Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (6 μέλη και 19 επισκέπτες)

tasani44

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Κριτικές
1
Like
434
Πόντοι
21
Καλησπέρα συναγωνιστές ,
Ξέρουμε κάτι για την συγκεκριμένη κυρία ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δοκίμασα συναγωνιστές πιο πολύ από περιέργεια επειδή μου άρεσαν οι φωτογραφίες, είναι αληθινές , η αγγελία αφορά στο νησί της Μυτιλήνης και όχι Αθήνα , βρέθηκα εκεί για λίγες ημέρες και είπα να δοκιμάσω , παράτησα όμως ότι ανά καιρούς με το ίδιο τηλέφωνο κάνει και στην Κρήτη και Πάτρα , είναι τσιγγάνα , ψευτομασαζ , σε αλοίφει με κάτι ψεύτοκρεμες, σου κάνει μια αγαρμπη μ@λ@κια μέχρι να χυσεις , καλύτερα να το παίξετε μόνοι σας . Δεν πέρασα καθόλου καλά . Ούτε μασάζ ξέρει να κάνει ούτε χειρομ@λ@κια.Από εμένα όχι.

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
894
Πόντοι
361
ειχα παρει την προηγουμενη βδομαδα σε αυτο το thai massage στην αισχυλου κοντα στο μετρο αγιου δημητριου..τηλεφωνησα στις 12 και δεν ειχε ραντεβου μου ειπε για την αλλη μερα αλλα δεν μπορουσα..τοσο δουλεια εχει?και δεν εχω διαβασει τοσο καλα λογια και φοβαμαι μην φυγω αχυστος...τελος παντων θα κανω ντου μεσα στην εβδομαδα και θα γραψω ρεπορταζ

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.542
Πόντοι
456
ειχα παρει την προηγουμενη βδομαδα σε αυτο το thai massage στην αισχυλου κοντα στο μετρο αγιου δημητριου..τηλεφωνησα στις 12 και δεν ειχε ραντεβου μου ειπε για την αλλη μερα αλλα δεν μπορουσα..τοσο δουλεια εχει?και δεν εχω διαβασει τοσο καλα λογια και φοβαμαι μην φυγω αχυστος...τελος παντων θα κανω ντου μεσα στην εβδομαδα και θα γραψω ρεπορταζ
Iσως να μην είχε κοπέλα.

Nudeart

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Παρακαλώ προτείνετε Ελληνίδες 20 - 30 για φραπέ. Δεν βρίσκω. Ευχαριστώ

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
8
Like
508
Πόντοι
21
Χθεσινη επισκεψη στο Galaxy μετα απο αρκετο καιροΣτο σαλονι δυο κοπελες,η Φαιη και μια καινουρια ονοματι Ζωη(Ελληνιδα και αρκετα ομορφουλα),ηλικιας κοντα στα 25.Διαλεξα Ζωη για χαλαρωτικο μασαζ 1 ωρας και περασα στο δωματιο.Να πω την αληθεια ειχα μια ανησυχια για πιθανη φολα λογω του νεαρου της ηλικιας ,η οποια διαψευστηκε στην πορεια της συνεδριας,που χαρακτηριστηκε απο ενα αρκετα καλο μασαζ,με ταυτοχρονα χαδια απο μερους μου της πραγμα που δεχτηκε με πονηρο χαμογελο και χωρις ενοχληση.Σιγουρα θα την δοκιμασω ξανα σε προγραμμα body to body(το οποιο κανει οπως μου ανεφερε )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom