athinaios44
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 121.003
- Πόντοι
- 24.631
ναι αλλα ειναι ΜΟΥΝΗΣ μου κανει υπογειο πολεμοκάτσε μία να ενημερωθώ ,
είναι κ φίλος dimi στον ανταγωνισμό ?
ΨΗΦΙΣΕ με

ναι αλλα ειναι ΜΟΥΝΗΣ μου κανει υπογειο πολεμοκάτσε μία να ενημερωθώ ,

Πόσα δίνεις;φιλε μηπως ξεχασες να με ψηφισεις;![]()
πότε λήγει ?ναι αλλα ειναι ΜΟΥΝΗΣ μου κανει υπογειο πολεμο
ΨΗΦΙΣΕ με![]()
Κερνάω γουρνοπουλα Μεσσηνίας αν ψηφίσεις @dimigoallκάτσε μία να ενημερωθώ ,
ειναι μουνης μπορει ανα πασα στιγμη ΑΝ περασει μπροσταπότε λήγει ?

ΠΡΟΔΟΤΗΠόσα δίνεις;
Λυπάμαι φίλε αλλά ο @dimigoall μου έσταξε πολλά.ΠΡΟΔΟΤΗ
Ρίχτον φίλε μου μονοκούκι dimiκάτσε μία να ενημερωθώ ,

Μπραμπους67 .... σου βάζω δύσκολο αίνιγμα.πες οτι πηρες φερετι βαλε φωτο ενα καπνογονο και 2 σωσιβια πανω σε ενα τραπεζι και περιμενε κανα δεκαλεπτο μπροστα στην οθονη![]()
Έχεις ακόμα μια ευκαιρία. Αν ψηφίσεις @dimigoall έχει γουρνοπουλα με τραγανή πέτσα και μπύρα στην πλατεία του χωριού μου. Σκέψου το.Ζητάς και τα ρέστα από πάνω;
Μπλόκαρέ με κι εσύ (το έκανα ήδη) για να μην με διαβάζεις καν, δεν σε κάλεσα να με υποστηρίξεις ούτε χρειάζομαι κανενός τις παρέες εδώ μέσα, αλλά το γεγονός ότι εσύ ασχολήθηκες σε ορισμένα σχόλια μαζί μου απαντώντας στον άλλον, ε κάπου ενοχλεί...
Αλλά φάνηκες ότι είσαι ένας σιχαμερός ζηλιάρης όπως κι ο άλλος, περαστικά και θα σας περάσει...
Όσο για το emoticon άστο για κανέναν άλλον του χεριού σου, φρόντισε να είσαι χαλαρός στην πραγματική ζωή εκεί έξω![]()
Παράθεση για να σωθεί το ποστ.Μπραμπους67 .... σου βάζω δύσκολο αίνιγμα.
Ποιός είναι ο παρακάτω ;;;
![]()
Επειδή από τα τσίπουρα που πίνεις με το φίλο σου το ζεμπού και την υπόλοιπη παρέα, τόμαχωκ , βασιλόφρωνα , άντζελο ,
λάμα δαμασκηνή κοκ το έχεις κάψει και δεν θα το βρεις ... ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
Ένας που περίμενε την κάρτα γνησιότητας του πανεράϊ της poustikis kitharas
Παρέα είναι μόνο η ομάδα ναυαγίων άγιος, ζεμπού, βασιλόφρωνας, τόμαχωκ , άντζελο , αθηναίος , μπραμπους 67... και παλιότερα και τραμουντάνα, βολταίρος , πίξουλας κτλ ... όλο το αφαντ γκατέ δηλαδή .....ποιές παρέες ? έχουμε μεταξύ μας το παραμικρό πάρε δώσε ? ανταλλάσσουμε τίποτα πμ κ δεν το ξέρω ?
Και μιας και προλάβαμε να σώσουμε το ποστ, κάπως έτσι γίναμε και εμείς μπας και βγάλεις κάτι από όσα υποσχέθηκε. Ρίζες βγάλαμε να σε περιμένουμε.Ένας που περίμενε την κάρτα γνησιότητας του πανεράϊ της poustikis kitharas
Μόνο εσύ δεν σώζεσαι με τίποτε.Παράθεση για να σωθεί το ποστ.
Τόσο πολύ ζηλεύεις ρε συ που δεν έχεις έναν χριστιανό να σε κάνει παρέα;Παρέα είναι μόνο η ομάδα ναυαγίων άγιος, ζεμπού, βασιλόφρωνας, τόμαχωκ , άντζελο , αθηναίος , μπραμπους 67... και παλιότερα και τραμουντάνα, βολταίρος , πίξουλας κτλ ... όλο το αφαντ γκατέ δηλαδή .....
Δεν έχουν αφήσει ταβέρνα δίπλα σε μπουρδέλο που να μην έχω πάει .
Ονόματα είναι παντού. Με όλη την καλή κοινωνία.
Το εσάνς κάτουρου από τα παρακείμενα μπουρδέλα, αυξάνει την καλτίλα.
Ποιός είναι ο παρακάτω ;;
![]()
Ένας που περίμενε εστω ενα πεντοευρω ή οποιαδηποτε πραγματικη φωτο του lakis33 aka zeljiko aka fylobios30 aka tellystalone6969
Τι σου έλεγε ο παππούς Λάκη μου όταν ήσουνα μικρός για κουμμουνια;Μόνο εσύ δεν σώζεσαι με τίποτε.
![]()
Αφου ολοι οι υπολοιποι στον πλανητη ειναι πλεμπαιοι που πανε στα χαμαιτυπεία, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ και ολοι τους (ο υπολοιπος πλανητης.Τόσο πολύ ζηλεύεις ρε συ που δεν έχεις έναν χριστιανό να σε κάνει παρέα;
Ρε τιτανικέ .... έχω πει ότι από τα 14 μου, βγαίνω με γκόμενες.Τόσο πολύ ζηλεύεις ρε συ που δεν έχεις έναν χριστιανό να σε κάνει παρέα;
Παλι, ενταξει ειμαστε.Ρε τιτανικέ .... έχω πει ότι από τα 14 μου, βγαίνω με τραβελια.
Όταν σας πλησιάσει γυναίκα , καμία τσατσά που αποσύρθηκε στα στέκια που πηγαίνετε .... φεύγει τρέχοντας ;
Από την τσιγαρίλα που μυρίζει ο αρχηγός της παρέας ;
ρε στραπονλάγνε γράφεις ποστ και συμπληρώνεις μπινελίκια μετά ?Ζητάς και τα ρέστα από πάνω;
Μπλόκαρέ με κι εσύ (το έκανα ήδη) για να μην με διαβάζεις καν, δεν σε κάλεσα να με υποστηρίξεις ούτε χρειάζομαι κανενός τις παρέες εδώ μέσα, αλλά το γεγονός ότι εσύ ασχολήθηκες σε ορισμένα σχόλια μαζί μου απαντώντας στον άλλον, ε κάπου ενοχλεί...
Αλλά φάνηκες ότι είσαι ένας σιχαμερός ζηλιάρης όπως κι ο άλλος, περαστικά και θα σας περάσει...
Όσο για το emoticon άστο για κανέναν άλλον του χεριού σου, φρόντισε να είσαι χαλαρός στην πραγματική ζωή εκεί έξω![]()