Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 222 άτομα (12 μέλη και 210 επισκέπτες)

sextripper

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
195
Πόντοι
1
Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2025, απόγευμα ΦΩΚΑΙΑΣ 25 υπερυψωμένο ισόγειο

Πήρα μια όμορφη ψηλή λεπτή ρωσόφωνη , με το όνομα Μιχαέλα ( καμία σχέση με τη ρουμάνα στο Φωκ 17)
Ήταν κεφάτη, και έγινε καλή φάση.

Που δουλεύει αυτή ρε παίδες ;
Τη ρώτησα, και μου είπε Φωκαίας 25, εκεί δλδ που ήταν
αλλά δεν την έχω πετύχει άλλη φορά εκεί.

Ο Μέγιστος
Ψηλός Σμύρνης γνωρίζει !

Είναι ο οφθαλμός του μπου.κομ !

p08y7ps6.jpg.webp
α εκει πηγε;και μου λεγε η τσατσα απο φιλιπιδου οτι ειναι στην πατριδα της, μαλλον κατι παιχτηκε. και οι δυπ μιχαελες ειναι δυναμη μακαρι να δουλευαν στο ιδιο μαγαζι να της επαιρνα παρτουζα

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
676
Πόντοι
81
Κατάθεση με την Αλιονα πλαστικοβυζίδου, μη το ενα μη το άλλο και ξενέρωσα τελείως, στα 4 διεκπαιραιωτικα... Είπε πως κλείνουν τα μαγαζιά στη Διδύμου οπότε θα μεταφερθούν στο εμετουργειο οι εργαζομενες...Ολες οι Ρώσο μπλιατ αρχίζουν και χαζεύουν μετά από κάποια ηλικία θαρρώ...Και να ήταν μόνο αυτές...

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
33.110
Πόντοι
4.936
Live από φυλής
56: μία καστανή 35αρα, γλυκό πρόσωπο, μέτριο ανάστημα σώμα και 3αρι στήθος. Απλό πρόγραμμα
72 ισόγειο, Έρρικα 30αρα, καστανή, γλυκό πρόσωπο, μέτριο ανάστημα και σώμα,2αρι πεσμένο στήθος . Δεν είπε πρόγραμμα
Φυλής 74 αριστερά
Κέλλυ 40αρα, λατίνα παχουλή, με 2αρι στήθος κανονικό ανάστημα, πολύ μέτριο σώμα. Ελεύθερο στοματικό.
Έλλη ή κάτι τέτοιο...., 25 άρα μαύρη, μοντελε σώμα και παιχνιδιαρα στο σαλόνι. Απλο πρόγραμμα
61 , Μία , κοκκινομάλλα, κανονικό σώμα μικρό στήθος σε απλό

59 όροφος
Έμιλυ μελαχρινή, ωραίο σώμα, μικρό στήθος σε απλό

Τζένιφερ μελαχρινή, λίγο γεματουλα σε απλό

59 ισόγειο, μία μαύρη.ε κωλαρα για ατελείωτο ξέσκισμα στα 4.

84 όροφος , Ελίσα, ξανθιά μιλφ εκφυλη μέτρια σε όλα. Απλό, νομίζω...

86 όροφος, Άννα, μελαχρινή αβυζη μικρή, ελεύθερο

86 ισόγειο
Έμμυ και εμιλη απλά ΔΕΝ

65 Ισόγειο Χριστίνα Τσέχα, ξανθιά, ωραίο σώμα αβυζη

65 όροφος
Μπέτυ, μαύρη μέτριο σώμα φάτσα 3αρι στήθος.
Κορίνα στο δωμάτιο

67
Ελένη, έκφυλο ξανθό μιλφ όμως πολύ μέτρια μέσα.
Άννα Μαρία, μελαχρινή, ωραίο σώμα, αβυζη. Και οι δύο σε απλό.

71
Λατίνα, με πιασίματα μελαχρινή σε 69.

71 όροφος
Είδα να μπαίνει η Βερόνικα μία λατίνα μελαχρινή με κωλαρα σε δωμάτιο. Μέτριο κατά τα άλλα.

Σανέλ , τσόντα μικρή, μαλλί μάλλον πορτοκάλι μπούκλα, 2.5αρι στήθος κανονικό προς με πιασίματα σώμα

69 β Βίκυ, ξανθιά μιλφ Ρωσίδα ΤΟ ΩΡΑΙΌΤΕΡΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΊΔΑ, κατά τα άλλα μέτρια σε ελεύθερο στοματικό.

69 α μία Ντόρα στο δωμάτιο

Φιλιππίδου:
11 ισόγειο Ελένη, Λατίνα, γυναίκα γαρίδα, σωματαρα, αβυζη με κωλαρα, αλλά πολύ μέτρια αλλά έκδηλη φάτσα. Ελεύθερο στοματικο.

11 όροφος
Τζούλια Βραζιλιάνα, μελαχρινή, γατισια μάτια, κωλαρα, 2αρι ψεύτικο βυζί. Ακαποτο τσιμπούκι

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
33.110
Πόντοι
4.936
Έχει κάποιος εμπειρία με Στέλλα από Φωκαίας 13 υπόγειο. Στείλτε εδώ ή πμ, ευχαριστώ

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828
Αυτή την ώρα :uzi::uzi:

Κολωνού 30α Σοφία λατίνα με ωραίο κώλο, αλλά άκεφη. Απλό πρόγραμμα

Κολωνού 30β 1ος Ρίτα δωμάτιο κ 2ος Μαρία λατίνα μιλφ με απλό

Κολωνού 32β Χάνα κ Ντιάνα λατίνες με απλό.

Κολωνού 45 αριστερά
(1) Αλίνα σοβιετική μιλφ κ Άννα κοντή μελαχρινή λατίνα
(2) Βερόνικα ξανθιά λατίνα κ Λαρίσα σοβιετική ανοιχτόχρωμη μπουλντοζίτσα
(3) Βαλέρια κ Νικόλ λατίνες

Κολωνού 53 κλειστό

Street art
IMG_20251129_224146.jpg

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
33.110
Πόντοι
4.936
Πέρασα με Μιχαέλα από Φωκαίας 25 ισόγειο. Πολύ αδύνατη μιλφαρα με 2.5 ψεύτικα βυζιά που θέλουν ρεκτιφιε.
Ακα πίπα σχεδόν deep throat, και δεν κλέβει στα 4. Κατάθεση στις βυζάρες της ενώ μου την επεζε γονατιστή

Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
297
Like
35.729
Πόντοι
78.608
Ιωαννίνων 3 ισογειο Φωτεινή και Ρίτα.
Όροφος Ελίνα.
Διδυμου 22 Πατρίτσια.
Λιοσίων 73Β Καταλίνα, Άριελ, Πάολα λατίνες και Έμμυ η γνωστή
Λιοσίων 73Α Καταλίνα, Δάφνη, Ρενάτα νταρντανοχοντρούλες λατίνες και Μπέλλα
Αγκύρας 12 Αλεξάνδρα και Λία
Αγκύρας 9 Βίκυ

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828
Συνέχεια τσάρκας :ak::ak:

Μεγάλου Αλεξάνδρου 17 Ρέα μπουταρού

Έργο τέχνης στο σαλόνι
IMG_20251201_205857.jpg

Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 κάτω 3 λατίνες. Γιούλη, Βανέσα κ Άντζελα

Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 όροφος Λίνα μελαχρινή χοντρή με τατουάζ

Μεγάλου Αλεξάνδρου 23 η μουρλή τσατσά από Ιάσονος 20γ, κοπέλα η Λούσυ μελαχρινή με πιασίματα σοβιετική

Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 Ναόμι μαυρούλα επέστρεψε...

Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 - Περδίκα 3 Μαρία παρουσιάστηκε ως Ελληνίδα με νορμάλ πρόγραμμα, μελαχρινή με σπαστά μαλλιά ωραίο πρόσωπο, 2άρι βυζί, τατουάζ στο στέρνο, αλλά είχε μπυρόκοιλο.

Περδίκα 1 Λίντα μελαχρινή χοντρέλω λατίνα κ Λούνα χαρωπή μελαχρινή λατίνα. Εδώ ή τσατσά εβριζε τον Σάρουμαν άγρια στο τηλέφωνο, πουστάρα, ξεκωλιάρη κτλ:headbang2:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828
Ένα κεράσάκι :kissass::kissass:

Ιάσονος 44 παλιό Κατερίνα Κύπρια με ελεύθερο στοματικό κ 69. Το γνωστό καρναβάλι με τις jumbo περούκες είναι

Ιάσονος 39 (3) Μπέλλα στο δωμάτιο για 20 λεπτά κ ο χώρος βρώμαγε
(6) Άσια ξανθιά σοβιετική με ωραίο πρόσωπο κ λίγο γεμάτη κωλάρα. Απλό πρόγραμμα 15€

Εδώ έγινε κατάθεση στην Άσια:fuck2::fuck2:

Είναι όμορφη κοπέλα, τρώει σφυροκόπημα, αλλά λίγο μυγιάγγιχτη...

Συνέχεια στη κριτική...

Φιλαράκι μόλις πήρε τη Μαρία από Μεγάλου Αλεξάνδρου 28-Περδίκα 3. Η τύπισσα για να κάτσει στα τέσσερα του ζήτησε έξτρα 10€:birdman::birdman::birdman: Θα μας κουφάνουν εντελώς...

Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
297
Like
35.729
Πόντοι
78.608
Φωκαίας 13 υπόγειο Στέλλα λατίνα
Φωκαίας 17Β Μιχαέλα, στο δωμάτιο για μια ώρα
Φωκαίας 19 Καρίνα και Βαλεντίνα
Φωκαίας 25 ισόγειο Γιασμιν και Μιχαέλα, όροφος Εύα και Βανέσσα
Φωκαίας 27Α Τζέσσικα και Λίντα στο δωμάτιο με 2ο παράβολο
27Β Ναταλί

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828
Ένα γλυκάκι βραδινό:lheel::lheel:

Αγκύρας 12 αριστερά Αντριάνα Μούμια

Αγκύρας 12 δεξιά Αλεξάνδρα η ξανθιά με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα βυζοκώλο κ Λία καινούρια ξανθιά μιλφ κοντή κ χοντρή, με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα.

Αγκύρας 9 θεία Βίκυ με φουλ εκτός κώλου

Στολισμός στη πόρτα του Αγκύρας 9 :headbaning1:
IMG_20251201_215312.jpg

Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
297
Like
35.729
Πόντοι
78.608
Βεργας 3 5 κορίτσια βγήκαν και απο δεξιά και από αριστερά και έχασα την μπάλα. Συγκράτησα μόνο Όλγα και Λουσία που κάνουν και παρτούζα
Λιοσιων 79Β Άντζελα

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.706
Πόντοι
216
Θα γραψω εδω γιατι ειμαι σιγουρος οτι διαβαζουν και διορθωνονται κατα καποιο τροπο....το χω δηλωσει οτι με βολευει και ειμαι πελατης χρονια τωρα στο λ73α+β.
Η κατασταση με το προγραμμα εχει παει στο απροχωρητο.Την προηγουμενη φορα που εκραξα εδω οτι την Εμμυ τη γραφουν 9-5 και σκαει μυτη 11-12 δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα εγκαινιασαν νεο ωραριο 10-5.
Ο τραγελαφος συνεχιζεται,σμρ κατεβηκα 9μιση και τα κοριτσια εσκασαν μυτη 11+ γυρναγα εξω σαν την αδικη καταρα πως δεν με πηγαν προσαγωγη....
Για να γαμησεις εκει πρωινη βαρδια πρεπει να εχεις κολατσιο μαζι σου και να φας 2-3 ωρες με την αναμονη.
Λοιπον στα του αγωνα ειχα παρει την πρωτη φορα που χε ερθει τη Λολιτα,η πιπα της με ειχε συγκινησει σε συνδιασμο με τον λατιν κωλο.Εκτοτε δεν ξαναμπορεσα γιατι φευγει κι ερχεται ανα διμηνο.
Την πηρα σμρ,της λεω γυρνα 69 να σε γλυψω και εκει κωλωσα ηταν γεματη μικρες κρεατοελιτσες γυρω απο τα μουνοχειλα.Ξερω οτι δεν ειναι κονδυλωματα επειδη εχω και γω πολλα στο λαιμο,μασχαλη κλπ αλλα ρε πουστη μου πηγαιντε τη σε ενα νοσοκοκειο να τα καψει αν το κυριως πιατο σερβιρεται ετσι τοτε παει ακλαφτη η συνεδρια.
Επισης να σχολιασω οτι η Μισελ εχει πρηστει σαν αρνι που το φουσκωνουν μετα απο σφαξιμο για να το γδαρουν.Ευχομαι να ναι φυσιολογικο παχος και να μην κανει καμμια ορμονοθεραπεια και φυγουμε στρατηγοι απο κει μεσα....Σταθερη αξια η Εμμυ αλλα δεν μπορεις να τη πετυχεις ευκολα συμφωνα με το προγραμμα.Γεματο το μαγαζι απο γυφτολατινακια απο πολυ χοντρα εως καχεκτικα εχει πεσει πολυ το επιπεδο δυστηχως.
Σορυ για το σεντονι δεν γραφω συχνα εδω,μονο οταν μου στραβωσει κατι με τον εν λογο οικο που χρηματοδοτω 7-8 χρονια.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
28
Like
13.885
Πόντοι
17.045
Σήμερα το μεσημέρι

Βέργας 7 υπόγειο
Άννα, λεπτοφυής ξανθή μιλφ, συμπαθητική, ωστόσο πλέον εκτός ραντάρ, αφού την έχω καταγαμήσει πολλάκις σε διάφορα περιφερειακά μπουρδέλα.

Βέργας 7 ισόγειο
Τεμάχια 2
α) Σοβιετική γκιλφ, ξανθοβαμμένη, περιποιημένη, ευγενική, για τους μερακλήδες του είδους.
β) Κωνσταντίνα, ημεδαπή υπέρβαρη μιλφ, διάσημη για τους περίτεχνους πεοθηλασμούς.
Σήμερα η Κωνσταντίνα ήταν εξαιρετικά ευδιάθετη, ομιλητική, εξωστρεφής, ευγενική.
Μεταξύ άλλων, μας έδωσε ευχές για την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου και της εβδομάδας.
Ενώ μας μίλαγε με αψεγάδιαστα ελληνικά (βέβαια περιείχαν και λέξεις όπως «τελειωτικό», «στο στόμα», κτλ) και ευθυτενές βλέμμα, παρατηρούσα το ομιλόν χαμογελαστό στόμα της και αναλογιζόμουν τις σφαγές που έχουν γίνει εκεί μέσα.

Βέργας 6, άνω
Τεμάχια 2
Κατερίνα, αλλοδαπή μιλφ, ξανθοκάστανη, και Βικτώρια, νεαρή, υπέρβαρη με πελώρια βυζιά.
Στο χώρο αναμονής και επιδείξεων, απέναντί μου καθόταν άλλος συναγωνιστής, άνω των 70, ίδιος ο μακαρίτης Κώστας Τσάκωνας.
Την Κατερίνα τη γαμούσε ένας συναγωνιστής στο δωμάτιο που βρίσκεται πάνω από την είσοδο του άλλου υπόγειου μπουρδέλου.
Η Κατερίνα βγήκε από το δωμάτιο ξυπόλητη και γυμνή, αναμαλλιασμένη, κρατώντας στα χέρια της πορνοπαπούτσια και πορνορούχα.
Κάτι είπαν με την τσατσά, και η δεύτερη μετά από λίγο πήγε με καθαρά σεντόνια και μαξιλαροθήκες για να τα αλλάξει στο δωμάτιο από το οποίο βγήκε η Κατερίνα.
Όμως δεν έβγαινε ο συναγωνιστής. Τον μάλωνε η τσατσά που αργούσε, κι αυτός κάτι μουρμούραγε.
Η τσατσά επέστρεψε στο δωμάτιο υπηρεσίας, αναθεματίζοντας.
Μετά από κανα 5λεπτό, δεύτερη απόπειρα η τσατσά, πάλι δεν έβγαινε ο συναγωνιστής, πάλι μουρμούραγε.
Αργότερα, η τσατσά μπούκαρε αποφασιστικά, στο δωμάτιο, με το κεφάλι μπροστά, κάτι σαν «πάμε κι όπου βγει», οπότε βγήκε κι ο συναγωνιστής: Επρόκειτο για υπερήλικα, γύρω στα 80, όρθιο λείψανο. Τρέκλιζε, αλλού πατούσε κι αλλού βρισκόταν. Κατόρθωσε να βρει την έξοδο κι έφυγε.

Ήταν το μόνο άδειο δωμάτιο και περίμενα να μπω σε αυτό για να γαμήσω τη Βικτώρια.
Έβλεπα την τσατσά που πάσχιζε να σηκώσει το στρώμα αλλά δεν μπορούσε. Αναστέναζε, «όϊ», «βάϊ», ήταν φανερό ότι υποφέρει από μυοσκελετικά.
Φώναξε την Κατερίνα για βοήθεια, εκείνη πήγε, αλλά δεν έκανε το παραμικρό για να τη βοηθήσει. Οκνηρία; Ανικανότητα; Συνδυασμός;
Πήγα εγώ. Σήκωσα το στρώμα, έστρωσα το σεντόνι, και η τσατσά έβαλε τις μαξιλαροθήκες.
Με ευχαρίστησε, επιβεβαίωσε ότι πονάει, και έφερε τη μάπα και τον κουβά και άρχισε να σφουγγαρίζει, το πάτωμα από άκρη σε άκρη, εξηγώντας ότι «ο προηγούμενος άφησε τις κρέμες του».
Ποιες κρέμες; Τι έκανε εκεί μέσα το λείψανο; Περιφερόταν στο δωμάτιο χύνοντας;

Πήγα παράμερα, στη γωνία στον καλόγερο, για να την αφήσω ελεύθερη στο σφουγγάρισμα.
Εκεί όμως είδα ότι το πάτωμα υποχωρούσε. Κίνδυνος για διακτινισμό στο υπόγειο μπουρδέλο, οπότε άλλαξα γωνία.

Αργότερα, ήρθε η Βικτώρια.
Δυστυχώς έχει πάρει πολλά κιλά.
Βαρέθηκα να τη γαμήσω και της έδωσα τσιμπούκι.
Το κεφάλι της φαινόταν πολύ μικρό σε σύγκριση με το παχύ σώμα, οπότε έστρεψα το βλέμμα μου στον καθρέφτη.
Εκεί φαινόταν σαν ένας θαλάσσιος ελέφαντας να τσιμπουκώνει έναν μπάρμπα.
Τελικά προτίμησα να κοιτάω το ταβάνι και την έχυσα στο στόμα.

Θα γραψω εδω γιατι ειμαι σιγουρος οτι διαβαζουν και διορθωνονται κατα καποιο τροπο....το χω δηλωσει οτι με βολευει και ειμαι πελατης χρονια τωρα στο λ73α+β.
Η κατασταση με το προγραμμα εχει παει στο απροχωρητο.Την προηγουμενη φορα που εκραξα εδω οτι την Εμμυ τη γραφουν 9-5 και σκαει μυτη 11-12 δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα εγκαινιασαν νεο ωραριο 10-5.
Ο τραγελαφος συνεχιζεται,σμρ κατεβηκα 9μιση και τα κοριτσια εσκασαν μυτη 11+ γυρναγα εξω σαν την αδικη καταρα πως δεν με πηγαν προσαγωγη....
Για να γαμησεις εκει πρωινη βαρδια πρεπει να εχεις κολατσιο μαζι σου και να φας 2-3 ωρες με την αναμονη.
Λοιπον στα του αγωνα ειχα παρει την πρωτη φορα που χε ερθει τη Λολιτα,η πιπα της με ειχε συγκινησει σε συνδιασμο με τον λατιν κωλο.Εκτοτε δεν ξαναμπορεσα γιατι φευγει κι ερχεται ανα διμηνο.
Την πηρα σμρ,της λεω γυρνα 69 να σε γλυψω και εκει κωλωσα ηταν γεματη μικρες κρεατοελιτσες γυρω απο τα μουνοχειλα.Ξερω οτι δεν ειναι κονδυλωματα επειδη εχω και γω πολλα στο λαιμο,μασχαλη κλπ αλλα ρε πουστη μου πηγαιντε τη σε ενα νοσοκοκειο να τα καψει αν το κυριως πιατο σερβιρεται ετσι τοτε παει ακλαφτη η συνεδρια.
Επισης να σχολιασω οτι η Μισελ εχει πρηστει σαν αρνι που το φουσκωνουν μετα απο σφαξιμο για να το γδαρουν.Ευχομαι να ναι φυσιολογικο παχος και να μην κανει καμμια ορμονοθεραπεια και φυγουμε στρατηγοι απο κει μεσα....Σταθερη αξια η Εμμυ αλλα δεν μπορεις να τη πετυχεις ευκολα συμφωνα με το προγραμμα.Γεματο το μαγαζι απο γυφτολατινακια απο πολυ χοντρα εως καχεκτικα εχει πεσει πολυ το επιπεδο δυστηχως.
Σορυ για το σεντονι δεν γραφω συχνα εδω,μονο οταν μου στραβωσει κατι με τον εν λογο οικο που χρηματοδοτω 7-8 χρονια.
Ρε αδερφέ γράφεις στο εδώ σαιτ για άλλο ωράριο που γράφει άλλο σαιτ....το έχω γράψει αρκετές φορές και το έχουν γράψει και άλλοι το συγκεκριμένο σαιτ κατά 80% έχει αλλά ωράρια και άλλες κοπέλες και η πλάκα είναι ότι κάποιοι το παρακολουθούν κι όλας....εδω στο ίδιο σαιτ στην αλυσίδα Βέργας αναφέρουν κοπέλες στο πρόγραμμα που έχουν να δουλέψουν μήνες...μάλιστα ένας εδω μέσα έλεγε ότι πέτυχε κοπέλα πριν καμιά 10αρια μέρες που λείπει μήνες χαχαχα,γνώμη μου πήγαινε επί τοπου για να δεις ποιές δουλεύουν όπως κάνω κ γω ή πάρε το τηλέφωνο τούς μιας και τους αφήνεις κ πολύ χρήμα και πριν πας πάρε τηλέφωνο για το ποιές δουλεύουν τώρα.
Όσον αφορά την Εμμυ που αποτελεί και στανταρακι μου σχεδόν κάθε μέρα δουλεύει διπλοβαρδια οπότε για να είσαι σίγουρος μίας και άλλοτε πάει 1000 άλλοτε 1200 πήγαινε μετά τις 1200 για να είσαι σίγουρος.

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.706
Πόντοι
216
Ρε αδερφέ γράφεις στο εδώ σαιτ για άλλο ωράριο που γράφει άλλο σαιτ....το έχω γράψει αρκετές φορές και το έχουν γράψει και άλλοι το συγκεκριμένο σαιτ κατά 80% έχει αλλά ωράρια και άλλες κοπέλες και η πλάκα είναι ότι κάποιοι το παρακολουθούν κι όλας....εδω στο ίδιο σαιτ στην αλυσίδα Βέργας αναφέρουν κοπέλες στο πρόγραμμα που έχουν δουλέψει μήνες...μάλιστα ένας εδω μέσα έλεγε ότι πέτυχε πριν καμιά 10αρια μέρες που λείπει μήνες χαχαχα,γνώμη μου πήγαινε επί τοπου για να δεις ποιές δουλεύουν όπως κάνω κ γω ή πάρε το τηλέφωνο τούς μιας και τους αφήνεις κ πολύ χρήμα και πριν πας πάρε τηλέφωνο για το ποιές δουλεύουν τώρα.
Δεν το ειχα προσεξει αν και ειμαι φανατικος αναγνωστης και του σαητ αλλα και οσων γραφεις.
Ειχα καταφερει να παρω ενα τηλ απο μια τσα2 αλλα και αυτη δεν εχει ενημερωση καλη,οταν δει οτι αργουν τοτε μιλαει με τα κοριτσια και μαθαινει ποτε περιπου θα ρθουν.
Επειδη οι κοπελες σπανια καθαριζονται απο πελατη σε πελατη περαν απο ενα μωρομαντηλο θελω να πηγαινω πρωι να περναω αν οχι πρωτος σχετικα απο τους πρωτους.Μου εχει τυχει να γλυψω ψωλοχυμα απο προηγουμενο πελατη....ξερω οτι σμρ μπορει να φανε 100 πουτσες και χυσιματα αυριο πρωι ομως ειναι νεα μερα ξεκινανε "καθαρες" την εργασια.Σου γραψα το πονο μου...καλη συνεχεια σε ολους.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828
Δεν το ειχα προσεξει αν και ειμαι φανατικος αναγνωστης και του σαητ αλλα και οσων γραφεις.
Ειχα καταφερει να παρω ενα τηλ απο μια τσα2 αλλα και αυτη δεν εχει ενημερωση καλη,οταν δει οτι αργουν τοτε μιλαει με τα κοριτσια και μαθαινει ποτε περιπου θα ρθουν.
Επειδη οι κοπελες σπανια καθαριζονται απο πελατη σε πελατη περαν απο ενα μωρομαντηλο θελω να πηγαινω πρωι να περναω αν οχι πρωτος σχετικα απο τους πρωτους.Μου εχει τυχει να γλυψω ψωλοχυμα απο προηγουμενο πελατη....ξερω οτι σμρ μπορει να φανε 100 πουτσες και χυσιματα αυριο πρωι ομως ειναι νεα μερα ξεκινανε "καθαρες" την εργασια.Σου γραψα το πονο μου...καλη συνεχεια σε ολους.
Τα Λιοσίων 73 έχουν πέσει δραματικά σε εμφάνιση κοριτσιών, υπηρεσίες, χώρους κ συμπεριφορά τσατσάδων.

Μια Έμμυ δεν φέρνει την άνοιξη!

Παίζει να είσαι ο μόνος σταθερός τους πελάτης...

Sidefucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2024
Κριτικές
15
Like
1.073
Πόντοι
371
Ξέχασα να αναφέρω ότι η Καίτη από το Φώκαιας 19 μου είπε ότι θα λείπει στην πατρίδα της για 3 βδομάδες.

Επίσης (άσχετο) στην Αχαρνών νομίζω ότι πετύχα την Ντιάνα που δούλευε Διδύμου 20 γιατί είδα μια γύφτισσα πολύ άσχημη που γυρνώντας να κοιτάξω τον κωλο της για έλεγχο νομίζω ήταν μεγάλος παρόλο που φόραγε ένα μπουφάν που τον κάλυπτε αλλά πώς να πεις σε μια τυχαία γυναίκα που είδες στο δρόμο "συγγνώμη δούλευες κάποτε σε μπουρδέλο"

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom