Αλλάξανε τα κόζια.
Διάβασε αν θες αυτό που είχα γράψει εδω
για τα παληκαρια της ενδοπαλαμικης παλινδρομησης ας κανουμε εναν καταλογο με τις φραπετεριες για να σχολιαζονται εδω τα εν λογω καταστηματα παραγωγης πολιτισμου, ωστε να απεμπλακεί το κεντρικο θρεντ απο αυτα για να γινει και πιό ευκολα αναγνωσιμο. ξεκιναω με καποια εξ αυτων και ό,τι θεωρειτε...
www.bourdela.com
Ναι φίλε μου το διάβασα,εγώ τελευταία φορά πήγα με τη μαυρουλα τη Μισελ πριν πολύ καιρό αλλά απογοητεύτηκα γενικά απο το κατάστημα,πρώτον το μασαζ τους είναι σχεδόν ανύπαρκτο δεύτερον κλέβουν στην ώρα τρίτον μια κανεις 45 λεπτά μια κανεις ώρα,ότι να ναι σ λένε,τέλος πάντων η ουσία είναι ότι το ίδρυμα σαν χώρος θεωρώ είναι πολύ καλο αλλά όλα τ υπόλοιπα μάπα.
Στο κομμάτι πολιτική του καταστήματος κ Αριστουλας όπως έχω αναφέρει ξανά στα 50€ μασαζ ότι μασαζ είναι αυτό κ φραπέ δε νομίζω ότι υπάρχει κ σοβαρός ανταγωνισμός καθώς και από θέμα ηλικίας κ εμφάνισης κορασίδων,γιαυτο κάνουν ότι θέλουν,εάν υπήρχαν 3-4 ακόμη σοβαρά ιδρύματα τώρα θα μ πεις τι είναι το σοβαρά ,τουλάχιστον ένας αξιοπρεπής χώρος κ μασατζουδες π να βλέπονται κ οχι τίποτα κωλογριες εεεε τότε κάποιο ανταγωνισμό θα είχανε κ ίσως το πηγαίνανε αλλιώς.Παραδειγμα το μομεντ στο Κουκάκι κάποτε λειτουργούσε με 40€ μαζί με φραπέ Νταξει κ 50€ πήγε σε εποχές Παολας αλλά υπήρχε κ Κρισνα κ Μαρία Νεπάλ κ άλλη μια πιτσιρικά ελληνίδα ξανθούλα μου διαφεύγει το όνομα,εάν λοιπόν υπήρχαν άλλοι 3-4 παίχτες η αριστουλα δε θα έκανε τις μάγκες της.
Τέλος όσον αφορά το ότι δε ξέρει η Αριστουλα τι γίνεται αυτά είναι παραμύθια,εμένα δυο φορές με συνόδευσε στο μπάνιο κ μ έδωσε πετσέτα κ ήμουν με τη πουτσα έξω καυλομενος κ κοζαρε επίσης της έχω ζητήσει όταν έφυγε η Τζενη εάν υπάρχει άλλη κοπέλα π προσφέρει τα ίδια κ μου απαντησε ποια και τι.Συναγωνιστης σε κριτική έχει αναφερθεί σε μασαζ που του έκανε η αριστουλα όπου μετεπειτα έβαλε άλλη κοπέλα μέσα για το φραπέ.