Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1224 άτομα (20 μέλη και 1204 επισκέπτες)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
2.491
Πόντοι
15.095
Πρωινή βάρδια
Φιλιππίδου 11α Βαλέρια και Σάρα
Φιλιππίδου 11β Τανια Καρολίνα Κορίνα
Φωκαίας 17α Αλεξάνδρα η μελαχρινή που παρουσιάζεται μόνη της
Φωκαίας 17β Ριτα κ Αλεξάνδρα με τα γυαλάκια
Φωκαίας 27 Όροφος η Τσουντε , Ντούτσε κάπως έτσι
Δίδυμου 8 Ελένη Βερόνικα
Δίδυμου 27 Βικυωρια , ρώτησα Για Ιβάνα θα έρθει στις 15:00

Ποίο είναι το σάιτ δεν το βρίσκω υπάρχει λινκ;
Μάλλον μας τρολλάρεις πρωινιάτικα... Δεν εξηγείται αλλιώς...

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
1.005
Πόντοι
81
Καλημέρα και χρόνια πολλά, ας γράψει κάποιος υπεύθυνα η Νάταλι Φ27β γύρισε ; Στο άλλο σάιτ δεν την έχει στο πρόγραμμα. ( Είμαι επαρχία, ευχαριστώ)

Declan_Rice

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
11
Like
2.050
Πόντοι
491
Χθεσινή καταδρομή χθες στην 3η βραδια για Λιντα Φωκαίας 27α υπόγειο αλλά δεν μ έκανε το κλικ να μπω , και μπήκα στην Ισαμπελα νταρντανα λατίνα αλλά με φώλιασε Μ έβαλε προφυλακτικό σε πεσμένο πουτσο φιλάκια στα βυζια δεν ήθελε και την έδιωξα , για να μην πάει στράφι η βραδιά πήγα στο στανταρακι Φιλιππίδου 11β στην Εύα και πέρασα καλά !!! Αυτή η Λούσι που εργάζεται εκεί μαζί με την Σοφία έχει κάποιος κάποια καλή γνώμη ;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.985
Πόντοι
6.765
Καλημέρα και χρόνια πολλά, ας γράψει κάποιος υπεύθυνα η Νάταλι Φ27β γύρισε ; Στο άλλο σάιτ δεν την έχει στο πρόγραμμα. ( Είμαι επαρχία, ευχαριστώ)
Δε νομίζω, χθες βράδυ είδα την Εμμανουέλα.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Στο άλλο site δε βγάζω άκρη... έβαλαν πρόσφατα κριτική για το Αχαρνών 86 (& Φωκαιας) το οποίο είναι πλέον κανονικό σπίτι...
Αχαρνών 86 είναι το Φωκαίας 27Β όροφος ή Φωκαίας 27γ.
Κατοικία έχει γίνει το Φωκαίας 24-Αχαρνών 88.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.523
Πόντοι
446
Δε νομιζω θα χε μαθευτει ,σιγα την απωλεια παρε Λανα στο φ109 ισογειο ιδια φαση και για μενα καλυτερη.

Pirkavlosxxx

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2024
Like
385
Πόντοι
21
Χθεσινή καταδρομή χθες στην 3η βραδια για Λιντα Φωκαίας 27α υπόγειο αλλά δεν μ έκανε το κλικ να μπω , και μπήκα στην Ισαμπελα νταρντανα λατίνα αλλά με φώλιασε Μ έβαλε προφυλακτικό σε πεσμένο πουτσο φιλάκια στα βυζια δεν ήθελε και την έδιωξα , για να μην πάει στράφι η βραδιά πήγα στο στανταρακι Φιλιππίδου 11β στην Εύα και πέρασα καλά !!! Αυτή η Λούσι που εργάζεται εκεί μαζί με την Σοφία έχει κάποιος κάποια καλή γνώμη ;
Σωστή η απορία απορία σου.
Και εγώ θα ηθελα να μάθω αν αξίζουν.
Ιδικά η Σοφία τρελό κορμί.
Βέβαια και εγώ προτίμησα την σιγουριά της Εύας.

Declan_Rice

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
11
Like
2.050
Πόντοι
491
Σωστή η απορία απορία σου.
Και εγώ θα ηθελα να μάθω αν αξίζουν.
Ιδικά η Σοφία τρελό κορμί.
Βέβαια και εγώ προτίμησα την σιγουριά της Εύας.
Κατά λεγόμενα της Τσατσας είναι Ρωσίδα η Εύα , δύσκολα να σε φολεψουν , τώρα οι Λατινες είναι ριψοκίνδυνες, η Σοφια είναι φοβερό μουνι αλλά φοβάμαι τη φόλα , η Λούσι βγάζει απίστευτη καυλα έξω αλλά μέσα δεν ξέρω

Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
626
Like
101.605
Πόντοι
125.067

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.523
Πόντοι
446
Την είδα πρόσφατα, χάλια είναι.
Κακιες επειδη δε θελει ξεκλειδωμα.

Μονο δοντια με χαλασαν προσωπικα ρε συ αλλα και η αλλη δεν παει πισω σε αυτο το θεμα αν θυμαμαι καλα.

Ειναι υπακουο πουτανακι παντως,δεν την ζορισα ιδιεταιρα αλλα δειχνει να αντεχει.

jimozz1

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2022
Like
44
Πόντοι
1
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Μια Εύα που δούλευε στα Λιοσίων 73 και σταμάτησε,δουλεύει πουθενά αλλού τώρα ή έκοψε;

scorpioRetired

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
1.175
Πόντοι
200
Την είδα πρόσφατα, χάλια είναι.
Παιδιά χαιρετώ, μπήκα μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσω τον Μητσάρα,
οτι στο Φ109β η "Λάνα" είναι εντελώς gypsy-kings, με φάτσα άστα
αλλά σώμα οκ. Γυναίκα "γαρίδα" για τους λάτρεις του "γυφτέ".
Εγώ όποτε περνάω από εκεί εννοείται οτι παίρνω το Ολγάκι "την Μαρία Καρρά (χήρα Τράγκα)" του Φ109β.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.141
Πόντοι
3.246
Τριπλό χτύπημα χθές στο 20άρικο, 1η και 2η βάρδια.

Η 1η με Ιβάνα κατά τις 15:40, ήμουν 1ος /2ος πελάτης, κανεις αλλος συον οίκο, έδωσε ρέστα στην πίπα και έκατσε και τον έφαγε στον κώλο που έχει γίνει χωνί και έδειχνε να γουστάρει κιόλας, την λυπήθηκα όμως γιατι βγαίνοντας είχε τα αλλα 2 δωμάτια πιασμένα και άλλους 3 σαλόνι αναμονή, δλδ συγνώμη, όποιος απο εσας ήταν ο 3ος, θα περίμενε 50' ? ...

Μετά απο κανα 2ώρο, πέρασα με Φραντσέσκα Λατίνα στο Φ61 υπόγα, απο εμφάνιση ειναι της σειράς από υπηρεσίες το ίδιο αλλα απο συμπεριφορά οτι καλύτερο έχω πετύχει σε Λατίνα, χαμόγελο , όρεξη και διάθεση ήταν λες και πήγα με κοπέλα που με γουστάρει, αντισταθμίζει το απλό.

Τελική κατάθεση, Φωκαίας 17, ήθελα Μιχαέλα αλλα είχε 2 αναμονη οπότε πήρα Ντάνα, μαλλον 1ος στην βαρδια μαζι της, Μολδαβή 30+ πολυ ευδιάθετη και αυτή, με καλο θυλικό κορμί, μικρό αλλα σχετικά καλό βυζάκι, τερατιο trump stamp, με ψώνιο να κοιτάει καθρέφτη, αρκετά καλή μέσα αλλα δεν κατάφερα να τελειώσω και στο 12' την έδιωξα, γιατι με έπιασε η κούραση απο τα προηγούμενα 2 γαμήσια.

Παρατήρηση, οι Πάκιδες χθες ειχαν κανει την Φυλής να μοιάζει Μεταξουργείο, μιλάμε τουλάχιστον 5/1 η αναλογία, πουθενά δεν τρώγανε πόρτα.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.523
Πόντοι
446
Παιδιά χαιρετώ, μπήκα μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσω τον Μητσάρα,
οτι στο Φ109β η "Λάνα" είναι εντελώς gypsy-kings, με φάτσα άστα
αλλά σώμα οκ. Γυναίκα "γαρίδα" για τους λάτρεις του "γυφτέ".
Εγώ όποτε περνάω από εκεί εννοείται οτι παίρνω το Ολγάκι "την Μαρία Καρρά (χήρα Τράγκα)" του Φ109β.
Σωμα εχει πολυ καλο για τετοια ηλικια ,που ολες εχουν μπαζεψει σχεδον.Το προσωπο ειναι εκφυλο τουλαχιστον εγω ετσι το εκρινα.Δεν αποκλειεται να ειναι τσιγγανα.

Να προσθεσω κατι σαν πληγη μελανια ή σπυρι στο κωλομερι ηταν το μονο που με ξενερωσε,πιθανως απο κωλοχαστουκα(?)
Ειχε και η γυφτισα Ξενια απο Φωκαιας κατι κακαδια εκει οταν την πηρα.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
8.622
Πόντοι
1.056
Έχετε να προτείνετε κάποια αξιόλογη λατίνα στην περιοχή της Φυλής; Αξιόλογη εννοώ να έχει καλή διάθεση και το πρόγραμμά της να περιλαμβάνει ελεύθερο στοματικό, 69 και ιδανικά να δέχεται φιλιά. Όλα αυτά χωρίς έξτρα χρήματα και χωρίς να κλέβει (πχ να κάνει ελεύθερο για 2 δευτερόλεπτα και αμέσως να σου φοράει καπότα).
Φιλιππίδου 11α Ιζαμπέλα, απογευμα

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Σωμα εχει πολυ καλο για τετοια ηλικια ,που ολες εχουν μπαζεψει σχεδον.Το προσωπο ειναι εκφυλο τουλαχιστον εγω ετσι το εκρινα.Δεν αποκλειεται να ειναι τσιγγανα.

Να προσθεσω κατι σαν πληγη μελανια ή σπυρι στο κωλομερι ηταν το μονο που με ξενερωσε,πιθανως απο κωλοχαστουκα(?)
Ειχε και η γυφτισα Ξενια απο Φωκαιας κατι κακαδια εκει οταν την πηρα.
Δεν είναι τσιγγάνες. Η Λάνα είναι σοβιετική, μιλάει Ρώσικα και η Ξένια είναι Ρουμάνα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom