Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 134 άτομα (10 μέλη και 124 επισκέπτες)

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.704
Πόντοι
216
Διαβαζοντας εδω για τη Σαρλοτα λεω κατσε να δοκιμασω και γω....
Στο 73α σμρ 9μιση-10 περασα απο τους πρωτους καθως ειχε λιγο κοσμο η περιοχη.
Η ξανθια ρωσομιλφ τσα2 μου λεει εχω μονο Σαρλοτα σε ερωτηση μου αν κανει ελευθερη φλογερα μου λεει δεν ξερω να ρωτησω και παιρνω θετικη απαντηση.Χωρις εξτραδακι.Οποτε τι στο μπουτσο μεσολαβησε και μετα σε αλλο συναγωνιστη εβαλε καπελο στη τιμη αγνωστο...

Στα του αγωνα δεν μου αρεσε.Ψηλη μοντελε σωμα σκινυ με ψιλοπεσμενα βυζια και περιεργες σκληρες ρωγες που αντι να πεταγονται προς τα εξω ηταν πιεσμενες προς τα μεσα.
Εμπειρη και ηρεμη μου πηρε μια φιλοτιμη αεροπιπα χωρις χερι.
Οπως τη χαιδευα επιασα ενα εξογκωμα στη πλατη της και δεν μ αρεσε,τη γυριζω 69 και ασχοληθηκα μονο με τη κλειτοριδα της που την εκανα τουμπανο.
Εκει ειδα ενα εξογκωμα σκληρο πανω απο το κωλο της που παραλιγο να μου πεσει η πουτσα,την εβαλα ιεραποστολικο οπου την πιστονιασα κι εχυσα σε αυτη τη σταση,με στραγκιξε μεσα της.
Για τα δικα μου γουστα πολυ μετρια συνεδρια και με 2 ενοχλητικα "σημαδια" στην εμφανιση της δεν θα την επιλεξω εκ νεου.

sextripper

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
181
Πόντοι
1
να ρωτησω κατι τεταρτη βραδυ πηγε κανεις συναγωνιστης απο δω ιωαννινων 5;

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.666
Πόντοι
2.046
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.666
Πόντοι
2.046
Διαβαζοντας εδω για τη Σαρλοτα λεω κατσε να δοκιμασω και γω....
Στο 73α σμρ 9μιση-10 περασα απο τους πρωτους καθως ειχε λιγο κοσμο η περιοχη.
Η ξανθια ρωσομιλφ τσα2 μου λεει εχω μονο Σαρλοτα σε ερωτηση μου αν κανει ελευθερη φλογερα μου λεει δεν ξερω να ρωτησω και παιρνω θετικη απαντηση.Χωρις εξτραδακι.Οποτε τι στο μπουτσο μεσολαβησε και μετα σε αλλο συναγωνιστη εβαλε καπελο στη τιμη αγνωστο...

Στα του αγωνα δεν μου αρεσε.Ψηλη μοντελε σωμα σκινυ με ψιλοπεσμενα βυζια και περιεργες σκληρες ρωγες που αντι να πεταγονται προς τα εξω ηταν πιεσμενες προς τα μεσα.
Εμπειρη και ηρεμη μου πηρε μια φιλοτιμη αεροπιπα χωρις χερι.
Οπως τη χαιδευα επιασα ενα εξογκωμα στη πλατη της και δεν μ αρεσε,τη γυριζω 69 και ασχοληθηκα μονο με τη κλειτοριδα της που την εκανα τουμπανο.
Εκει ειδα ενα εξογκωμα σκληρο πανω απο το κωλο της που παραλιγο να μου πεσει η πουτσα,την εβαλα ιεραποστολικο οπου την πιστονιασα κι εχυσα σε αυτη τη σταση,με στραγκιξε μεσα της.
Για τα δικα μου γουστα πολυ μετρια συνεδρια και με 2 ενοχλητικα "σημαδια" στην εμφανιση της δεν θα την επιλεξω εκ νεου.
Με συγχωρείς, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω. Σαν περιγραφή χειρουργικής επέμβασης. "Ένα όγκος εδώ, ένα όγκος εκεί"! Ένα Δράμα. Ελπίζω να την έγραψες στο τέλος...

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
658
Πόντοι
81
Πορνομόλ είναι τα 6 σπίτια του Ιάσονος 39.
Μικρομόλ είναι τα 2 πάνω κ 2 κάτω του Ιάσονος 32.
Γερμανική αλυσίδα ήταν τα παλιά στούντιο Ιπποκράτους 144, Συγγρού 144, τότε είχαν κ το Τριγγέτα 3 κ μετέπειτα κ άλλα. Πήρε το όνομα αυτό γιατί τότε φέρνανε συνέχεια Γερμανές γκόμενες, κυρίως στην Ιπποκράτους.
Πλέον η αλυσίδα αποτελείται απ' το Αριστοτέλους 6, Ισμήνης 2 στη Δάφνη κ το De Paris.
Φίλε είσαι λάθος .Δεν φέρνανε Γερμανίδες οι ιδιοκτήτες ήταν Γερμανοί. Ρώτα κανένα παλιό να σε ενημέρωση

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.666
Πόντοι
2.046
Φίλε είσαι λάθος .Δεν φέρνανε Γερμανίδες οι ιδιοκτήτες ήταν Γερμανοί. Ρώτα κανένα παλιό να σε ενημέρωση
Έπαιζε και Σαλονίκη, τέτοια φάση, τις παρουσίαζαν σαν "Γερμανίδες"...

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
201
Πόντοι
6
Μυστες υπαρχει καποια να θυμιζει ολλανδεζα,ανοιχτο δερμα φακιδες κλπ?

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Πρώτον δεν ήταν όλοι Γερμανοί, αλλά 1-2 άτομα απ' τους ιδιοκτήτες κ δεύτερον φέρνανε μια χαρά Γερμανίδες. Ντόριν, Μάντυ, Τατιάνα, Χριστίνα στο Ιπποκράτους 144 ήταν Γερμανίδες. Μια χαρά τα θυμάμαι!

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.666
Πόντοι
2.046
Μυστες υπαρχει καποια να θυμιζει ολλανδεζα,ανοιχτο δερμα φακιδες κλπ?
Η Σάρα στον Φιλιππιδισταν. Έχει πολλες φακίδες στην πλάτη,σαν καμηλοπάρδαλη. Για τρελές εκσπερματώσεις πάνω τους. Στον πρόσωπο όχι όμως...

Εγγρ.
15 Ιουλ 2024
Κριτικές
4
Like
488
Πόντοι
300
Λιγη κινηση αυτη τη στιγμη Φυλλης
Η Σάρα στον Φιλιππιδισταν. Έχει πολλες φακίδες στην πλάτη,σαν καμηλοπάρδαλη. Για τρελές εκσπερματώσεις πάνω τους. Στον πρόσωπο όχι όμως...
Καλη ηταν για μια δυο φορες μετα τη βαρεθηκα προσωπικά δεν προσφέρει κατι ουαου

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.599
Πόντοι
1.056
Την Καλησπερα στους Φιλους....Κυριοι...πιτσιρικας στην δουλεια (που τον πηγα στην Καρολινα και του πηρε την παρθενια)εχει καυλωσει για τσιγγανορουμανακι που να ειναι σκυλι πολεμου......η milfaki......ακουω προτασεις....

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Την Καλησπερα στους Φιλους....Κυριοι...πιτσιρικας στην δουλεια (που τον πηγα στην Καρολινα και του πηρε την παρθενια)εχει καυλωσει για τσιγγανορουμανακι που να ειναι σκυλι πολεμου......η milfaki......ακουω προτασεις....
Το Φωκαίας 9 μετά τις 21:00-22:00 έχει τρεις γυφτοπούλες (Άννυ, Ντιόνα, Μπέλλα). Από υπηρεσίες αυτές είναι ρίσκο...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
338.922
Πόντοι
49.090

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
63
Like
6.480
Πόντοι
7.621
Το Φωκαίας 9 μετά τις 21:00-22:00 έχει τρεις γυφτοπούλες (Άννυ, Ντιόνα, Μπέλλα). Από υπηρεσίες αυτές είναι ρίσκο...
Άννυ έχω δοκιμάσει και αν και εμφανιασικά με καυλωνει μέσα δεν έλεγε πολλά...Ντιόνα μέτρια πριν κανα δύο χρόνια την είχα πάρει...και είχα δοκιμάσει και αλλη μιά το περασμένο μάρτιο δε θυμάμαι όνομα που ήταν αρκετά καλή...εντωμεταξύ σε εκεινή τη συνεδρία η τουαλέτα είναι μέσα στο ένα δωμάτιο και όσο μου παιρνε τσίμπο η άλλη ,βγήκε η ντιόνα απο τη τουαλέτα και μας κοίταζε κανα λεπτό...τρελό σκηνικο χαχαχ...ισχυει αυτο που λες για τις υπηρεσιες πάντως

Sol Invictus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2025
Κριτικές
5
Like
324
Πόντοι
280
''oKsa έγραψε:
Φίλε είσαι λάθος .Δεν φέρνανε Γερμανίδες οι ιδιοκτήτες ήταν Γερμανοί. Ρώτα κανένα παλιό να σε ενημέρωση''
Μια χαρά Γερμανίδες έφερνε το Ιπποκράτους 144. Θυμάμαι μία καστανόξανθη βυζαρού με tramp stamp χαμηλά στην μέση, από Αμβούργο μου είχε πει, αλλά όχι το όνομα της. Ο Μπάμπολας ίσως θυμάται.

Malaperds

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
5.040
Πόντοι
6.495
Και σήμερα κλειστά Διδύμου, Άγκυρας κλπ?

Arxontas tou skotous

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
55
Like
9.268
Πόντοι
8.236
Διάβασα μια κριτική απο τους δίπλα για μια Ρωσίδα γεμάτη tattoo Αλεξάνδρα φωκ 17Α που εμφανίζεται κ στα studio με το όνομα Σλαβα. Εχει κανεις εικόνα ή την εχει πετύχει να κάνει μια περιγραφή αν πρόκειται για την ίδια κοπέλα των studio?

Εγγρ.
29 Απρ 2025
Like
592
Πόντοι
80
Να πεις στον μικρό να βγαίνει έξω και να κυνηγάει δεν είναι καιρός για σπιτάκια άσε εμάς εμείς έχουμε και κάνα 2 ρυτίδες ο πιτσιρίκος τόχει γυαλισμένο το πιστόλι

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
201
Πόντοι
6
μυστες η κωνσταντινα η αγρινιωτισσα που δουλευει και τι βαρδια?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom