jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 13.221
Εδώ δημόσια να τα βλέπουμε όλοι να γελάμε με τις αρλούμπες σουΜπούρδες συμβουλές...
Στείλε μου πμ να σε μσθω πραματάκια
Εδώ δημόσια να τα βλέπουμε όλοι να γελάμε με τις αρλούμπες σουΜπούρδες συμβουλές...
Στείλε μου πμ να σε μσθω πραματάκια
Αυτό σε νοιάζει εσένα μωρή πισωκουνα?Εσύ πάντως αποδεδειγμένα δεν μπορείς να την πηδήξεις όχι μόνο αυτήν αλλά καμία. Δεν σηκώνεται το τσουτσουνι σου.
Καλώς τον κερατά.Αυτό σε νοιάζει εσένα μωρή πισωκουνα?
Ορε το ξέρω ότι παίζει να είσαι κάνας γκει
Κλικαδόρε, βράσε τσέχικη φασολάδα αύριο και ηχογράφησε μερικές, έτσι να τις ανεβάζεις να σκάνε!Εδώ δημόσια να τα βλέπουμε όλοι να γελάμε με τις αρλούμπες σου
Σε λίγα λεπτά ή τσεχα ετοιμάζεται να μου πάρει τσιμπουκι και μάλλον ξαναπήγαινα για σεξμαραθωνιο.Καλώς τον κερατά.
Πάλι λογκαρες σήμερα. Τι στο διάολο τελειώσανε οι δουλειές;
Θα περάσει καλά ο κωλος σου απόψε πάλι μωρη κουφαλα με τον Τσέχο τραβελο.Σε λίγα λεπτά ή τσεχα ετοιμάζεται να μου πάρει τσιμπουκι και μάλλον ξαναπήγαινα για σεξμαραθωνιο.
Εσύ κάτσε εδώ να σου λέω τις φορές που τη πηδαω
Μη σε δω στις 4 να εξαφανίζεται από εδω
Η λίστα αγνοήσης σου, είναι καλυτερή και από του Λάκη ρε συ.Κλικαδόρε, βράσε τσέχικη φασολάδα αύριο και ηχογράφησε μερικές, έτσι να τις ανεβάζεις να σκάνε!
Άκουσέ με, δεν θα βγεις χαμένος, άκου τι σου λέω...
Αυτοί είναι μια ενοχλητική παρέα - ο Ροντ ανέφερε έναν ακόμη - με σκοπό να ενοχλούν τους πελάτες στις ανεξάρτητες είτε να τους σπάνε τα αρχίδια. Βέβαια ευθύνονται κι αυτές που δεν τους κόβουν τον αέρα εξαρχής κρατώντας ίσες αποστάσεις.
Πόση πουτσα να αρμέξει πια ; Έβγαλε μπιμπίκια στα χείληΚαλώς τον κερατά.
Πάλι λογκαρες σήμερα. Τι στο διάολο τελειώσανε οι δουλειές;
τώρα ? τι γίνεται τώρα ? λέει το άσμα του ΚαρράΑυτό είναι το πρόβλημα, τα βάζουν όλοι με όλους.
Δεν πάμε στοχευμένα και δεν θα καταλήξουμε ποτέ στον Μαλάκα του 2025.

Πέρασε καλά ο κωλος ΤΗΣ τσεχας ζεμπουδακι,σας έγραψα εσάς της κλικας στα παπαρια μου και καραξεσκισα τη τσεχα,το τι έκανα δεν θα σου πω γιατί θα πας να δέσεις μια πέτρα στο λαιμό σου όπως έλεγες παλιότεραΘα περάσει καλά ο κωλος σου απόψε πάλι μωρη κουφαλα με τον Τσέχο τραβελο.
Αυτό θα λέει και η κακομοίρα η Τζούλια οταν βρεθεί μαζί σου,πότε θα σε αρμέξει επιτέλους αλλά δεν,εσύ το μυαλό σου στο κους κους και τα καλλυντικαΠόση πουτσα να αρμέξει πια ; Έβγαλε μπιμπίκια στα χείλη
Ωραίο παιδί η Τσέχα???Πέρασε καλά ο κωλος ΤΗΣ τσεχας ζεμπουδακι,σας έγραψα εσάς της κλικας στα παπαρια μου και καραξεσκισα τη τσεχα,το τι έκανα δεν θα σου πω γιατί θα πας να δέσεις μια πέτρα στο λαιμό σου όπως έλεγες παλιότερα
μπορεί να την είχε μεγαλύτερη από τον ζανΩραίο παιδί η Τσέχα???

Τώρα ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.τώρα ? τι γίνεται τώρα ? λέει το άσμα του Καρρά
Τι γίνεται με το ξαφνικό , το απρόσμενο ?
Δηλαδή πως να συμφωνήσεις σε έναν μαλάκα όταν απροσδόκητα σκάει ταλεντάρα που σου λέει να το μινιατούρα μελάτο μου !!!
Και το μαλάζει σαν μανιακός, βογκώντας με άναρθρες κραυγές σα να τον σοδομίζουν με τίποτα πυρωμένα καυσόξυλα ?
Δεν ανατρέπονται λοιπόν τα δεδομένα ? να πως διασπάται το Λαικό μέτωπο![]()
Γλώσσα στάνταρ είχε μεγαλύτερη από τη δική μου σαουλακιμπορεί να την είχε μεγαλύτερη από τον ζαν![]()
λεπτομέρειες δε χρειάζονται πίνουμε και καφέ πρωί πρωίΓλώσσα στάνταρ είχε μεγαλύτερη από τη δική μου σαουλακι
Τώρα για πουτσες που θα λες ρώτα τον προμοτορα λάμα να σου πει αν το δάχτυλο καμίας πουτανας ήταν μεγαλύτερο από τον πουτσο του

Οι διαγωνισμόι θα ήταν καλύτεροι αν χτυπαγαμε τη πηγή του προβλήματος που είναι οι κλώνοι και οι κλικες.Τώρα ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.
Τα είχα πει ξεκίνησε με λίγους και στο τέλος οι βασικοί παίκτες λακίσανε,
κανονικά άμα σκάει κάποιος έκτακτος πρέπει να μπαίνει και αυτός (wild card)
Άμα αναστηθεί ο Νίπλης ας φτιάξει καλύτερο διαγωνισμό.
Προμοτορα των κολ γκιρλ ότι ψάχνεις για τραβελοφωτο δείχνει ότι μάλλον το κατέχεις και σ αυτή τη κατηγορία.