Το μπινελίκι μπορεί να πηγαίνει σύννεφο. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί κανέναν όταν το ακολουθεί. Όποιος έχει τα κότσια , αντιστέκεται με επιχειρήματα...
Στο μπου είμαστε . Αρα βρίζουμε ελεύθερα?? Δηλαδή αν είμασταν σε καφενείο στην Κρήτη , θα τραβάγαμε κουμπούρια????
Κοίτα, ο όχλος είναι μια ομάδα ανθρώπων που αντιδρούν ομοιόμορφα χωρίς να φαίνεται με ονοματεπώνυμο ο κάθε ένας.
Όχλος πληκτρολογίου είναι μια ομάδα, που ανώνυμα (όπως και εγώ) λέει οτι θέλει χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς ή και υβρεολόγιο ή και προσβλητικές εκφράσεις κλπ κλπ
Παραπαίδι γαλάζιο συμμορία κλπ .. --> Πρέπει να μάθουμε να ακούμε με σεβασμό την γνώμη του άλλου , χωρίς να κοροιδεύουμε , χωρίς να βάζουμε στο στόμα του άλλου λόγια που δεν είπε και να απαντάμε με επιχειρήματα σε οτι μας λέει. Οπότε σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς.
Εγώ είμαι ένας.
Όχι μία ομάδα.
Υποθέτω ότι σου κόβει τόσο ώστε να καταλάβεις τη διαφορά.
Και μιλάω για λογαριασμό μου. Όχι για λογαριασμό κάποιας ομάδας. Οπότε ότι λέω αντιπροσωπεύει εμένα αποκλειστικά.
Να σου θυμίσω ότι εσύ ξεκίνησες να μιλάς ειρωνικά για όχλο.
Αλλά όταν σου απαντάνε με τον ίδιο τρόπο "θίγεσαι" και ζητάς "επιχειρήματα" και "σεβασμό" στη γνώμη του άλλου. Τον οποίον εσύ δεν επιδεικνύεις όμως. Παρόλο που τον ζητάς.
Τώρα, αν και το σχόλιό μου ήταν γενικό και αφορά ένα συγκεκριμένο παρεάκι ομοϊδεατών που έχει χρησιμοποιήσει τον όρο συμμορία για όσους δε συμφωνούν μαζί του, εσύ τον χρέωσες σε μένα. Μάλλον έτσι σε βόλευε.
Το μπου αν χαρακτηρίζεται από κάτι είναι η αθυροστομία του. Δεν είναι φιλολογικός σύλλογος. Αν αυτό δεν σε βρίσκει σύμφωνο δε μπορώ να κάνω κάτι.
Είναι ένα είδος εθιμικού "δικαίου" για το site.
Tο οποίο δε με ενοχλεί αν δεν περιλαμβάνει βρίσιμο μανάδων, γονέων, γενικά οικογενειών.
Όπως έχω πει σε κάθε ανάλογη αφορμή, μάγκες άμα θέλετε να μπινελικωσετε ελεύθερα. Εμένα όμως, όχι οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Και είναι αποδεκτό.
Μία "ελευθερία" από τις ελάχιστες που υπάρχουν ακόμη στο νετ.
Εδώ στο μπου.
Α! Να μην ξεχάσω.
Η συμμορία αυτή ομοϊδεατών, που σου έγραψα παραπάνω, όταν έβρισε κάποιος μέλος της οικογένειάς του ενός εσκουζε σα να τη σφάζουν.
Όταν έβρισε κάποιος άλλος μέλος της δικής μου οικογένειας μπήκαν όλοι να κάνουν λαϊκ στο σχόλιο από κάτω.
Μάλλον έπρεπε ν' αρχίσω κι εγώ να σκουζω αντί να τους γράψω.
Πες μας τώρα ξανά για όχλους, συμμορίες κι άλλα παραμύθια.
Κι αυτούς τους "χαρακτηρισμούς", μου τους επιστρέφεις, δε μου τους επιστρέφεις.....