Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 176.193
- Πόντοι
- 16.131
Από εψες φωναζωΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΡΩΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΟΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
Είναι ΣΤΗΜΕΝΟ

Από εψες φωναζωΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΡΩΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΟΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.

εντάξει τώρα με διοργανωτή τον μπαρόκ καλά να λες που δεν έφερε να συμμετέχουν nicks από το κοσμοπόλιτανΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΡΩΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΟΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.

Τι λέει ρε ο σαιντ σε έβγαλε φυλακοβιο
Μη του λες έτσι για τα πουστριλικια και προσπαθεί να καλυφτεί για τα δάχτυλα και τα τρανσφορμερςΛάκη!
Αυτά με τους αριθμούς (εκτός του ότι υπερβάλεις) είναι αρχίδια χαρτοπόλεμος.
Όταν αγνοείς κάποιον, δεν ασχολείσαι καθόλου μαζί του.
Δεν υπάρχει ημιαγνόηση. Όπως δεν υπάρχει ημιπούστης, ημιγκαστρωμένη, κλπ. Ή είναι κάποιος πούστης ή δεν είναι. Ή είναι κάποια γκαστρωμένη ή δεν είναι.
Αυτά τα μεζοβέζικα, ημιαγνοώ, ημιασχολούμαι είναι πουστροκωλομπαράδικα.
Ναι το έμπλεξες το παιδί ρε χασοδικηΤα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται.
Δεν φταίω εγώ, ο μαλάκας ο ΣΕΦ φταίει μανούριαζε ο μουνής δίχως λόγο, μου έσπασε τα αρχίδια, η μια κουβέντα έφερε την άλλη και βουτάει μαχαίρι το μουνόπανο και έρχεται κατά πάνω μου. Βούτηξα και εγώ μια κατσαρόλα και του της μέτραγα στα πόδια.Έχει εκτίσει ποινή τριών ετών για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης (ξυλοδαρμό συγκεκριμένα).
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;
Ρώτα τον γιατί δεν δουλεύει πια στο αντικείμενο που διέπρεψε και θα σου πεί.
Διάβασε παραπάνω, Ζαν.Τι λέει ρε ο σαιντ σε έβγαλε φυλακοβιο
Θα σου δώσω λεφτά να γαμηθεις με το τραβελι της αρεσκείας σουΠες την έκπληξη ρε που θα κάνεις στους ψηφοφόρους
Εσένα σε γαμαει ο Λάκης και του λες λαι ευχαριστώΜη του λες έτσι για τα πουστριλικια και προσπαθεί να καλυφτεί για τα δάχτυλα και τα τρανσφορμερς
Ξεροχυνω που όλη τη χρονιά μας έχει και καλά στη λίστα , και τώρα έφτιαξε μέχρι και αντί-νήμα και μπήκε εδώ μέσα με τα κλωνάρια και τους εραστές του να μας πουλήσει μαγκιά
Πρώτα μπήκε με κλώνο (του 2017 παρακαλώ) να ευχηθεί καρκίνους και όταν μπαναριστηκε ήρθε γυφτοπροσώπως
Ο Λάκης έφτιαχνε κλώνους πριν καν ξεκινήσει το μπου
Ναι το έμπλεξες το παιδί ρε χασοδικη
Σκάσε ρε μαλακα που κάνεις κόντρα με εργαζόμενα κορίτσια επειδή δε σε στραποναρουν τσάμπαΕσένα σε γαμαει ο Λάκης και του λες λαι ευχαριστώ
Εσύ είσαι μια τρελοκοτσιδου
Νομίζεις φοβήθηκα το ροζ στρινγκ σου η τη ζαρτιέρα ?Σκάσε ρε μαλακα που κάνεις κόντρα με εργαζόμενα κορίτσια επειδή δε σε στραποναρουν τσάμπα
Κοτα λυράτη, που κρύφτηκες κάτω από τις ζαρτιέρες σου όταν ήρθα
Δε έχει υψηλές απαιτήσειςΘα σου δώσω λεφτά να γαμηθεις με το τραβελι της αρεσκείας σου
Έλα εσύ μωρέ μαλακα, έκανα μια φορά τη διαδρομή , να κάνω πάλι για να κοτεψεις, πουτανιτσα καθαρίστρια των χοστελ ημιδιαμονηςΝομίζεις φοβήθηκα το ροζ στρινγκ σου η τη ζαρτιέρα ?
Σου είπα έλα μπρνο να σε κάνω εγώ κοτουλα
Δεν φταίω εγώ, ο μαλάκας ο ΣΕΦ φταίει μανούριαζε ο μουνής δίχως λόγο, μου έσπασε τα αρχίδια, η μια κουβέντα έφερε την άλλη και βουτάει μαχαίρι το μουνόπανο και έρχεται κατά πάνω μου. Βούτηξα και εγώ μια κατσαρόλα και του της μέτραγα στα πόδια.
Από τότε δεν ξανά ασχολήθηκα με αυτήν την δουλειά. Η φωτιά προκαλεί πολλά νεύρα. Βγήκα από την στενή και άλλαξα επάγγελμα.
Αλλά δεν ήταν ανάγκη να με δώσεις. Σε εμπιστεύτηκα.
Δεν είμαι φαν ρε χεστηΘα σου δώσω λεφτά να γαμηθεις με το τραβελι της αρεσκείας σου
Μην ανησυχείς μα στον επόμενο γύρο θα είναι φανερή.Αυτό δε μπορούμε να το ξέρουμε με μυστική ψηφοφορία
πολλά παιχνίδια παίζονται υπογείως![]()

Καλά όταν έρθω Αθήνα θα έρθεις ή θα κάνεις τη κοτα πάλι?Δε έχει υψηλές απαιτήσεις
Και κρος νταλικερης 150 κιλά με φαβορίτες και τρίχα/χαλι στην πλάτη , θα έβαζε υποψηφιότητα για ότι πιο θηλυκό είχε δει ποτέ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έλα εσύ μωρέ μαλακα, έκανα μια φορά τη διαδρομή , να κάνω πάλι για να κοτεψεις, πουτανιτσα καθαρίστρια των χοστελ ημιδιαμονης
Δεν είμαι φαν ρε χεστη
Πες μας το δώρο ρε να χαρούν τα μέλη,μη ντρέπεσαι και μη φοβάσαι
Σαλαμουνα απελευθερωσου και σαν Βανταμας μην ντρέπεσαιΔεν είμαι φαν ρε χεστη
Πες μας το δώρο ρε να χαρούν τα μέλη,μη ντρέπεσαι και μη φοβάσαι
Δε μένω Αθήνα τύπε.Καλά όταν έρθω Αθήνα θα έρθεις ή θα κάνεις τη κοτα πάλι?
Ποιο σαλαμανουνα μας λες ρε χαζοβιοληΣαλαμουνα απελευθερωσου και σαν Βανταμας μην ντρέπεσαι
Που μένεις αν με βολεύει θα έρθω εγώ εκείΔε μένω Αθήνα τύπε.
Ίσως έρθω άνοιξη το δηλώνω υπεύθυνα από τώρα , μη μας κάνει την κότα πάλι