The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 57.365
- Πόντοι
- 40.655
Που ρε μουνίκακα;Ψήφισε με λέμε
Αφού σε έχω ήδη ψηφίσει από το μεσημέρι.
Που ρε μουνίκακα;Ψήφισε με λέμε
Παππουλη ζήτω συγγνώμηΕίσαι μακάκας;;;
Για κοίτα λίγο ποιοί σε έχουν ήδη ψηφίσει.
Σκεφτομουν κ εγώ για Μ3 αλλά μάλλον θα πάω για Ντάτσιαη αληθεια ειναι οτι δεν εχω δυο εχω τρια τα τρια μου![]()

Κλαίω εκεί που έλεγε στον Τραμου θα καθαρισω εσένα και άλλους 20 με το όνομα σου
Άλλο Χαιλαιτ που καμαρώνει ότι δεν έχει αλλάξει πανα στη ζωή του
παρε μιτρια να σε λοκαρει ο λακης πεντεξι χρονιαΣκεφτομουν κ εγώ για Μ3 αλλά μάλλον θα πάω για Ντάτσια![]()

Εγώ τι πρέπει να πάρω για να έχει να βγάζει και άλλα;παρε μιτρια να σε λοκαρει ο λακης πεντεξι χρονια![]()
πες οτι πηρες φερετι βαλε φωτο ενα καπνογονο και 2 σωσιβια πανω σε ενα τραπεζι και περιμενε κανα δεκαλεπτο μπροστα στην οθονηΕγώ τι πρέπει να πάρω για να έχει να βγάζει και άλλα;

Ρε μλκ, πάλι ζητάς λεφ....... ααααα, σορρυ, τώρα το γύρισες σε ψήφουςΠαππουλη περιμένω την ψήφο σου
Προτείνω Sanlorenzo, ο Λάκης θα ψάχνει σε ποια Ριβιέρα είναι αυτό το χωριόπες οτι πηρες φερετι βαλε φωτο ενα καπνογονο και 2 σωσιβια πανω σε ενα τραπεζι και περιμενε κανα δεκαλεπτο μπροστα στην οθονη![]()
τι θα κάνουν οι γατούλες αν μπλεχτεί το πόδι σου στο πιό ψηλό κλαδί της συκιάς εκεί στην ερημιά ?
Ζητάς και τα ρέστα από πάνω;Μην τυχόν με ξαναπαραθέσεις , μην![]()
Και ο @πολυζωης ακόμα να ξεκινήσει να βγάζει. Ας ξεκινήσει από τους κωδικούς. Τι κωδικούς είχε άραγε; Και τι έκανε με αυτούς τους κωδικούς;
Και γιατί κατηγορεί εμένα γιρ κωδικούς; Πως το έβγαλε από το κεφάλι του;
Έχει χαχα η βίντεο από κανά Μητσικώστα τώρα
Καλώς τον. Τελικά γιατί με κατηγορείς; Μήπως επειδή τα κέρατα Άστον Alpula? Και δεν με εμπιστευοσουν να μου βγάλεις φωτό την συνομιλία αλλά τα έβγαλες επιλεκτικά;
ποιές παρέες ? έχουμε μεταξύ μας το παραμικρό πάρε δώσε ? ανταλλάσσουμε τίποτα πμ κ δεν το ξέρω ?Ζητάς και τα ρέστα από πάνω;
Μπλόκαρέ με κι εσύ (το έκανα ήδη) για να μην με διαβάζεις καν, δεν σε κάλεσα να με υποστηρίξεις ούτε χρειάζομαι κανενός τις παρέες εδώ μέσα, αλλά το γεγονός ότι εσύ ασχολήθηκες σε ορισμένα σχόλια μαζί μου απαντώντας στον άλλον, ε κάπου ενοχλεί...
Όσο για το emoticon άστο για κανέναν άλλον του χεριού σου![]()
φιλε μηπως ξεχασες να με ψηφισεις;τι θα κάνουν οι γατούλες αν μπλεχτεί το πόδι σου στο πιό ψηλό κλαδί της συκιάς εκεί στην ερημιά ?
είναι κάτι που δεν το θέλω , δηλαδή να μείνουν χωρίς φαγητό
Μην τυχόν με ξαναπαραθέσεις , μην![]()

κάτσε μία να ενημερωθώ ,φιλε μηπως ξεχασες να με ψηφισεις;![]()