Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 235 άτομα (16 μέλη και 219 επισκέπτες)
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828
Σήμερα κλείνει ο 3ος χρόνος της μπουρδελοκαριέρας μου και λέω να το γιορτάσω με επετειακό τσουτσούνι στην ίδια κοπέλα που είχα πάρει όταν ξανάρχισα να βολτάρω μετά από σχεδόν 15 χρόνια και 2-3 σε στανταράκια.
Αν ψάξω να βρω αυτές που είχα πρωτοπάρει, θα πάρω σβάρνα γηροκομεία κ νεκροταφεία:tooth::tooth:

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.509
Πόντοι
5.227
Υπάρχουν απλά μπουρδέλα που την κλείνεις την κοπέλα για 1 - 2 ωρίτσες;
....αν πεταξεις κασερακι ολα γινονται και μαλιστα αν εισαι περκετης εχεις το ατου να ζητησεις και αλλα πραγματα...

nikosvita314

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
2.276
Πόντοι
456

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
8.622
Πόντοι
1.056
Αν κάνει την πίπα καλά με προφυλακτικό, δεν έχει σοβαρή διαφορά στην αίσθηση. Δεν είναι θέμα το ελεύθερο, όταν γλύφει τόσους πολλούς;
Και βεβαια υπαρχει θεμα! Παντα με προφυλακτικο φιλαρακι!

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.578
Πόντοι
446
Και βεβαια υπαρχει θεμα! Παντα με προφυλακτικο φιλαρακι!
Καλα κατσε να τον χωσει η αλλη στο βελουδινο στοματακι της χωρις να ρωτησει και ζητα λαστιχο αν εχεις τα αντερα.Μαγκας αν μπορεις.
Mini brief από Μετάξι μετά τις 12.00 σήμερα
Μεγ.Αλεξάνδρου 17 : Η Ελληνιδάρα Ρέα στο δωμάτιο, αναμονή στο έτερο ,και συναγωνιστής μπάρμπας περίμενε στο σαλόνι υπομονετικά να πα΄ρει παπούτσι απ τον ΄τοπο του κ ας κάνει υπεραπλό.
Ιάσωνος 43 : H Π΄ροστυχη έκφυλη γιαγιά Ντιάνα + η γκρανυ Ζωή Ελληνίδα απ τη κωριο τη τσοκάι
Μεγ. Αλεξάνδρου 28Α Αριστέρα. 2 Μεγαλοκοπέλες με ελεύθερο Αρίνα η μια αν θυμάμαι καλά με ωραίο σώμα αλλά ξινή μούρη. Η 2η χοντρούλα αλλά ευδιάθετη. Αν έμπαινα δώμα, αυτή θα έπαιρνα
Όλα τα μαγαζάκια απέναντι από το Ιάσωνος 43 ανοικτά , αλλά δεν μπήκα πουθενά, λόγω χρόνου. ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΞΙ!
Ρεα ειναι σταθερα εκει(η σε μερικα νουμερα) η θα πρεπει να γυρισω ολη τη περιοχη και αν ειμαι τυχερος?

Γιατι καθε σχεδον ενημερωση την εχει σε αλλο σπιτι.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.181
Πόντοι
3.246
Mini brief από Μετάξι μετά τις 12.00 σήμερα
Μεγ.Αλεξάνδρου 17 : Η Ελληνιδάρα Ρέα στο δωμάτιο, αναμονή στο έτερο ,και συναγωνιστής μπάρμπας περίμενε στο σαλόνι υπομονετικά να πα΄ρει παπούτσι απ τον ΄τοπο του κ ας κάνει υπεραπλό.
Ιάσωνος 43 : H Π΄ροστυχη έκφυλη γιαγιά Ντιάνα + η γκρανυ Ζωή Ελληνίδα απ τη κωριο τη τσοκάι
Μεγ. Αλεξάνδρου 28Α Αριστέρα. 2 Μεγαλοκοπέλες με ελεύθερο Αρίνα η μια αν θυμάμαι καλά με ωραίο σώμα αλλά ξινή μούρη. Η 2η χοντρούλα αλλά ευδιάθετη. Αν έμπαινα δώμα, αυτή θα έπαιρνα
Όλα τα μαγαζάκια απέναντι από το Ιάσωνος 43 ανοικτά , αλλά δεν μπήκα πουθενά, λόγω χρόνου. ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΞΙ!

Εγώ πριν λίγο αντίκρισα το αντίθετο, όλο το πορνοmall κλειστά εκτός του 6, στα Ι44 αλλαγή βάρδιας από τις 5 τα κορίτσια σκάσανε στις 18:30, δλδ 1.5 ώρες κενό, σε όσα ηταν ανοιχτά γινόταν χαμός.

Γενικά σε πολλά η αλλαγή γίνεται πλέον κοντά στις 19:00.

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.878
Πόντοι
34.948
Σήμερα κλείνει ο 3ος χρόνος της μπουρδελοκαριέρας μου και λέω να το γιορτάσω με επετειακό τσουτσούνι στην ίδια κοπέλα που είχα πάρει όταν ξανάρχισα να βολτάρω μετά από σχεδόν 15 χρόνια και 2-3 σε στανταράκια.

Αυτό που προσπαθώ να κάνω χοντρικά ειναι έναν πρόχειρο απολογισμό αλλά είναι αδύνατο, τα μοναδικά κορίτσια που έχω πάρει σε 3 χρόνια πορνοκαριέρας πρέπει πλέον να μετριούνται σε εκατοντάδες (κυρίως λόγω Λατίνων που αλλάζουν) και τα ευρώ σίγουρα σε χιλιάδες , μάλλον 5ψήφιο με σχεδόν μηδενικά ΣΜΝ, μεγάλος εθισμός αλλά δεν γαμιέται, όσο υπάρχει προσιτό μουνί και μπορείς, πρέπει να το εκμεταλευέσαι !
Επρεπε να κρατας αρχειο στον υπολογιστη οπως κανω εγω πχ ενα excel με ονομα κοπελας - εθνικοτητα - περιγραφη -τιμη - και ποσες φορες την εχεις γαμησει και αλλες λεπτομεριες....Διασωζεις ετσι ενα σωρο ωραιες αναμνησεις...εγω χαρη σε αυτην την μεθοδο μπορω να θυμαμαι κοπελες που ειχα παει πριν χρονια που αλλιως θα τις ειχα ξεχασει....

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828
Αυτή την ώρα :uzi::uzi:

Φωκαίας 27α Στέφανι, Χουλιάνα κοκκινομάλλα κ περίμεναν μια άλλη

Φωκαίας 27Β Εμμανουέλα με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα

Φωκαίας 27γ όροφος Λούνα με ελεύθερη φλογέρα

Έργο τέχνης στο σαλόνι
IMG_20251022_201311.jpg

Φωκαίας 25 ισόγειο Γιασμίν με ελεύθερη φλογέρα

Φυλής 71 όροφος Σανέλ ξανθιά κ Βερόνικα μελαχρινή. Απλό κ οι δύο

Φυλής 71 ισόγειο 3 λατίνες Βαλέρια, Σοφία δωμάτιο κ Πάολα

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828
Συνέχεια τσάρκας :ak::ak:
Παρέα με τον μέγα μύστη @DmtrsxXx :headbaning1:

Φιλιππίδου 11α Μαρία λατίνα μιλφ με ελεύθερη φλογέρα, Τζούλια με ελεύθερη φλογέρα κ Σοφία ψιλή μελαχρινή μιλφ με 2άρια βυζιά κ νορμάλ πρόγραμμα. Λατίνες κ οι τρείς.

Φιλιππίδου 11β λατίνα Φερνάντα, μελαχρινή νταρντάνα με ελεύθερη φλογέρα, Λούσυ μελαχρινή καινούρια με μαλλιά πιασμένα κοτσίδα, άσσο βυζί κ ανοίγει λίγο στη περιφέρεια. Νορμάλ πρόγραμμα. Άννα η αδύνατη κοντοπούτανη ξανθούλα με απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 27γ προστέθηκε στο ρόστερ η Λίντα κ η Χουλιάνα μελαχρινή

Καλτ πορνοχυμός μάνγκο, έδωσε καύλες στον Δημήτρη κ ξέσκισε την Άννα στο Φιλιππίδου 11β:headbang2:
IMG_20251022_211825.jpg

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
630
Like
102.187
Πόντοι
125.067
Μετα απο την επιτυχημένη κατάθεση στην Ρωσσιδα Αννα στο Φιλιππίδου 11β πηγα φουρνο και εφαγα μια "Γλωσσα της πεθεράς" φτιαγμένη μονο απο αγνα υλικα απο το κωριό.

20251022_190026.jpg

Στο Ιάσωνος 37 η Βανέσα ειχε γαμηθεί στα μισαωρα και η πόρτα ανοιγε σπάνια.

20251022_193016.jpg

Στο Ιασωνος 30β υπόγειο η Τικ Τοκερ Αννα γαμιοταν και οι φωνές της ακούγονταν σε ολη την Ιάσωνος.

Καλο βράδι

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
68
Like
7.071
Πόντοι
7.621
Πωωω, τι ήθελες και μας θύμισες αυτήν την κωλοοδό;
Στο πρώτο δουλεύει η σιτεμένη ξανθιά που ανοίγει αργά -και καλά- αισθησιακά το κομπινεζόν, ενώ ολόκληρος ο χώρος σκυλοβρωμάει γατίλα από όλα τα αιλουροειδή που ταίζουν απέξω.
Στο δεύτερο είναι αυτό το ΑΜΕΑ η Κατερίνα με τις περούκες από τα Jumbo (της είχαν κουρέψει γουλί το μαλλί στο Νταού Πεντέλης). Σε πλησιάζει σιχαμένα και ανακοινώνει πως γλείφει κώλους.
Στο τρίτο που είναι στον όροφο βγαίνει ένας αντιαισθητικός ντολμάς εδώ και πολλά χρόνια, τουλάχιστον διαθέτει τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια και κρατάει τα περισσότερα φώτα κλειστά ώστε να μην τρομάξουμε. Για να μην αναφέρω πόσο απότομες είναι οι σκάλες και ότι έχω κοντέψει να φάω γλείστρες.
Μια απογοήτευση η Εξηκίου ...Απορώ πως είχαν κάποτε τη Σαμπίνα(από ότι έχω δει στο σάιτ,δεν την είχα προλάβει εκεί)Να σημειώσω ότι γενικά βλέπω μια πτώση στον Σταθμό,πέρα απο την Χωματίανου τα δύο της λιοσίων δεν φέρνουν πια ,καλές ρωσόφονες όπως του πρόσφατου παρελθόντος(Μίρα,Ιζαμπέλλα,Νάταλι,Μόνικα,Μπέττυ,Πάολα κλπ)με εξαίρεση πρόσφατα την Κίρα,Μπέλλα και το στανταράκι Έμμυ και ίσως και Μισέλ αν και έχω χρόνια να τη πάρω...Βέργας με ψιλοαπογοητεύει τώρα τελευταία επίσης..για Τροφωνίου έχω πολύ καιρό να πέρασω θυμάμαι είχε κανα 2 καλά μιλφόνια....ίσως να είναι και η ιδέα μου παρόλα αυτά....

Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Like
574
Πόντοι
80

Αυτό που προσπαθώ να κάνω χοντρικά ειναι έναν πρόχειρο απολογισμό αλλά είναι αδύνατο, τα μοναδικά κορίτσια που έχω πάρει σε 3 χρόνια πορνοκαριέρας πρέπει πλέον να μετριούνται σε εκατοντάδες (κυρίως λόγω Λατίνων που αλλάζουν) και τα ευρώ σίγουρα σε χιλιάδες , μάλλον 5ψήφιο με σχεδόν μηδενικά ΣΜΝ, μεγάλος εθισμός αλλά δεν γαμιέται, όσο υπάρχει προσιτό μουνί και μπορείς, πρέπει να το εκμεταλευέσαι !
Αν και αυτά πρέπει να αναφέρονται μάλλον σε νήματα πορνοαναμνησεων του @Μήτσος Μπάμπολας μου θύμησες ρε άτιμε την πρώτη μου φορά σε μπουρδελο στην περιοχή της φυλής (νούμερο δεν θυμάμαι) όπου πήγα με μια βυζαρου, η οποία στα 4 μύριζε τέτοια κωλιλα, που θα έκανε έναν φυσιολογικό άνθρωπο στα 16 του να λιποθυμήσει ή να ξεράσει. Εμένα με έκανε να χύσω στο 2λεπτο. Τότε ήταν που κατάλαβα ότι έχω μέσα μου το μικρόβιο του αγοραίου έρωτα. Για τα πρακτικά η κοπέλα λεγόταν Μίσελ ή και Μιχαελα.

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
772
Πόντοι
361

Συνημμένα

• 47d3e180cfe792d2e07bb072aa810d80.jpg
    47d3e180cfe792d2e07bb072aa810d80.jpg
    35,7 KB · Εμφανίσεις: 14

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.627
Πόντοι
7.215
Επρεπε να κρατας αρχειο στον υπολογιστη οπως κανω εγω πχ ενα excel με ονομα κοπελας - εθνικοτητα - περιγραφη -τιμη - και ποσες φορες την εχεις γαμησει και αλλες λεπτομεριες....Διασωζεις ετσι ενα σωρο ωραιες αναμνησεις...εγω χαρη σε αυτην την μεθοδο μπορω να θυμαμαι κοπελες που ειχα παει πριν χρονια που αλλιως θα τις ειχα ξεχασει....
Κι εγώ έχω κρατήσει τέτοιο αρχείο για τα... 17 τελευταία χρόνια που ασχολούμαι με το σπορ και δε μου έχει ξεφύγει ούτε μία κοπέλα απ' όσες έχω πάει :P Πραγματικά διασώζονται αναμνήσεις χάρη σ' αυτό

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom