You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η Λίκα έχει γυρίσει. Πριν καμια βδομαδα 15 μέρες απο οσο ξέρωΠοιος ξέρει πότε η Λίκα και η Μόνικα θα επιστρέψουν στο Vergas 7; Μας λείπει η Λίκα, πολύ νέα και όμορφη. Ήταν ξεχωριστή.
B
Την είδες; Δεν είναι εκείΗ Λίκα έχει γυρίσει. Πριν καμια βδομαδα 15 μέρες απο οσο ξέρω
ναι φυσικά πριν καμι α15αρια μερες, οτι ειχε γυρισει.B
Την είδες; Δεν είναι εκεί
mikemike23
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 329
- Πόντοι
- 20
Καλησπέρα στην ομάδα
Μετά από μεγάλη αποχή, πίσω στον αγώνα. Ενημέρωση από φυλής πρωινή βάρδια
Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό
Φωκαιας 7 (μεσαία πόρτα) ισόγειο Στέλλα μεγάλα βιζία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
- Ρωτάω φουλ πρόγραμμα ? με λέει όχι...δεν ξέρω τι λείπει χΔ
- Επίσης δεν είδα υπηρεσία παίζει να δουλεύει σολο
Φωκαιας 9 (δεξιά πόρτα) Κατερίνα με γυαλιά, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σώμα βυζιά και πρωκτικο - φουλ πρόγραμμα.
Φυλής 66δ Άννα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζιά
Φυλής 74 (δεξιά πόρτα - καινούργια) Κάρμεν, πρόγραμμα 69, τελειωτικό στα βυζιά και στο σώμα και αυταρχικό.
- Πόσο καιρό έχω να την δω...Κάρμεν προφανώς δεν είναι καινούργια ειναι ξεκούραστη γιατί έλειπε καιρό, ήταν το στανταράκι μου στο Μεταξουργείο για όσους θυμούνται Περδίκκα 3 μία όμορφη κοπέλα γύρω στα 38 με πολύ ωραίο σώμα που θα ζήλευαν και 20αρες, μεγάλη εκπληξη να την δω εδώ στη φυλής. Έβαλε πράγματα στο πρόγραμμα, κάνει και σαλονιάρισμα κάτι που δεν περίμενα να δω.
Φυλής 74 (αριστερή πόρτα) 2 κοπέλες, λίγο παχουλές
- Σάρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στις βυζάρες
- Μαίρη, απλό πρόγραμμα, γλυκό πρόσωπο, κυκλοφορεί χωρίς σουτιέν με βυζιά απέξω
Πέρασα και από 65αρια, 84αρια στη φυλής, είναι οι κλασίκες, ωραίες κοπέλες αλλά τα ίδια (Χριστίνα τσέχα (που δεν ειναι τσέχα) κτλ)
Την κυριακή
Φωκαιας 7 υπόγειο... αγενής υπηρεσία. Η κοπέλα ήταν δωμάτιο και ρώτησα το πρόγραμμα. Απάντηση αγενής να περιμένω 10 λεπτά. Δεν είδα κοπέλα απλά έφυγα. Παω να περάσω καλά, και να κάτσω σαλόνι και να ακούσω πρόγραμμα, χαμόγελο κτλ αποτελεί επίσης μέρος του παιχνιδιού. Όπως σε ένα εστιατόριο, δεν αρκεί μόνο το φαγητό αλλά και η όρεξη του σερβιτόρου. Άμα ειναι να βλέπω μιζέρια, αγένεια, γαμησε το...Χ το μαγαζί λόγο υπηρεσίας δεν ξέρω ίσως να έχουν και καλή κοπέλα.
Μετά από μεγάλη αποχή, πίσω στον αγώνα. Ενημέρωση από φυλής πρωινή βάρδια
Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό
Φωκαιας 7 (μεσαία πόρτα) ισόγειο Στέλλα μεγάλα βιζία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
- Ρωτάω φουλ πρόγραμμα ? με λέει όχι...δεν ξέρω τι λείπει χΔ
- Επίσης δεν είδα υπηρεσία παίζει να δουλεύει σολο
Φωκαιας 9 (δεξιά πόρτα) Κατερίνα με γυαλιά, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σώμα βυζιά και πρωκτικο - φουλ πρόγραμμα.
Φυλής 66δ Άννα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζιά
Φυλής 74 (δεξιά πόρτα - καινούργια) Κάρμεν, πρόγραμμα 69, τελειωτικό στα βυζιά και στο σώμα και αυταρχικό.
- Πόσο καιρό έχω να την δω...Κάρμεν προφανώς δεν είναι καινούργια ειναι ξεκούραστη γιατί έλειπε καιρό, ήταν το στανταράκι μου στο Μεταξουργείο για όσους θυμούνται Περδίκκα 3 μία όμορφη κοπέλα γύρω στα 38 με πολύ ωραίο σώμα που θα ζήλευαν και 20αρες, μεγάλη εκπληξη να την δω εδώ στη φυλής. Έβαλε πράγματα στο πρόγραμμα, κάνει και σαλονιάρισμα κάτι που δεν περίμενα να δω.
Φυλής 74 (αριστερή πόρτα) 2 κοπέλες, λίγο παχουλές
- Σάρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στις βυζάρες
- Μαίρη, απλό πρόγραμμα, γλυκό πρόσωπο, κυκλοφορεί χωρίς σουτιέν με βυζιά απέξω
Πέρασα και από 65αρια, 84αρια στη φυλής, είναι οι κλασίκες, ωραίες κοπέλες αλλά τα ίδια (Χριστίνα τσέχα (που δεν ειναι τσέχα) κτλ)
Την κυριακή
Φωκαιας 7 υπόγειο... αγενής υπηρεσία. Η κοπέλα ήταν δωμάτιο και ρώτησα το πρόγραμμα. Απάντηση αγενής να περιμένω 10 λεπτά. Δεν είδα κοπέλα απλά έφυγα. Παω να περάσω καλά, και να κάτσω σαλόνι και να ακούσω πρόγραμμα, χαμόγελο κτλ αποτελεί επίσης μέρος του παιχνιδιού. Όπως σε ένα εστιατόριο, δεν αρκεί μόνο το φαγητό αλλά και η όρεξη του σερβιτόρου. Άμα ειναι να βλέπω μιζέρια, αγένεια, γαμησε το...Χ το μαγαζί λόγο υπηρεσίας δεν ξέρω ίσως να έχουν και καλή κοπέλα.
Τελευταία τροποποίηση:
Φίλε Womanaholic, Αλίνα που δουλεύει βράδια το Κωνσταντινουπόλεως 166 ΄το υπόγειο είναι η Αλίνα από παλαιότερα Διδύμου 16. Εγώ αναζητώ την Αλίνα από Αλκιβιάδου 113 στο οποίο εργάστηκε για πολλά χρόνια. Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντησή σου.Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά νύχτα, τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα που πέρασα
Πια Αναστασία εννοείς συναγωνιστή?Γλύφει καμία κωλο πέρα από Αναστασία?
Την είδες εσύ με τα μάτια σου ότι έχει γυρίσει?Σε ποιο? Γιατί εγώ που ρώτησα τωρα μου είπαν ότι ούτε γύρισε ουτε πρόκειται να ξαναγυρίσει...ναι φυσικά πριν καμι α15αρια μερες, οτι ειχε γυρισει.
Ρε παιδια, ονειρευομαι? Πριν καμια 15ρια μερες, στο βεργας 7 το υπογειο ηταν ενα πρωι μαζί με την Άννα, την πήρα κιόλας!Την είδες εσύ με τα μάτια σου ότι έχει γυρίσει?Σε ποιο? Γιατί εγώ που ρώτησα τωρα μου είπαν ότι ούτε γύρισε ουτε πρόκειται να ξαναγυρίσει...
Διαγραμμένο μέλος 36857
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 108
- Like
- 20.592
- Πόντοι
- 26.435
για ποιά λέμε?
κλεοβουλος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.958
- Πόντοι
- 10.217
Φίλε Womanaholic, Αλίνα που δουλεύει βράδια το Κωνσταντινουπόλεως 166 ΄το υπόγειο είναι η Αλίνα από παλαιότερα Διδύμου 16. Εγώ αναζητώ την Αλίνα από Αλκιβιάδου 113 στο οποίο εργάστηκε για πολλά χρόνια. Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντησή σου.
Η Αλίνα του 113 νομίζω εκδίδεται πλέον στα μπουρδέλα των Σερρών....αν δε κάνω λάθος...η κάπου εκεί σε τριγύρω νομούς.
κλεοβουλος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.958
- Πόντοι
- 10.217
Πηγαινε στην ιβανα Δ27. Οχι απλα γλειφει κωλο, βαζει τη γλωσσα της μεσα στην κωλοτρυπιδα
Μετά από επίσκεψη στην Ιβάννα...αν είσαι άνω των 50..και θες να κάνεις κωλονοσκοπηση..δε θα χρειαστείς και καθαρτικό..η Ιβάννα....σου καθαρίζει το παχύ έντερο....και βοηθάς και το γιατρό σου.
Αυτό έψαχνα και εγώ συναγωνιστή αλλά Τζιφός αν τυχόν μάθεις κάτι!!Καλημέρα ομάδα, ξέρει κανένας που βρίσκεται η Άννα κου; Δουλεύει κάπου ; Όσες φορές πήγα τσάρκα δεν την πέτυχα πουθενά !!
Διαγραμμένο μέλος 246794
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 4
- Like
- 488
- Πόντοι
- 300
Καλησπέρα μαγκες , λογο ημερας τη παιζει; Πλησιάζουμε η θα βρουμε κανένα μηχανακι φλαμπε μετα την καταθεση; Ειναι κανενας στο σημείο;
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 25.959
- Πόντοι
- 8.296
ΤΩΡΑ φιλιππίδου 11 όροφος…
τέρμα καλτ σκηνικό με μαστόρους
να επισκευάζουν τον led φωτισμό και ανάμεσα από σκάλες, καλώδια και εργαλεία να ξεπροβάλουν οι κορασίδες!
ρισπέκτ στα μαστόρια
να επισκευάζουν τον led φωτισμό και ανάμεσα από σκάλες, καλώδια και εργαλεία να ξεπροβάλουν οι κορασίδες!

ρισπέκτ στα μαστόρια

koulamaria
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 16.479
- Πόντοι
- 5.227
Πλεον Καιτη απο το 19 και Βανεσαα το πιπινι απο το 25 οροφος ειναι τα πιο βασιμα σε υπηρεσιες και ομορφα μωρα στο 20αρικο στο συγκεκριμενο κομματι της περιοχης.Καίτη από Φωκαίας 19 πρωινή βάρδια σήμερα. Μια πολύ πολύ γλυκιά και όμορφη παρουσία. Καίτη σ' ευχαριστώ. Спасибо большое.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...θα πληρωθουν σε ειδος.ΤΩΡΑ φιλιππίδου 11 όροφος…
ρισπέκτ στα μαστόρια![]()
Trivela King
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 397
- Πόντοι
- 20
Δεύτερη βάρδια στην Ντίσνεϋ μαζί με @ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Πάμε...
Ιάσωνος 43, η ξεχασμένη από το χάρο Ελένη. Μόνο για νεκροφιλους. Η τσατσά είναι πιο γαμευσιμη.
Ιάσωνος 44 πρώτο από δεξιά, μία Μολδαβή, μελαχρινή 35αρα , αδύνατη χωρίς πιασίματα με ακα κλαρίνο.
Πέρδικα 3 η Μαρία, με ελεύθερη φλογέρα. Μελαχρινή, μέτριας εμφάνισης.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 όροφος ή γαζέλα Ναόμι, καλό σώμα, καλό στήθος με μέτριο κωλο. 15 με ελεύθερη φλογέρα και 20 με κωλο.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 ισόγειο μία μελαχρινή βυζαρου με πιασίματα μέτριο σώμα.
Αυτά προς το παρόν και βλέπουμε
Πάμε...
Ιάσωνος 43, η ξεχασμένη από το χάρο Ελένη. Μόνο για νεκροφιλους. Η τσατσά είναι πιο γαμευσιμη.
Ιάσωνος 44 πρώτο από δεξιά, μία Μολδαβή, μελαχρινή 35αρα , αδύνατη χωρίς πιασίματα με ακα κλαρίνο.
Πέρδικα 3 η Μαρία, με ελεύθερη φλογέρα. Μελαχρινή, μέτριας εμφάνισης.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 όροφος ή γαζέλα Ναόμι, καλό σώμα, καλό στήθος με μέτριο κωλο. 15 με ελεύθερη φλογέρα και 20 με κωλο.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 ισόγειο μία μελαχρινή βυζαρου με πιασίματα μέτριο σώμα.
Αυτά προς το παρόν και βλέπουμε
Trivela King
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 397
- Πόντοι
- 20
Ιάσωνος 31 υπόγειο Μαρία. Μελαχρινή, γλυκιά κοπέλα με τατουάζ στα χέρια. Μέτριο σώμα σώμα, μικρό στήθος για το σώμα της και πιασίματα. Απλό πρόγραμμα. Μικρό διάλειμμα να γαμησει ο @ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ και έχει όρεξη για τσάρκα
Trivela King
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 397
- Πόντοι
- 20
Άξιος!!!! Μετά από ένα μεστό γαμηση και αφού τον βαστανε συνεχίζουμε.
Ιάσωνος 31 Λίντα, λατίνα, μελαχρινή τούμπανο για τα 10 εουρος σε απλό
Πέρασμα μαζί της όπου ήταν τίμια. Πέρασμα καποτας σε πεσμένη πουτσα όμως σηκώθηκε γρήγορα.
Κάνει μόνο δύο στάσεις στα 4 όπου είναι καύλα και ιεραποστολικό. Κάθεται πάνω από δεκάλεπτο αν είσαι κομπλέ .
Πριν μπω ένας μύστης μας την πρότεινε χωρίς δισταγμό. Ευχαριστώ άγνωστε φίλε μου
Ιάσωνος 31 χοστελ κλειστό
Ιάσωνος 36 (κοτέτσι), Ρωσίδα καστανή μιλφ σε απλό.
Τέλος της τσαρκας, γιατί περιμένει παντόφλα τον Νάσο.
Καλή συνέχεια
Ιάσωνος 31 Λίντα, λατίνα, μελαχρινή τούμπανο για τα 10 εουρος σε απλό
Πέρασμα μαζί της όπου ήταν τίμια. Πέρασμα καποτας σε πεσμένη πουτσα όμως σηκώθηκε γρήγορα.
Κάνει μόνο δύο στάσεις στα 4 όπου είναι καύλα και ιεραποστολικό. Κάθεται πάνω από δεκάλεπτο αν είσαι κομπλέ .
Πριν μπω ένας μύστης μας την πρότεινε χωρίς δισταγμό. Ευχαριστώ άγνωστε φίλε μου

Ιάσωνος 31 χοστελ κλειστό
Ιάσωνος 36 (κοτέτσι), Ρωσίδα καστανή μιλφ σε απλό.
Τέλος της τσαρκας, γιατί περιμένει παντόφλα τον Νάσο.
Καλή συνέχεια
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.310
- Like
- 344.225
- Πόντοι
- 164.590
Πρίν δύο εβδομάδες έφτιαχναν το air condition πάνω από το bar.ΤΩΡΑ φιλιππίδου 11 όροφος…
ρισπέκτ στα μαστόρια![]()
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 19K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο