Βιώνουμε και πάλι τη γνωστή ιστορία. Ξεκινάει ο πόλεμος απ' έξω με διαιτησίες, προπαγάνδα κλπ κι όταν έρχονται οι πρώτες στραβές (κάτι που συμβαίνει σε όλες τις ομάδες του κόσμου) μπαίνουν στο παιχνίδι πιο δυναμικά από ποτέ οι τοξικοί δήθεν ΑΕΚτσήδες και ξεκινά το μεγάλο πανηγύρι της μιζέριας και της εσωστρέφειας. Λοιπόν έχουμε και λέμε. Στο πρωτάθλημα είμαστε -4 από τον πρώτο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει μια σκανδαλώδη εύνοια τη στιγμή που η ΑΕΚ περνάει χειρουργείο κάθε λίγο και λιγάκι. Στο κύπελλο έχουμε 3Χ3, κι έχουμε παίξει σε δύο γήπεδα χωράφια εν μέσω υποχρεώσεων που έχουν ξεκινήσει από Ιούλιο και τώρα είναι στο πικ με αγώνες Κυριακή-Τετάρτη ή Πέμπτη-Κυριακή. Στην Ευρώπη 8 ματς μεγάλων απαιτήσεων, έχουμε χάσει μόνο ένα και αν κερδίσουμε τη Σάμροκ είμαστε με μεγάλες πιθανότητες στην επόμενη φάση. Κι όλα αυτά σε μια χρονιά που όλα έχουν ξεκινήσει από την αρχή. Χρειάζεται παίχτες η ΑΕΚ; Χρειάζεται, χωρίς αμφιβολία. Έχουν γίνει λάθη στον μεταγραφικό σχεδιασμό; Έχουν γίνει και κάποια λάθη, αλλά έχουν γίνει και πολλά προς τη σωστή κατεύθυνση. Αλλά αυτά τα ξέρεις εκ των υστέρων. Για να μην πάμε στα μεγάλα κλαμπ του εξωτερικού (Λιβερπουλ). Δείτε λίγο εδώ τι γίνεται. Πριν ένα μήνα στον ΠΑΟΚ όλοι θέλαν να φάνε ζωντανό τον Λουτσέσκου. Στον Ολυμπιακό, που σχεδιάστηκε για να προχωρήσει στο τσάμπιονς λιγκ, αμφισβητείται ο Μεντιλίμπαρ έντονα, εδώ και καιρό κι αν γίνει η στραβή με την Αϊντχοβεν θα έχει και συνέχεια το έργο. Ο ΠΑΟ έχει ήδη τρίτο προπονητή για φέτος και οι μεταγραφές του (παίχτες που εμείς δεν πήραμε δήθεν γιατί δεν υπάρχει χρήμα) δεν έχουν δώσει τα αναμενόμενα. Αλλά εδώ στον πλανήτη ΑΕΚ αποφασίσαμε μέσα σε μια βδομάδα ότι όλοι είναι άχρηστοι, βαλτοί, συνταξιούχοι, ύποπτοι κλπ κλπ. και πυροβολούμε τα πόδια μας ξαφνικά με σφαίρες που προσφέρουν οι εχθροί της ομάδας σε αφθονία. Κι εμένα με ενοχλεί η συμπεριφορά προς τον Γιόνσον αλλά επειδή το έχω ξαναζήσει το έργο ξέρω πως αν στα φετινά στραπάτσα έπαιζε ο Γιόνσον , εσείς που τώρα τον νοσταλγείτε θα τον είχατε φάει ήδη ζωντανό, όπως τρώτε και άλλους πολλούς. Χρειαζόμαστε παίχτες τον Γενάρη, αλλά περισσότερο από όλα χρειαζόμαστε οπαδούς που να θωρακίζουν την προσπάθεια που γίνεται. Και ο Νίκολιτς με τον Ριμπάλτα θα κριθούν στον τέλος της χρονιάς. Και για να συγκριθεί με τον Αλμέιδα , που ξαφνικά τον έχουν αγαπήσει πολύ στον Ολυμπιακό, μια χρονιά μόνο δεν φτάνει, αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι.