Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 48.728
- Πόντοι
- 5.956
ΚΥΥΤ και ΥΣ εγωΑσχολούμαι με υποσταθμούς σε έργα ΑΠΕ.
Γραφείο πλέον.
Μερακλοσες οντιν?
Δηλαδή εσύ τηνΜην μιλατε απ εξω!ειναιτο θεμα
![]()
Φρι λανσερ κι εσυ αγαπητε?Πως το λεγε γνωστο μελος εδω μεσα,α ναι "Η φτωχεια ειναι επιλογη"Πολύ κουβαρντάς εισαι καλέ μου φίλε ..5 ο καφές ,,5 τα τσιγάρα,, 5 το σουβλάκι ..Και όταν πάτε κάπου αλλού και σας λένε 5 ευρό λέτε κόψε κάτι 2 λεπτά έκανες...![]()
...που'σαι Σεξοβολκανε, σε προλαβε αλλος 3 σελιδες παραπισω κ τα πηρε ολα!!! Πηγαινε καλυτερα το Σοφακι στην Pont des Arts εκει διπλα να κλειδωσετε κανα λουκετο![]()
![]()
Τώρα ξερετε ποιος έκανε την μπούκα προχτές ...όλα για το Σοφάκι μου
Δηλαδή εσύ τηντην κερνάς
?
![]()
Για καμιά ρευματοκλοπη άντε και καμιά κλοπή χαλκού και πολύ τούς είναιΘα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι καλέ μου φίλε ..Λεγε ποιος να του στείλω τα κουμπαρια μου τα ρομα......![]()
Μπας κι ειναι η ρομα που μπήκαν στην ΕΛ.ΑΣ. ?Για καμιά ρευματοκλοπη άντε και καμιά κλοπή χαλκού και πολύ τούς είναι
Θα πάρω @enduro για να πάμε για φόρτωμα σκραπ...που'σαι Σεξοβολκανε, σε προλαβε αλλος 3 σελιδες παραπισω κ τα πηρε ολα!!! Πηγαινε καλυτερα το Σοφακι στην Pont des Arts εκει διπλα να κλειδωσετε κανα λουκετο![]()
![]()
![]()
Τσακο κρεμ καραμελέ να δροσιστείς
![]()
....βιαστειτε ομως γιατι καπου πηρε το ματι μου, κατι τυπους απο Ασπροπυργο να τον κοζαρουν
Ερασιτέχνες μπροστά μας ..έχουμε τα μέσα στη σιδενορ....βιαστειτε ομως γιατι καπου πηρε το ματι μου, κατι τυπους απο Ασπροπυργο να τον κοζαρουν![]()