Νομίζω όχι όπως ήτανΈχει κάνει κάποια αλλαγή στα μαλλιά ή κοπέλα? Γνωρίζει κάποιος?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Νομίζω όχι όπως ήτανΈχει κάνει κάποια αλλαγή στα μαλλιά ή κοπέλα? Γνωρίζει κάποιος?
Πατούρα!I’m
![]()
Μαζί και πάλι από αύριο απόγευμα![]()
Τα γνωστά που βλέπει κάποιος κάτι σε στορυ στο ινστα και αρχίζει τις ερωτήσεις στο μπου χωρίς ίχνος τακτ και διακριτικότηταςΝομίζω όχι όπως ήταν
Παίδαρος είσαιΤα γνωστά που βλέπει κάποιος κάτι σε στορυ στο ινστα και αρχίζει τις ερωτήσεις στο μπου χωρίς ίχνος τακτ και διακριτικότητας
Μελαχρινή είμαι με πολύ μακρύ μαλλί και έτσι θα παραμείνω για πάντα αγαπητοί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επίσης είμαι διαθέσιμη και σήμερα και αύριο!
Παίδαρος είσαι
άμα βάλεις μούσι και μουστάκι (ψεύτικο) σε φωτό προφίλ, σίγουρα θα βγουν και θα πουν ότι άλλαξες (και) φύλο οι αυνάνεςΤα γνωστά που βλέπει κάποιος κάτι σε στορυ στο ινστα και αρχίζει τις ερωτήσεις στο μπου χωρίς ίχνος τακτ και διακριτικότητας
Μελαχρινή είμαι με πολύ μακρύ μαλλί και έτσι θα παραμείνω για πάντα αγαπητοί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επίσης είμαι διαθέσιμη και σήμερα και αύριο!

Υπάρχουν και χειρότερα. Σε όλες βάλε φωτό λένε. Να πάνε να γαμήσουν δεν βάζουν το χέρι στο τηλέφωνο και την τσέπη. Και από πάνω στο παίζουν και μεγάλοι γαμέτοι.άμα βάλεις μούσι και μουστάκι (ψεύτικο) σε φωτό προφίλ, σίγουρα θα βγουν και θα πουν ότι άλλαξες (και) φύλο οι αυνάνες![]()
οι...Υπάρχουν και χειρότερα. Σε όλες βάλε φωτό λένε. Να πάνε να γαμήσουν δεν βάζουν το χέρι στο τηλέφωνο και την τσέπη. Και από πάνω στο παίζουν και μεγάλοι γαμέτοι.
Αυτοί είναι ακόμα καλύτεροι. Δεν έχουν καταλάβει ότι τους δουλεύουν και τα κορίτσια και τους λένε , με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω. Για τόσο μαλακισμένες τις ε΄χουν.οι...
έλα Κοζάνη,
έλα Βόλο,
έλα Πάτρα,
έλα Γιάννενα,
έλα στο τάδε κατσικοχωρι κλπ
...είναι οι καλύτεροι μακράν.
η ελπίδα πεθαίνει τελευταία... λένεΑυτοί είναι ακόμα καλύτεροι. Δεν έχουν καταλάβει ότι τους δουλεύουν και τα κορίτσια και τους λένε , με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω. Για τόσο μαλακισμένες τις ε΄χουν.![]()
Η μαλακία όμως ποτέ!η ελπίδα πεθαίνει τελευταία... λένε![]()
δυστυχώςΗ μαλακία όμως ποτέ!![]()

εχουμε κατι για ορεινη Αρκαδια μηπως τωρα κοντα?οι...
έλα Κοζάνη,
έλα Βόλο,
έλα Πάτρα,
έλα Γιάννενα,
έλα στο τάδε κατσικοχωρι κλπ
...είναι οι καλύτεροι μακράν.

Γράψε στα νήματα και κάποια μπορεί να την συμπεριλάβει στο τουρ!εχουμε κατι για ορεινη Αρκαδια μηπως τωρα κοντα?![]()
Καμιά σκεψη για ξανθιές ανταύγειες;Μελαχρινή είμαι με πολύ μακρύ μαλλί και έτσι θα παραμείνω για πάντα αγαπητοί
Αν είναι για Αρκαδία, ας έρθει και μια βόλτα προς Μεσσηνία ρε φίλε. Δίπλα είναι.εχουμε κατι για ορεινη Αρκαδια μηπως τωρα κοντα?![]()
Νατο, βγήκε το τουρ...Αν είναι για Αρκαδία, ας έρθει και μια βόλτα προς Μεσσηνία ρε φίλε. Δίπλα είναι.
Δυσκολα..Νατο, βγήκε το τουρ...
Δεξιά στην Τσακώνα ή ευθεία?Αν είναι για Αρκαδία, ας έρθει και μια βόλτα προς Μεσσηνία ρε φίλε. Δίπλα είναι.