Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 110 άτομα (1 μέλη και 109 επισκέπτες)
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Συνέχεια τσάρκας:ak::ak:

Φιλιππίδου 11α Ντιάνα μπανάνα με ελεύθερη φλογέρα κ Τζένιφερ σαμιαμίδι λατινάκι καστανό, κοντή με τατουάζ. Νορμάλ πρόγραμμα κ ψέκασμα βυζοκώλο

Ο πορνόγερος Βασίλης στο σαλόνι :headbang2:
IMG_20251216_221458.jpg

Φιλιππίδου 11β Τζούλια, Νικόλ λατίνες κ Εύα ανοιχτόχρωμη. Όλες με ελεύθερη φλογέρα

Αγκύρας όλα κλειστά

Φυλής 109α Ράια-Ράιχαντ με νορμάλ κ αυταρχικό για τους μερακλήδες :effemine:

Φυλής 109β κλειστό

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Μικρή συνέχεια :kissass::kissass:

Βέργας 7 υπόγειο Ελένη τσιγγάνα με ελεύθερη φλογέρα

Βέργας 6 ισόγειο λέγανε πως είναι δωμάτιο ή κοπέλα στο κουδούνι

Βέργας 2,3, 7 ισόγειο, 6 υπόγειο κλειστά

Λιοσίων 79β θεία Άντζελα με ελεύθερη φλογέρα

Εξηκίου όλα κλειστά

Λιοσίων 73α δεν ανοίγανε :birdman:

Λιοσίων 73β εκνευρίστηκα κ δεν ανέβηκα:birdman:

Χωματιανού κλειστά

Πολλά κλειστά με τη σκούπα δυστυχώς, θα διαβάσω ένα βιβλίο να ξεχαστώ:headbaning2::headbaning2:
FB_IMG_1765803993308.jpg

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.625
Πόντοι
7.215
Πήγα πρωί Ιωαννίνων 5 δούλευε μια Αννα , πέρασα λόγω στήθους. Εντυπώσεις μέτριες προς καλές. Δεν το κλαις το 20αρικο.

Πριν μέρες πέρασα από χωματιανου 11Α ήταν μια κοπέλα κοντά στα 25 μαύρο μαλλί αν θυμάμαι σωστά Αννα την λέγανε. Δυνατό πήδημα. Η τυπισα σε πηδάει με το μουνι της κυριολεκτικά.

Ξέρει κανένας αν η Αντριάννα θα επιστρέψει μετά την γέννα; Από τότε που έφυγε δεν έχω ξανά δει τέτοια κωλαρα σε ρδελο.
Μόνο μέτριες προς καλές εντυπώσεις με την Άννα στο Ιωαννίνων 5 και απλά "δεν κλαις το εικοσάρικο"; Μου κάνει εντύπωση...

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
14.721
Πόντοι
2.536
Μόνο μέτριες προς καλές εντυπώσεις με την Άννα στο Ιωαννίνων 5 και απλά "δεν κλαις το εικοσάρικο"; Μου κάνει εντύπωση...
Μην σου κάνει καθόλου εντύπωση συναγωνιστή, δεν είναι η Άννα που ξέραμε, έχει κουραστεί από τις συνεχόμενες βάρδιες και έχει πέσει αρκετά η απόδοση της.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.625
Πόντοι
7.215
Μην σου κάνει καθόλου εντύπωση συναγωνιστή, δεν είναι η Άννα που ξέραμε, έχει κουραστεί από τις συνεχόμενες βάρδιες και έχει πέσει αρκετά η απόδοση της.
Δεν είναι πολύς καιρός που την έχω πάρει και ήταν μια χαρά, εκτός αν είναι φαινόμενο των τελευταίων μηνών αυτή η κούραση... Εγώ πάλι δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την Ίριδα εκεί που δεν την είχα πάρει ποτέ, πήγα προσφάτως μαζί της και δεν τρελάθηκα ενώ και γι' αυτή έχουν γραφτεί καλές κριτικές

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
668
Πόντοι
81
Διαφωνώ...........

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
296
Like
35.334
Πόντοι
33.108
Θυμαμαι ειχα διαβασει κριτικη σου αφοτου την πηρα πρωτη φορα και συμφωνουσα σε ολα,εχω πει κιολας πως το "τοπ" τσιμπουκι της ειναι αμφιλεγομενο.Οντως το κανει αυτο ντογκυ,εμενα μου λεγε για να μη μπαινει στην καποτα αερας λολ,αλλο που την εχει ανοιγμενη στο χερι.

Για μια Παολα ειχα διαβασει και ειχα σκοπο να παω αλλα δεν την βρηκα.Το plan b ηταν Αλιονα ή Βικτωρια απο τα 28αρια,η δευτερη ελλειπε με την πρωτη ειπα τι εγινε,οποτε εμεινα ξεκρεμαστος.Παρολαυτα επεστρεψα να παρω την Ευα απο απεναντι στο 48 και ο αλληθωρος τσατσος που την αραζει απεξω μου πε κλειστο ,τον ρωτησα για ποση ωρα και αφου σκεφτηκε λιγο μου ξαναειπε κλειστο.Απο το ολοτελα καλη κ η Ζανα σκεφτηκα και μπηκα...Ηξερα πως αχυστος δε θα φυγω τουλαχιστον.
Η Πάολα θα επιστρέψει μετά τις γιορτές. Να πας θα περάσεις καλά.

giorgospap4261

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2023
Like
8
Πόντοι
0
Η Μαρίνα από Φώκαιας όροφο εξαφανίστηκε ,ξέρουμε το λόγο ;

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.206
Πόντοι
2.906
Αυτο ρε ,προσπαθει να αποφυγει σχεδον τα παντα αλλα με τροπο που δε σε προκαλει να το δεις ως φολα,σα να σου λεει ευγενικα ψεκασε με στο στομα και φυγε.Την σωζει οτι τα παιρνει στομα και ρουφαει μπαλες με ενα δεκαρικο καθως κ οτι εχει δοντια ...

Χτες μεσημερι το τσαρδι της ηταν ανοιχτο αλλα δεν μπηκα να τσεκαρω,υποθετω εκει θα ηταν.

Ε για ποιον να τα πουμε ,για τον @145 ή μηπως τον @Gxamos ?

Ο πρωτος δεν κανει ακα ουτε στοματικο.Οσο για τον δευτερο ,δεν νομιζω οτι τα κατω ακρα δυνανται να γονιμοποιησουν τη μητρα.
Ναταλι Φωκ27 μεσαιο ηταν ακα

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.690
Πόντοι
216
Τα συμπτωματα ηταν ενα τσουξιμο οποτε κατουρουσα στο τελειωμα, και ενα πρασινο υγρο που εβγαζε το πεος. Πηγα κατευθειαν νοσοκομειο μολις παρατηρησα αυτη τη πρασινιλα.
Μετα την ενεση την επομενη μερα εφτιαξα. 1 μηνα μετα ξαναπηγα μελισσα. Την εχω παρει 2 φορες απο τοτε αλλα με προφυλακτικο πλεον.
Αυτο που υποθετω οτι με γαμισε πιστευω ειναι κατι σαν πληγη που εχω. Απο τη πολυ τη μαλακια στο σπιτι, σαν σουπερτσοντακιας εχω δημιουργησει μια κοκκινιλα σαν πληγη λογω της τριβης μαλλον στο δερμα κοντα στο πουτσοκεφαλο απο τη μεσα μερια. Αυτο θα με κανει πιο ευαλωτο
Aυτη δούλευε και στην Βέργας;Στο τελευταίο στη συμβολή με Λιοσίων στο σπίτι δίπλα στο πάρκινγκ;

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.206
Πόντοι
2.906

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
264
Like
14.228
Πόντοι
20.705
Προυνό προυνό, Λιοσίων 73Α η Ρενάτα μαζολατίνα και η Σαρλότα κορμάρα πιτσιρίκα ρωσίδα με κόκκινα εσώρουχα. Πολύ ωραία παρουσία αλλά είχε ήδη δωμάτια οπότε έφυγα.

Φωκαίας 19 η Εύα με κάτι βυζάρες και η Κάρλα

τα 13άρια και τα 27άρια κλειστά

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
44
Like
11.309
Πόντοι
6.246
Ποίες άλλες έχεις πετύχει εκεί εκτός της Ναόμι, εγώ έχω πετύχει τη Μαργαρίτα που δούλευαν μαζί,αλλά έχει μετακομίσει στο Ιάσωνος 32 όροφος δεξιά και τη Τζούλια τη λατίνα.
Αυτές που λες λέω

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
904
Πόντοι
86
Την γυφτορουμανα Κάρλα την ξεσκίσατε ρε σήμερα, συνεχόμενα δωματια. Πέρασα και εγω λογω έλλειψης επιλογών, γενικά αποφεύγω τις γυφτισσες. Πολύ αδύνατο κορμάκι, όπως μου αρέσει, πάντως!!!

papadrosos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Like
140
Πόντοι
0
Την γυφτορουμανα Κάρλα την ξεσκίσατε ρε σήμερα, συνεχόμενα δωματια. Πέρασα και εγω λογω έλλειψης επιλογών, γενικά αποφεύγω τις γυφτισσες. Πολύ αδύνατο κορμάκι, όπως μου αρέσει, πάντως!!!
Σε ποιο σπιτι δουλευει φιλε μου η κυρια ;;;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom