Δεν τις ξέρω, έχω κοντά στο μήνα να κατέβω νέα φουρνιά;Για την Ντιάνα και Εμμα στην Π Ερημίτη καμία πληροφορία;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)
Mystiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2025
- Like
- 450
- Πόντοι
- 21
Δε τη ρώτησα ούτε με το είπε! Ωστόσο τσα2 πρέπει να είχε κάτι έκανε στην κουζίνα. Οι κοπέλα βγήκε από το δωμάτιο είδε κόσμο και δεν έχασε χρόνο στο σαλονάρισμα αυτό ήταν . Πέρασα και από άλλα Poison μια Ελληνίδα ειχε ξεκινούσε με 30 στο cyti αυτοί που ειχα δει τις προάλλες μια βραζιλιανα ειχε δεξιά Φρίξου και σε πολλά άλλα επικρατούσε λατινοκραστειαΔεν ρώτησες το όνομα της στο δωμάτιο;
Τελευταία τροποποίηση:
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.409
- Πόντοι
- 6.835
Ποια είναι η λατινα που λες? Πρωινή βάρδια ήσουνα?Την Παρασκευή βρέθηκα Θεσσαλονίκη και όπως πάντα περνάω μια βόλτα από τα σπιτάκι και ενημερώνω , στόχος ήταν η Σουζη , από την προηγούμενη φορά την είχα βάλει στο μάτι και όπως μου είχαν πει συναγωνιστές να πάω και θα περάσω καλά !! Πριν πάω πέρασα να δω την Ριτα που όλοι εδώ την έχετε για τοπ επιλογή . Μπαίνω μέσα η τσατσα που λέει η Ριτα είναι σε δωμάτιο , μου λείπει θα μπεις ;; Της απαντάω να την δω πρώτα και μετά θα δω τι θα κάνω , μου απαντάει δεν την ξέρεις ;; Όλοι για την Ριτα έρχονται !!! Βγαίνει το μωρό από το δωμάτιο , έρχεται από κοντά να με χαιρετήσει, εγώ πάω να φύγω , με ρωτάει δεν θα μπεις ;; Όλοι όσοι έρχονται μπαίνουν !!!! Λοιπόν αν δεις την Ριτα έχω μ ένα τζιν και μια μπλούζα δεν νομίζω να γυρίσεις να την κοιτάξεις !!!! Για μένα το προσωπο πολύ αδιάφορο το σώμα έχει κάποια κιλά παραπάνω και λίγο κοιλιτσα !!!! Μπορεί μέσα να κάνει παπάδες μπορεί να είναι τοπ στις υπηρεσίες της μπορεί να είναι η καλύτερη στη πρωινή βάρδια μπορεί να γλύφει κωλους μπορεί μπορεί ….. αλλά από εμφάνιση δεν είναι για τα γούστα μου !!! Προσωπική άποψη !Παω Σουζη , άλογο !!!! Γυναικάρα !!!! Με τα τακούνια πάνω από 1,90 , μπήκα με 69 και τελείωμα στο στόμα !!! Δεν θα πω πολλά , μπήκε μέσα 5 στάσεις αλλάξαμε , χωρίς να πει τίποτα , μέχρι και στο καναπέ το κάναμε , όπου εκεί έκανε τρομερή πίπα και ήρθε η κατάθεση στο στομα της !!!! Να πω και εδώ , η ηλικία 47-50 + σώμα πολύ ωραίο ποδάρες !!!! Βυζια εχουν αρχίσει να κρεμάνε σαν νερουλά , όχι πολύ όμως . Έμεινε και κάνα 5 λεπτά όταν τελειώσαμε για συζήτηση. Αυτά τα λίγα από μένα , όταν έρχομαι Θεσσαλονίκη πάντα θα ενημερώνω , κάποια στιγμή μπορεί να μπω και στη Ριτα για να δω μέσα πως είναι .. Επίσης μου έκανε εντύπωση στο πρώτο αριστερά ξύλινο σπιτάκι ακριβώς απέναντι από την Ριτα , μια λατίνα με κωλαρα βυζαρες πολύ έκφυλο !! Δεν ξέρω πως κρατήθηκα και δεν μπήκα !!!!
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 721
- Πόντοι
- 81
Νικηφορου ουρανου 1Α μια αλβανιδα milf ξανθιά στο μεσαίο, δουλεύει κυρίως πρωινές ώρες,την εχει προτιμήσει κανένας;
Δεν ρώτησα όνομα , μπήκα πρώτα εκεί για να δω αν δουλεύει η Ριτα , η οποία είναι απέναντι , αλλά η λατίνα μου έκανε τρομερή εντύπωση , αν κάποιος συναγωνιστής μπήκε και ξέρει λεπτομέρειας ας μας ενημέρωση !!Ποια είναι η λατινα που λες? Πρωινή βάρδια ήσουνα?
Μικρή βόλτα Σάββατο βράδυ:
Για Αλεξάνδρα Κύπρια πήγα αλλά ήταν κλειστό και πήγα σε λίγα στοχευμένα τρομάρα μου.
Black angels: Η Βαλεντίνα Κολομβιανή, μπαμπάτσικη με βυζάρες και κωλάρα
Las Vegas: στο 1ο η γνωστή Ιζαμπέλα ξανθιά, κουκλάρα με τατουάζ στο δωμάτιο μέτρια
στο 2ο Ισπανίδα Λορένα μελαχρινή ομορφούλα με καλές αναλογίες
Η Καρίνα στο πόστο της αλλά είχε αναμονή
Πέρασα λοιπόν με τη Βαλεντίνα για 69 με 60 €, αφού διάβασα και 1 καλή κριτική. Νομίζω ήταν η χειρότερη εμπειρία μου σε στούντιο. Για πίπα πήρε μόνο το κεφάλι, χτύπησε φραπέ με το χέρι 1-2 λεπτά και πάει να ανοίξει το προφυλακτικό. Στοπ τη λέω τέλος φύγε. Είχα πιάσει και το μουνί της και ήταν αξύριστο.
Βγαίνω έξω και τι μου λέει η καριόλα η τσατσά που δουλεύει και με την Αλεξάνδρα και ξέρει τι λεφτά τους έχω αφήσει. Αφού σου έκανε πίπα και τη σταμάτησες δε φταίει η κοπέλα. Δεν ήθελα να κάνω φασαρία την είπα κάνε ότι καταλαβαίνεις κι έφυγα.
Μετά πήγα στη Λίντα στο βενους που ήταν κλειστό προηγουμένως. Δίνω 60 € για 69. Αφού μου έκανε 1 πίπα αριστοτεχνική με αρχιδογλείψιμο, dt μου λέει γλείψιμο δεν κάνω πλέον θα σου δώσω 10 € πίσω. Και μετά την υπέροχη εμπειρία μου επέστρεψε η τσατσά το δεκάρικο.
Για Αλεξάνδρα Κύπρια πήγα αλλά ήταν κλειστό και πήγα σε λίγα στοχευμένα τρομάρα μου.
Black angels: Η Βαλεντίνα Κολομβιανή, μπαμπάτσικη με βυζάρες και κωλάρα
Las Vegas: στο 1ο η γνωστή Ιζαμπέλα ξανθιά, κουκλάρα με τατουάζ στο δωμάτιο μέτρια
στο 2ο Ισπανίδα Λορένα μελαχρινή ομορφούλα με καλές αναλογίες
Η Καρίνα στο πόστο της αλλά είχε αναμονή
Πέρασα λοιπόν με τη Βαλεντίνα για 69 με 60 €, αφού διάβασα και 1 καλή κριτική. Νομίζω ήταν η χειρότερη εμπειρία μου σε στούντιο. Για πίπα πήρε μόνο το κεφάλι, χτύπησε φραπέ με το χέρι 1-2 λεπτά και πάει να ανοίξει το προφυλακτικό. Στοπ τη λέω τέλος φύγε. Είχα πιάσει και το μουνί της και ήταν αξύριστο.
Βγαίνω έξω και τι μου λέει η καριόλα η τσατσά που δουλεύει και με την Αλεξάνδρα και ξέρει τι λεφτά τους έχω αφήσει. Αφού σου έκανε πίπα και τη σταμάτησες δε φταίει η κοπέλα. Δεν ήθελα να κάνω φασαρία την είπα κάνε ότι καταλαβαίνεις κι έφυγα.
Μετά πήγα στη Λίντα στο βενους που ήταν κλειστό προηγουμένως. Δίνω 60 € για 69. Αφού μου έκανε 1 πίπα αριστοτεχνική με αρχιδογλείψιμο, dt μου λέει γλείψιμο δεν κάνω πλέον θα σου δώσω 10 € πίσω. Και μετά την υπέροχη εμπειρία μου επέστρεψε η τσατσά το δεκάρικο.
Mystiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2025
- Like
- 450
- Πόντοι
- 21
Οι πιο λεπτή skin και πετιτ ειναι οι Έμμα για βράδυ δίπλα στο μέδουσα απο το χωματόδρομο το πρώτο δεξιά σούκαλησπερα!έχετε να προτείνεται καποια πολύ λεπτη κοπέλα???
Πετρου εριμιτη 2 νομίζω
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Λατινοκρατεία,χαχαχα!Καλό που περιγράφει την κατάσταση σε μεγάλο βαθμό.Μύστη σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση,αλλά θα βοηθούσε πολύ περισσότερο αν συγκρατούσες και το όνομα.Στη βραδινή βάρδια εναλλάσονται αρκετές στο Στούντιο Έφη.Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν λένε το όνομα τους,σε αντίθεση με τα άλλα σπιτάκια.Λες και είναι τα πραγματικά τους ονόματα και όχι τα καλλιτεχνικά. @Mystiss το απλό της ξεκινάει από 30 ή 40;Δε τη ρώτησα ούτε με το είπε! Ωστόσο τσα2 πρέπει να είχε κάτι έκανε στην κουζίνα. Οι κοπέλα βγήκε από το δωμάτιο είδε κόσμο και δεν έχασε χρόνο στο σαλονάρισμα αυτό ήταν . Πέρασα και από άλλα Poison μια Ελληνίδα ειχε ξεκινούσε με 30 στο cyti αυτοί που ειχα δει τις προάλλες μια βραζιλιανα ειχε δεξιά Φρίξου και σε πολλά άλλα επικρατούσε λατινοκραστεια
Τελευταία τροποποίηση:
apolonas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.902
- Πόντοι
- 506
Οι πιο λεπτή skin και πετιτ ειναι οι Έμμα για βράδυ δίπλα στο μέδουσα απο το χωματόδρομο το πρώτο δεξιά σού
Πετρου εριμιτη 2 νομίζωευχαριστω
ευχαριστωΟι πιο λεπτή skin και πετιτ ειναι οι Έμμα για βράδυ δίπλα στο μέδουσα απο το χωματόδρομο το πρώτο δεξιά σού
Πετρου εριμιτη 2 νομίζω
Mystiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2025
- Like
- 450
- Πόντοι
- 21
Να είσαι καλάευχαριστω
Πέρασμα στην Φρίξου στον όροφο με την Αφροδίτη. Η κυρία στην υποδοχή ευγενέστατη πριν καν μπω στο δωμάτιο, αναμονή μέχρι να βγει η κοπέλα. Η κοπέλα πολύ όμορφη κ γλυκιά. Με πλούσια προσόντα. Με αγκαλιές κ φιλιά. Υπέροχο, απαλό δέρμα να μην την χορταινεις . Θα ξανά προτιμηθεί
Mystiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2025
- Like
- 450
- Πόντοι
- 21
40 με είπεΛατινοκρατεία,χαχαχα!Καλό που περιγράφει την κατάσταση σε μεγάλο βαθμό.Μύστη σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση,αλλά θα βοηθούσε πολύ περισσότερο αν συγκρατούσες και το όνομα.Στη βραδινή βάρδια εναλλάσονται αρκετές στο Στούντιο Έφη.Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν λένε το όνομα τους,σε αντίθεση με τα άλλα σπιτάκια.Λες και είναι τα πραγματικά τους ονόματα και όχι τα καλλιτεχνικά. @Mystiss το απλό της ξεκινάει από 30 ή 40;
Απο 40 με είπε Πέρασα με 50 γυμνόΛατινοκρατεία,χαχαχα!Καλό που περιγράφει την κατάσταση σε μεγάλο βαθμό.Μύστη σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση,αλλά θα βοηθούσε πολύ περισσότερο αν συγκρατούσες και το όνομα.Στη βραδινή βάρδια εναλλάσονται αρκετές στο Στούντιο Έφη.Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν λένε το όνομα τους,σε αντίθεση με τα άλλα σπιτάκια.Λες και είναι τα πραγματικά τους ονόματα και όχι τα καλλιτεχνικά. @Mystiss το απλό της ξεκινάει από 30 ή 40;
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 662
- Πόντοι
- 81
Νικηφόρου ουρανου 24 μια Ρουμάνα πρωινή βάρδια, δίνει και κώλο.καλησπερα!έχετε να προτείνεται καποια πολύ λεπτη κοπέλα???
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Τη Μπιάνκα θα λες.Πολύ αδύνατη με όμορφο πρόσωπο.Νικηφόρου ουρανου 24 μια Ρουμάνα πρωινή βάρδια, δίνει και κώλο.
New megistanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 678
- Πόντοι
- 81
Γενικά λιγες είναι που κάνουν πιπα όπως πρέπει οι περισσότερες ειναι κοροϊδία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μέχρι τι ώρα είναι αν ξεςΤη Μπιάνκα θα λες.Πολύ αδύνατη με όμορφο πρόσωπο.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Δεν ξέρω ακριβώς.Την έχω πετύχει γύρω στις 5 το απόγευμα.Γενικά λιγες είναι που κάνουν πιπα όπως πρέπει οι περισσότερες ειναι κοροϊδία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μέχρι τι ώρα είναι αν ξες
Evosmos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2025
- Like
- 354
- Πόντοι
- 21
Αξίζει αυτή η Μπιάνκα ;Τη Μπιάνκα θα λες.Πολύ αδύνατη με όμορφο πρόσωπο.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Δεν την έχω πάρει αλλά έχω διαβάσει στην καρτέλα του οίκου αρκετές κακές κριτικές.Μάλλον αγγαρεία κάνειΑξίζει αυτή η Μπιάνκα ;
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 50K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις