Second Space
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2025
- Like
- 89
- Πόντοι
- 0
Πόσα λεφτά έδωσες;Χρυσάνθη αρκετά καλό μασαζ , όχι βέβαια τίποτα φοβερό. Για φραπέ ούτε συζητηση , με τίποτα.
Πόσα λεφτά έδωσες;Χρυσάνθη αρκετά καλό μασαζ , όχι βέβαια τίποτα φοβερό. Για φραπέ ούτε συζητηση , με τίποτα.
Δοκίμασα συναγωνιστές πιο πολύ από περιέργεια επειδή μου άρεσαν οι φωτογραφίες, είναι αληθινές , η αγγελία αφορά στο νησί της Μυτιλήνης και όχι Αθήνα , βρέθηκα εκεί για λίγες ημέρες και είπα να δοκιμάσω , παράτησα όμως ότι ανά καιρούς με το ίδιο τηλέφωνο κάνει και στην Κρήτη και Πάτρα , είναι τσιγγάνα , ψευτομασαζ , σε αλοίφει με κάτι ψεύτοκρεμες, σου κάνει μια αγαρμπη μ@λ@κια μέχρι να χυσεις , καλύτερα να το παίξετε μόνοι σας . Δεν πέρασα καθόλου καλά . Ούτε μασάζ ξέρει να κάνει ούτε χειρομ@λ@κια.Από εμένα όχι.Καλησπέρα συναγωνιστές ,
Ξέρουμε κάτι για την συγκεκριμένη κυρία ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Μασάζ 6982345760
Μελαχρινή καλλονή προσφέρει αισθησιακό μασάζ σε σοβαρούς κυρίους με απόλυτη εχεμύθεια. Σε δικό μου διακριτικο χώρο. Σε περιμένω να περάσουμε όμορφα... Κάλεσε με...kanesex.com
Iσως να μην είχε κοπέλα.ειχα παρει την προηγουμενη βδομαδα σε αυτο το thai massage στην αισχυλου κοντα στο μετρο αγιου δημητριου..τηλεφωνησα στις 12 και δεν ειχε ραντεβου μου ειπε για την αλλη μερα αλλα δεν μπορουσα..τοσο δουλεια εχει?και δεν εχω διαβασει τοσο καλα λογια και φοβαμαι μην φυγω αχυστος...τελος παντων θα κανω ντου μεσα στην εβδομαδα και θα γραψω ρεπορταζ
Χθεσινη επισκεψη στο Galaxy μετα απο αρκετο καιροΣτο σαλονι δυο κοπελες,η Φαιη και μια καινουρια ονοματι Ζωη(Ελληνιδα και αρκετα ομορφουλα),ηλικιας κοντα στα 25.Διαλεξα Ζωη για χαλαρωτικο μασαζ 1 ωρας και περασα στο δωματιο.Να πω την αληθεια ειχα μια ανησυχια για πιθανη φολα λογω του νεαρου της ηλικιας ,η οποια διαψευστηκε στην πορεια της συνεδριας,που χαρακτηριστηκε απο ενα αρκετα καλο μασαζ,με ταυτοχρονα χαδια απο μερους μου της πραγμα που δεχτηκε με πονηρο χαμογελο και χωρις ενοχληση.Σιγουρα θα την δοκιμασω ξανα σε προγραμμα body to body(το οποιο κανει οπως μου ανεφερε )
δινει κανονικα αδερφεΑυτή δίνει φραπέ ή ανήκει στην κατηγορία της Χρυσάνθης?
πες μας φιλε αν ηταν δροσερος κι απολαυστικος.δινει κανονικα αδερφε
Γιατι εχεις τρελαθει, δεν εχει τπτ ο ιδιαιτερο, μια μαυρουλα με πεσμενα βυζια να σε τριψει με κατι χερια αγρια και μετα θα σ ζητησει 20 για πιπ@ .συναγωνιστες ξαναπηρα τηλ στο thai στον αγιο δημητριο και αφηνω μηνυμα στον τηλεφωνητη...σε λιγο μου στελνει μηνυμα οτι δεν εχει σημερα ουτε αυριο αλλα την πεμπτη...λεω οκ τι ωρα να ερθω?και 2 ωρες τωρα περιμενω απαντηση...ειναι δυσκολη η επικοινωνια η ειμαι εγω ο γκαντεμοσαυρος γαμω την πουτανα μου γαμω...
Διαλεξες κιολας κοπελα, δε σ εδωσε η Αριστουλα οποια ηθελε?Χθεσινη επισκεψη στο Galaxy μετα απο αρκετο καιροΣτο σαλονι δυο κοπελες,η Φαιη και μια καινουρια ονοματι Ζωη(Ελληνιδα και αρκετα ομορφουλα),ηλικιας κοντα στα 25.Διαλεξα Ζωη για χαλαρωτικο μασαζ 1 ωρας και περασα στο δωματιο.Να πω την αληθεια ειχα μια ανησυχια για πιθανη φολα λογω του νεαρου της ηλικιας ,η οποια διαψευστηκε στην πορεια της συνεδριας,που χαρακτηριστηκε απο ενα αρκετα καλο μασαζ,με ταυτοχρονα χαδια απο μερους μου της πραγμα που δεχτηκε με πονηρο χαμογελο και χωρις ενοχληση.Σιγουρα θα την δοκιμασω ξανα σε προγραμμα body to body/τζακουζι(το οποιο κανει οπως μου ανεφερε )
δικιο εχεις δεν λεω...απλα δεν εχω ξαναπαει και σαν πορνοβιος να κανω και μια αυτοψια εκει χαχα...τοσες φολες εχουμε φαει...Γιατι εχεις τρελαθει, δεν εχει τπτ ο ιδιαιτερο, μια μαυρουλα με πεσμενα βυζια να σε τριψει με κατι χερια αγρια και μετα θα σ ζητησει 20 για πιπ@ .
Διαλεξες κιολας κοπελα, δε σ εδωσε η Αριστουλα οποια ηθελε?
Ζητάει έξτρα;δινει κανονικα αδερφε
δεν ηταν η Αριστουλα οταν πηγα,μια πιτσιρικα ηταν στην υποδοχηΓιατι εχεις τρελαθει, δεν εχει τπτ ο ιδιαιτερο, μια μαυρουλα με πεσμενα βυζια να σε τριψει με κατι χερια αγρια και μετα θα σ ζητησει 20 για πιπ@ .
Διαλεξες κιολας κοπελα, δε σ εδωσε η Αριστουλα οποια ηθελε?
δεν ζητησε εδωσα δεκα ευρω απο μονος μουΖητάει έξτρα;
η χρυσανθη ειναι στα δεν? πως ειναι εμφανησιακα, ωραια?Αυτή δίνει φραπέ ή ανήκει στην κατηγορία της Χρυσάνθης?
δεν ηταν η Αριστουλα οταν πηγα,μια πιτσιρικα ηταν στην υποδοχη
η χρυσανθη ειναι στα δεν? πως ειναι εμφανησιακα, ωραια?
αποτι εχω καταλαβει φιλε μαλλον δεν ειναι ανοιχτο καθε μερα λογου οτι δεν εχει ραντεβου η κοπελα.συναγωνιστες ξαναπηρα τηλ στο thai στον αγιο δημητριο και αφηνω μηνυμα στον τηλεφωνητη...σε λιγο μου στελνει μηνυμα οτι δεν εχει σημερα ουτε αυριο αλλα την πεμπτη...λεω οκ τι ωρα να ερθω?και 2 ωρες τωρα περιμενω απαντηση...ειναι δυσκολη η επικοινωνια η ειμαι εγω ο γκαντεμοσαυρος γαμω την πουτανα μου γαμω...