Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 160 άτομα (1 μέλη και 159 επισκέπτες)

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
14.673
Πόντοι
2.536
Δεν είναι πολύς καιρός που την έχω πάρει και ήταν μια χαρά, εκτός αν είναι φαινόμενο των τελευταίων μηνών αυτή η κούραση... Εγώ πάλι δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την Ίριδα εκεί που δεν την είχα πάρει ποτέ, πήγα προσφάτως μαζί της και δεν τρελάθηκα ενώ και γι' αυτή έχουν γραφτεί καλές κριτικές
Την Ίριδα μια φορά την έχω πάρει και δεν μου έκανε. Εγώ εκεί πήγαινα για την Άννα, παλιό μου στανταρακι, την ξέρω από τότε που δούλευε στο Ιωαννίνων 3 γι'αυτό σου λέω ότι καμία σχέση με το τώρα.
Ο κάθε ένας έχει τη δική του γνώμη.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.077
Πόντοι
3.246
Αλλη μια μεταμεσονύχτια βόλτα, σχεδόν όλη η Φωκαίας κλειστή και πολλά στην Φυλής 72/74/84, δεν γύρισα πολλά , πήρα την Λία τροφαντό Ρωσιδάκι Φιλλιπίδου όροφο, δεν ήταν κακή, μετά απο καιρό πήρα λευκή

Trifilakiaaas

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
339
Πόντοι
21
Καλησπέρα και κακίες γιορτές...γνωρίζει κάποιος για τζανινα πότε θα γυρίσει στο πόστο της

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.595
Πόντοι
26.435
Καλησπέρα και κακίες γιορτές...γνωρίζει κάποιος για τζανινα πότε θα γυρίσει στο πόστο της
άντε ντε! τάμα έχουμε κάνει! και από τις πολλές ερωτήσεις έχουν και στραβωσει στο μπουρδελάκι αυτό! μέχρι Κυριακή που πέρασε δεν ήταν πάντως.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.787
Πόντοι
8.296

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.204
Πόντοι
2.906
Η Λίκα εξαφανίστηκε από τον Απρίλιο, ήρθε ξανά και έφυγε πάλι; Πότε;
Πριν λιγο καιρο την εβλεπα συνεχομενα κ με ενδιεφερε για αυτο πηγαινα.Χωρις να το ξερω την πετυχα ξανα και ξανα και επιβαιωνοταν.Μετα απο κατι μερες ενα 2ημερο ηταν κλειστο το βεργας 2 κ μετα το ξαναπετυχα ανοιχτο κ μπηκα ρωτησα κ μου τα πε ολα αλλη κοπελα.Πολυ προσφατα ξαναβρεθηκα εκει κ μου το πε κ η τσατσα απ εξω στο δρομο.Δηλαδη δεν κερδιζαν κατι διοτι δε περνουσα αλλα δν εβλεπα κ τη Λικα πλεον.Συνεχομενα την πετυχαινα πριν φυγει στη δευτερη βαρδια με τη τελευταια γυμνη.Υστερα απ αυτο ξαναπηγαινα στοχευμενα καθως η περιοχη αν γυρισει η Λικα εχει τουλαχιστον 5 μικρες Ρωσιδες αξιολογες κ χωρις αυτη η 4αδα που υπαρχει τωρα στη περιοχη του Σταθμου αξιζει στο εμφανισιακο

TRR

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
7
Like
926
Πόντοι
81
Δεν είναι πολύς καιρός που την έχω πάρει και ήταν μια χαρά, εκτός αν είναι φαινόμενο των τελευταίων μηνών αυτή η κούραση... Εγώ πάλι δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την Ίριδα εκεί που δεν την είχα πάρει ποτέ, πήγα προσφάτως μαζί της και δεν τρελάθηκα ενώ και γι' αυτή έχουν γραφτεί καλές κριτικές
Συμφωνώ απόλυτα η Άννα έχει κουραστεί το παλεύει μεν αλλά...και εγώ από την Ίριδα δεν έμεινα ικανοποιημενος

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
294
Like
35.263
Πόντοι
33.108
Η Μαργαρίτα στο Ιάσονος 1Β δεξιά, είχε πιάσει τα μαλλιά 2 κοτσιδάκια ψηλά στο κεφάλι σαν κάτι μαθήτριες που παίζουν στις τσόντες. Με καύλωσε τόσο πολύ που την έχυσα στο τσιμπούκι μέσα σε 5 λεπτά.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.449
Πόντοι
446
Η Μαργαρίτα στο Ιάσονος 1Β δεξιά, είχε πιάσει τα μαλλιά 2 κοτσιδάκια ψηλά στο κεφάλι σαν κάτι μαθήτριες που παίζουν στις τσόντες. Με καύλωσε τόσο πολύ που την έχυσα στο τσιμπούκι μέσα σε 5 λεπτά.
Αφησε mouthfuck με λαβες τα κοτσιδια ? Τρελανε μας λιγο.

Kavliego

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Κριτικές
1
Like
168
Πόντοι
0
Παιδιά η Ναταλί δουλεύει απόγευμα στο Φωκαίας 27 ; Γνωρίζει κάποιος; Ευχαριστώ πολύ

Teddyboy78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
1.124
Πόντοι
206
Μιλφ από Ουκρανία με ελεύθερο τελειωτικό εμφάνιση μέτρια και πολύ ευδιάθετη,πριν πάει εκεί ήταν και στην φυλής. Για εμένα αξίζει δοκιμή να κάνεις κάποια στιγμή
Πόσο μιλφ;;;

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
39
Like
11.755
Πόντοι
8.995
Μετά την αγχωμενη μαλακία του Λαυρέντη στο Διδυμότειχο, σήμερα αγχωμενο γαμισι στο Μετάξι πρωινή βάρδια λόγο πίεσης χρόνου.
Οπότε είχα δύο στόχους την Χριστίνα στο πορνομολλ ή την Μπάρμπαρα στο 20Β.
Τελικά η μπίλια έπεσε στη μικρή Μπάρμπαρα για 4-5 φορά και ο λόγος είναι ότι η Χριστίνα ενώ είναι όμορφη η κοπέλα βγάζει μια μόνιμη τσαντίλα και πολλά νεύρα οπότε σε αποτρέπει να περάσεις.
Η δε Μπάρμπαρα μάλλον έκλεισε ο κύκλος της γιατί σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές σήμερα είχε πολύ λίγα προκαταρκτικά και μια μικρή βιασύνη χωρίς λόγο.
Ελπίζω την επόμενη φορά να πετύχω την Χριστίνα σε καλύτερη φάση να επαναλάβουμε την επίσκεψη.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.599
Πόντοι
1.056
Καλησπερα φιλε Ted....αρκετα καλο....
images.jpg

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.595
Πόντοι
26.435
Αδέρφια, συγγνώμη για την ασχετοσύνη μου αλλά εξηγήστε μου σας παρακαλώ, τί είναι το πορνομόλ και τί είναι η γερμανική αλυσίδα;
το προνομωλ είναι πολλοί οίκοι ανοχής μαζί στο Μεταξουργείο Ιάσονος 39, πήγαινε και θα δεις. γερμανική αλυσίδα, όρος που αφορούσε αλυσίδα οίκων ανοχής πλέον ως επί το πλείστον κλειστούς.

Masouras

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
19
Like
1.501
Πόντοι
1.010
το προνομωλ είναι πολλοί οίκοι ανοχής μαζί στο Μεταξουργείο Ιάσονος 39, πήγαινε και θα δεις. γερμανική αλυσίδα, όρος που αφορούσε αλυσίδα οίκων ανοχής πλέον ως επί το πλείστον κλειστούς.
Σ' ευχαριστώ πολύ πορνοσύντροφε!
Και που ήταν οι βασικοί γερμανικοί οίκοι; Γιατί ονομάστηκαν έτσι;

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.595
Πόντοι
26.435
Σ' ευχαριστώ πολύ πορνοσύντροφε!
Και που ήταν οι βασικοί γερμανικοί οίκοι; Γιατί ονομάστηκαν έτσι;
Διδύμου στα μικρά νούμερα κυρίως και αλλού αλλά δεν θυμάμαι καλά, ήταν μια περίοδο που δεν έδινα τόση σημασία σε αρκετά από τα γραφόμενα εδώ μέσα, σίγουρα αύριο κάποιος θα σε παραθέσει να σου πει ακριβώς τι και πώς.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom