Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 203 άτομα (14 μέλη και 189 επισκέπτες)

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
99
Like
13.767
Πόντοι
12.586
Θα γραψω εδω γιατι ειμαι σιγουρος οτι διαβαζουν και διορθωνονται κατα καποιο τροπο....το χω δηλωσει οτι με βολευει και ειμαι πελατης χρονια τωρα στο λ73α+β.
Η κατασταση με το προγραμμα εχει παει στο απροχωρητο.Την προηγουμενη φορα που εκραξα εδω οτι την Εμμυ τη γραφουν 9-5 και σκαει μυτη 11-12 δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα εγκαινιασαν νεο ωραριο 10-5.
Ο τραγελαφος συνεχιζεται,σμρ κατεβηκα 9μιση και τα κοριτσια εσκασαν μυτη 11+ γυρναγα εξω σαν την αδικη καταρα πως δεν με πηγαν προσαγωγη....
Για να γαμησεις εκει πρωινη βαρδια πρεπει να εχεις κολατσιο μαζι σου και να φας 2-3 ωρες με την αναμονη.
τα ωράριά τους είναι άλλα ντάλλα. Της πρωινής βάρδιας εννοώ. Έχει τύχει να περάσω λίγο πριν τη μια το μεσημέρι και να μην έχουν ανοίξει ακόμα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.625
Πόντοι
7.215
Έχω γράψει πιο πίσω για την Ελίνα του Ιωαννίνων 3...
Τη πήρα με σχετικά καλές εντυπώσεις, έκφυλη 50άρα είναι.
Από εμφάνιση πάντως για 'μένα δε λέει κάτι αν και είναι γνωστό το πόσο αγαπάω τα σάπια μιλφ... Δεν είχε όμως το κατιτίς για να με κερδίσει... Αντιθέτως η Μελίνα μου έκανε εντύπωση, πολύ πρόστυχο πρόσωπο, σαν να βλέπω ιερόδουλη σε ταινία που επίτηδες τονίζουν τα έκφυλα χαρακτηριστικά τους. Και κορμάκι ωραίο αν και εμένα μου αρέσουν τα πιο μπαμπάτσικα ως γνωστόν

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.177
Πόντοι
3.246
Συνέχεια στο Μεταξουργείο :ak::ak:

Μεγάλου Αλεξάνδρου 17 Σαμάνθα το μελαχρινό λατινάκι με δύο κοτσίδες. Απλό πρόγραμμα

Εδώ έγινε η δεύτερη κατάθεση στη Σαμάνθα :zfuck::zfuck:

Την πηρα και εγω την Παρασκευη το μεσημερι, αρκετά ωραία γοα τα γούστα μου αλλά το μουνί της βρώμαγε απίστευτα οταν την έβαλα στα 4, όσο την είχα απο κάτω δεν μου ήρθε κάτι, ήρθε όλο μαζεμένο όταν την γύρισα, ξενέρωσα, της το είπα ευγενικά να το κοιτάξει και έγνεψε καταφατικά, για 2 λεπτα μεχρι να ντυθεί και να φύγειήταν πολύ άβολη η φάση, πήγα σπίτι και πλύθηκα με betadin σαπούνι και πάλι μύριζε, είχε ποτήσει η μυρωδιά τα παπαριά μου, ξαναπλύθηκα 2η φορά και σήμερα πήγα Συγγρός να κάνω τις βασικές εξετάσεις για σμν γιατι αυτή η μπόχα μπορει να είναι απο μύκητας μέχρι τριχομονάδες.

Εσύ δεν κατάλαβες κάτι?

Κρίμα πάντως γιατι δεν είναι κακή.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828
Την πηρα και εγω την Παρασκευη το μεσημερι, αρκετά ωραία γοα τα γούστα μου αλλά το μουνί της βρώμαγε απίστευτα οταν την έβαλα στα 4, όσο την είχα απο κάτω δεν μου ήρθε κάτι, ήρθε όλο μαζεμένο όταν την γύρισα, ξενέρωσα, της το είπα ευγενικά να το κοιτάξει και έγνεψε καταφατικά, για 2 λεπτα μεχρι να ντυθεί και να φύγειήταν πολύ άβολη η φάση, πήγα σπίτι και πλύθηκα με betadin σαπούνι και πάλι μύριζε, είχε ποτήσει η μυρωδιά τα παπαριά μου, ξαναπλύθηκα 2η φορά και σήμερα πήγα Συγγρός να κάνω τις βασικές εξετάσεις για σμν γιατι αυτή η μπόχα μπορει να είναι απο μύκητας μέχρι τριχομονάδες.

Εσύ δεν κατάλαβες κάτι?

Κρίμα πάντως γιατι δεν είναι κακή.
Δεν μου μύρισε κάτι, αν ήταν θα την έδιωχνα...
Πιθανόν να έβαλε κάτι φαρμακευτικό.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.177
Πόντοι
3.246

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
904
Πόντοι
86
Σημερα 10 το πρωί, ελάχιστα σπιτάκια ανοιχτά.Δεν ξερω τι ψυχολογικά με έπιασαν και πήγα Πωλ ίνα Καλύμνου. Κάθε φορά λεω, τελευταία φορα και μετά ξανά πηγαίνω! Αλλα αυτή τη φορά πιστεύω να το κρατήσω, φτάνει πια με αυτές τις περιπτώσεις. Μετά καφές για ανάκτηση δυνάμεων και νεα αναζήτηση προς ανεύρεση πιπίνο Λατίνων. Βρέθηκαν Χουλιανα στο 27γ στον κυρ Χρήστο και Ναομι στο 67 όπου πέρασα για τρίτη φορά. Αναρωτιέμαι, αν δεν υπήρχαν οι λατινες, θα πηδάγαμε 40 άρες Ρωσίδες;

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
677
Πόντοι
81
Σημερα 10 το πρωί, ελάχιστα σπιτάκια ανοιχτά.Δεν ξερω τι ψυχολογικά με έπιασαν και πήγα Πωλ ίνα Καλύμνου. Κάθε φορά λεω, τελευταία φορα και μετά ξανά πηγαίνω! Αλλα αυτή τη φορά πιστεύω να το κρατήσω, φτάνει πια με αυτές τις περιπτώσεις. Μετά καφές για ανάκτηση δυνάμεων και νεα αναζήτηση προς ανεύρεση πιπίνο Λατίνων. Βρέθηκαν Χουλιανα στο 27γ στον κυρ Χρήστο και Ναομι στο 67 όπου πέρασα για τρίτη φορά. Αναρωτιέμαι, αν δεν υπήρχαν οι λατινες, θα πηδάγαμε 40 άρες Ρωσίδες;
Εννοείς τις φωλο λατινες. Πολυ φολες ομως.. δεν αξιζει. Καλύτερα 40αρες ανατολικου μπλοκ, ειναι πιο δωτικες. Και στο μπουκιτσι ειναι δασκαλες!!! Εγω οταν βλεπω λατινα , φευγω!!! Πολυ φολα....

Julio José Iglesias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
11
Like
2.367
Πόντοι
736
Καλησπέρα μύστες καμία μαύρουλα η από Ασία παίζει πουθενά φέτος να κάνουμε Χριστούγεννα?

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828
καμία μαύρουλα η από Ασία παίζει πουθενά
Έχει πολλές, πήγαινε στα Κολοκυνθούς 38 κ παίξε τους συνθηματικά με τη φλογέρα να βγούνε
2021-123119..jpg

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.566
Πόντοι
446
Θα γραψω εδω γιατι ειμαι σιγουρος οτι διαβαζουν και διορθωνονται κατα καποιο τροπο....το χω δηλωσει οτι με βολευει και ειμαι πελατης χρονια τωρα στο λ73α+β.
Η κατασταση με το προγραμμα εχει παει στο απροχωρητο.Την προηγουμενη φορα που εκραξα εδω οτι την Εμμυ τη γραφουν 9-5 και σκαει μυτη 11-12 δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα εγκαινιασαν νεο ωραριο 10-5.
Ο τραγελαφος συνεχιζεται,σμρ κατεβηκα 9μιση και τα κοριτσια εσκασαν μυτη 11+ γυρναγα εξω σαν την αδικη καταρα πως δεν με πηγαν προσαγωγη....
Για να γαμησεις εκει πρωινη βαρδια πρεπει να εχεις κολατσιο μαζι σου και να φας 2-3 ωρες με την αναμονη.
Λοιπον στα του αγωνα ειχα παρει την πρωτη φορα που χε ερθει τη Λολιτα,η πιπα της με ειχε συγκινησει σε συνδιασμο με τον λατιν κωλο.Εκτοτε δεν ξαναμπορεσα γιατι φευγει κι ερχεται ανα διμηνο.
Την πηρα σμρ,της λεω γυρνα 69 να σε γλυψω και εκει κωλωσα ηταν γεματη μικρες κρεατοελιτσες γυρω απο τα μουνοχειλα.Ξερω οτι δεν ειναι κονδυλωματα επειδη εχω και γω πολλα στο λαιμο,μασχαλη κλπ αλλα ρε πουστη μου πηγαιντε τη σε ενα νοσοκοκειο να τα καψει αν το κυριως πιατο σερβιρεται ετσι τοτε παει ακλαφτη η συνεδρια.
Επισης να σχολιασω οτι η Μισελ εχει πρηστει σαν αρνι που το φουσκωνουν μετα απο σφαξιμο για να το γδαρουν.Ευχομαι να ναι φυσιολογικο παχος και να μην κανει καμμια ορμονοθεραπεια και φυγουμε στρατηγοι απο κει μεσα....Σταθερη αξια η Εμμυ αλλα δεν μπορεις να τη πετυχεις ευκολα συμφωνα με το προγραμμα.Γεματο το μαγαζι απο γυφτολατινακια απο πολυ χοντρα εως καχεκτικα εχει πεσει πολυ το επιπεδο δυστηχως.
Σορυ για το σεντονι δεν γραφω συχνα εδω,μονο οταν μου στραβωσει κατι με τον εν λογο οικο που χρηματοδοτω 7-8 χρονια.
Φαινεσαι για τυπος που εχει στην κατοχη του μπρελοκ,φλιτζανια,μαγνητακια,αυτοκολλητα,φανελες και γενικα ολο το merchandise Λιοσιων 73 α & β.

Η Τινα τα απογευματα στο Βεργας 7 το κατω συνηθως κανει ντουζακι μετα απο καθε δωματιο,μιας και σε βολευει η περιοχη και δε θες να γλυφεις φλοκια.Στο 20 ρικο δε θα πρεπε να καταδεχεσαι να πηγαινεις με βρωμιαρες εν γνωση σου παντως,μια δυο τρεις μετα ξερεις ποσο καθαρη ειναι μια κοπελα(εξωτερικα παντα).

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
4.151
Πόντοι
746
Πέρασμα από Ιωαννίνων 3 όροφο! Είδα μελινα και ελινα! Βοήθεια ποια να πάρω από τις δύο ! Αν εχει κανείς συναγωνιστής να προτείνει! Εμφανισιακά κι οι δυο μου έκαναν!

donp4679

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
40
Like
1.576
Πόντοι
2.411
παιδια καμια bbw υπαρχει; ή καμια με μεγαλο κωλο; εχει παρει το ματι σας τιποτα; γιατι σκ θα κατεβω λογο ελλειψης χρονου

• Like
Αντιδράσεις: Konig2

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
904
Πόντοι
86
Εννοείς τις φωλο λατινες. Πολυ φολες ομως.. δεν αξιζει. Καλύτερα 40αρες ανατολικου μπλοκ, ειναι πιο δωτικες. Και στο μπουκιτσι ειναι δασκαλες!!! Εγω οταν βλεπω λατινα , φευγω!!! Πολυ φολα....
Μακαρι να μου άρεσαν οι 40αρες αλκα δυστυχώς θέλω πιπίνια!!!

• Like
Αντιδράσεις: Konig2

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
34
Like
21.780
Πόντοι
7.446
Σημερα 10 το πρωί, ελάχιστα σπιτάκια ανοιχτά.Δεν ξερω τι ψυχολογικά με έπιασαν και πήγα Πωλ ίνα Καλύμνου. Κάθε φορά λεω, τελευταία φορα και μετά ξανά πηγαίνω! Αλλα αυτή τη φορά πιστεύω να το κρατήσω, φτάνει πια με αυτές τις περιπτώσεις.
Κι εγώ πήγα πρόσφατα για πρωκτικό κρεμπιέ αλλά με έδιωξε η τσα2 επειδή δεν παίρνει νέους. Φαντάσου ότι έχω κλείσει ήδη τα 50... :2funny: :jerking:

Τελικά την έπεισα να βγει στο σαλόνι, με θυμήθηκε και πέρασα στα ενδότερα για ΑΚΑ ρομαντικές στιγμές... :kiss-mark:

Berdozo

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα υπάρχει περίπτωση κανείς να ξέρει αν δουλεύει σήμερα η Αντζέλικ από Φωκαίας 27Α ή λατίνα;

genocidal-humanoid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Κριτικές
18
Like
695
Πόντοι
990
Ξέχασα να αναφέρω ότι η Καίτη από το Φώκαιας 19 μου είπε ότι θα λείπει στην πατρίδα της για 3 βδομάδες.

Επίσης (άσχετο) στην Αχαρνών νομίζω ότι πετύχα την Ντιάνα που δούλευε Διδύμου 20 γιατί είδα μια γύφτισσα πολύ άσχημη που γυρνώντας να κοιτάξω τον κωλο της για έλεγχο νομίζω ήταν μεγάλος παρόλο που φόραγε ένα μπουφάν που τον κάλυπτε αλλά πώς να πεις σε μια τυχαία γυναίκα που είδες στο δρόμο "συγγνώμη δούλευες κάποτε σε μπουρδέλο"
Μηπως σου ειπε ποτε θα φυγει , μπας και την προλαβω για ενα αποχαιρετιστήριο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom