gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 17.989
- Πόντοι
- 8.695
Ναι σωστά! Αλλάζουν τα 2 τελευταία ψηφία. Τίποτα δεν αποκλείεται, ωστόσο και τα δύο τηλέφωνα δείχνουν "καθαρά" στην αναζήτηση. Ίδωμεν!Η αγγελία της Πάτρας έχει άλλο τηλέφωνο (κοντινό νούμερο αλλά διαφορετικο) άρα η υποψία του γραφείου μαλλον ενισχυεται.
Επειδή ίσως δεν ξέρεις πως λειτουργεί το site αυτό, υπάρχουν κάποιοι Επαγγελματίες διαχειριστές των προφίλ των γυναικών .Το ίδιο προφίλ έχει 5 αγγελίες με διαφορετικα τηλέφωνα και κοπέλες. Μάλλον γραφείο θα είναι ή ο προμοτορας Τζώνης που άλλαξε στυλ...![]()
Σωστά τα λες. Μόνο που το συγκεκριμένο, είναι διακριβωμένα γραφείο και μάλιστα με Viber σε κάθε τηλέφωνο.Επειδή ίσως δεν ξέρεις πως λειτουργεί το site αυτό, υπάρχουν κάποιοι Επαγγελματίες διαχειριστές των προφίλ των γυναικών .
Θέλει συνεχή ανανέωση της αγγελίας για να βγαίνει συνέχεια. Οπότε αυτό το προφίλ που βλέπεις με πέντε αγγελίες μπορεί να είναι το προφίλ κάποιου που διαχειρίζεται αυτές τις αγγελίες και να μην έχει καμία σχέση με τις γυναίκες ως manager νταβατζής προμοτορας
...ρε αρχοντα, ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ!!!!
Έχει κάποιος εμπειρία με αυτήν;;
...ρε αρχοντα, ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ!!!!
![]()

Το λεει εδω.Καλησπερα συναγωνιστες μπορει να μου στειλει καποιος τηλεφωνο της μελινας απο magic girl που ειναι τωρα ανεξαρτητη;;;;
Η γνωστή Άννα Αννούλα από το Instagram. Γενικά έχει αλλάξει πολλά ονόματα. Την είχα πάρει προπερσι το καλοκαίρι για 2 ώρες στα 200€ με κώλο. Παίχτηκαν 4 χυσιματα, όλα από πρωκτικό. Τώρα όμως που ζητάει 200€ για μιάμιση ώρα δεν πρόκειται να ξαναπάρω.Συνάντηση με Alicia Ind (αν το γκουγκλαρεις βγαίνει κατευθείαν στην αγγελία)
Στα 120 με anal μέσα φαινόταν πολύ τίμιο..
Θετικά: Ωραίο δέρμα, απαλό, ωραίος σφριγηλός πισινός, πολύ καλή διάθεση στο σεξ (τσιμπούκι με πού σάλιο, τελείωμα στη στόμα, δεν έχει μα και μου).
Αρνητικά: Αδιάφορη εμφάνιση , ούτε άσχημη, αλλά σε καμία περίπτωση κάτι το ιδιαίτερο.
Δεν είναι από τη χώρα του Βλαντιμιρ, αλλά από αυτή του Εντι, έχοντας αυτή τη χαρακτηριστική προφορά .
Δεν τρελαίνομαι να ξανασυναντήσω, δεν πέρασα και άσχημα..
Πίσω πόρτα δεν πήρα, γιατί δεν μου γέμισε το μάτι ότι θα την έβγαζα καθαρή... Κρατάω αυτές τις ανασκαφές για Ιωάννα34 και Andrianna (και Αριανα που κ που) που είμαι σίγουρος ότι το κατέχουν

2 φορές????Συνάντηση με Alicia Ind (αν το γκουγκλαρεις βγαίνει κατευθείαν στην αγγελία)
Στα 120 με anal μέσα φαινόταν πολύ τίμιο..
Θετικά: Ωραίο δέρμα, απαλό, ωραίος σφριγηλός πισινός, πολύ καλή διάθεση στο σεξ (τσιμπούκι με πού σάλιο, τελείωμα στη στόμα, δεν έχει μα και μου).
Αρνητικά: Αδιάφορη εμφάνιση , ούτε άσχημη, αλλά σε καμία περίπτωση κάτι το ιδιαίτερο.
Δεν είναι από τη χώρα του Βλαντιμιρ, αλλά από αυτή του Εντι, έχοντας αυτή τη χαρακτηριστική προφορά .
Δεν τρελαίνομαι να ξανασυναντήσω, δεν πέρασα και άσχημα..
Πίσω πόρτα δεν πήρα, γιατί δεν μου γέμισε το μάτι ότι θα την έβγαζα καθαρή... Κρατάω αυτές τις ανασκαφές για Ιωάννα34 και Andrianna (και Αριανα που κ που) που είμαι σίγουρος ότι το κατέχουν
Ναι, και τη δεύτερη το πάλεψε πάρα πολύ...2 φορές????
Σε ευχαριστώ πολύ
ΕυχαριστώΝαι, και τη δεύτερη το πάλεψε πάρα πολύ...
Δεν ξέρω αν λέμε για την ίδια... Εμένα μου είπε ότι δουλεύει σεζον στην Κω τα τελευταία χρόνια και ότι το σπόρ το κάνει μόνο εδω που έρχεται χειμώνα και όχι full time απασχόληση... Δεν έδωσα και πολύ σημασία, μπορεί να είναι αλήθεια, μπορεί και όχι... Δοκίμασα, ενημέρωσα και αυτό είναι όλο... Δεν νομίζω να ξαναπάρωΗ γνωστή Άννα Αννούλα από το Instagram. Γενικά έχει αλλάξει πολλά ονόματα. Την είχα πάρει προπερσι το καλοκαίρι για 2 ώρες στα 200€ με κώλο. Παίχτηκαν 4 χυσιματα, όλα από πρωκτικό. Τώρα όμως που ζητάει 200€ για μιάμιση ώρα δεν πρόκειται να ξαναπάρω.![]()
Για την ίδια λέμε! Μην πιστεύεις λέξη από όσα άκουσες. Μένει κοντά στην πλατεία στα Θυμαράκια και είναι Αλβανίδα.Δεν ξέρω αν λέμε για την ίδια... Εμένα μου είπε ότι δουλεύει σεζον στην Κω τα τελευταία χρόνια και ότι το σπόρ το κάνει μόνο εδω που έρχεται χειμώνα και όχι full time απασχόληση... Δεν έδωσα και πολύ σημασία, μπορεί να είναι αλήθεια, μπορεί και όχι... Δοκίμασα, ενημέρωσα και αυτό είναι όλο... Δεν νομίζω να ξαναπάρω