Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1180 άτομα (15 μέλη και 1165 επισκέπτες)

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.522
Πόντοι
446
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 όροφος ή γαζέλα Ναόμι, καλό σώμα, καλό στήθος με μέτριο κωλο. 15 με ελεύθερη φλογέρα και 20 με κωλο.
Μηπως απλο 15 ,ελευθερο μπουκι 20 χωρις κωλο?

Εκτος αν εχουμε ανατιμησεις και αναδουλειες απ'οταν περασα προσφατα.

Trivela King

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2024
Κριτικές
2
Like
397
Πόντοι
20
Μηπως απλο 15 ,ελευθερο μπουκι 20 χωρις κωλο?

Εκτος αν εχουμε ανατιμησεις και αναδουλειες απ'οταν περασα προσφατα.
Φίλε 99% έχεις δίκιο, σόρρυ έχω καιρό να κάνω τσάρκα και επειδή δεν κρατάω σημειώσεις μπερδεύτηκα

abelo7979

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Φεβ 2015
Κριτικές
115
Like
4.000
Πόντοι
11.550
ΤΩΡΑ φιλιππίδου 11 όροφος…
τέρμα καλτ σκηνικό με μαστόρους
να επισκευάζουν τον led φωτισμό και ανάμεσα από σκάλες, καλώδια και εργαλεία να ξεπροβάλουν οι κορασίδες! :rockon:
ρισπέκτ στα μαστόρια :hi:
"Ντίσκο τσουτσούνι" το έχουν κάνει οι ιδιοκτήτες το ίδρυμα...

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.955
Πόντοι
8.296

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.522
Πόντοι
446
Πλεον Καιτη απο το 19 και Βανεσαα το πιπινι απο το 25 οροφος ειναι τα πιο βασιμα σε υπηρεσιες και ομορφα μωρα στο 20αρικο στο συγκεκριμενο κομματι της περιοχης.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

...θα πληρωθουν σε ειδος.
Βιδωτη ορθια τσιμπουκαρα Καριολινας οσο βιδωνουν λαμπες τα παιδια.:pipa1:

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.477
Πόντοι
5.227
Βιδωτη ορθια τσιμπουκαρα Καριολινας οσο βιδωνουν λαμπες τα παιδια.:pipa1:
Kαλη η Καρολινα αλλα εδω και πολυ καιρο χωρις τελειωτικα.Τουλαχιστον στο 20αρικο.Ισως αν μεγαλωσηει και πτσουρεψει λιγο ακομα να τα ξαναρχισει.

Τελευταία τροποποίηση:

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.522
Πόντοι
446
Kαλη η Καρολινα αλλα εδω και πολυ καιρο χωρις τελειωτικα.Τουλαχιστον στο 20αρικο.Ισως αν μεγαλωσηει και πτσουρεψει λιγο ακομα να τα ξαναρχισει.
Μια φορα την εχω παρει αλλα με ψησε για επαναληπτικη παρα τους σπαστικους κοφτες(σιγα τα βυζια,μη δαχτυλα κλπ).Την νοιαζει να σε πιασει πελατη και η ενεργεια που σου πουλαει οτι το ζει μαζι σου στο 20ρικο ειναι μοναδικη,σε πηδαει κανονικα και τσιμπουκωνει θεσπεσια.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Αυτή την ώρα :uzi::uzi:

Φιλιππίδου 11α Ιζαμπέλα κ Ραφαέλα

Φιλιππίδου 11β Τζούλια λατίνα με ελεύθερη φλογέρα, Νικόλ ομορφούλα λατίνα με ελεύθερη φλογέρα. Κακοδιάθετη σήμερα με mood φόλας. Εύα η καστανή ανοιχτόχρωμη με ελεύθερη φλογέρα

Φυλής 74 αριστερά Έμμυ Τζαμάικα με απλό

Φυλής 74 δεξιά κλειστό

Αγκύρας 9 Όλγα με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα

Αγκύρας 12 αριστερά κλειστό, η Αντριάνα Μούμια είναι παιδί του Πολυτεχνείου :tooth:

Αγκύρας 12 δεξιά Ντάρια με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα κ θεία Ήρα ξανθιά με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα βυζοκώλο

Φωκαίας με καλοκαιρινή γεύση Σαντορίνης:headbang2:
IMG_20251108_122338.jpg

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Συνέχεια :ak::ak:

Φωκαίας 27α Χουλιάνα κοκκινομάλλα κ Βαλεντίνα που δεν βγαίνει σαλόνι, με νορμάλ κ οι δύο. Τσατσός ο διαβολάκος

Φωκαίας 27Β Νάταλι μιλφάρα, τη ψέκασα κοκτειλάκι για το καλωσόρισμα:cum:

Φωκαίας 27γ Λούνα με ελεύθερη φλογέρα κ Αντζελίκ με απλό, λατίνες

Έργο τέχνης στο σαλόνι
IMG_20251027_135854.jpg

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.955
Πόντοι
8.296
δεν τα χει σταματήσει τα τελειωτικά (στο 20ρικο)

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Στροφή κ στοχευμένη τσάρκα στο Μετάξι:lheel::lheel:

Κολωνού 32β 5 λατίνες Βανέσσα, Μαρία, Χάνα, Ρούμπυ, Ντιάνα η γνωστή από Φυλής 71 αδυνατισμένη.
Όλες με απλό, εκτός από Ρούμπυ που κάνει κ ελεύθερη φλογέρα.
Ξεχωρίζει οπτικά η Μαρία, ψιλή προς το νταρντανέ, με καστανά καρέ μαλλιά που κάπως πορτοκαλίζουν.
Από 20€, εδώ κ τέσσερις μέρες είπαν πως το έχουν στο 10ρικο.

Πρώτη κατάθεση παρτουζίτσα με Μαρία κ Χάνα με 20€:fuck2::fuck2:

Είναι φίλες κ έχουν καλή χημεία, Χάνα πιο χαζοχαρούμενη κ Μαρία πιο γκομενέ. Φάγανε κ οι δύο καλό σφυροκόπημα, μια χαρά για 20ρι

Στη συνέχεια πήρα καπάκια Ινδιάνα Ρούμπυ από Περού:knockinb::knockinb:

Έχει άγρια χαρακτηριστικά ζούγκλας, αλλά τον τρώει δυνατά κ κάνει ελεύθερη φλογέρα.

Συνέχεια στις κριτικές...

Στολίσανε κ δέντρο στο σαλόνι :headbang2:
IMG_20251117_210728.jpg

Κολωνού 45 αριστερά
(1) Χριστίνα κοντή ξανθιά μιλφ σοβιετική, σπαστά μαλλιά καρέ, γαλανά μάτια, μικρό (νομίζω) βυζί κ ωραίο κωλί,νορμάλ πρόγραμμα
(2) Βερόνικα κοντή ασχημούλα ξανθιά λατίνα, με κώλο τραπεζάκι κ απλό πρόγραμμα
(3) Νικόλ καστανή λατίνα κ Βαλέρια καστανή λατίνα με ίσια μαλλιά. Απλό κ οι δύο

Κολωνού 53 κλειστό

Τελευταία τροποποίηση:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
26.347
Πόντοι
24.596
:takethis::takethis::takethis:
Eπετειακη συναντηση με μελος Trivela aka Travela King,πρωην Quaresma 17,6/για την ακριβεια 1,76:undecided:

Ιασονος 31 υπογειο, επιστροφη της Αλβανης BBW Μαριας απο Φυλης οπου παρεμεινε επι διμηνο, στα γνωριμα λημερια του Μεταξουργειου οπου παλια εδινε κωλοτρυπα και παρτουζωνοταν αβαδιστα.
Σε προταση για διπουτσο με το ιλλιγιωδες ποσο των 20 ευρω(και για τους 2) αντιπροτεινε 100 ευρω :huh:
οποτε αναγκαστηκα να την γαμησω μονος,παραμενει αξιομαχο χυσοδοχειο:pipa2:

Quaresma μουνης οπως παντα ,με αφησε να γαμησω τα ιδια και τα ιδια και χωθηκε στην πουστια Ιασονος 31 ισογειο:angry:
Λιντα,Λατινα με τσοντοειδη εμφανιση,τον εκανε δεκτο παρολο το homeless look που εχει υιοθετησει ο τυπος:shockedeyes:
σιγουρα στις φαβελες της Μπογκοτα εχει γαμηθει με παρομοιους παραβατικους τυπους,εξου και ο ενθουσιασμος της να τον αδειασει:think:

Τσαρκα με 17,6 σταθερη αξια:bigdick:
:confused::confused::confused:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
56
Like
21.031
Πόντοι
11.276
Αγκύρας 9 πήρα για δεύτερη φορά την Όλγα, παρόμοιες εντυπώσεις, λιγομίλητη και καλοσυνάτη, της αρέσει η περιποίηση , τον τρώει αδιαμαρτύρητα και φαίνεται να το γουστάρει, διατηρώ όμως επιφυλάξεις αν τα παίρνει στο στόμα ή προσπαθεί να το αποφύγει... Εγώ προσωπικά δεν το απαίτησα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.625
Πόντοι
7.215
Φίλε Womanaholic, Αλίνα που δουλεύει βράδια το Κωνσταντινουπόλεως 166 ΄το υπόγειο είναι η Αλίνα από παλαιότερα Διδύμου 16. Εγώ αναζητώ την Αλίνα από Αλκιβιάδου 113 στο οποίο εργάστηκε για πολλά χρόνια. Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντησή σου.
Από Αλκαμένους 113 εννοείς προφανώς, όχι Αλκιβιάδου... Κοίτα, εγώ είχα πάει κανα δυο φορές πριν από 12 χρόνια με μια Αλίνα στο Αλκαμένους 113 και ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι ήταν η ίδια με αυτή από Διδύμου που δουλεύει τώρα και στην Κωνσταντινουπόλεως... Πάνε τόσα χρόνια όμως και δεν είμαι και τρελά φυσιογνωμιστής όπως άλλοι εδώ οπότε κάλλιστα μπορεί να τις μπερδεύω, πάντως θυμάμαι αμυδρά πως η Αλίνα από Αλκαμένους έμοιαζε ως σωματότυπος μ' αυτή που τώρα είναι στην Κωνσταντινουπόλεως, μάλλον όμως μόνο στο σωματότυπο

Τελευταία τροποποίηση:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.625
Πόντοι
7.215
Σου έχει απαντήσει ο συναγωνιστής πιο πίσω, μελαχρινη με γυαλιά σώμα με πιασίματα σιλικονατα βυζιά σχεδόν 3άρια και πολλά τατουάζ, αυτή του 25β είναι μελαχρινή μιλφ λεπτή με 2.5αρι σιλικονατο βυζί.
Σιλικόνη βυζί η μία, σιλικόνη κι η άλλη, άρα απορρίπτονται κι οι δύο από μεριάς μου :grin: Μάλλον αυτός είναι και ο λόγος που δε συγκράτησα καν αυτό το όνομα στις βόλτες μου, θα την έκοψα τη φάση και θα είπα πάμε γι' άλλα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.625
Πόντοι
7.215
Καλησπέρα στην ομάδα

Μετά από μεγάλη αποχή, πίσω στον αγώνα. Ενημέρωση από φυλής πρωινή βάρδια

Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό

Φωκαιας 7 (μεσαία πόρτα) ισόγειο Στέλλα μεγάλα βιζία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
- Ρωτάω φουλ πρόγραμμα ? με λέει όχι...δεν ξέρω τι λείπει χΔ
- Επίσης δεν είδα υπηρεσία παίζει να δουλεύει σολο

Φωκαιας 9 (δεξιά πόρτα) Κατερίνα με γυαλιά, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σώμα βυζιά και πρωκτικο - φουλ πρόγραμμα.

Φυλής 66δ Άννα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζιά

Φυλής 74 (δεξιά πόρτα - καινούργια) Κάρμεν, πρόγραμμα 69, τελειωτικό στα βυζιά και στο σώμα και αυταρχικό.
- Πόσο καιρό έχω να την δω...Κάρμεν προφανώς δεν είναι καινούργια ειναι ξεκούραστη γιατί έλειπε καιρό, ήταν το στανταράκι μου στο Μεταξουργείο για όσους θυμούνται Περδίκκα 3 μία όμορφη κοπέλα γύρω στα 38 με πολύ ωραίο σώμα που θα ζήλευαν και 20αρες, μεγάλη εκπληξη να την δω εδώ στη φυλής. Έβαλε πράγματα στο πρόγραμμα, κάνει και σαλονιάρισμα κάτι που δεν περίμενα να δω.

Φυλής 74 (αριστερή πόρτα) 2 κοπέλες, λίγο παχουλές
- Σάρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στις βυζάρες
- Μαίρη, απλό πρόγραμμα, γλυκό πρόσωπο, κυκλοφορεί χωρίς σουτιέν με βυζιά απέξω

Πέρασα και από 65αρια, 84αρια στη φυλής, είναι οι κλασίκες, ωραίες κοπέλες αλλά τα ίδια (Χριστίνα τσέχα (που δεν ειναι τσέχα) κτλ)

Την κυριακή
Φωκαιας 7 υπόγειο... αγενής υπηρεσία. Η κοπέλα ήταν δωμάτιο και ρώτησα το πρόγραμμα. Απάντηση αγενής να περιμένω 10 λεπτά. Δεν είδα κοπέλα απλά έφυγα. Παω να περάσω καλά, και να κάτσω σαλόνι και να ακούσω πρόγραμμα, χαμόγελο κτλ αποτελεί επίσης μέρος του παιχνιδιού. Όπως σε ένα εστιατόριο, δεν αρκεί μόνο το φαγητό αλλά και η όρεξη του σερβιτόρου. Άμα ειναι να βλέπω μιζέρια, αγένεια, γαμησε το...Χ το μαγαζί λόγο υπηρεσίας δεν ξέρω ίσως να έχουν και καλή κοπέλα.
Η ιστορία της ζωής μας οι αγενείς τσατσάδες, να 'ταν μια και δυο... Εννοείται καλά έκανες και έφυγες... Κανονικά σε κάτι τέτοια ζώα θα έπρεπε να τους βάζουν χέρι οι ίδιες οι κοπέλες γιατί τις "καίνε" οι μαλακισμένες με τον κακό τους τρόπο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα μαγκες , λογο ημερας τη παιζει; Πλησιάζουμε η θα βρουμε κανένα μηχανακι φλαμπε μετα την καταθεση; Ειναι κανενας στο σημείο;
Τη Φυλής δεν την αγγίζει ποτέ τίποτα

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
626
Like
101.591
Πόντοι
125.067
Κατάθεση στην όμορφη και γλυκιά αλβανίδα Ίνα στο εροτικ πριζον. Θα μεινει Ελλάδα γι λιγο μόνο καιρό. Προλάβετε..
Ενα γαϊδουράκι βοσκούσε στην Ιάσωνος. Στάση για γλυκάκι.

20251118_173358.jpg

20251118_174011.jpg

Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
626
Like
101.591
Πόντοι
125.067
Τυχαία συνάντησή στο Θησείο με Ριτα μουνάρα. Ήπιαμε μια μπύρα μαζι. Αύριο θα ειναι στο Κολωνου 30 όροφος διαθεσιμη για ξεμουνιασμα είπε.
Κούκλα οπως πάντα.

IMG-3f8af16833d1c08368f02abe3f22bd8c-V.jpg

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom