JimakosGr13
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2025
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Πρωτα Απ'ολα...... Ισχυει ? Και Αν ΝΑΙ Ειναι Οντως Φωτος και Ηλικια σωστα ??![]()
Αθήνα ελληνίδα Χρύσα 21 ετών
Καλησπέρα είμαι η Χρύσα 21 ετών ελληνίδα φοιτήτρια Έρχομαι στον χώρο σου ή σε ξενοδοχείο Το πρόγραμμα μου είναι στα 120 ελεύθερο στοματικό 69 σεξ σε όλες της στάσεις χαλαρωτικό μασάζ παιχνίδια διάφορη ρόλοι χάδια φιλιά μια ώρα Δύο εκτονώσεις μια ώρα 150 πρόγραμμα το ίδιο !! Μην περιμένεις άλλο...kanesex.com
ΟΤΙ αξιζει..... Αξιζει και με το ΠΑΡΑΠΑΝΩ !!!!!!! Τωρα αν δεχετε ευκολα Δε ξερω ? Γιατι εχει αποκτησει Μεγαλο FAN Club !!!!Αξίζει η lady Alexia? γενικά δέχεται εύκολα ραντεβού ή είναι περιορισμένη?
Την έψαξα στο ινστα και δε τη βρήκα με αυτό ο όνομα νομίζωΗ γνωστή Άννα Αννούλα από το Instagram. Γενικά έχει αλλάξει πολλά ονόματα. Την είχα πάρει προπερσι το καλοκαίρι για 2 ώρες στα 200€ με κώλο. Παίχτηκαν 4 χυσιματα, όλα από πρωκτικό. Τώρα όμως που ζητάει 200€ για μιάμιση ώρα δεν πρόκειται να ξαναπάρω.![]()
Την Άννα Αννούλα την έχω πάρει 2 φορές. Καλή αλλά μέχρι εκεί. Αυτό που μου έχει μείνει όμως περισσότερο είναι ότι έχει μαλώσει με την αλήθεια, κάτι που έχω ξανά αναφέρει εδώ.Για την ίδια λέμε! Μην πιστεύεις λέξη από όσα άκουσες. Μένει κοντά στην πλατεία στα Θυμαράκια και είναι Αλβανίδα.
Πάντως για μια φορά αξίζει. Για δεύτερη μάλλον όχι.
Έχει κανένας σχετικά πρόσφατη εμπειρία από αυτήν εδώ;
Κοίταξα στο φακό..πιο πρόσφατες πληροφορίες είναι το 2023. Κι αν κατάλαβα οι φωτογραφίες είναι πριν από το 2021.
Αξίζει; Είναι δοτική-ορεξάτη; Μοιάζει ακόμα με τις φωτό;
Ευχαριστώ!
Κάνω φουλ πρόγραμμα σε ξενοδοχεία ή σε δικό σου χώρο. ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΜΙΛΦΑΡΑ 35 ΕΤΩΝ. - Love List
Σωστός! Όμως έχουν γνώση οι "φύλακες". Καμία δεν μπορεί να δουλέψει ψημένους παίχτες.Την Άννα Αννούλα την έχω πάρει 2 φορές. Καλή αλλά μέχρι εκεί. Αυτό που μου έχει μείνει όμως περισσότερο είναι ότι έχει μαλώσει με την αλήθεια, κάτι που έχω ξανά αναφέρει εδώ.

Την έσκιζα την θεία πάντως αν ειναι real profile. , πολυ εκφυλη πουταναρα φαίνεται , αν ειναι αληθινή ξαναλέω
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.www.instagram.com
το νου σας ζηταει 100 paysafe
στελβει φωτο...για να σε ψήσει..
πιθανόν να ειναι ο Αντρέας απ το Μενίδι...ουτε καν γυναικα.
....αρχοντα κανονικοτατα δεχεται κ κανει ραντεβου η @Lady Alexia , απλα ισως πεσεις σε ωρα ή μερα που ειναι full booking, αλλα θα σου την βρει την ακρη η μικρη.Αξίζει η lady Alexia? γενικά δέχεται εύκολα ραντεβού ή είναι περιορισμένη?

ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ είναι manΤην έσκιζα την θεία πάντως αν ειναι real profile. , πολυ εκφυλη πουταναρα φαίνεται , αν ειναι αληθινή ξαναλέω
ωραιο φαν κλαμπ...που σαλιαριζουν ολη μερα και απο ψηφους γιοκ.........η lady επρεπε να ειναι τουλαχιστον στις πρωτες 4 !!!!!!!ΟΤΙ αξιζει..... Αξιζει και με το ΠΑΡΑΠΑΝΩ !!!!!!! Τωρα αν δεχετε ευκολα Δε ξερω ? Γιατι εχει αποκτησει Μεγαλο FAN Club !!!!
Φιλε μου το ινστα τελικα ποιο ειναι? μπορεις να στειλεις ενα Pm σε παρακαλω?Για την ίδια λέμε! Μην πιστεύεις λέξη από όσα άκουσες. Μένει κοντά στην πλατεία στα Θυμαράκια και είναι Αλβανίδα.
Πάντως για μια φορά αξίζει. Για δεύτερη μάλλον όχι.
Έχω τηλ άμα θέλεις μόνο για εσένα.
Αλλά μου μυρίζει λίγο μουφα ή δουλειά γιατί έχει καί άλλη αγγελία με άλλο ποιηματάκι
![]()
Ψάχνω συναντησεις με δωράκι
Είμαι 22 μόλις τελείωσα το πανεπιστήμιο και μετακόμισα Αθήνα Προτιμώ άνδρες μεγάλης ηλικίας που μπορούν με σεβασμό να με προσέξουν καθώς περνάμε καλά Στείλτε ιμειλ εδώ nanageorgia35@gmail.comkanesex.com
Σε ευχαριστώ![]()
Αθήνα ελληνίδα Χρύσα 21 ετών
Καλησπέρα είμαι η Χρύσα 21 ετών ελληνίδα φοιτήτρια Έρχομαι στον χώρο σου ή σε ξενοδοχείο Το πρόγραμμα μου είναι στα 120 ελεύθερο στοματικό 69 σεξ σε όλες της στάσεις χαλαρωτικό μασάζ παιχνίδια διάφορη ρόλοι χάδια φιλιά μια ώρα Δύο εκτονώσεις μια ώρα 150 πρόγραμμα το ίδιο !! Μην περιμένεις άλλο...kanesex.com
Μάγκες ρωξάνη πρέπει να είναι η Χρύσα - Σταυρούλα από μάγο, φόλα αλέρτ, μεγάλο κομοδίνο θα τα κλαίτε...Σε ευχαριστώ
Ποιος θα με ξεκωλιασει το σκ που έχω χρόνο; Στείλτε μου dm για ραντ
Η Λίνα Δούλα ξαναχτυπά !!!! ή κάνω λάθος ?Ποιος θα με ξεκωλιασει το σκ που έχω χρόνο; Στείλτε μου dm για ραντεβού