Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1391 άτομα (28 μέλη και 1363 επισκέπτες)

Gida Brasti

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Κριτικές
9
Like
410
Πόντοι
280

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.985
Πόντοι
6.765
Έχετε να προτείνετε κάποια αξιόλογη λατίνα στην περιοχή της Φυλής; Αξιόλογη εννοώ να έχει καλή διάθεση και το πρόγραμμά της να περιλαμβάνει ελεύθερο στοματικό, 69 και ιδανικά να δέχεται φιλιά. Όλα αυτά χωρίς έξτρα χρήματα και χωρίς να κλέβει (πχ να κάνει ελεύθερο για 2 δευτερόλεπτα και αμέσως να σου φοράει καπότα).

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
1.617
Πόντοι
486
Μόλις..... γάμησα το κωλαρακι της Ουκρανης Ιβανα (με καποτα). Και έχυσα στο στόμα της...... φυσικά ....τα κατάπιε όλα... Διδυμου 27
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μόλις..... γάμησα το κωλαρακι της Ουκρανης Ιβανα (με καποτα). Και έχυσα στο στόμα της...... φυσικά ....τα κατάπιε όλα... Διδυμου 27

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
1.330
Πόντοι
481
Απλό = καπότα και μουνί.
Φουλ = καπότα, μουνί, κώλος και λοιπές ανωμαλίες.
Κάποιοι μύστες όταν γράφουν "απλό" η κοπέλα σε κάποιες περιπτώσεις κάνει και ελεύθερο στοματικό το οποίο εμένα με μπερδεύει καθώς είμαι φαν

Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Like
574
Πόντοι
80
Συνέχεια τσάρκας :ak::ak:

Φωκαίας 13 ισόγειο θεία Σόνια με φουλ. Έκανε γερή πεσιματική κ της είπα "έλα να σου χαϊδέψω τα μαλλάκια" για να φύγω:headbaning1:

Φωκαίας 13 υπόγειο Καρίνα πρησμένη με φουλ πρόγραμμα

Φωκαίας 19 Καίτη με ελεύθερη φλογέρα κ ναυαγούς με βλέμμα στο πάτωμα στην αναμονή :crazy:

Φωκαίας 27α υπόγειο 2 λατίνες Στέφανι κ Χουλιάνα κοκκινομάλλα με νορμάλ κι οι δύο

Φωκαίας 27Β κλειστό

Φωκαίας 27γ η λεπτή ομορφούλα Ντούλτσε, με νορμάλ πρόγραμμα

Επαναληπτική κατάθεση στη Ντούλτσε:fuck2::fuck2:

Έφαγε πολύ δυνατό σφυροκόπημα γιατί σήμερα παρίστανε τη ντίβα...

Έργο τέχνης στο δωμάτιο
IMG_20251027_140301.jpg

Συνέχεια τσάρκας :ak::ak:

Φωκαίας 13 ισόγειο θεία Σόνια με φουλ. Έκανε γερή πεσιματική κ της είπα "έλα να σου χαϊδέψω τα μαλλάκια" για να φύγω:headbaning1:

Φωκαίας 13 υπόγειο Καρίνα πρησμένη με φουλ πρόγραμμα

Φωκαίας 19 Καίτη με ελεύθερη φλογέρα κ ναυαγούς με βλέμμα στο πάτωμα στην αναμονή :crazy:

Φωκαίας 27α υπόγειο 2 λατίνες Στέφανι κ Χουλιάνα κοκκινομάλλα με νορμάλ κι οι δύο

Φωκαίας 27Β κλειστό

Φωκαίας 27γ η λεπτή ομορφούλα Ντούλτσε, με νορμάλ πρόγραμμα

Επαναληπτική κατάθεση στη Ντούλτσε:fuck2::fuck2:

Έφαγε πολύ δυνατό σφυροκόπημα γιατί σήμερα παρίστανε τη ντίβα...

Έργο τέχνης στο δωμάτιο
IMG_20251027_140301.jpg
Την έχεις πεθάνει στον πουτσο τη Ντουλτσε τον τελευταίο καιρό..

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
3.377
Πόντοι
1.431
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του σάιτ.
Live από φυλής:
Φιλιππίδου 11α Ιζαμπέλα και Ραφαέλα.
Φυλής 84α Ράνια.
Φ 86β Νέλλη και ΕΜΥ, κάνουν και παρτουζα ανακοίνωσε η τσατσά.
Φ 86α Έμμα με τα μεγάλα μεμε.
Φ 65 κάτω Μπέκι η Μαιρούλα.
Φ 67 Άννα Μαρία και Έλενα.
Φ 69 Ναταλία και Νικόλ.
Φ 69 ισόγειο Βανέσσα.
Φ 71 όροφος Κατερίνα και Πάολα.
Φ 71 ισόγειο Βαλέρια και Ρενάτα.
Πολλοί αλλοδαποί κυκλοφορούν λες και είναι μετάξι.
Συνέχεια σε λίγο

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.479
Πόντοι
5.227
Έχετε να προτείνετε κάποια αξιόλογη λατίνα στην περιοχή της Φυλής; Αξιόλογη εννοώ να έχει καλή διάθεση και το πρόγραμμά της να περιλαμβάνει ελεύθερο στοματικό, 69 και ιδανικά να δέχεται φιλιά. Όλα αυτά χωρίς έξτρα χρήματα και χωρίς να κλέβει (πχ να κάνει ελεύθερο για 2 δευτερόλεπτα και αμέσως να σου φοράει καπότα).
Ιζαμπελα στο Φιλιππιδου 11 δευτερη βαρδια και αν βρεις την πιτσιρικα Λιντα στα 27αρια της Φωκαιας επισης δευτερη βαρδια.Γενικως καλη και Λατινα δεν πολυπαιζει στην πιατσα.

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
3.377
Πόντοι
1.431
Φ 61 υπόγειο Φραντσέσκα και Ρόζα και με παρτουζα.
Φ 59 κάτω Μία, Ναταλία και Νικόλ. Εδώ ένας τύπος ήθελε και γαμησι και μασάζ με 20 €.
Φ 59 πάνω βγήκαν μόνες τους 2 λάτιν, δεν είπαν ονόματα.
Πάμε Φώκαιας:
27 υπόγειο στεφανι και χουλιανα που έφευγε για πάνω 27 όροφο.
Φώκαιας 27 όροφο Ντούτσε.
Φώκαιας 25 κάτω Σάρα και Γιασμίν.
Όροφος κλειστό.
Φώκαιας 19 Λίζα.
Φώκαιας 13 ισόγειο Βαλέρια και Μόνικα, κάνουν και παρτουζα.
Φώκαιας 13 υπόγειο κλειστό.
Και τέλος φυλής 66δ Βίκυ..
Δυστυχώς η βόλτα πρέπει να λάβει τέλος, μιας και η κοπέλα μου τελείωσε τη δουλειά και έρχεται.
Καλά να περνάτε ότι και αν κάνετε.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
56
Like
21.041
Πόντοι
11.276
Στο Φωκαίας 17 κάτω είδα δύο μελαχρινές με πιασιματάκια , η μία ήταν διοπτροφόρα (μάλλον Αλεξάνδρα). Στον όροφο η μουνάρα Μαρίνα.
Χωματιανού 11 πάνω η Αλίσα που πήρα, δεν λέει όχι σε κάτι νορμάλ αλλά δεν βγάζει και καύλα, τυπικά πράγματα. Κάτω η Άννα, μεσήλικας πελάτης επανήλθε στον οίκο μετά εσπρέσσο και νερού, ευχαριστίες για τις υπηρεσίες της! (Τα'χω κάνει κι εγώ αυτά...).

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.548
Πόντοι
3.656
Στο Φωκαίας 17 κάτω είδα δύο μελαχρινές με πιασιματάκια , η μία ήταν διοπτροφόρα (μάλλον Αλεξάνδρα). Στον όροφο η μουνάρα Μαρίνα.
Χωματιανού 11 πάνω η Αλίσα που πήρα, δεν λέει όχι σε κάτι νορμάλ αλλά δεν βγάζει και καύλα, τυπικά πράγματα. Κάτω η Άννα, μεσήλικας πελάτης επανήλθε στον οίκο μετά εσπρέσσο και νερού, ευχαριστίες για τις υπηρεσίες της! (Τα'χω κάνει κι εγώ αυτά...).
Στο 17 κάτω αν είχε μεγάλα μασταρια μάλλον ήταν η μιχαελα

Declan_Rice

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
11
Like
2.050
Πόντοι
491
Ντανιελα και Μιχαελα λογικά

Malaperds

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
5.050
Πόντοι
8.495

Το ίδιο και εγώ...δεν ήξερα αν μπήκε στους γνωστούς ρυθμούς της. Ήμουν τρίτο στη σειρά δωμάτιο. Όμως , όπως ήμουν ξαπλωμένος, ακούω ένα Ωχ από το ένα δωμάτιο. Σε λίγο ένα Ωχ πάλι από το άλλο... Κάθε φορά που την παίρνουν από πίσω φωνάζει Ωχ...Έτσι την πήρα έτοιμη ανοιγμένη... Χωρίς να το ζητήσω το έβαλε στον κωλο της.... Φυσικά τελείωμα στο στόμα όπου τα κατάπιε...
Μονή παραφωνία που μετά κάθε δωμάτιο καθαρίζει στο μπάνιο τον λαιμό της δυνατά....

Διαγραμμένο μέλος 175640

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
83
Like
30.653
Πόντοι
28.636
Χωματιανού 11 πάνω η Αλίσα που πήρα, δεν λέει όχι σε κάτι νορμάλ αλλά δεν βγάζει και καύλα, τυπικά πράγματα.
Ένα χαμόγελο να έκανε θα είχε ουρά.
Ναι μεν κάθεται και τον τρώει αδιαμαρτύρητα αλλά ξυνή .
Έπρεπε να μπεις στην άλλη..:eyebrows:

κλεοβουλος

Ανώτατος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.958
Πόντοι
10.217
Απλό = καπότα και μουνί.
Φουλ = καπότα, μουνί, κώλος και λοιπές ανωμαλίες.

Να συμπληρώσω.. κατούρημα..χέσιμο στη μούρη ακά κρεμπιέ κώλο ή μουνί... κάτι που απλόχερα έδινε η Κατερίνα στο Δ18 Λ76 Αλκιβιάδου α..κλπ.....λίγο πριν βγει η κουράδα από το κωλί της στο 69...λύγισα.. από την εσάνς του άρρωστου μεθανίου...και έφυγα... τρέχοντας...

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.957
Πόντοι
8.296
Φ 61 υπόγειο Φραντσέσκα και Ρόζα και με παρτουζα.
Φ 59 κάτω Μία, Ναταλία και Νικόλ. Εδώ ένας τύπος ήθελε και γαμησι και μασάζ με 20 €.
Φ 59 πάνω βγήκαν μόνες τους 2 λάτιν, δεν είπαν ονόματα.
Πάμε Φώκαιας:
27 υπόγειο στεφανι και χουλιανα που έφευγε για πάνω 27 όροφο.
Φώκαιας 27 όροφο Ντούτσε.
Φώκαιας 25 κάτω Σάρα και Γιασμίν.
Όροφος κλειστό.
Φώκαιας 19 Λίζα.
Φώκαιας 13 ισόγειο Βαλέρια και Μόνικα, κάνουν και παρτουζα.
Φώκαιας 13 υπόγειο κλειστό.
Και τέλος φυλής 66δ Βίκυ..
Δυστυχώς η βόλτα πρέπει να λάβει τέλος, μιας και η κοπέλα μου τελείωσε τη δουλειά και έρχεται.
Καλά να περνάτε ότι και αν κάνετε.
έβαλε και τη στολή του μέρες
που ναι..;; :grin:

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.523
Πόντοι
446
Ο ανθρωπος πισω απ τις κουρτινες

Μετα το χτεσινο λουσιμο περασα παλι Μεταξι για σοκολατα κατα τις 6 οπου παλι πηρα τα ρχιδια μου.

Μ.αλεξ 15 Κορινα Ρουμανα

Το χτεσινο γλυκουλι γυφτοκεφτεδακι με την σαπιοκωλαρα που λιμπιστηκα και θα τρωγα μετα τη σοκολατα μου, θλιμμενο στο σαλονι παρεα με τσατσα μου χαμογελασε οπως καθοταν χωρις να κουνηθει,με πονο ψυχης σα να κλαιγε πιο πριν.Χωρις να μαι σιγουρος οτι ηταν η χτεσινη λοιπον εκανα μια συντομη γυρα και θα γυρναγα να διαπιστωσω αν ηταν η ιδια κοπελα και να μπω.

Μ.Αλεξ 25 αριστερα

Μια Λατινα,γυρισα αργοτερα να δω αν αλλαξε κοπελα και ρωτησα τον τσατσο αν εχει εδω μια μαυρη ή κανω λαθος σπιτι για να μου απαντησει επεξηγηματικα με σπαστη προφορα "Εσι περασι και πριν"

Μ.Αλεξ 17

Μαριαννα λατινα

Ρωτησα για Ρεα και μου πε η μαγκιτισσα Αλβανεζα (μαλλον) τσατσα που (μαλλον) με συμπαθει οτι εχει περιοδο.

Ιασ.20 α

Πηγα να τσεκαρω τις κοπελες μετα απο ποστ του μυστη σημερα.Με τετοια Πακια σαλονι και τετοιο βηχα απο αμφοτερες δεν μπηκα στην διαδικασια να σκεφτω αν θα περναγα με καποια απο τις 2(οχι δεν ηταν τπτ ιδιεταιρο απο εμφανιση).Τα πακια δε φυγανε αλλα δεν ειδα κανεναν να περναει(εχει σημασια για αργοτερα).

Ενα αλλο στο δρομο που δε θυμαμαι (ζυγος αριθμος ημιυπογειο)

Νεαρη ξανθια εριστικη χοντρουλα με ρομπα,μηπως αυτη ειναι η περιβοητη τικ τοκερ?

Λεωνιδου 28 οροφος

Βαλεντινα πανετοιμη να γινει γυρος στο τουριστικο Alexander the Great στην πλατεια.Περιμενα στην εισοδο και σχεδον ετεροχρονισμενα βγηκε απο δωματιο, με ειδε και βαλε τις φωνες πως δεν ειναι το σαλονι εκει που βρισκομαι.Την προηγουμενη φορα εκανα αυτο το λαθος και με χωσαν με την καραφλη μαυρη πρεζου Νεσσυ στο δωματιο με το ζορι.
Μαζι της μια θεια που ακομα και Βαλεντινα θα διαλεγε καποιος για να την αποφυγει.Αφου τις ευχαριστησα και δραπετευσα απο προσπαθεια takedown της θειας βγηκα στα σκαλια. Φωνη Βαλεντινας στην αλλη με ακρατη θεατρικοτητα "Καταλαβες τωρα?Ο ανθρωπος πισω απ τις κουρτινες",εξου και ο τιτλος.

Επιστροφη Μ.αλεξ 15 για το γλυκο γυφτοκεφτεδακι

Την βρηκα παλι σαλονι να πινει energy drink με τσατσα και μια ορδη απο Πακια να αραζουν στο παγκακι "καναπε".Αφου μου ειπε η τσα πως ειναι η ιδια και κανε πιρουετα να αναγνωρισω την κωλαρα της ημουν ετοιμος να περασω αλλα σκαλωσα τελευταια στιγμη ,κατι δεν κολλαγε.Γιατι αραζουν αυτοι και δεν περνανε σκεφτηκα,ισως να ηταν και πριν που μπηκα εκει.Καπακια εσκασε αλλη μια ορδη απο Περσες και μου κλειναν την εξοδο χωρις προθεση να κανουν περα και ενω ετοιμαζομουν να βγαλω παραβολο σκαλωσα ακομα πιο ασχημα,αν κατι δε μου αρεσε πριν τωρα χτυπησε αλαρμ.Αρχισε το ζυμαρακι να μου κανει μορφασμους σε φαση τι θες εδω αφου δεν περνας ,αυτο ηταν εκανα περα τους Περσες και φυγα ενω φωναζε θυμωμενη στην τσα "Τι κανει αυτος ,μπηκε 2 φορες τι θελει εδω ε " λες και της ζηταγε να με μαλωσει.Γεμισαμε κραχτες Πακια npc τωρα,το δα σε πολλα σπιτια χτες και σημερα και κατι δεν κολλαγε,τοσα πολλα βγαζουν ωστε να τους εχουν αυτους ολη μερα εκει ?Κριμα που δε θα φαει τη γλυκια ρομαντικη ψωλη μου το γλυκο γουρουνακι του γαλακτος,her loss.Ισως συντομα αφου ξυριστω να παω να πιρφορισω με ανθοδεσμη πιτογυρο.

Μη βρισκωντας κατι αλλο αξιολογο κατεληξα στο γκιλφ Ζανα γιατι θυμαμαι πως με ειχε εκνευρισει οταν την ειχα δοκιμασει(βιαζοταν και βαζε κοφτες) και ηθελα να την "εκδικηθω" με μπουκωμα και trash talk να στανιαρω λιγο.Στην ερημια και την αναδουλεια δε νομιζω να την επαιρνε να χει υφακι,η ευκαιρια μου.

Κολ.47 Ζανα

Αμφιλεγομενη "τοπ" πιπα η οποια μπορει να σε τελειωσει ομως,αν εγδαρε τον πουτσο θα φανει αυριο.

Δεχτηκε μερικα κοπλιμεντα που εγιναν μπινελικια σημερα μαζι με light mouthfuck, παροτι δεν το γουσταρε την επιασα απτο κεφαλι που τιναζοταν ανα διαστηματα για να φυγει το χερι μου οπως εκανε και την αλλη φορα,αλλα τωρα επεμενα και το βαζα παλι πισω.Συντομο γαμησι για να παρατεινω τη διαρκεια παραμονης οπου κολυμπαγα οπως και την αλλη φορα αλλα με φτιαχνει φουλ η χοντρη κωλαρα της .Βαραγα χαστουκια χωρις πολλη δυναμη που τα δεχτηκε μαζι με λιγο trash talk.Ηθελε να τελειωσω να φευγει αλλα δεν θα γινοταν το δικο της σημερα.Συντομο κακο μισσιον και στα γονατα να την μπουκωνω μεχρι να χυσω φωναζωντας της να παρει αυτο που θελει τοση ωρα απο μενα,τα χυσια μου .Φτυσιμο νιπτηρα φιλακι και χαιρετισμος.Εξω σαλονι ενας οργισμενος Πακης ελεγε απειλητικα στο repeat
" Πουτανα καριολα ξερω ελληνικα μιλαω πολυ καλα αντε γαμησου "

Οπως εχω πει εχω φετιχ με τα γκραννυ και χω παρει καμποσες φορες μεγαλες σε ηλικια πουτανες οποτε δεν ειναι αντικειμενικη η αποψη μου για καποιον με πιο "νορμαλ" γουστα, εμπαινα στη γιαγια Ζανα κοινως δε πηγα τυχαια.

Η Ζανα εχει σοβαρη τροφαντη κωλαρα με καμπυλες,αστεια φατσα να θες να την μπουκωνεις ανελειπως και να της λες βρωμολογα.Δεν ανεχεται πολλα πολλα και θελει να εχει τον ελεγχο οποτε με φτιαχνει να της πηγαινω κοντρα ,σε λογικα πλαισια παντα.Δεν ειναι τοσο ξινη και ακαταδεκτη τσιμπουκλου σαν την Αλιονα απο Διδυμου καταβαθος κι ας μοιαζει αρκετα το προγραμμα και το στυλ τους .Δουλευει και σε σπιτι του 20ρικου και σιγουρα προτιμαει εκει και ειναι πιο αποδοτικη. Μενει να μαθω αν την πληρωσω με 20 ρικο ενω ειναι στο 10 ρικο ρδελο κατα ποσο θα με αφησει να την εκμεταλευτω,αυτα την επομενη φορα που δε θα χω με τι να περασω.

Υγ.)Σιγουρα βαζει πολυ δοντι,το ποσο θα το μαθουμε αυριο αλλα καιει ο πουτσος.

Τελευταία τροποποίηση:

nikosvita314

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
2.214
Πόντοι
456

Τί ώρα πιάνει βάρδια ξέρεις;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom