SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 31.657
- Πόντοι
- 4.936
Like μόνο για το nickname...Sean Dyche θα λετε και θα κλαιτε!
![]()
Ήλπιζα ότι δεν θα το ξαναδιαβάσω στην ζωή μου
Like μόνο για το nickname...Sean Dyche θα λετε και θα κλαιτε!
![]()
Δεν πάει για αυτόν, τον έχει ήδη προσλάβει. Αυτός ήταν χτες στον πάγκο της Φόρεστ.Από την στιγμή που πάει για τέτοιο προπονητή, δείχνει ότι κοιτάζει μόνο την παραμονή και το καλοκαίρι πάμε για άλλα.
Το ξέρω ότι είναι ήδη εκεί. Έχει καταλάβει ο χοντρός ότι μόνο η παραμονή είναι ο στόχος και να γράψουν καλά νούμερα τα αστέρια του ώστε να πουλήσει κάποιον.Δεν πάει για αυτόν, τον έχει ήδη προσλάβει. Αυτός ήταν χτες στον πάγκο της Φόρεστ.
Και με τον Κούπερ για να τον κρατήσει στη κατηγορία τον πήρε αλλά αφού του ανέβασε την ομάδα άντε διώξτον...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Προσαρμόζεται ανάλογα...Το ξέρω ότι είναι ήδη εκεί. Έχει καταλάβει ο χοντρός ότι μόνο η παραμονή είναι ο στόχος και να γράψουν καλά νούμερα τα αστέρια του ώστε να πουλήσει κάποιον.
Παραέχει καλή ομάδα για να πέσει η Φόρεστ, θα την σώσει σχετικά άνετα πιστεύωΑμήν!
Αν του σωσει την κατηγορία και του κάνει πορεία στο europa θα τον χρυσωσει ο Βαγγέλας.
Για την ιστορία, ο Στηβ Κούπερ ανέλαβε στην championship την Φόρεστ έβδομη αγωνιστική και τότε, στην επικίνδυνη ζώνη και την ανέβασε κατηγορία την ίδια χρονιά με τρέλα σερί και μεγάλα σκορ. Αυτά δεν γίνονται συνέχεια θα μου πείτε βέβαια...
Ηγέτης!Like μόνο για το nickname...
Ήλπιζα ότι δεν θα το ξαναδιαβάσω στην ζωή μου
Πω ρε πουστη

Ναι τακη στεναχωριαμας κατεστρεψε ο πουστης ο πουστεκογλου....και ο αλητης ο εντου....
θα μας τον σκασουν τον προεδρο τα μουνοπανα οι αγγλοι....ξαναπηρε και κιλα τωρα τελευταια....![]()
με 3 ωρες υπνο την μερα ειναι ο προεδρος...θα παθει τιποτα και τι θα κανουμε μετα....Ναι τακη στεναχωρια
Αθηναίος λέει ότι θα χάσετε σήμεραΝαι τακη στεναχωρια

Kαλα ασε αυτον με τα παραμυθενια πεναλτυ γελανε η μαιμουδες,παιχτο ασσο φορτωμαΑθηναίος λέει ότι θα χάσετε σήμερα![]()