Καλησπέρα στην ομάδα
Μετά από μεγάλη αποχή, πίσω στον αγώνα. Ενημέρωση από φυλής πρωινή βάρδια
Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό
Φωκαιας 7 (μεσαία πόρτα) ισόγειο Στέλλα μεγάλα βιζία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
- Ρωτάω φουλ πρόγραμμα ? με λέει όχι...δεν ξέρω τι λείπει χΔ
- Επίσης δεν είδα υπηρεσία παίζει να δουλεύει σολο
Φωκαιας 9 (δεξιά πόρτα) Κατερίνα με γυαλιά, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σώμα βυζιά και πρωκτικο - φουλ πρόγραμμα.
Φυλής 66δ Άννα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζιά
Φυλής 74 (δεξιά πόρτα - καινούργια) Κάρμεν, πρόγραμμα 69, τελειωτικό στα βυζιά και στο σώμα και αυταρχικό.
- Πόσο καιρό έχω να την δω...Κάρμεν προφανώς δεν είναι καινούργια ειναι ξεκούραστη γιατί έλειπε καιρό, ήταν το στανταράκι μου στο
Μεταξουργείο για όσους θυμούνται Περδίκκα 3 μία όμορφη κοπέλα γύρω στα 38 με πολύ ωραίο σώμα που θα ζήλευαν και 20αρες, μεγάλη εκπληξη να την δω εδώ στη φυλής. Έβαλε πράγματα στο πρόγραμμα, κάνει και σαλονιάρισμα κάτι που δεν περίμενα να δω.
Φυλής 74 (αριστερή πόρτα) 2 κοπέλες, λίγο παχουλές
- Σάρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στις βυζάρες
- Μαίρη, απλό πρόγραμμα, γλυκό πρόσωπο, κυκλοφορεί χωρίς σουτιέν με βυζιά απέξω
Πέρασα και από 65αρια, 84αρια στη φυλής, είναι οι κλασίκες, ωραίες κοπέλες αλλά τα ίδια (Χριστίνα τσέχα (που δεν ειναι τσέχα) κτλ)
Την κυριακή
Φωκαιας 7 υπόγειο... αγενής υπηρεσία. Η κοπέλα ήταν δωμάτιο και ρώτησα το πρόγραμμα. Απάντηση αγενής να περιμένω 10 λεπτά. Δεν είδα κοπέλα απλά έφυγα. Παω να περάσω καλά, και να κάτσω σαλόνι και να ακούσω πρόγραμμα, χαμόγελο κτλ αποτελεί επίσης μέρος του παιχνιδιού. Όπως σε ένα εστιατόριο, δεν αρκεί μόνο το φαγητό αλλά και η όρεξη του σερβιτόρου. Άμα ειναι να βλέπω μιζέρια, αγένεια, γαμησε το...Χ το μαγαζί λόγο υπηρεσίας δεν ξέρω ίσως να έχουν και καλή κοπέλα.