Νέα

Βυζάκια από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
31.110
Πόντοι
4.936
Και ενώ είμαι με τους κολλητούς για κρασάκια, το κορίτσι μου στέλνει αυτή τη φωτογραφία...
Πας ή δεν πας τρέχοντας σπίτι?
Ναι τρέχα μουνοδουλε...
Όχι ρε δεν πας τρέχοντας, τι είσαι κανένας αγαμητος; Κάτι τέτοια βλέπουν και τρέχουν τους περισσότερους.

ΝίκοςB

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2024
Like
208
Πόντοι
20
Και ενώ είμαι με τους κολλητούς για κρασάκια, το κορίτσι μου στέλνει αυτή τη φωτογραφία...
Τι μας έκανες τι βυζάρες και τι καύλα ρώγες που έχει τρέχα σπίτι να τα απολαύσεις

Εγγρ.
9 Μαΐ 2025
Like
635
Πόντοι
81
20251108_122156(7).jpg
Κόλαση!!!!

Kalathouria1215

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2025
Like
1.259
Πόντοι
201
Ναι τρέχα μουνοδουλε...
Όχι ρε δεν πας τρέχοντας, τι είσαι κανένας αγαμητος; Κάτι τέτοια βλέπουν και τρέχουν τους περισσότερους.
μ'αρεσει που κρινεις εσυ που εχεις γαμηθει να ανεβαζεις τη πουτσα σου σε αναλογο νημα μπας κ τσιμπησεις κανα στρακι να ξεχαρμανιασεις...
αλλα οκ οπως ελεγε κ ο κλιντ "η αποψη ειναι σα τη κωλοτρυπιδα,ολοι εχουν κ απο μια..."

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
31.110
Πόντοι
4.936
μ'αρεσει που κρινεις εσυ που εχεις γαμηθει να ανεβαζεις τη πουτσα σου σε αναλογο νημα μπας κ τσιμπησεις κανα στρακι να ξεχαρμανιασεις...
αλλα οκ οπως ελεγε κ ο κλιντ "η αποψη ειναι σα τη κωλοτρυπιδα,ολοι εχουν κ απο μια..."
Ότι να ναι... Αν ήθελα στρακια, θα τα τσιμπουσα πανευκολα, έλα που όμως δεν ισχύει αυτό που γράφεις.
Οπότε καλύτερα μην μιλάς για μένα. Και αν είναι να μιλήσεις ψάξε καλύτερα και δες τι άλλο έχω ανεβάσει

Kalathouria1215

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2025
Like
1.259
Πόντοι
201
Ότι να ναι... Αν ήθελα στρακια, θα τα τσιμπουσα πανευκολα, έλα που όμως δεν ισχύει αυτό που γράφεις.
Οπότε καλύτερα μην μιλάς για μένα. Και αν είναι να μιλήσεις ψάξε καλύτερα και δες τι άλλο έχω ανεβάσει
περιττο..λαβαινω υποψη μου σοβαρα μονο τα λεγομενα σοβαρων ανθρωπων

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
89.884
Πόντοι
12.056
Ναι τρέχα μουνοδουλε...

Τις καλυτερες βυζαρες να εχεις να σε περιμενουν σπιτι καποια στιγμη θα τις βαρεθεις :woldman: :coffee:

dhalsim49

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2025
Like
2.411
Πόντοι
441
Θα προτιμούσα να είμαι με τους κολλητούς. Η ευκαιρία αυτή δεν χάνεται όταν θα γυρίσω σπίτι.

bottomisx

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2019
Like
427
Πόντοι
21
Κι εχει κι ωραιο μαλλι η καυλα!!
Πως τη λενε?

income

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2021
Κριτικές
9
Like
869
Πόντοι
301

Piercing στην ρογα;. Πολύ καυλιάρα η μαντάμ

Raiden7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2020
Like
3.224
Πόντοι
440
Θα προτιμούσα να είμαι με τους κολλητούς. Η ευκαιρία αυτή δεν χάνεται όταν θα γυρίσω σπίτι.
Όταν όμως δεν σου λείπου και οι κολλητοι απολαμβάνεις την κάθε ευκαιρία...:wink:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κι εχει κι ωραιο μαλλι η καυλα!!
Πως τη λενε?
Καύλα τη λένε.
Ευχαριστώ!

bottomisx

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2019
Like
427
Πόντοι
21
Όταν όμως δεν σου λείπου και οι κολλητοι απολαμβάνεις την κάθε ευκαιρία...:wink:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καύλα τη λένε.
Ευχαριστώ!
Το πιο ταιριαστο ονομα!

Rene90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2025
Like
3.177
Πόντοι
441
Την δείχνεις στους μερακλήδες κολλητούς , ένας ένας πηγαίνουν τουαλέτα βγάζουν Dick Pic σου τις στέλνουν μια μια και τις προωθείς στη γυναίκα σου να δει πόσο ωραία και ποιοτικά πετρώνει τα πουλιά τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom