Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1451 άτομα (28 μέλη και 1423 επισκέπτες)

Rome339

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
39
Πόντοι
0
Ποιος ξέρει πότε η Λίκα και η Μόνικα θα επιστρέψουν στο Vergas 7; Μας λείπει η Λίκα, πολύ νέα και όμορφη. Ήταν ξεχωριστή.

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
344
Πόντοι
21
Ποιος ξέρει πότε η Λίκα και η Μόνικα θα επιστρέψουν στο Vergas 7; Μας λείπει η Λίκα, πολύ νέα και όμορφη. Ήταν ξεχωριστή.
Η Λίκα έχει γυρίσει. Πριν καμια βδομαδα 15 μέρες απο οσο ξέρω

mikemike23

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2022
Κριτικές
1
Like
329
Πόντοι
20
Καλησπέρα στην ομάδα

Μετά από μεγάλη αποχή, πίσω στον αγώνα. Ενημέρωση από φυλής πρωινή βάρδια

Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό

Φωκαιας 7 (μεσαία πόρτα) ισόγειο Στέλλα μεγάλα βιζία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
- Ρωτάω φουλ πρόγραμμα ? με λέει όχι...δεν ξέρω τι λείπει χΔ
- Επίσης δεν είδα υπηρεσία παίζει να δουλεύει σολο

Φωκαιας 9 (δεξιά πόρτα) Κατερίνα με γυαλιά, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σώμα βυζιά και πρωκτικο - φουλ πρόγραμμα.

Φυλής 66δ Άννα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζιά

Φυλής 74 (δεξιά πόρτα - καινούργια) Κάρμεν, πρόγραμμα 69, τελειωτικό στα βυζιά και στο σώμα και αυταρχικό.
- Πόσο καιρό έχω να την δω...Κάρμεν προφανώς δεν είναι καινούργια ειναι ξεκούραστη γιατί έλειπε καιρό, ήταν το στανταράκι μου στο Μεταξουργείο για όσους θυμούνται Περδίκκα 3 μία όμορφη κοπέλα γύρω στα 38 με πολύ ωραίο σώμα που θα ζήλευαν και 20αρες, μεγάλη εκπληξη να την δω εδώ στη φυλής. Έβαλε πράγματα στο πρόγραμμα, κάνει και σαλονιάρισμα κάτι που δεν περίμενα να δω.

Φυλής 74 (αριστερή πόρτα) 2 κοπέλες, λίγο παχουλές
- Σάρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στις βυζάρες
- Μαίρη, απλό πρόγραμμα, γλυκό πρόσωπο, κυκλοφορεί χωρίς σουτιέν με βυζιά απέξω

Πέρασα και από 65αρια, 84αρια στη φυλής, είναι οι κλασίκες, ωραίες κοπέλες αλλά τα ίδια (Χριστίνα τσέχα (που δεν ειναι τσέχα) κτλ)

Την κυριακή
Φωκαιας 7 υπόγειο... αγενής υπηρεσία. Η κοπέλα ήταν δωμάτιο και ρώτησα το πρόγραμμα. Απάντηση αγενής να περιμένω 10 λεπτά. Δεν είδα κοπέλα απλά έφυγα. Παω να περάσω καλά, και να κάτσω σαλόνι και να ακούσω πρόγραμμα, χαμόγελο κτλ αποτελεί επίσης μέρος του παιχνιδιού. Όπως σε ένα εστιατόριο, δεν αρκεί μόνο το φαγητό αλλά και η όρεξη του σερβιτόρου. Άμα ειναι να βλέπω μιζέρια, αγένεια, γαμησε το...Χ το μαγαζί λόγο υπηρεσίας δεν ξέρω ίσως να έχουν και καλή κοπέλα.

Τελευταία τροποποίηση:

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
451
Πόντοι
21
Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά νύχτα, τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα που πέρασα
Φίλε Womanaholic, Αλίνα που δουλεύει βράδια το Κωνσταντινουπόλεως 166 ΄το υπόγειο είναι η Αλίνα από παλαιότερα Διδύμου 16. Εγώ αναζητώ την Αλίνα από Αλκιβιάδου 113 στο οποίο εργάστηκε για πολλά χρόνια. Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντησή σου.

xxxxxxxx

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2009
Like
7
Πόντοι
0
ναι φυσικά πριν καμι α15αρια μερες, οτι ειχε γυρισει.
Την είδες εσύ με τα μάτια σου ότι έχει γυρίσει?Σε ποιο? Γιατί εγώ που ρώτησα τωρα μου είπαν ότι ούτε γύρισε ουτε πρόκειται να ξαναγυρίσει...

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
344
Πόντοι
21
Την είδες εσύ με τα μάτια σου ότι έχει γυρίσει?Σε ποιο? Γιατί εγώ που ρώτησα τωρα μου είπαν ότι ούτε γύρισε ουτε πρόκειται να ξαναγυρίσει...
Ρε παιδια, ονειρευομαι? Πριν καμια 15ρια μερες, στο βεργας 7 το υπογειο ηταν ενα πρωι μαζί με την Άννα, την πήρα κιόλας!

κλεοβουλος

Ανώτατος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.958
Πόντοι
10.217
Φίλε Womanaholic, Αλίνα που δουλεύει βράδια το Κωνσταντινουπόλεως 166 ΄το υπόγειο είναι η Αλίνα από παλαιότερα Διδύμου 16. Εγώ αναζητώ την Αλίνα από Αλκιβιάδου 113 στο οποίο εργάστηκε για πολλά χρόνια. Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντησή σου.

Η Αλίνα του 113 νομίζω εκδίδεται πλέον στα μπουρδέλα των Σερρών....αν δε κάνω λάθος...η κάπου εκεί σε τριγύρω νομούς.

κλεοβουλος

Ανώτατος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.958
Πόντοι
10.217
Πηγαινε στην ιβανα Δ27. Οχι απλα γλειφει κωλο, βαζει τη γλωσσα της μεσα στην κωλοτρυπιδα

Μετά από επίσκεψη στην Ιβάννα...αν είσαι άνω των 50..και θες να κάνεις κωλονοσκοπηση..δε θα χρειαστείς και καθαρτικό..η Ιβάννα....σου καθαρίζει το παχύ έντερο....και βοηθάς και το γιατρό σου.

Douros.13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα ομάδα, ξέρει κανένας που βρίσκεται η Άννα κου; Δουλεύει κάπου ; Όσες φορές πήγα τσάρκα δεν την πέτυχα πουθενά !!
Αυτό έψαχνα και εγώ συναγωνιστή αλλά Τζιφός αν τυχόν μάθεις κάτι!!

Εγγρ.
15 Ιουλ 2024
Κριτικές
4
Like
488
Πόντοι
300
Καλησπέρα μαγκες , λογο ημερας τη παιζει; Πλησιάζουμε η θα βρουμε κανένα μηχανακι φλαμπε μετα την καταθεση; Ειναι κανενας στο σημείο;

• Like
Αντιδράσεις: Konig2
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.959
Πόντοι
8.296
ΤΩΡΑ φιλιππίδου 11 όροφος…
τέρμα καλτ σκηνικό με μαστόρους
να επισκευάζουν τον led φωτισμό και ανάμεσα από σκάλες, καλώδια και εργαλεία να ξεπροβάλουν οι κορασίδες! :rockon:
ρισπέκτ στα μαστόρια :hi:

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.479
Πόντοι
5.227
Καίτη από Φωκαίας 19 πρωινή βάρδια σήμερα. Μια πολύ πολύ γλυκιά και όμορφη παρουσία. Καίτη σ' ευχαριστώ. Спасибо большое.
Πλεον Καιτη απο το 19 και Βανεσαα το πιπινι απο το 25 οροφος ειναι τα πιο βασιμα σε υπηρεσιες και ομορφα μωρα στο 20αρικο στο συγκεκριμενο κομματι της περιοχης.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

να επισκευάζουν τον led φωτισμό και ανάμεσα από σκάλες, καλώδια και εργαλεία να ξεπροβάλουν οι κορασίδες! :rockon:
...θα πληρωθουν σε ειδος.

Trivela King

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2024
Κριτικές
2
Like
397
Πόντοι
20
Δεύτερη βάρδια στην Ντίσνεϋ μαζί με @ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Πάμε...
Ιάσωνος 43, η ξεχασμένη από το χάρο Ελένη. Μόνο για νεκροφιλους. Η τσατσά είναι πιο γαμευσιμη.:confused:

Ιάσωνος 44 πρώτο από δεξιά, μία Μολδαβή, μελαχρινή 35αρα , αδύνατη χωρίς πιασίματα με ακα κλαρίνο.

Πέρδικα 3 η Μαρία, με ελεύθερη φλογέρα. Μελαχρινή, μέτριας εμφάνισης.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 όροφος ή γαζέλα Ναόμι, καλό σώμα, καλό στήθος με μέτριο κωλο. 15 με ελεύθερη φλογέρα και 20 με κωλο.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 ισόγειο μία μελαχρινή βυζαρου με πιασίματα μέτριο σώμα.

Αυτά προς το παρόν και βλέπουμε

Trivela King

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2024
Κριτικές
2
Like
397
Πόντοι
20
Ιάσωνος 31 υπόγειο Μαρία. Μελαχρινή, γλυκιά κοπέλα με τατουάζ στα χέρια. Μέτριο σώμα σώμα, μικρό στήθος για το σώμα της και πιασίματα. Απλό πρόγραμμα. Μικρό διάλειμμα να γαμησει ο @ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ και έχει όρεξη για τσάρκα

Trivela King

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2024
Κριτικές
2
Like
397
Πόντοι
20
Άξιος!!!! Μετά από ένα μεστό γαμηση και αφού τον βαστανε συνεχίζουμε.

Ιάσωνος 31 Λίντα, λατίνα, μελαχρινή τούμπανο για τα 10 εουρος σε απλό
Πέρασμα μαζί της όπου ήταν τίμια. Πέρασμα καποτας σε πεσμένη πουτσα όμως σηκώθηκε γρήγορα.
Κάνει μόνο δύο στάσεις στα 4 όπου είναι καύλα και ιεραποστολικό. Κάθεται πάνω από δεκάλεπτο αν είσαι κομπλέ .
Πριν μπω ένας μύστης μας την πρότεινε χωρίς δισταγμό. Ευχαριστώ άγνωστε φίλε μου :hi:

Ιάσωνος 31 χοστελ κλειστό

Ιάσωνος 36 (κοτέτσι), Ρωσίδα καστανή μιλφ σε απλό.

Τέλος της τσαρκας, γιατί περιμένει παντόφλα τον Νάσο.
Καλή συνέχεια

Πρίν δύο εβδομάδες έφτιαχναν το air condition πάνω από το bar.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom