Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.719
- Πόντοι
- 12.756
προσεχε μην σε κολλησει τιποτατο σαφές![]()

Με γαντια να απαντας στα μηνυματα του

προληψη αδερφε , ΠΡΟΛΗΨΗ

προσεχε μην σε κολλησει τιποτατο σαφές![]()
φοράω μάσκα Α2 με προστασία από φτώχεια και αριστερίλαπροσεχε μην σε κολλησει τιποτα
Με γαντια να απαντας στα μηνυματα του
προληψη αδερφε , ΠΡΟΛΗΨΗ![]()
ετσιτο σαφές![]()
αυτο θα το αποφασίσω εγώ
ναι εννοειταιαυτο θα το αποφασίσω εγώ![]()
naiναι εννοειται
Εγώ το έλεγα ότι βρώμας δεξιά νδ και τα μασαγεςεγω πολυ χαρηκα με το νεο νομο ενα βημα πιο κοντα στο να στηριξω νδ στις επομενες εκλογες
αν κανει κατι και για την φορολογια....περασμενα ξεχασμενα ολα τα προηγουμενα
Αν το κάνει κ το 13ωρο χωρίς πληρωμή στους εργάτες γης τότε εις αει θα ψηφιζω Μητσοτάκητώρα μη ξανακούσω κανέναν να λέει είναι ακριβά όλα δεν έχω δε μου φτάνουν και τέτοια
να δουλέψεις 13ωρο με +40% να πάρεις 900 ευρώ να σου φτάσουν
ο νόμος προστατεύει το δικαίωμα σου στην σκλαβιά![]()
Ποιος σκληρός πυρήνας ρε χαζοβιολη που μέχρι και κέντρο αριστερούς πασοκους έχετε μαζέψει εκεί μέσαο ΣΚΛΗΡΟΣ πυρηνας της ΔΕΞΙΑΣ
ο βενιζέλος (όπως και ο σαμαράς) ήθελε να τον βάλουν ΠτΔ,Ο Μπένι βέβαια δεν το περίμενα κατακρίνει κυβέρνηση κουλή αλλά μάλλον νευράκια είναι γιατί ο κουλης προτίμησε Λοβέρδο
Ο Μπένι είναι ένας μορφωμένος έξυπνος και ανώτατου επιπέδου πολιτικόςο βενιζέλος (όπως και ο σαμαράς) ήθελε να τον βάλουν ΠτΔ,
ο μητσοτάκης προτίμησε έναν γέννημα θρέμμα του κόμματος
Που θυμήθηκες αυτό το έκτρωμα που ονομάζεται ΠτΔ ;;;;ο βενιζέλος (όπως και ο σαμαράς) ήθελε να τον βάλουν ΠτΔ,
ο μητσοτάκης προτίμησε έναν γέννημα θρέμμα του κόμματος
Θα δουλεύεις σαν σκλάβος στις εταιρείες μας από τις 8 το πρωί μεχρι τις 9 το βράδυ που θα σχολάς και θα τρέχεις σαν πουστης να προλαβεις τα 4 λεωφορεία που θα παίρνεις για να γυρίσεις στο μίζερο αντίσκηνο που θα έχεις στήσει κάτω από τη γέφυρα του ασπροπύργουΕγώ το έλεγα ότι βρώμας δεξιά νδ και τα μασαγες
Εκδηλώσου λοιπόν και άσε τις υπεκφυγές
Κάτω η ΝΔ σου