσωπικό που μου το είπε ενώ ο ζεμπου είχε λόγο ότι χεστηκε Να πάει μαζί μου τελικό γιατί θα το σήκωνε.
Βέβαια ξεφτιλίστικε και φάνηκε ότι είναι κοτα δημόσια αλλά ο χεσμενος τα σκατα δεν τα σιχαίνεται
Με λίγα λόγια αν ο ζεμπου ήταν μαγκας γαμιας κλπ θα είχε τα κότσια να πάει τελικό μαζί μου όμως είπαμε κοτα είναι το περίμενα ότι θα λακιζε

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.141
Πόντοι
9.931
Τα έγραψα χτές.
συμφωνώ απολύτως ,
ο σελεμπριτάκιας για άλλον διαγωνισμό ίσως να άξιζε ψήφο αλλά στο mr malakas με τίποτα , δεν κολλάει
Όπως πέρυσι ο αναπούρνας , με τη καμία για τιτλούχος bouefa

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.388
Πόντοι
16.131
συμφωνώ απολύτως ,
ο σελεμπριτάκιας για άλλον διαγωνισμό ίσως να άξιζε ψήφο αλλά στο mr malakas με τίποτα , δεν κολλάει
Όπως πέρυσι ο αναπούρνας , με τη καμία για τιτλούχος bouefa
για ολα φταιει ο νιπλης τωρα δεν θα καθομασταν απραγοι θα πηγαινε το σκουπιδιασμα συννεφο

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.141
Πόντοι
9.931
για ολα φταιει ο νιπλης τωρα δεν θα καθομασταν απραγοι θα πηγαινε το σκουπιδιασμα συννεφο
ε ναί , αν συνυπολογίσουμε πως βγήκαν νέα ντοκουμέντα από παλιά ποστ εξόχως γουστόζικα
καθώς κ βίντεο χειρομάλαξης ,
θα γινότανε ωραίο τρενάκι :new_shocked::tooth:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.388
Πόντοι
16.131
ε ναί , αν συνυπολογίσουμε πως βγήκαν νέα ντοκουμέντα από παλιά ποστ εξόχως γουστόζικα
καθώς κ βίντεο χειρομάλαξης ,
θα γινότανε ωραίο τρενάκι :new_shocked::tooth:
monotonoς ο διαγωνισμος ενα σωστο καλαμπαληκι δεν εγινε τα ιδια και τα γιδια

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.141
Πόντοι
9.931

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.388
Πόντοι
16.131
προφανώς εκτονώνονται στα :tooth:καλαμπαλικομάγαζα
και έπειτα μπαίνουνε σχετικά χαλαροί δω μέσα:undecided:
οχι τιποτα αλλο ειχα αγορασει μελιτζανες καμμια 50 αρια κιλα αντε να τις μαγειρεψεις τωρα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.120
Πόντοι
40.655
Οι διαγωνισμόι θα ήταν καλύτεροι αν χτυπαγαμε τη πηγή του προβλήματος που είναι οι κλώνοι και οι κλικες.
Όταν έχεις τη κλίκα του σαιντ μαζί με κλώνους σύνολο 20 ψήφων αλλάζουν όλα τα δεδομένα
Δεν σου κάνει εντύπωση πως εγώ και ο τελης πάντα είμαστε τελικό?
Δεν σου κάνει εντύπωση ότι οι ψήφοι είναι από συγκεκριμένους?
Εδώ πολλά μέλη έχουν ρηξει Χ στους διαγωνισμούς και δεν ψηφίζουν και έχεις μια μαζα ψήφων από 60 έως 140
Το 140 είναι μυστική ψήφος γιατί σε φανερή πολλοι κρύβονται η δεν θέλουν να τους τραμπουκισουν
Οπότε σε φανερή ψήφο έχεις μια μαζα 60-100 ψήφων
Από εκεί και πέρα αν έχεις 20 που πάνε στοχευμενα οποίος διαγωνισμός και να γίνει σκατα θα γίνει.
Η λύση είναι να μπαναριστουν οι 8 της κλικας και οι κλώνοι τους

Μπροστά στην κλίκα είσαι ανίσχυρος. Θα σε συντρίψουμε, όπως θα συντρίψουμε και όλους όσους κάνουν κολεγιές μαζί σου. Ήδη Νίο και Λαδάκης άρχισαν να κρατούν αποστάσεις από εσένα. Το μέλλον σου προβλέπεται μαύρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom