arkoudeass
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Like
- 5.068
- Πόντοι
- 441
Δεν ξέρω εάν πρέπει να απαντήσω η όχι, θα διαβάσω πρώτα το άρθρο και θα δω.Να λοιπόν άλλος ένας μαλάκας κωλοτρυπιδάτος σερίφης του νήματος. Βγάλε ρε και εσύ τη σφήνα από το πάτο του κολλητού σου και μπούκωσε την στο στόμα σου να μη λες μαλακίες. Και αν θες δίνω και εξηγήσεις εκτός νήματος..
Υπέροχο για σκισιμο και κοκκίνισμα
Πρίν διαβάσεις το άρθρο, να δανειστείς τα ματομπούκαλα του κολλητού σου...Δεν ξέρω εάν πρέπει να απαντήσω η όχι, θα διαβάσω πρώτα το άρθρο και θα δω.
Εσύ ψευτάκο που βρίζεις και χαρακτηρίζεις γιατί λογικά δεν ξέρεις κάτι άλλο, καλό θα ήταν ή να διαβάσεις τον τίτλο του νήματος, ελπίζοντας ότι θα μπορεί να καταλάβεις τι λέει, ή να μας πεις περισσότερες πληροφορίες για την κοπέλα σου, θα ζητήσεις το χέρι της ή θα μείνεις με το δικό σου να κάνεις παλινδρομική κίνηση πάνω κάτω.
Παντρεμένη;;Αχόρταγο παντρεμένο πουτανακι που γουστάρει συνέχεια γαμησια![]()
Την γαμάω έτσι όπως είναι εκεί...
Δεν ξέρω εάν πρέπει να απαντήσω η όχι, θα διαβάσω πρώτα το άρθρο και θα δω.
Εσύ ψευτάκο που βρίζεις και χαρακτηρίζεις γιατί λογικά δεν ξέρεις κάτι άλλο, καλό θα ήταν ή να διαβάσεις τον τίτλο του νήματος, ελπίζοντας ότι θα μπορεί να καταλάβεις τι λέει, ή να μας πεις περισσότερες πληροφορίες για την κοπέλα σου, θα ζητήσεις το χέρι της ή θα μείνεις με το δικό σου να κάνεις παλινδρομική κίνηση πάνω κάτω.
Πολύ δυνατά μουνόχειλα...
για υπερωριες επι 2 με τετοιες καυλοτρυπες!
την εγλυφα ευχαριστως χυμενη!!Έτσι για να καβλωσετε λιγάκι![]()
Χθεσινό γαμισακι από την 50 άρα μου καβλα
πολυ μορφη ο μορφεας....ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ.
Σας έλειψε?Με επεισε ο @SLIM SHADY να βαλω κιαλλο
ΝαιιιιιΣας έλειψε?