Georgekor84
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.911
- Πόντοι
- 206
Αυτό δεν είναι διαγωνισμός Μινχάουζεν αλλά Μπαχαλάουζεν!
Κρατάμε στοιχεία και για μελλοντική χρήσηΑυτό δεν είναι διαγωνισμός Μινχάουζεν αλλά Μπαχαλάουζεν!

Έχεις διαπρέψειβολίδα πάει το θρεντάκι![]()
Μπορεί να κάνει συγκυβέρνηση με άλλους ισοψηφούντεςΈχεις διαπρέψει
Η αλήθεια είναι ότι η ξεφτίλα σου θα ήταν εντυπωσιακή και για 19χρονο ... όχι για το Χ 3.5 που είσαι εσύ .
Και χθες δεν σε έκανα quote ρε πιο ξεφτιλισμένε από την ξεφτίλα την ίδια ;;;
Και πέρσι δεν είχα γράψει , στο διαγωνισμό , ότι έβγαλα από τη λίστα μερικά ρεζίλια ;;;
Για όσα λες για παρελθόντα χρόνο ... ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΣΠΟΝΔΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ prinstscreens
της ξεφτίλας σου. Αυτή που περιέγραφε με τόσο μνημιώδη τρόπο ο Lion7 . Το παράδειγμα που δίνεις στους νέους.
Ότι αν δεν ... σου μοιάζουν με τίποτε ... έχουν πετύχει στη ζωή. Είσαι η απόλυτη κατάντια. Ο απόπατος. Ο κατιμάς.
Καλά ... για τα κολλητάρια σου .... σε λυπάμαι ! Ειλικρινά ... ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ... ΤΟΝ ΤΡΟΦΙΜΟ ...
θα τον άφηνες ... να γράψει ότι δεν ήταν σε θέση να βάλει στο όνομά του ... το όπλο που του έταζε μια ζωή ο παππούς του ;;;
Ακόμη και η κορυφή της ξεφτίλας, εσύ ... θα τον καρπάζωνες ... να μη γράψει τη μαλακία .
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΡΕ.
Οι χαζοί των χωριών στα τελευταία χωριά στις εσχατιές της χώρας .... ΜΠΟΡΟΥΝ !!!!!!!
Φαντάσου με τι έχεις τακιμιάσει !!!!!!!!!
Πάμε όλοι δαγκωτό αθηναιοΈχεις διαπρέψει
Έχω διακόψει τις σχέσεις μου μαζί του από την στιγμή που με έδωσε στεγνά για την κάθειρξή μου. Δεν τον ξέρω τον κύριο.Η αλήθεια είναι ότι η ξεφτίλα σου θα ήταν εντυπωσιακή και για 19χρονο ... όχι για το Χ 3.5 που είσαι εσύ .
Και πέρσι δεν είχα γράψει , στο διαγωνισμό , ότι έβγαλα από τη λίστα μερικά ρεζίλια ;;;
Για όσα λες για παρελθόντα χρόνο ... ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΣΠΟΝΔΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ prinstscreens
της ξεφτίλας σου. Αυτή που περιέγραφε με τόσο μνημιώδη τρόπο ο Lion7 . Το παράδειγμα που δίνεις στους νέους.
Ότι αν δεν ... σου μοιάζουν με τίποτε ... έχουν πετύχει στη ζωή. Είσαι η απόλυτη κατάντια. Ο απόπατος. Ο κατιμάς.
Καλά ... για τα κολλητάρια σου .... σε λυπάμαι ! Ειλικρινά ... ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ... ΤΟΝ ΤΡΟΦΙΜΟ ...
θα τον άφηνες ... να γράψει ότι δεν ήταν σε θέση να βάλει στο όνομά του ... το όπλο που του έταζε μια ζωή ο παππούς του ;;;
Ακόμη και η κορυφή της ξεφτίλας, εσύ ... θα τον καρπάζωνες ... να μη γράψει τη μαλακία .
Οι χαζοί των χωριών στα τελευταία χωριά στις εσχατιές της χώρας .... ΜΠΟΡΟΥΝ !!!!!!!
Ο Άγιος είναι ο μπαμπάς τους προστατεύει τα ορφανά γιατί μόνα τους δεν μπορούνΗ αλήθεια είναι ότι η ξεφτίλα σου θα ήταν εντυπωσιακή και για 19χρονο ... όχι για το Χ 3.5 που είσαι εσύ .
με έχω στηρίξει με 5 κλώνους μου κα αν χρειαστεί θα φέρω και άλλους στη μάχηΈχεις διαπρέψει
Σαλαμουνακο χυνεις από τον κωλο όταν σε μαρκαλευουν;Πάμε όλοι δαγκωτό αθηναιο
Μας επιφυλασει έκπληξη αν πάρει τον τίτλο
Δεν θα πω γιατί θα πέσει ο σερβερ
Πάντως ο Αθηναίος αν βγει 1ος δεσμεύτηκε ότι όλοι οι ψηφοφόροι θα επιβραβευτουν
Τι να προστατέψει ;Ο Άγιος είναι ο μπαμπάς τους προστατεύει τα ορφανά γιατί μόνα τους δεν μπορούν
με έχω στηρίξει με 5 κλώνους μου κα αν χρειαστεί θα φέρω και άλλους στη μάχη
Δεν θα ξανά απλώσεις τα ξερά σου να γράψεις για τον Λάκη κακιά κουβέντα!
Πες την έκπληξη ρε που θα κάνεις στους ψηφοφόρουςΣαλαμουνακο χυνεις από τον κωλο όταν σε μαρκαλευουν;
Αυτό δε μπορούμε να το ξέρουμε με μυστική ψηφοφορίαΕγώ ΔΕΝ σε στήριξα

Αυτό δε μπορούμε να το ξέρουμε με μυστική ψηφοφορία
πολλά παιχνίδια παίζονται υπογείως![]()
Τι λέει ρε ο σαιντ σε έβγαλε φυλακοβιοΔεν θα ξανά απλώσεις τα ξερά σου να γράψεις για τον Λάκη κακιά κουβέντα!
Θεωρητικά πάντα, δεν είναι κακές οι κουβέντες του.Δεν θα ξανά απλώσεις τα ξερά σου να γράψεις για τον Λάκη κακιά κουβέντα!