Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

mitsosoft

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2012
Like
178
Πόντοι
1
Έχει πάει κανένας άλλος σε αυτό να μας πει εντυπώσεις;
Σκέφτομαι να πάω μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Πήγα εγώ πριν ενάμιση μήνα περίπου.

Μασάζ ήταν οκ προς μέτριο για τα δικά μου γούστα, δηλαδή για το μασάζ ίσως να ξανά πήγαινα. Φραπές τυπικός και σχετικά βιαστικός και δεν άφηνε να πιάνεις γενικά, ρούχα να βγάλει ούτε καν.

Επίσης μεγάλο αρνητικό ότι έχει απλά μια κουρτίνα για να διαχωρίζει τον χώρο του μασάζ από το υπόλοιπο μαγαζί (είναι ισόγειο) και ακριβώς εκεί δίπλα έξω από την κουρτίνα συνήθως κάθεται γιος της στο γραφείο.

mikeross

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα ρε παιδιά. Κάνα καλό φραπεδαδικο που να έχει και καμιά ελληνίδα ( ή που να μιλάει ελληνικά) που να βλέπεται παίζει ; Γκαλαξι είδα ότι αποφεύγουμε, είμαι καινούριος στον χώρο, έχετε να προτείνετε κάτι ;

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
2.147
Πόντοι
446
Καλησπέρα ρε παιδιά. Κάνα καλό φραπεδαδικο που να έχει και καμιά ελληνίδα ( ή που να μιλάει ελληνικά) που να βλέπεται παίζει ; Γκαλαξι είδα ότι αποφεύγουμε, είμαι καινούριος στον χώρο, έχετε να προτείνετε κάτι ;
Eχουμε να προτείνουμε 384 σελίδες για διάβασμα,κ όταν αποφασίσεις που και αν πας περιμένουμε την εμπειρία σου

kapsa

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
654
Πόντοι
81
Καλησπερα σε ολους, διαβαζω καιρο το τοπικ αλλα δεν εχω γράψει ποτέ, έμενα θεσσαλονίκη και εχω πάει αρκετές φορές σε λαδομάγαζα. εχω μια απορία τόσο καίρο, στην Αθήνα, δεν έχει κάποιο μαγάζι παρόμοιο με Βανα Σπα (πλεον Ανιτα) ή Crystal massage??
Δηλαδή αρκετές επιλογές 4-5 κορίτσια, στανταρ φραπες και στανταρ με εσώρουχα. ΑΛΛΑ μόνο φραπέ να παρέχει, όχι μπριζόλα. Είχα καταλάβει ότι ο Γαλαξίας είναι έτσι, πήγα 2-3 φορές τα ξέρετε. μέτρια πράγματα. Υπάρχει κάτι στην Αθήνα λοιπόν?
Φίλε για αυτά στην Θεσσαλονίκη το πληρωνες?

NickGeek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
1.156
Πόντοι
216
Eχουμε να προτείνουμε 384 σελίδες για διάβασμα,κ όταν αποφασίσεις που και αν πας περιμένουμε την εμπειρία σου
Ρε αδελφε εντάξει και εσύ. Εσυ αμα γραφόσουν τώρα στο σαιτ θα διάβαζες 384 σελίδες? Δώστου μια ευκαιρία του ανθρώπου. Να του κάνουμε ενα induction & onboarding και να δούμε μετά αν αποδίδει :)

isaak kos

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
54
Like
6.317
Πόντοι
7.636
Galaxy πλέον δεν;Τόσο πολύ έπεσε αυτό;

NickGeek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
1.156
Πόντοι
216
Galaxy πλέον δεν;Τόσο πολύ έπεσε αυτό;
εγω οπως είπα πηγα 5-6 φορές και δεν ξαναπήγα. Απο εκεί και πέρα ο καθένας με την τσούτσα του και τα λεφτά του κάνει οτι γουστάρει

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
1.669
Πόντοι
481
αν βρεις ελληνιδα που να βλεπεται και να παιζει και φραπε πες και σε εμας...μεγαλη παρακμη υπαρχει στο χωρο...γαμησε τα πηγαινε σε καποιο απο τα 2 νουρου που υπαρχουν..καλυτερα θα περασεις

giorgosman1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2017
Κριτικές
8
Like
1.344
Πόντοι
481
Όπως έγραψε και ποιο πάνω ο φίλος μας ο peoklis Ζωή 25 χρόνων Ελληνίδα. Θα πάω και εγώ επίσκεψη στο Galaxy να την πάρω. Από ιστορίες που είδα φαίνεται καλό μωράκι. Θα γράψω και εγώ εντυπώσεις μόλις την επισκεφτώ

mikeross

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Όπως έγραψε και ποιο πάνω ο φίλος μας ο peoklis Ζωή 25 χρόνων Ελληνίδα. Θα πάω και εγώ επίσκεψη στο Galaxy να την πάρω. Από ιστορίες που είδα φαίνεται καλό μωράκι. Θα γράψω και εγώ εντυπώσεις μόλις την επισκεφτώ
Αφού δεν γίνεται να διαλέξεις στο galaxy

Jack_of_all_trades

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2019
Κριτικές
3
Like
1.428
Πόντοι
360

Talibanakos44

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
32
Like
5.428
Πόντοι
2.846
Αν δεν είναι η Αριστούλα στη ρεσεψιόν, ΙΣΩΣ και να μπορέσει να διαλέξει.
Ζαριά είναι.
Εγώ όσες φορές έχω επισκεφθεί γαλαξία έχω πάρει τηλέφωνο από πριν ζητώντας πάντα συγκεκριμένη κοπέλα και εάν έχει κενο με βολεύει,όλες τις φορές μίλησα με αριατουλα κ μια με έναν μαντραχαλα π τα έκανε πουτανα στη συννενόηση αλλά οκ βγάλαμε άκρη.Τι να πω συναγωνιστές ίσως έτυχε και υπήρχαν κενά π έπρεπε να γεμίσουν.Τωρα έχω πάει κ μια φορά εκεί χωρίς να κλείσω ραντεβού ζητωντας τη Τζενη,ήταν ελεύθερη άρα πέρασα μ αυτή.
Θεωρώ ότι εάν κ εφόσον δε μπορέσεις να κλείσεις ένα ραντεβού με συγκεκριμένη κοπέλα η εάν σε φέρουν στο μαγαζί και μετά στα γυρνάνε το προτιμότερο θα ήταν να αποχωρήσεις.
Πολλά παρατράγουδα πάντως για το συγκεκριμένο κατάστημα κ προσωπικά θεωρώ δεν έχει κάτι αξιόλογο αρκετό καιρό τώρα καθώς υπάρχει και πολλή κουτοπονηριά.

Jack_of_all_trades

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2019
Κριτικές
3
Like
1.428
Πόντοι
360
Εγώ όσες φορές έχω επισκεφθεί γαλαξία έχω πάρει τηλέφωνο από πριν ζητώντας πάντα συγκεκριμένη κοπέλα και εάν έχει κενο με βολεύει,όλες τις φορές μίλησα με αριατουλα

Αλλάξανε τα κόζια.
Διάβασε αν θες αυτό που είχα γράψει εδω

grover inspector

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
1.196
Πόντοι
201
Αφου δεν γινεται να διαλεξουμε στο Galaxy
Αντε γεια Galaxy.
Μασαζ καλο δεν κανουν.. αμα δεν παιξει και φραπες τσαμπα λεφτα.
Καλυτερα σε ενα κανονικο για καλο μασαζ και μετα μεταξι φυλης με τα ιδια και λιγοτερα.

Talibanakos44

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
32
Like
5.428
Πόντοι
2.846
Αλλάξανε τα κόζια.
Διάβασε αν θες αυτό που είχα γράψει εδω

Ναι φίλε μου το διάβασα,εγώ τελευταία φορά πήγα με τη μαυρουλα τη Μισελ πριν πολύ καιρό αλλά απογοητεύτηκα γενικά απο το κατάστημα,πρώτον το μασαζ τους είναι σχεδόν ανύπαρκτο δεύτερον κλέβουν στην ώρα τρίτον μια κανεις 45 λεπτά μια κανεις ώρα,ότι να ναι σ λένε,τέλος πάντων η ουσία είναι ότι το ίδρυμα σαν χώρος θεωρώ είναι πολύ καλο αλλά όλα τ υπόλοιπα μάπα.
Στο κομμάτι πολιτική του καταστήματος κ Αριστουλας όπως έχω αναφέρει ξανά στα 50€ μασαζ ότι μασαζ είναι αυτό κ φραπέ δε νομίζω ότι υπάρχει κ σοβαρός ανταγωνισμός καθώς και από θέμα ηλικίας κ εμφάνισης κορασίδων,γιαυτο κάνουν ότι θέλουν,εάν υπήρχαν 3-4 ακόμη σοβαρά ιδρύματα τώρα θα μ πεις τι είναι το σοβαρά ,τουλάχιστον ένας αξιοπρεπής χώρος κ μασατζουδες π να βλέπονται κ οχι τίποτα κωλογριες εεεε τότε κάποιο ανταγωνισμό θα είχανε κ ίσως το πηγαίνανε αλλιώς.Παραδειγμα το μομεντ στο Κουκάκι κάποτε λειτουργούσε με 40€ μαζί με φραπέ Νταξει κ 50€ πήγε σε εποχές Παολας αλλά υπήρχε κ Κρισνα κ Μαρία Νεπάλ κ άλλη μια πιτσιρικά ελληνίδα ξανθούλα μου διαφεύγει το όνομα,εάν λοιπόν υπήρχαν άλλοι 3-4 παίχτες η αριστουλα δε θα έκανε τις μάγκες της.
Τέλος όσον αφορά το ότι δε ξέρει η Αριστουλα τι γίνεται αυτά είναι παραμύθια,εμένα δυο φορές με συνόδευσε στο μπάνιο κ μ έδωσε πετσέτα κ ήμουν με τη πουτσα έξω καυλομενος κ κοζαρε επίσης της έχω ζητήσει όταν έφυγε η Τζενη εάν υπάρχει άλλη κοπέλα π προσφέρει τα ίδια κ μου απαντησε ποια και τι.Συναγωνιστης σε κριτική έχει αναφερθεί σε μασαζ που του έκανε η αριστουλα όπου μετεπειτα έβαλε άλλη κοπέλα μέσα για το φραπέ.

Champ

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
442
Πόντοι
21
Βόλτα από Thi dream massage στον Άγιο Δημήτριο, Γενναδιου 27. Είχε προηγηθεί συνεννόηση στο whats app ζήτησα φωτογραφία μου έστειλε μια όμορφη μαυρουλα η οποία λέγεται τώρα Joy πρώην Michelle από Galaxy . Εντάξει μασάζ γνωστά μέτρια πράγματα και φραπέ στο τέλος με χούφτωμα 50 όλα. Με ρώτησε αν θέλω πίπα, ρώτησα πόσα μού λεει εσύ τη δίνεις, της λέω έχω μόνο 10 δεν συμφώνησε και μείναμε εκεί.

nik.the.master

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Like
113
Πόντοι
0
Βόλτα από Thi dream massage στον Άγιο Δημήτριο, Γενναδιου 27. Είχε προηγηθεί συνεννόηση στο whats app ζήτησα φωτογραφία μου έστειλε μια όμορφη μαυρουλα η οποία λέγεται τώρα Joy πρώην Michelle από Galaxy . Εντάξει μασάζ γνωστά μέτρια πράγματα και φραπέ στο τέλος με χούφτωμα 50 όλα. Με ρώτησε αν θέλω πίπα, ρώτησα πόσα μού λεει εσύ τη δίνεις, της λέω έχω μόνο 10 δεν συμφώνησε και μείναμε εκεί.

Ο φραπες καλός η μπα ? Επίσης τιμή για καλαμάκι δεν σου είπε? Απλά ένα όχι και τέλος?

athen

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2018
Κριτικές
1
Like
207
Πόντοι
21
Αφου δεν γινεται να διαλεξουμε στο Galaxy
Αντε γεια Galaxy.
Μασαζ καλο δεν κανουν.. αμα δεν παιξει και φραπες τσαμπα λεφτα.
Καλυτερα σε ενα κανονικο για καλο μασαζ και μετα μεταξι φυλης με τα ιδια και λιγοτερα.
Έχεις απόλυτο δίκιο!!!
Το κάνω αυτό εδώ και αρκετό καιρό. Έχω γράψει κιόλας γι' αυτό εδώ και καιρό.

Μόνο πλεονεκτήματα έχει: Κάνω ένα καλό θεραπευτικό μασάζ για την υγεία μου και μετά έχω μια ωραία CIM στο πορνείο και μπορώ να πάω σε ένα εστιατόριο με τα χρήματα που μου περισσεύουν.

Εγγρ.
5 Νοε 2025
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπερα στην ομαδα. μια marina koval μασαζοθεραπευτρια στον αλιμο. γνωριζουμε κατι?
φαινεται πολυ ωραια γυναικα.
Είχε πάει παλιότερα 3-4 φορές. Είναι ακριβή. Όμορφη γυναίκα, τουλάχιστον για μένα. αισθησιακό μασάζ. Τότε έκανε και tantra.

Champ

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
442
Πόντοι
21
Ο φραπες καλός η μπα ? Επίσης τιμή για καλαμάκι δεν σου είπε? Απλά ένα όχι και τέλος?
Καταλαβα με 20 ήταν μεσα αλλά με 70 συνολο δεν γουσταρω, το φραπεδακι ουτε κρυο ουτε ζεστη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom