Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τι να πω; εγω οσες φορες περασα μονο μαυρες λατινες πετυχαjohn_282 εχω απάντησή πιο πάνω για δες 4555 σελίδα
Οπότε πήγες στο Incognito με τις σκάλες και όχι στο X που είναι δίπλα με ισόγειο.john_282 εχω απάντησή πιο πάνω για δες 4555 σελίδα
Αυτό είπαΟπότε πήγες στο Incognito με τις σκάλες και όχι στο X που είναι δίπλα με ισόγειο.
Δεν την είχε στο πρόγραμμα, ας δούμε και αύριο μήπωςΝαντια γιόκ από black angels !! Πήγα μόλις τώρα από εκεί και η τσατσα ούτε καν την ήξερε βγήκε μια λατίνα Βαλεντίνα κλαιν δε ξέρω οποίος γνωρίζει κάτι αν άλλαξε στούντιο αν ενημερώσει
Στο κόκκινο δίπλα στο Χ τέρμα αριστερά αρχή της πλευράςπου εργάζεται παίκτη για να ξέρουμε...........
Συμφωνώ.Μήπως πέρασες από την Π.Ερημίτη 4Α;Ήταν εκεί η Ντιάνα με τον πεταχτό κώλο;Περασα και ειδα την....Καρινα.!! με σχεδον ανυπαρκτο κωλο....
Τζούλια = φόλαΠερασα και ειδα την....Καρινα.!! Μινωταυρου 3, Θα μπορουσε να ειναι η μεγαλη αδερφη της Ελενας/Ραισας, ειδα μια ομοιοτητα στο προσωπο, σαν εμφανηση δεν μου αρεσε, ψιλη αδυνατη λευκη επιδερμιδα, με σχεδον ανυπαρκτο κωλο....
Εφυγα για Ν.Ουρανου 6 πανω στο diamond, στο προγραμμα ειχε την Τζουλια, οποτε περασα να την τσεκαρω, μικρο πιπινακι γαμευσιμο αλλα στο μετωπο γραφει.??? Φολα.??? Καμπυλωτο παστακι με ωραιο σωματακι, καποια στιγμη θα δοκιμαστει....ισως και η Καρινα....
Τζούλια = φόλα
Καρίνα μην πας,άσε να πηγαίνουμε εμείς σε τόσο άσχημες κοπέλες!!!
Η ρίτα ειναι μέτρια σε εμφάνιση αλλά όλα τα λεφτά στο δωμάτιο. Δεν κολλάει πουθενά. Αν θές κάτι σε πιο μοντελέ δεν πας στη ρίτα... Παρόμοιες εκδοχές ένα μικρό κλικ κάτω σε υπηρεσίες από της ρίτας - όχι μοντελέ - αλλά καλύτερες εμφανισιακά είναι η λιλιάνα από free house, 45+ καλοδιατηρημένη με μείον το στήθος της και η εβελίνα (όταν είναι εδώ στο casa-τρίδυμα). Νεότερη ηλικιακά 30 και κάτι, για μένα το καλύτερο στήθος από όλες στη περιοχή, δυνατές υπηρεσίες, μέτρια σωματικά (αρτσούμπαλη κοιλίτσα) και όμορφο πρόσωπο. Γενικά καλή εμφανισιακά 6,5-7/10 κατά την γνώμη μου αλλά αχούρι το σπιτάκι.Την Παρασκευή βρέθηκα Θεσσαλονίκη και όπως πάντα περνάω μια βόλτα από τα σπιτάκι και ενημερώνω , στόχος ήταν η Σουζη , από την προηγούμενη φορά την είχα βάλει στο μάτι και όπως μου είχαν πει συναγωνιστές να πάω και θα περάσω καλά !! Πριν πάω πέρασα να δω την Ριτα που όλοι εδώ την έχετε για τοπ επιλογή . Μπαίνω μέσα η τσατσα που λέει η Ριτα είναι σε δωμάτιο , μου λείπει θα μπεις ;; Της απαντάω να την δω πρώτα και μετά θα δω τι θα κάνω , μου απαντάει δεν την ξέρεις ;; Όλοι για την Ριτα έρχονται !!! Βγαίνει το μωρό από το δωμάτιο , έρχεται από κοντά να με χαιρετήσει, εγώ πάω να φύγω , με ρωτάει δεν θα μπεις ;; Όλοι όσοι έρχονται μπαίνουν !!!! Λοιπόν αν δεις την Ριτα έχω μ ένα τζιν και μια μπλούζα δεν νομίζω να γυρίσεις να την κοιτάξεις !!!! Για μένα το προσωπο πολύ αδιάφορο το σώμα έχει κάποια κιλά παραπάνω και λίγο κοιλιτσα !!!! Μπορεί μέσα να κάνει παπάδες μπορεί να είναι τοπ στις υπηρεσίες της μπορεί να είναι η καλύτερη στη πρωινή βάρδια μπορεί να γλύφει κωλους μπορεί μπορεί ….. αλλά από εμφάνιση δεν είναι για τα γούστα μου !!! Προσωπική άποψη !Παω Σουζη , άλογο !!!! Γυναικάρα !!!! Με τα τακούνια πάνω από 1,90 , μπήκα με 69 και τελείωμα στο στόμα !!! Δεν θα πω πολλά , μπήκε μέσα 5 στάσεις αλλάξαμε , χωρίς να πει τίποτα , μέχρι και στο καναπέ το κάναμε , όπου εκεί έκανε τρομερή πίπα και ήρθε η κατάθεση στο στομα της !!!! Να πω και εδώ , η ηλικία 47-50 + σώμα πολύ ωραίο ποδάρες !!!! Βυζια εχουν αρχίσει να κρεμάνε σαν νερουλά , όχι πολύ όμως . Έμεινε και κάνα 5 λεπτά όταν τελειώσαμε για συζήτηση. Αυτά τα λίγα από μένα , όταν έρχομαι Θεσσαλονίκη πάντα θα ενημερώνω , κάποια στιγμή μπορεί να μπω και στη Ριτα για να δω μέσα πως είναι .. Επίσης μου έκανε εντύπωση στο πρώτο αριστερά ξύλινο σπιτάκι ακριβώς απέναντι από την Ριτα , μια λατίνα με κωλαρα βυζαρες πολύ έκφυλο !! Δεν ξέρω πως κρατήθηκα και δεν μπήκα !!!!
Αν η ιζαμπέλα είναι το τούμπανο η ξανθιά με τα τατουάζ.... Μέσα είναι απλά οκ. Αξίζει για το παλμαρέ αλλά ως εκεί. Δεν θα τα κλάψεις τα λεφτά σου αλλά δεν είναι κάτι ουάου. Στο απλό τουλάχιστον. Σε πρόγραμμα δεν εχω δοκιμάσει, ίσως εκεί είναι πιο διαχυτική.Πήγα εχθές Κυριακή κατά την 1 μεταμεσονύχτια τσάρκα σε κατάμεστα από κόσμο ντέλα με σκοπό να βρω αυτήν την Ειρήνη την πετίτ που ανέφεραν κάποιοι. Εκεί στο ξύλινο το Λας Βέγκας που δουλεύει πρωί η Ρίτα βγήκε μια Ιζαμπέλα και όταν την ρώτησα για την Ειρήνη μου λέει ότι παντρεύτηκε. Με πούλησε και μαγκιά λέγοντας "δηλαδή εσύ άμα δεν είναι η Ειρήνη τραβάς μαλακία;". Δεν έδωσα σημασία και έφυγα. Πάω απέναντι στην Π. Ερημίτη στο 4 αριστερά όπως κοιτάς και βγαίνει μία κοριτσάρα με μαύρα μαλλιά νομίζω Ντιάνα αλλά δεν είχα διαβάσει κάτι και δεν έκανα τον κασκαντέρ. Παραδίπλα τέρμα δεξιά μπαίνω και είναι μια πιτσιρίκα αδύνατη (νομίζω Έμμα) αλλά μου άρεσε, όμως λόγω του ότι έφαγα αρκετά χρήματα τελευταία στα ντέλα δεν μπήκα γιατί δεν ήθελα να ρισκάρω. Γνωρίζει κανείς για αυτά τα κορίτσια αν αξίζουν; Επίσης όντως αυτή η Ειρήνη σταμάτησε ή ψέματα λέει η Ιζαμπέλα. Για να μην ξεχάσω, αυτή η Ιζαμπέλα πολύ δυνατή σαν πορνοστάρ αλλά δεν με έπεισε ειδικά μετά που με πούλησε μαγκιά...
Για την Ντιάνα και Εμμα στην Π Ερημίτη καμία πληροφορία;Αν η ιζαμπέλα είναι το τούμπανο η ξανθιά με τα τατουάζ.... Μέσα είναι απλά οκ. Αξίζει για το παλμαρέ αλλά ως εκεί. Δεν θα τα κλάψεις τα λεφτά σου αλλά δεν είναι κάτι ουάου. Στο απλό τουλάχιστον. Σε πρόγραμμα δεν εχω δοκιμάσει, ίσως εκεί είναι πιο διαχυτική.
Δεν ρώτησες το όνομα της στο δωμάτιο;Σάββατο βράδυ βόλτα στα σπιτάκια Φρίξου στούντιο efi αριστερά πέρασα με την αλβανιδα μελαχρινή ωραίο σώμα σαλονάριστηκε μόνη της μου έκανε καλό τσιμπουκι καλό στήσιμο τον δέχτηκε καλά όπου ανέβασα στροφές
Mία καλούτσικη νεαρά αλβανίδα, κοντούλα βραδινή ήταν η Πάολα στο έφη πριν κάνα 1-1,5 μήνα. Ωραίο σφιχτο σώμα, κανονική σε κιλά -να κάθονται καλά πάνω της- περίπου ομορφούλα φιλότιμη μέσα στο απλό. Όταν είχα περάσει είχε τσα2.Δεν ρώτησες το όνομα της στο δωμάτιο;