The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 57.363
- Πόντοι
- 40.655
Σε πειράζει που δε συμμετέχεις;Τα πουστριλικια τα δικά σας ρε και τα αλλαξοκωλιδια
Σε πειράζει που δε συμμετέχεις;Τα πουστριλικια τα δικά σας ρε και τα αλλαξοκωλιδια
ΕΛΑΙΣΜυνχάουζεν είναι αυτός που γράφει σχόλια από τη φαντασία του
για ιερόδουλες που δεν έχει πάρει, και για
έσκορτ , και βίζιτες σε μπουρδελάκια που δεν γνωρίζει κλπ.
Στη λίστα δεν βλέπω τους παραμυθάδες του μπου.
Ξέρουμε ποιοι είναι.
Αδιάφορος ο διαγωνισμός.
Ο Zebu έχει κλειδώσει το προφίλ του, και δεν μπορούμε να
δούμε παλιές κριτικές, και σχόλια για ιερόδουλες.
Τύπε Zebu, πήγαινε στο Babylon, έχει έρθει μια πολύ ωραία Ρωσίδα.
Πιο ενδιαφέρον θέμα, από το παρόν θρεντ.
Άλλο σου λέω άλλο μου λεςΖανουλη, σε τσουζει που εχει παρει κεφαλι ο κερβερος ο Λακαρος, τι να κανουμε, ειναι μεγαλυτερος ψευτης απο εσενα, αποδεξου το.
ΕΛΑΙΣ
ΠΑΡΕ
ΝΟΝΑ
ΤΩΡΑ
Όχι ρε αλλά ένα βιντεακι δημόσιο θα ήταν μαστ να δούμε το μεγάλο πάθος σαςΣε πειράζει που δε συμμετέχεις;
Όχι ρε αλλά ένα βιντεακι δημόσιο θα ήταν μαστ να δούμε το μεγάλο πάθος σας
Λαιβ απεχθάνομαι τα πουστριλικια και θα ξεράσωΈλα να μας τραβήξεις.
Το θέμα είναι ποιος από τους δύο σας θα είναι ο ενεργητικος
Οποια πετρα και να σηκωσεις μια γυναικα με ενα μηλο κρυβεται απο πισωΛόλα να ένα μήλο.

Ρε ο βλαροκ δουλεύει μόνο πισω πόρτα,εγώ είμαι κανονικό αρσενικό στρειτΕνδιαφέρεσαι για να σε πάρει και σένα, να νοιώσεις επιτέλους ολοκληρωμένη γυναίκα;
Οποια πετρα και να σηκωσεις μια γυναικα με ενα μηλο κρυβεται απο πισω![]()

Γουγλαρα λιγο.για δωσε κι αλλες πληροφοριεςΑυτό μας το έλεγε ο Φαρσεδάκης. Στη θέση όμως του μήλου έβαζε κάτι άλλο που αρχίζει από μι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο μακαρίτης ο Τζέικομπ.Γουγλαρα λιγο.για δωσε κι αλλες πληροφοριες![]()

Ρε ο βλαροκ δουλεύει μόνο πισω πόρτα,εγώ είμαι κανονικό αρσενικό στρειτ

Θελεις να ερθεις να δουμε ποιος θα τον φαει;Ρε ο βλαροκ δουλεύει μόνο πισω πόρτα,εγώ είμαι κανονικό αρσενικό στρειτ
Ωπα ρε Μεθιστάνα κι εσύ - μπαράκι τοσοδουλι από μοριοσανίδες αντί να είναι μπαρ από μασιφ ξύλο.Κανέ... ο,τι κάνω... τώρα και απόλαυσε το ξεφτιλισμα τους.
Έτσι το ξεκινάτε όλες όταν είναι για να τον φάτε κ μετά να έχετε μια δικαιολογία ότι τον φάγατε- γιατί δεν μπορούσατε να κάνετε αλλιώς λόγω ανωτέρας βίας.Θελεις να ερθεις να δουμε ποιος θα τον φαει;
Φαινεσαι να μιλας με σιγουρια, στανταρ μιλας απο προσωπικη εμπειριαΈτσι το ξεκινάτε όλες όταν είναι για να τον φάτε κ μετά να έχετε μια δικαιολογία ότι τον φάγατε- γιατί δεν μπορούσατε να κάνετε αλλιώς λόγω ανωτέρας βίας.
Σίγουρα, γιατί είχα γνωρίσει ένα πφουστη σαν εσένα που τις έφαγε αλλά δεν τον γ@μησα όσο κι αν με παρακαλουσεΦαινεσαι να μιλας με σιγουρια, στανταρ μιλας απο προσωπικη εμπειρια