Νέα

Διαγράφτηκε ο Αντώνης Σαμαράς από τη ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα satov1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ananeotikos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
25.107
Πόντοι
9.931
Τέλος πάντων, αν εννοείς την συνέντευξη της περασμένης Κυριακής, την έχω δει. Αλλωστε το εχω γράψει... Εχεις τον νου σου να τρολάρεις και δεν διαβάζεις σοβαρά αυτά που γράφω......
Αν εννοείς άλλη συνέντευξη, sorry, αλλά δεν γνωρίζω πια λες...
Εχω μάθει θα δώσει και άλλη ο Πρόεδρος.
Το άκουσα από το Δημοσιογράφο Μανώλη Κοττάκη.

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.322
Πόντοι
3.556
Εχω μάθει θα δώσει και άλλη ο Πρόεδρος.
Το άκουσα από το Δημοσιογράφο Μανώλη Κοττάκη.
Όταν την δω΄σει , θα δούμε..... Δεν ξέρουμε το πότε, και εσύ ζητάς να σου πω , αν θα την δω???

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.971
Πόντοι
2.356
Το μπινελίκι μπορεί να πηγαίνει σύννεφο. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί κανέναν όταν το ακολουθεί. Όποιος έχει τα κότσια , αντιστέκεται με επιχειρήματα...
Στο μπου είμαστε . Αρα βρίζουμε ελεύθερα?? Δηλαδή αν είμασταν σε καφενείο στην Κρήτη , θα τραβάγαμε κουμπούρια????
Κοίτα, ο όχλος είναι μια ομάδα ανθρώπων που αντιδρούν ομοιόμορφα χωρίς να φαίνεται με ονοματεπώνυμο ο κάθε ένας.
Όχλος πληκτρολογίου είναι μια ομάδα, που ανώνυμα (όπως και εγώ) λέει οτι θέλει χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς ή και υβρεολόγιο ή και προσβλητικές εκφράσεις κλπ κλπ
Παραπαίδι γαλάζιο συμμορία κλπ .. --> Πρέπει να μάθουμε να ακούμε με σεβασμό την γνώμη του άλλου , χωρίς να κοροιδεύουμε , χωρίς να βάζουμε στο στόμα του άλλου λόγια που δεν είπε και να απαντάμε με επιχειρήματα σε οτι μας λέει. Οπότε σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς.
Εγώ είμαι ένας.
Όχι μία ομάδα.
Υποθέτω ότι σου κόβει τόσο ώστε να καταλάβεις τη διαφορά.
Και μιλάω για λογαριασμό μου. Όχι για λογαριασμό κάποιας ομάδας. Οπότε ότι λέω αντιπροσωπεύει εμένα αποκλειστικά.
Να σου θυμίσω ότι εσύ ξεκίνησες να μιλάς ειρωνικά για όχλο.
Αλλά όταν σου απαντάνε με τον ίδιο τρόπο "θίγεσαι" και ζητάς "επιχειρήματα" και "σεβασμό" στη γνώμη του άλλου. Τον οποίον εσύ δεν επιδεικνύεις όμως. Παρόλο που τον ζητάς.
Τώρα, αν και το σχόλιό μου ήταν γενικό και αφορά ένα συγκεκριμένο παρεάκι ομοϊδεατών που έχει χρησιμοποιήσει τον όρο συμμορία για όσους δε συμφωνούν μαζί του, εσύ τον χρέωσες σε μένα. Μάλλον έτσι σε βόλευε.
Το μπου αν χαρακτηρίζεται από κάτι είναι η αθυροστομία του. Δεν είναι φιλολογικός σύλλογος. Αν αυτό δεν σε βρίσκει σύμφωνο δε μπορώ να κάνω κάτι.
Είναι ένα είδος εθιμικού "δικαίου" για το site.
Tο οποίο δε με ενοχλεί αν δεν περιλαμβάνει βρίσιμο μανάδων, γονέων, γενικά οικογενειών.
Όπως έχω πει σε κάθε ανάλογη αφορμή, μάγκες άμα θέλετε να μπινελικωσετε ελεύθερα. Εμένα όμως, όχι οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Και είναι αποδεκτό.
Μία "ελευθερία" από τις ελάχιστες που υπάρχουν ακόμη στο νετ.
Εδώ στο μπου.
Α! Να μην ξεχάσω.
Η συμμορία αυτή ομοϊδεατών, που σου έγραψα παραπάνω, όταν έβρισε κάποιος μέλος της οικογένειάς του ενός εσκουζε σα να τη σφάζουν.
Όταν έβρισε κάποιος άλλος μέλος της δικής μου οικογένειας μπήκαν όλοι να κάνουν λαϊκ στο σχόλιο από κάτω.
Μάλλον έπρεπε ν' αρχίσω κι εγώ να σκουζω αντί να τους γράψω.
Πες μας τώρα ξανά για όχλους, συμμορίες κι άλλα παραμύθια.
Κι αυτούς τους "χαρακτηρισμούς", μου τους επιστρέφεις, δε μου τους επιστρέφεις.....

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.322
Πόντοι
3.556
Εγώ είμαι ένας.
Όχι μία ομάδα.
Υποθέτω ότι σου κόβει τόσο ώστε να καταλάβεις τη διαφορά.
Και μιλάω για λογαριασμό μου. Όχι για λογαριασμό κάποιας ομάδας. Οπότε ότι λέω αντιπροσωπεύει εμένα αποκλειστικά.
Να σου θυμίσω ότι εσύ ξεκίνησες να μιλάς ειρωνικά για όχλο.
Αλλά όταν σου απαντάνε με τον ίδιο τρόπο "θίγεσαι" και ζητάς "επιχειρήματα" και "σεβασμό" στη γνώμη του άλλου. Τον οποίον εσύ δεν επιδεικνύεις όμως. Παρόλο που τον ζητάς.
Τώρα, αν και το σχόλιό μου ήταν γενικό και αφορά ένα συγκεκριμένο παρεάκι ομοϊδεατών που έχει χρησιμοποιήσει τον όρο συμμορία για όσους δε συμφωνούν μαζί του, εσύ τον χρέωσες σε μένα. Μάλλον έτσι σε βόλευε.
Το μπου αν χαρακτηρίζεται από κάτι είναι η αθυροστομία του. Δεν είναι φιλολογικός σύλλογος. Αν αυτό δεν σε βρίσκει σύμφωνο δε μπορώ να κάνω κάτι.
Είναι ένα είδος εθιμικού "δικαίου" για το site.
Tο οποίο δε με ενοχλεί αν δεν περιλαμβάνει βρίσιμο μανάδων, γονέων, γενικά οικογενειών.
Όπως έχω πει σε κάθε ανάλογη αφορμή, μάγκες άμα θέλετε να μπινελικωσετε ελεύθερα. Εμένα όμως, όχι οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Και είναι αποδεκτό.
Μία "ελευθερία" από τις ελάχιστες που υπάρχουν ακόμη στο νετ.
Εδώ στο μπου.
Α! Να μην ξεχάσω.
Η συμμορία αυτή ομοϊδεατών, που σου έγραψα παραπάνω, όταν έβρισε κάποιος μέλος της οικογένειάς του ενός εσκουζε σα να τη σφάζουν.
Όταν έβρισε κάποιος άλλος μέλος της δικής μου οικογένειας μπήκαν όλοι να κάνουν λαϊκ στο σχόλιο από κάτω.
Μάλλον έπρεπε ν' αρχίσω κι εγώ να σκουζω αντί να τους γράψω.
Πες μας τώρα ξανά για όχλους, συμμορίες κι άλλα παραμύθια.
Κι αυτούς τους "χαρακτηρισμούς", μου τους επιστρέφεις, δε μου τους επιστρέφεις.....
Μπερδεμένα λίγο, πολλά είναι .
Φιλολογικός σύλλογος δεν είναι , οπότε , δεν έχει και νόημα να το συζητάμε.
Καλή καρδιά....

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.675
Πόντοι
13.116
1763057960776.png

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.971
Πόντοι
2.356
O Μητσοτάκης χάνει ήδη 4 περιφέρειες, σε σχέση με τις τελευταίες εκλογές. Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση που κυκλοφόρησε. Μέχρι 126 βουλευτές του δίνουν, με βάση την εκτίμηση ψήφου. Με βάση την πρόθεση ψήφου τον κλαίνε οι ρέγγες. Έχει εγκαταλείψει την Περιφέρεια και θα το πληρώσει.
Κάθε κίνηση στα δεξια του, που θα του αφαιρέσει ψήφους, θα είναι η ταφόπλακά του.
Απλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα είναι ο Σαμαράς αυτός που θα κάνει το βήμα.
Ίσως να τον ρίξουν οι δικοί του αν δουν ότι χάνουν την κυβέρνηση και την επανεκλογή τους.
Πάντως ενδεχόμενη κάθοδός του θα φέρει μεγάλες ανακατατάξεις στα δεξιά. Κάποιοι θα σβήσουν κάποιοι θα απορροφηθούν.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.582
Πόντοι
3.846
Ερχονται εξελίξεις λογικά.
Της μαϊμούς τα αρχίδια....
Βάζεις στοίχημα, 50Ε ότι θα ηγηθεί νέου κόμματος ο Σαμαράς;
Πρόσεχε όχι να φτιαχτεί κάποιο νέο και να σπρώξει άλλον για αρχηγό (συμμετέχοντας ή μη ως υποψήφιος βουλευτής).
Κι όποιος χάσει το κάνει δώρο σε ένα call girl....
Άντε ρε σου βαστάει, όλο πίπες είσαι να γράφεις, τολμάς;
Γιατί αν πω για 100 είναι πολλά :sunglasses:

ananeotikos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
25.107
Πόντοι
9.931
Της μαϊμούς τα αρχίδια....
Βάζεις στοίχημα, 50Ε ότι θα ηγηθεί νέου κόμματος ο Σαμαράς;
Κοίταξε αγαπητέ Ντούντα.
Για άλλο πολιτικό δεν έβαζα.Θα το έχανα.
Αλλά για Σαμαρά βάζω.
Πηγή που ήταν στην ΠΟΛ ΑΝ μαζί του μου είπε
ότι ο Σαμαράς δεν θέλει να είναι πάντα στη Βουλή
ή να κάνει Βουλευτή το γιο του ,σαν άλλους.
Θέλει να είναι μέσα ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
και να είναι Πρωταγωνιστής πάντα.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.582
Πόντοι
3.846
Στο διάολο εσύ κι οι φιλοφρονήσεις, δεν ψάχνω γκόμενο εδώ μέσα κι οφείλω να σας ενημερώσω ότι μετατρέπομαι σε ΟΥΓΚ...
Αλλά για Σαμαρά βάζω.
50Ε;
Με τον όρο που έθεσα;
'Οχι να φτιάξει το παλαμάρι του βαρκάρη, αλλά να είναι και παράλληλα ο αρχηγός του μέχρι να προκυρηχθούν οι πρώτες εκλογές.

ananeotikos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
25.107
Πόντοι
9.931
50Ε;
Με τον όρο που έθεσα;
'Οχι φτιάξει το παλαμάρι του βαρκάρη, αλλά να είναι και παράλληλα ο αρχηγός του μέχρι να προκυρηχθούν οι πρώτες εκλογές.
Δεν πιστεύω να υπάρχει και αυτό σε Στοίχημα
και έχεις ρωτήσει και για αυτό τους Κυρ Παντελήδες.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.582
Πόντοι
3.846
Τα βλέπεις;
Τα συμπεράσματα δικά σου και μετά ίσως απορεί γιατί δεν τον λαμβάνω σοβαρά υπ' όψιν και ΓΚΡ...
δεν υπάρχουν πολιτικοί με όραμα, δυστυχώς.
Σώπα έχουμε τη Θρασκιά, λες να μετακομίσει στην Πολιτική Άνοιξη Πίτσα;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom