Kostas.dmp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2024
- Like
- 1.217
- Πόντοι
- 201
Καύλα είναι βγάζει άγρια γούστα...Της αγόρασα ζαρτιέρες. Τι λέτε μάγκες της πάνε??![]()
Καύλα είναι βγάζει άγρια γούστα...Της αγόρασα ζαρτιέρες. Τι λέτε μάγκες της πάνε??![]()
αυτο παντως ειναι πιο ελαστικο κ βολικο κ δε ξεκουμπωνει καθε λιγο...επισης ενα μπραβο στο κοριτσι που ειναι μαθημενο σωστα,το στρινγκ πανω απο τις ζαρτιερες ωστε να βγαινει ευκολα μονο αυτο!......ρε μπρό ! τα βασικά ναούμ !!!! καλσόν είναι αυτό ! άλλο πράμα η ζαρτιέρα, μην κάνεις τέτοια λάθη.![]()
Ακριβώς. Για την τουαλέτα σε έχω εσένα...Και σταματά να παίρνεις το κινητό κάθε πρωί στη τουαλέτα. Το site δεν είναι η πρωινή σου εφημερίδα...
Βρε κακομοίρη γαμας καθόλου? Ή μόνο τον παίζεις με φωτό από internet?Τι λες βρε κουτάβι εσύ, βρε ματομπούκαλε, που έχει κρεμάσει το έντερο σου στο βρακί σου και επειδή κάτι κουνιέται εκεί μέσα καμαρώνεις γιατί νομίζουν ότι είναι η τσουτσού σου...
Εχεις δίκιο ω πανσοφε αδερφέ μου.......ρε μπρό ! τα βασικά ναούμ !!!! καλσόν είναι αυτό ! άλλο πράμα η ζαρτιέρα, μην κάνεις τέτοια λάθη.![]()
Μπυροκοιλούσα!
Χυμενη έτοιμη για γλείψιμο![]()
την εγλυφα χυμενη!! καυλα!!Γαμήσι που θες εσύ...Βρε κακομοίρη γαμας καθόλου? Ή μόνο τον παίζεις με φωτό από internet?
Ρε μάγκες αν ειναι δυνατόν. Σταματήστε να μαλώνετε .ολα καλα .Γαμήσι που θες εσύ...
Έχεις δίκιο, απλά με τον συγκεκριμένο έχω προηγούμενα και σίγουρα το νήμα δεν είναι μέρος για να τα λύσουμε..Ρε μάγκες αν ειναι δυνατόν. Σταματήστε να μαλώνετε .ολα καλα .
Χαλαρό (4,5-5) για να έχουμε και δυνάμεις για το γαμήσι καθώς το κορίτσι είναι απαιτητικό!με τι pace την γαμας ;![]()
Όπως το είπες. Εσύ έχεις προηγούμενα...Έχεις δίκιο, απλά με τον συγκεκριμένο έχω προηγούμενα και σίγουρα το νήμα δεν είναι μέρος για να τα λύσουμε..
Απίστευτες τρυπες για γλειψιμο και σκισιμο!
Καυλα και μπρος και πίσω!Σελφάρα και βυζάκι...
Της πάνε και τα σπάνε!Της αγόρασα ζαρτιέρες. Τι λέτε μάγκες της πάνε??![]()
Τις πανε καυλα ειναιΤης αγόρασα ζαρτιέρες. Τι λέτε μάγκες της πάνε??![]()
ΑρρώστιαΛιγο πριν τον μεσημβρινό πουτσο.
Φτύσιμο;;;; Ντροπή....Για φτύσιμο και κάρφωμα κατευθείαν
Πόσες μπορείτε να καταφέρετε μέσα στην ημέρα γιατί υπάρχουν πολλές και είστε οι μόνοι διαθέσιμοι.....ζευγαρι που θελει 2 αντρες για την γυναικα του?