Νέα

Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com για το έτος 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα barock
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com για το έτος 2025

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    36
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.415
Πόντοι
40.655
Η αλήθεια είναι ότι η ξεφτίλα σου θα ήταν εντυπωσιακή και για 19χρονο ... όχι για το Χ 3.5 που είσαι εσύ .
Και χθες δεν σε έκανα quote ρε πιο ξεφτιλισμένε από την ξεφτίλα την ίδια ;;;
Και πέρσι δεν είχα γράψει , στο διαγωνισμό , ότι έβγαλα από τη λίστα μερικά ρεζίλια ;;;

Για όσα λες για παρελθόντα χρόνο ... ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΣΠΟΝΔΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ prinstscreens
της ξεφτίλας σου. Αυτή που περιέγραφε με τόσο μνημιώδη τρόπο ο Lion7 . Το παράδειγμα που δίνεις στους νέους.
Ότι αν δεν ... σου μοιάζουν με τίποτε ... έχουν πετύχει στη ζωή. Είσαι η απόλυτη κατάντια. Ο απόπατος. Ο κατιμάς.
Καλά ... για τα κολλητάρια σου .... σε λυπάμαι ! Ειλικρινά ... ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ... ΤΟΝ ΤΡΟΦΙΜΟ ...
θα τον άφηνες ... να γράψει ότι δεν ήταν σε θέση να βάλει στο όνομά του ... το όπλο που του έταζε μια ζωή ο παππούς του ;;;
Ακόμη και η κορυφή της ξεφτίλας, εσύ ... θα τον καρπάζωνες ... να μη γράψει τη μαλακία .

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΡΕ.
Οι χαζοί των χωριών στα τελευταία χωριά στις εσχατιές της χώρας .... ΜΠΟΡΟΥΝ !!!!!!!

Φαντάσου με τι έχεις τακιμιάσει !!!!!!!!!

img_5813-jpeg.1290621

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
Πάμε όλοι δαγκωτό αθηναιο
Μας επιφυλασει έκπληξη αν πάρει τον τίτλο
Δεν θα πω γιατί θα πέσει ο σερβερ
Πάντως ο Αθηναίος αν βγει 1ος δεσμεύτηκε ότι όλοι οι ψηφοφόροι θα επιβραβευτουν που τον ψήφισαν
Αθηναιε εγώ σε ψήφισα μη με ξεχασεις

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.292
Πόντοι
28.246
Η αλήθεια είναι ότι η ξεφτίλα σου θα ήταν εντυπωσιακή και για 19χρονο ... όχι για το Χ 3.5 που είσαι εσύ .
Και πέρσι δεν είχα γράψει , στο διαγωνισμό , ότι έβγαλα από τη λίστα μερικά ρεζίλια ;;;

Για όσα λες για παρελθόντα χρόνο ... ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΣΠΟΝΔΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ prinstscreens
της ξεφτίλας σου. Αυτή που περιέγραφε με τόσο μνημιώδη τρόπο ο Lion7 . Το παράδειγμα που δίνεις στους νέους.
Ότι αν δεν ... σου μοιάζουν με τίποτε ... έχουν πετύχει στη ζωή. Είσαι η απόλυτη κατάντια. Ο απόπατος. Ο κατιμάς.
Καλά ... για τα κολλητάρια σου .... σε λυπάμαι ! Ειλικρινά ... ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ... ΤΟΝ ΤΡΟΦΙΜΟ ...
θα τον άφηνες ... να γράψει ότι δεν ήταν σε θέση να βάλει στο όνομά του ... το όπλο που του έταζε μια ζωή ο παππούς του ;;;
Ακόμη και η κορυφή της ξεφτίλας, εσύ ... θα τον καρπάζωνες ... να μη γράψει τη μαλακία .

Οι χαζοί των χωριών στα τελευταία χωριά στις εσχατιές της χώρας .... ΜΠΟΡΟΥΝ !!!!!!!

Έχω διακόψει τις σχέσεις μου μαζί του από την στιγμή που με έδωσε στεγνά για την κάθειρξή μου. Δεν τον ξέρω τον κύριο.

Θέλεις να γίνουμε φίλοι;

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326

Ο Άγιος είναι ο μπαμπάς τους προστατεύει τα ορφανά γιατί μόνα τους δεν μπορούν

athinaios44

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
121.542
Πόντοι
24.631
Πάμε όλοι δαγκωτό αθηναιο
Μας επιφυλασει έκπληξη αν πάρει τον τίτλο
Δεν θα πω γιατί θα πέσει ο σερβερ
Πάντως ο Αθηναίος αν βγει 1ος δεσμεύτηκε ότι όλοι οι ψηφοφόροι θα επιβραβευτουν
Σαλαμουνακο χυνεις από τον κωλο όταν σε μαρκαλευουν;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.584
Πόντοι
6.256

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.415
Πόντοι
40.655

Έχει εκτίσει ποινή τριών ετών για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης (ξυλοδαρμό συγκεκριμένα).

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;

Ρώτα τον γιατί δεν δουλεύει πια στο αντικείμενο που διέπρεψε και θα σου πεί.

• Ουάου
Αντιδράσεις: barock

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.415
Πόντοι
40.655
Αυτό δε μπορούμε να το ξέρουμε με μυστική ψηφοφορία

πολλά παιχνίδια παίζονται υπογείως :coffee:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΡΩΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΟΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.

cretan336

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
5.613
Πόντοι
2.356
Δεν θα ξανά απλώσεις τα ξερά σου να γράψεις για τον Λάκη κακιά κουβέντα!
Θεωρητικά πάντα, δεν είναι κακές οι κουβέντες του.
Τι γράφει δηλαδή(ς) ο άνθρωπος??
Πως ο τελησταλόνες σύχναζε στα τραβελάδικα μπας κι αρπάξει κανένα δάκτυλο μεταξύ άλλων παιγνίων.
Ε μην υπερβάλουμε κιόλας :coffee:

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom